سوتی های جواد خیابانی در نیمه ی اول
بوردیسو بازیکن اینتر میلان!!(اقای خیابانی بوردیسو یک ساله داره تو رم بازی میکنه)
دمیکلیس اماده ی بازی با یارانه خودش با بایرن مونیخ!!!!
Printable View
سوتی های جواد خیابانی در نیمه ی اول
بوردیسو بازیکن اینتر میلان!!(اقای خیابانی بوردیسو یک ساله داره تو رم بازی میکنه)
دمیکلیس اماده ی بازی با یارانه خودش با بایرن مونیخ!!!!
گافای جوادتونیمه اول بازی آرژانتین مکزیک:
مسی حرکت میکنه مسی ضربه میزنه مسی گل نمیزنه
مسی مسی گل میزنه ببینیم توزگل میزنه
یه اشتباه مرگبار اشتباه مرگبار مرگ مکزیک نزدیک شددراین صحنه
ببینیم مربیان دربین دونیمه چکارخواهندکردماکه نمیبینیم شایدخیابانی ببینه
دوتاازسوتیاش نشون میده که مسی رودوتامیبینه
با جواد با گزارش جوادش . اینطور تابلو از آرژانتین تعریف میکرد که مادر بزرگ مادرم که اصلا تلویزیون ندارن فهمیدن این طرفدار آرژانتینه . فقط کم مونده بود فحش بده مکزیکیها اصلا نمی دونست چیکار اینقدر آرژانتین رو دوست داشت . :31: مسی مسی هم دهنش نمی افتاد . کم مونده بود خ...شم بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته آقای خیابانی مکزیک جزو آمریکای شمالی هست اونایی که نمی دونستن بدونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپ دسته رافئل مارکز بود هی میگفت ت-وز . 5 ثانیه بعد : باز خود ت-وز ای . بابا 10 ثانیه بعد : حالا ت-وز پاس میده !!! . این بشر رو کی گفت بیاد یه همچین بازی ای رو گزارش کنه همینجوریش اعصابمون از بازی خورد بود .
خدا پدر مادر TRT1 رو بیامرزه
کیفیت تصویر عالی
صدا عالی
بدون خیابانی!
ببین چقدر فوتبال میچسبه!
وای باز این خیابانی جوگیر شده نمیفهمه چی داره میگه.
اولش که گفت کاپیتان آرژانتین مسی!!!
آتش بار تیم آرژانتین رو یکی معنی کنه!!!
مرگ مکزیک!!!
گل رو هم که گفت مسی بعد توز!!!
بقیش یادم نیست اینقدر شر و ور گفت.
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
راستی دیدید هاینزه سرش بد جور خورد به دوربین؟دوربین از دست یارو افتاد.خیلی صحنه جالبی بود.ولی خیابانی احمق متوجه نشد.اگه عادل لود مطمئنا به این موضوع اشاره میکرد.
جفنیگات آقا جواد :دی
45 دقیقه دیگر هم ادامه دارد :دی
سوتي بزرگ جواد خان
هلند توي اونور جدول حريف جدي به جز برزيل نميبينه هرچند اسلواكي اصلا حريف ناجدي اي نيستش
نیافتاد از دستشنقل قول:
راستی دیدید هاینزه سرش بد جور خورد به دوربین؟دوربین از دست یارو افتاد.خیلی صحنه جالبی بود.ولی خیابانی احمق متوجه نشد.اگه عادل لود مطمئنا به این موضوع اشاره میکرد.
هاینزه ضربه زد به دوربین دوربین سرش رفت اونور
قشنگ با دستش زد بهش
درستش اینه :نقل قول:
مسی مسی گل میزنه ببینیم توزگل میزنه
مسی بله مسی گل میزنه نه ببینیم توز بله توز گل میزنه :دی
سلام...
آقا یه سوتی داد که زیاد به چشم نیومد، عمق فاجعه زیاد بود ها ! اما برجسته نبود!
یه جا داشت بازی رو از دوربین بالا نشون میداد، چون معمولا از این دوربین بیشتر صحنه های آهسته رو نشون میدادن، خیابانی فکر کرده:
خیابانی: حالا نگاه کنیم حرکت رو ....
بعد دید بازی رو داره نشون میده یه جوری جمعش کرد!
موفق باشی♥♥♥
سوتی جوادی : مکزیک برای آرژانتین تیم نا جدی نیست!!!
نا جدی!! منظورش این بود که مکزیک تیم جدی است!! جواتی واقعا نابغس!
این داره تلافی این چندتا بازی که نبوده سرمون در میاره ... :31:
مرگ مکزیک رو خوشم اومد واقعا ...
نقل قول:
شما كه نابغه تري:دي
اين حرفو درباره اسلواكي جلوي هلند زد نه مكزيك براي ارژانتين
مکزیک حمله میکنه خیابانی میگه آرژانتین عمدا عقب کشیده تا تحت فشار بودن و تجربه کنه
((((((:
خداییش اینسری جوات زیاد سوتی آنچنانی نداد ، هواسش بیشتر جمع بود ، البته سوتی داشت ولی زیاد پدر مادر دار نبود
یه سوتی توی گزارشی که توی برنامه ی یک جهان یک جام دادن:" گزرارشگر میره از آتش نشان گزارش میگیره می گه مثل اینکه دارین میرین ماموریت بعد خودش فهمید چی گفت درستش کرد دوباره پرسید دارین میرین ماموریت یا برگشتین؟
آخه یکی نیست به این بگه اگه می خواست بره ماموریت که با تو گزارش نمی گرفت:18:
آره .چون 90 دقیقه از مال تیم شما رفته بالا خیلی حال کردی باهاش. آخه این تعطیل فوتبال حالیش نیست که .اینو همه دنیا میدونن. میگه من طرفدار آرژانتین و برزیل و اسپانیا و پرتغالم !!نقل قول:
اگه دقت کرده باشی تو بازیهای قبلی هم که واسه آرژانتین گزارش می کرد من خودم 200 تا سوتی ازش میگرفتم می زاشتم اینجا ( صفحه های قبلو ببین) پس حرفت هیچ ربطی نداره .نقل قول:
حالا از فوتبال چیزی حالیشه یا حالیش نیست نظر من اینه که تو این بازی کمتر از بازیهای قبل سوتی داد ، اگرم بیشتر دقت کنی می بینی تو بازیهای قبل اینقدر سوتی داشت که این تاپیک همون زمان گزارش یا 5 دقیقه بعدش یهو 10 صفحه می رفت جلو اما الان اینطور نبود . پس حرف من درسته
به نظرمن علاوه برشش دونگ بودن حواس خیابانی بازی زیادصحنه های خطرناک پشت سرهم نداشت وگرنه معلوم نبودخیابانی چه اوضاعی داشت فکنم اون موقع به مارادونا میگفت مسی
خیابانی : مسی ... خود مسی ... حرکت میکنه مسی ... مسی ... موقعیت برا مسی ... شوت مسی ... مسی !!!
" : اشتباه مرگبار ... اشتباه مرگبار ... مرگ مکزیک !!!
خداییش اگه این جواد نبود الان اینجا تعطیل بود .
دمش گرم
و یه سوتی دیگه ای که از قلم افتاده
ماشین ارِژانتین چرخ هاش روغن کاری شده
چی میشه یه بازی از ارژانتین رو به خیابانی ندن گزارش کنه . فکر کنم بره خودکشی . بابا دیروز پدرمون رو دراورد از بس گفت مسی
اوایل نیمه اول ارژانیتن یه حمله میکنه که مسی اصلا توش دخالت نداشه نه پاس رو داده و نه شوت رو زده و نه اصلا تو کات دوربین بوده . باز میگه مسی .
بله ، حالا شما داشته باشین : "ماشین آرژانتین با چرخ های روغن کاری شده ش"!تا بعد...
ایول جواد.
ادبیات جواتی : ممکن نیست مکزیک بتونه جبران کنه البته غیر ممکن هم نیست!!!
ممکن نبودن یا غیر ممکن نبودن!! مسئله این است!
عادل خوب گزارش ميكنه ها ولي گير ميده :D
ديروز يكي گير داده بود به داور و كمك داور و 60 بار ماجراي بازيه 100 سال پيش كه به نفع انگليس شد و رفتن سر خاكش و ... رو گفت
يكي گير داده بود به رسانه هاي انگليس كه فردا پدر داورو در ميارن
يه چي ديگه كه تو همه بازيه گير ميده تصوير برداري فوق العاده هست :D توي همه بازيها ميگه
جوادم كه خيلي حرف ميزنه (اينقد حرف ميزنه گزارش از دستش در ميره):D
آرژانتين تو محوطه خودش هست هنوز و هنوز به وسط زمينم نرسيده ميگه فرصت براي آرژانتين براي گل سوم :D
آقا دقيقه 92 بود من ديگه داشت خوابم ميبرد:19: جوات 1 سوتي داد برق از 3 فازم پريد:18:.
مسي 1 موقعيت داشت زد بيرون.بعد مارادونارو نشون داد كه حسرت خورد.1هو گفت:
و اين هم حسرت مارادونا از اينكه كاپيتانش گل نميزنه:27:.
خلاصه گير داده بود كه مسيو به زور كاپيتان كنه
بازي ديشب:
حسرت گل نزده رو كشيد (با آه اشتباه گرفت)
يكيم كه به ووزولا ميگفت بوق (البته اين خيلي سوتي نيست اما به كار بردن بوق يه جوريه )
يه بارم طرف محكم شوت زد دروازبان با دستش جلوي توپ رو گرفت افتاد جلوي پاي دروازبان . كه گفت : حالا بايد ببينيم توپ به تيرك برخورد كرده يا دروازبان گرفتتش:31: (اين از همش ضايع تر بود.توپ با اون سرعت بخوره به تير اونوقت اروم بيافته جلوي پاي دروازبان؟!)
سلام.
آقا من همیشه میام اینجا کلی روحیم عوض میشه,دمتون گرم.
من از اونجایی که بازیها رو از لیدر میبینم جز بازیهایی که عادل گزارش میکنه که البته به اونم انتقاد دارم اما خوب یه چیزی آدم ازش یاد میگیره.
داییم میگه یعنی گزارشگرای لیدر اینقدر خوبن تو بازیها رو از اونحا میبینی؟من گفتم هر چی باشه دیگه از این جوات بهتره.یادش بخیر لیگ ایران میخواست اون شعارای وسط زمین رو بخونه دوست داشتم بگیرم................
آقا ببخشید من سوتی نگرفتما قصدم فقط تشکر بود:31::5::10:
خیابانی بهترین گزارشری هست که ما داریم :31:دیگه نبینم بهش توهین کنین:grrr:
خیابانی :
مکزیک ببینیم میتونه گل بزنه ؟ که حداقل با افتخار و با اختلاف کم از آرژانتین ببازه و با جام جهانی خدافظی کنه نه مثل انگلیس با افتضاح خدافظی کنه :31:
نقل قول:
توهین تا این حد هم درست نیست.
از نظر من خیابانی حتی بهتر از فردوسی پور هم گزارش میکنه...
بهترین گزارشگر فوتبال چند سال پیش همین آقای خیابانی انتخاب شده بود...
خواهشا اگه سوتی از ایشون میگیرین توهین نکنین بهش...
.
مسی بازیکن فوق العاده ایه اما مشکلش اینه که یکم گشاد میزنه ، صبر میکنه تا توپ بهش برسه ، زیاد جاهای خوبی جاگیری نمیکنه که از دست اونایی که گرفتنش فرار کنه یا تو فضای باز توپ گیرش بیاد . هرجا توپ گیرش میاد سه سوت میزننش میخوره زمین .البته مربیشونم جای خوب زمین نزاشتتش . به جواد بگید اینارو به مسی یا حد اقل به مارادونا بگه .نقل قول:
آره موافقم که نباید زیاد توحین بشه . ولی فقط نمیدونم چرا من یه بار تا به شوخی به یکی از کارشناسا تیکه ی خنده انداختم (به فامیلیه افاضلی) سه سوت پستم پاک شد اما بقیه بچه ها راحت همه چی میگن پاک نمیشه .نقل قول:
در کل خیابانی با همه ی سوتیهاش یا چرت و پرتاش تو گزارش به نظر من شرف داره به گزارش سیانکی و احمدی و سرهنگ علیفر و اینجور کسا . حداقل صداش دوزار هیجان داره
تصویر برداری اونقدر فوق العادست که اگه 100 بار هم بگه کمه . بقیشون که این چیزا حالیشون نیست برا همین نمیگن .نقل قول:
میگفت در هر ثانیه دوربیناشون 1000 فریم میگیره . دوربین معمولی 25 فریم !!
حالا به خیابانب بگو فریم چیه ؟ میگه : خوردنیه؟
تیکه کلام ازخیابانی که تازگیاخیلی میگه وتوبازی دیروزم چندبارم گفت
بازی رو واداده
ردش میکنه
سلام...
خیابانی کل بازی ( البته تا وقتی توز تو بازی بود ) مسی توپ رو میگرفت، میگفت توز، توز میگرفت میگفت مسی!
خدا پدر فیلم بردارا و کارگران رو بیامرزه که حتما باید بسته و از نزدیک میگرفت تا خیابانی بفهمه!
یه جمله هم گفت :
خیابانی : تیمی که کوچیک باشه، مربیش بزرگ میشه! البته آرژانتین هم تیم کوچیکی نیست.
اینو گفت یا من بد شنیدم؟
آخه این ینی چی، جون من بنشونیش اینجا بگی اینو معنی کن خودش میمونه توش!
موفق باشید♥♥♥
درست میگید اما واقعا این خیابانی اعصاب خوردکنه.نقل قول:
خیابانی بهتر که دیگه از گزارشگری بازنشسته بشه.
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
نقل قول:
این که گفتی یعنی چه :31::31::31::31::31::31::31:
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
آره فکر کنم همینو گفت:39:نقل قول:
خیابانی : تیمی که کوچیک باشه، مربیش بزرگ میشه! البته آرژانتین هم تیم کوچیکی نیست.
ولی خدائی واسه خنده توپه حاج جوات :دی
در پی اعتراض های مکرر هموطنان عزیز مبنی بر سوتی های گزارش اقای جواد اقای چلنگر موافقت خود را مبنی بر مترجمی گزراشات اقای خیابانی را اعلام داشت.
گزارش خیابانی + ترجمه همزمان صحبت های خیابانی توسط چلنگر چی میشه .اگه این فیلم اکران بشه فقط یه بازی از اخراجی ها بیشتر فروش میکنه.
در کل اقای خیابانی ادم شریف و فوق العاده تعصبیه دوستان درست نیست بهش توهین کنیم .(نمیدونم من هم بهش توهین کردم یا خیر!؟)
اون دوستمون هم به عادل گیر داده بود در مورد بازی المان و انگلیس خداییش وقتی در مورد اون حادثه 44 سال پیش و مزار کمک داور صحبت کرد خیلی بهم چسبید خیلی اون بازی رو برام مهیج تر و احساسی تر کرد مگه ما از یه بازی فوتبال چیو میخوایم اینکه بگه توپ دست اینه پاس میده به اون که نشد گزارش مهم اطلاعاتی هست که در طول بازی به شنونده ها میده البته در زمان درست
نمیدونم سایر دوستان هم همین نظر دارن یا خیر؟
بوردیسو که خیلی وقته (یک ساله) از اینتر جدا شده
پس چرا این جواد خیابانی هنوز میگه بازیکن اینتر؟؟؟