اسپانیا انتقام انگلیس و آرژانتین رو می گیره. این دفعه قراره آلمان 4 تا بخوره:21:
Printable View
اسپانیا انتقام انگلیس و آرژانتین رو می گیره. این دفعه قراره آلمان 4 تا بخوره:21:
اگه اسپانیا قهرمان بشه بدونید خوان لاپورتا اسپانیا را قهرمان کرد
عجب مدیری بود چه بازیکنانی پرورش داد حیف که دیگه مدیر بارسلونا نیست
ولی خدودمونیم ها این دلبوسکه هم مربی نیستا زیادی ترسوعه
اسپانیا خیلی کارش جلو آلمان سخته! خیلی!
ولی اگه مغز دلبسکه مثل سابق کار کنه می تونه شکستش بده و راه قهرمانی پیش رو...
خیلی دوست دارم اسپانیا قهرمان شه امسال.
راستش تا برزیل بودش ته دلم هم دوست داشتم اسپانیا 1 بار بشه ولی دلم نمیومد برزیل هم حذف شه! حالا دیگه ویوا اسپانیا
اسپانیا امیدوارم بتونه آبروشو حفظ کنه.....:11:
متشکر از دوستان...
اسپانیا نه تنها آبروش رو حفظ می کنه بلکه آلمان رو هم یه طوری زمین گیر می کنه که خودشون نفهمن چی شده....اسپانیا تیمه ...مث بعضــــی تیم ها متکی به یه نفر نیست...:27:
:8:ما قهرمانیم :8:
عنصر اصلی تیم کاسیاس رو دارید :ایکس غم ندارید !
تا الان فقط 2تا گل خورده :ایکس
نقل قول:
مخلـــــــــــــــص داش مجتبی گل
ایشاا... که قهرمانـــــــــــــــــــ ـه
VIVA SPAIN
امیدوارم اسپانیا ببره.
اما فکر کنم ببازیم! فینال بین آلمان و هلند هست، آلمان قهرمان. این خط، اینم نشون!
این گذارشگرا هم که همه ضد رئالی!!! عاشق سینه چاک رئال! یکی نیست بگه اگه کاسیاس دیشب نبود که حذف بودین!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:به این میگن اتحاد ملی:31:نقل قول:
بابا چندبه چند....:18:
اشکالی نداره..حریف هرچقدر قویتر بردنش لذت بخشتره:27:
حیف که تو یه سنگریم وگرنه... :31: همچین والدزم بوق نکن دیگه! تمام بازیاش تو لیگ از کاسیاس بهتر بود...نقل قول:
ولی کلا به خاطر کارای دیشبش >>> عشق است کاسیاس! :40:
...
من نمیدونم این دل بوسکه کی میخواد قبول کنه که تورس بعد از اون مصدومیت هنوز شرایط خودشو بدست نیاورده! :13:بدبخت یورنته :41:
خوش باشید تیمی که پشتیبانتون افسایده
من نمیدونم طرفدارای آلمان چه مشکلی دارن که دوست دارن کل کل راه بندازن! بذارید یه ماه از اون گل لمپارد بگذره بعد... شما یورو 2008 رو که یادت نرفته! گریه های بالاک در اغوش آنگلا... آخی... :31:نقل قول:
قیافه ی اوزیل باید بعد از باخت جالب باشه!
...
Edit
شمام برید دلتونو به هشپاتون خوش کنید! :دی
فکر نکنم اسپانیا بتونه جلویه آلمان وایسه
چون امسال آلمان یه عجوبه شده
فکرکنم شما (yuseph) مشکل اساسی داشته باشی فقط دوست داری کل کل کنی وهمه بندازی به جون هم.:angry:
عزیز به قول معروف میگند برو جمعش کن یه جا دیگه پهنش کن.:27:
اسپانیا قهرمان میشه
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
زیاد فکر نکن چون فکرت خسته میشهنقل قول:
:40:اسپانیا قهرمان میشه:40:
بچه ها الکی شلوغش نکنین!!
اسپانیا می بره
اسپانیا اینقدر بازیکن داره تا هر جور دلش بخواد سیستم تیمو تغییر بده و ببره
ولی خدا کنه بازی کنارو درست انتخاب کنه!!!
من می گم فابرگاس و پدرو از اول بازی باید تو باشن
:33::33::33::33:اسپانیای قهرمان:33::33::33::33:
برو بکس من با دیدن بازی دیشب اسپانیا خیلی نگران شدم ... این آلمان شوخی بردار نیست نکنه اسپانیا جلویه آلمان اینجوری بازی کنه و گرنه فاتحمون خوندستا ...
دوست من شما اول امضاتو با آواتارت یکی کن ما بفهمیم آرژانتینی هستی یا اسپانیایی یا جفتش ! فعلا که نصفت رفته دوروز دیگه باقیش هم میپره :27:
عجب جدی گرفتینا! خوبه که ایران نرفته به جام حالا اگه رفته بود که سایت تلفات میداد همه روی جون هم افتادن
دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردی؟نقل قول:
به من چه؟
منو قاطی این بحث ها نکن بابا........هر کسی از راه میرسه صاف میدوه یقه من بدبخت رو میگیره ولم کنید بابا.
چی از جون من میخواید؟
نقل قول:
عزیز جان خودت,خودتو قاطی می کنی.گردن ما از مو هم باریکتره.
خواهشنا اگه نظری درباره المان داری توی تاپیک خود المان بزن و همش اینجا با کل کل کردن روی روان ما راه نرو همچیز توی بازی اسپانیا- المان مشخص میشه.
بازم معذرت میخوام.:46:
به نکته خوبی اشاره فرمودید .والا الان دیگه دیر شده ولی برادران گاوباز انشاا... در مسابقات بعدی مد نظر قرار خواهند داد :31:نقل قول:
:40:اسپانیای قهرمان:40:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ایران اندازه ی کره شمالی هم لیاقت نداشت که بره جام جهانی!!:41:
ایران هر دفعه حذف می شه و میان میگن انشاالله دفعه ی بعد
باز تیمای دیگرو بگی ما میشینیم بازیاشونو می بینیم و لذت می بریم
اینجا هم کسی کسی و نکشته که تلفات بده بچه ها دارن با هم کل کل می کنن که این خودش یه حالی داره برا خودش و کسی به کسی توهین نمی کنه که بخوان روی جون هم بیافتن
ولی در کل همه ما هم دوست داشتیم ایران تو این جام بود ولی ....
موفق باشین
1-کی من خودم رو قاطی بحث هاتون کردم خودم خبر ندارم؟نقل قول:
2-من نظری در مورد آلمان اینجا دادم؟
3-بابا کی کل کل کردم اخه؟
4-جان؟روان؟راه؟من کی اخه...؟
5-خوب از همون اول من گفتم که توی زمین همه چیز مشخص وثابت میشه....
6-خواهش میکنم.....
اما دادا اینجوی کسی رو بکوبی ممکنه یهو قاطی کنه بعدش هم .........بابا یکم با آرامش بیشتر همدیگه رو اعدام کنیم.!!!!!!!!
می شه امسال دوباره تکرار شه؟:11:
حرفهاتو میزنی بعد همش میگی کی,کی!نقل قول:
همین دیگه اشتباه همین بود توباید نظرتو بجا وسر جای خودش بگید.اینجا تاپیک اسپانیا هست ,المان کوچه بعدیه.درست شد.
من که چیزی نگفتم که کسی قاطی کنه,اگه هم کسی قاطی کرد نترس چیزی نمشیه.
چهره ی میشاییل بالاک بعد از باخت در بازی فینال یورو 2008
ایشالا دوباره تکرارش میکنیم...
جام امسال مال اسپانیا میشه....
اینم چندتا عکس از بازی دوسال پیش با المان
لینکی می زارم کسایی که دایال اپن راحت باشن
کد:http://www.iimmgg.com/image/f773f8f2c048efbfbac290991acf0224
کد:http://www.iimmgg.com/image/8fb3a72cae47c6ecfe07ad458799d03f
کد:http://www.iimmgg.com/image/f773f8f2c048efbfbac290991acf0224
کد:http://www.iimmgg.com/image/7933e0948123a30c578501000b7873b9
کد:http://www.iimmgg.com/image/84ede170c44f3a287e763df01f4f920e
اسپانیا با این کیفیت نباید جلوی آلمان مشکلی داشته باشه. مگر اینکه ناآماده ها قرار بگیرن یا یک بازی آشفته استثنایی ارائه بدیم. امیدوارم کادر دیگه نتیجه گرفته باشه و ترکیب خوبی روانه بازی کنه.
بازی خاصی بود اما بد نبود. بازیکنان پاراگوئه تا لحظه آخر وقت های تلف شده دوندگی داشتن و 3 نفری از میون زمین با تمرکز پرس می کردن. فکر کنم خشن ترین تیم جام هم بودن. به هر حال نیمه توان بازی کردن اسپانیا در همچین بازی هایی خطرناکه و یک اتفاق میتونه شرایط بدی ایجاد کنه.نقل قول:
تورس بازم کلی بازی کرد. یورنته و حتی بهتر از اون پدرو بخاطر سرعت و هماهنگیش موثر بودن. یعنی نیمه نهایی و فینال اونم جلوی تیمای خوبی که روحیه بسیار بالایی هم پیدا کردن می خواد قرارش بده؟
فیفا به خاطر گل سالم پاراگویه عدر خواهی نکرد در عوض گفت 8 تا پنالتی برای اسپانیا نگرفتیم عذر می خواهیم.نقل قول:
من نمیدونم کجا این اتفاق افتاده.
این طور که با قرارداد بستن با آفساید این تیم بالا اومده بوش میاد فیفا می خواد قهرمانش کنه :18:
به نظرم من حضور تورس توس زمین خیلی تاثیرگزاره. حتی اگه گل نزنه!
دوست عزیزنقل قول:
اگه به داوریه که داور یه پنالتی واضح را به نفع اسپانیا توی همین بازی با پاراگوئه نگرفت.:31:
قضیه اینه که ایشون گل لمپاردو یادشون رفته!نقل قول:
تازه همون جور که گفتم ایشون پستایی که میدن فقط برای ایجاد دعواس...!
امیدوارم این غرور کاذب طرفداران آلمان چهارشنبه با باخت در مقابل اسپانیا خورد بشه...
نظر شما کاملا محترمه ولی با بازی که هم پدرو و هم یورنته ارائه دادن ثابت شد که ما جایگزینای خوبی واسه تورس در حال ریکاوری از مصدومیت داریم.نقل قول:
یعنی بشه جریان همون علی دایی خودمون دیگه ؟!نقل قول:
یکمی احساسیه : چون وقتی فابرگاس و صد البته پدرو به تیم اضافه شدن تیم از سکونی که داشت کنده شد
من که شک دارم این دل بوسکه بخواد از گذاشتن دو هافبک دفاعی چشم پوشی کنه...نقل قول:
مگه اینکه بخواد ویا رو ببره نوک پست تورس رو بیاره AMF بده به فابرگاس. به هر حال باید تا بازی منتظر موند...
البته اگه سسک آماده باشه : جایی خوندم که دستش بعد از زمین خوردنش آسیب دیده
در کل اسپانیا وقتی اسپانیاست که ژابی آلونسو یا یکمی بیشتر توپ رو حرکت بده یا به واسطه اینکه دوس داره سرعت تیم رو پایین بیاره از ترکیب بره بیرون !
ژابی آلونسو یکی از بهترین مهره های تیمه !
توقع ندارید بره بیرون جاش بوسکتس بازی کنه که ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا اگه بخواد همین سیستم رو اتخاذ کنه مشکل میخوره : آلمانیا نشون دادن بسته بازی کردن ر وبسیار بهتر از پاراگوئه بلدن و تو ضد حمله مث پاراگوئه ایها اشتباه نمیکنن : همون کاری که نیمه دوم با آرژانتین و الباقی بازیا کردن !نقل قول:
اسپانیا و برزیل و ... که دوست دارن تک ضرب بیان جلو وقتی به پرس میخورن گیر میکنن تو بازی دیشب هم پاراگوئه کم دقت بود تو یارگیری تا آخر بازی که نشون میده که از لحاظ بدنی کم آورده بودن به خاطر بازی 120 دقیقه ای قبل وگرنه با ابستن ژاوی و تا حدودی اینیستا بازیسازی رو گرفته بودن - تو این لحظه هم نمیشه گفت صرفا ویا به تنهایی بتونه کاری بکنه اون هم جلو تیمی مث آلمان که استاد دفاع و ضد حمله نشون داده امسال !
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
نه بابا »: گفتم توپ رو نگه میداره : دیشب چنتا ضد حمله ر و نگه داشتنقل قول:
تو که میدونی کل فصل من دارم .. نثار بوسکتس میکنم تو بارسا :دی
ولی خدایی بوسکتس روونتر و سریعتر پاس میده تا ژابی
کلا یکیشون تو بازی باشه کفایت میکنه : نه مث شیوه برزیل !
----------
کنکو رو خوب دادی ؟:دی