به دلیل اینکه از اسپانیا به شدت بدم میاد امیدوارم هلند ببره !
Printable View
به دلیل اینکه از اسپانیا به شدت بدم میاد امیدوارم هلند ببره !
نظر همه شما محترمه. ولی واقعیت رو باید قبول کنید.اسپانیا قهرمانه.
دوست عزیز مگه شما خودت تاپیک نداری.نقل قول:
چرا آرزو های دست نیافتنیت رو این جا میگی؟
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
آخه رویای زیاد دیدن بده عوارض جانبی داره.:31:نقل قول:
میگم چقدر این تاپیک اسپانیا سوت و کوره که شما در تاپیک هلند بیشتر دیده میشینقل قول:
منم میدونم باید واقعیت رو قبول کرد که هلند قهرمانه
فقط امشب بازی ببین ، ستاره های اسپانیا در باتلاق مرگبار هلند گیر میفتند و شکست تمام عیار از هلند میخورند
من که 4-1 به نفع هلند رو پیش بینی کردم
متاسفانه هنوز تاپیکی رو به نام خودم نزدم:31:نقل قول:
دوست عزیز مگه شما خودت تاپیک نداری.
چرا آرزو های دست نیافتنیت رو این جا میگی؟
بابا بی خیال.با وجود کاسیاس و پیکه و پویول می خواید 4 تا گل برنید:27:نقل قول:
میگم چقدر این تاپیک اسپانیا سوت و کوره که شما در تاپیک هلند بیشتر دیده میشی
منم میدونم باید واقعیت رو قبول کرد که هلند قهرمانه
فقط امشب بازی ببین ، ستاره های اسپانیا در باتلاق مرگبار هلند گیر میفتند و شکست تمام عیار از هلند میخورند
من که 4-1 به نفع هلند رو پیش بینی کردم
باشه من از تاپیک شما میرم.ولی بعد از بازی شمارو خوهم دید:31:
4 تا که چیزی نیست. هلند بیس هیچ میبرهنقل قول:
ایول گل گفتی...سال 1978 که همه میدونن ارژانتین چجوری قهرمان دنیا شد و هلند شایسته دستش از قهرمانی باز موند...اصلا تو مراسم اهدای مدال ما هلندیها شرکت نکردیم که جواب دندان شکنی به اون مدل قهرمانی ارژانتین بودنقل قول:
رو قلب من نوشته برت فن مارویک سلطان عشقه
سال 1978 که همه میدونن ارژانتین چجوری قهرمان دنیا شد و هلند شایسته دستش از قهرمانی باز موند...اصلا تو مراسم اهدای مدال ما هلندیها شرکت نکردیم که جواب دندان شکنی به اون مدل قهرمانی ارژانتین بود
رو قلب من نوشته برت فن مارویک سلطان عشقه
امیدوارم جام رو امشب تو دستای کاپیتان فن برونکهورست ببینم...قهرمانی پس از 19 دوره کمترین حق ماست:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تصویر احساس برانگیزنده ترین صحنه جامه(البته تا قبل از بازی امشب):31:
نقل قول:
من 3 - 1 پیش بینی کردم آخه بیچاره ها گناه دارن یه بار اومدن فینال بخوایم 4 تا بهشون بزنیم
دیگه قهر می کنن اصلا نمیان جام جهانی :31:
جنگنده اف- ۱۶تيم ملي فوتبال هلند را اسكورت خواهد كرد
وزارت دفاع هلند روز شنبه اعلام كرد كه يك هواپيماي جنگنده اف-۱۶ تيم ملي فوتبال اين كشور را هنگام بازگشت به هلند در روز دوشنبه پس از پايان جام جهاني اسكورت خواهد كرد.
وزارت دفاع هلند خاطرنشان كرده است: هنگامي كه هواپيماي تيم ملي هلند كه بايد يكشنبه شب در ديدار پاياني جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جهاني در مقابل اسپانيا قرار گيرد،
وارد حريم هوايي هلند شود،يك حنگنده اف- ۱۶كه به رنگ نارنجي، رنگ ملي اين كشور در آمده است در كنار هواپيما پرواز خواهد كرد
تا اينكه در فرودگاه شيفول آمستردام به زمين بنشيند.
يك بالگرد نظامي از نوع چينوك، بازيكنان هلند را به هتلي خواهد برد تا در اين هتل به خانواده هايشان بپيوندند.
وزارت دفاع هلند مشخص نکرده است که که علت این نوع برخورد احترام و تکریم است یا حفاظت؟!
منبع : پارس فوتبال
همش زیر سر 8 پاست
لعنت به این هشت پای کذایینقل قول:
امیدوارم اسپانیا رو نابود کنین ...... عاشق روبن هستم ... چون بایرن رو برد فینال اروپاه ..... امیدوارم روبن از اون گل های زیباش برنه
اگه امشب روبن رو اوج باشه به راحتی نسخه اسپانیا رو میپیچیم:10:
بعد از حق خوری سال 1978 حالا برگشتیم تا حق مون رو پس از 32 سال بگیریم:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشک قهرمان هشتم تاریخ جام جهانی هلنده
دوستانی که تو کار فوتوشاپ هستند یک چیزی درست کنن که نشون بده هلند قهرمان شده و همه بزاریم امضا تا بازم متحد بشیم.
مثل العان که امضا اکثر بچه ها یک چیز هست بعد از قهرمانی هم امضا هامون مثل هم بشه
نه فوتوشاب نمیخواد همین الان هم هلند قهرمانه
منظورم متوجه نشدید منظورم این هست که لوگوی قهرمانی هلند رو یکی درست کنه تا همه بزاریم امضامون باشهنقل قول:
قبل از شرع جام جهانی می گفتم هلند قهرمانه ، همه بهم می خنیدیدن ...
امشب ایشالا من به همشون می خندم:34:
دوستان هلندی گول این حرفای شیرین اینا رو نخورید! :31:نقل قول:
اگه الان به فرض محال اسپانیا رو برده بودن نه روبن یادشون بود نه کس دیگه فقط میومدن میگفتن هیتلر و رایش سوم و بیسمارک و مسوت اوزیل و محمد خان قاجار! :31: تا کور شود هر آنکه نتواند دید این دو تیم به فینال برسن! :27:
اگه هلند امشب ببره و قهرمان بشه فكر كنم من تا 1 هفته از شوقم خوابم نبره
نقل قول:
آلمان تیم شایسته بود و اگر مولر بود الان هلند باید با آلمان بازی میکرد
البته بازم هلند اول میشد
من فقط جند نمونه حرفایی که آلمانیا الان به شما میزدنو میگم بفهمید :نقل قول:
تو چیه میای تاپیک ما خودشیرینی میکنی
آلمان تیم شایسته بود و اگر مولر بود الان هلند باید با آلمان بازی میکرد
البته بازم هلند اول میشد
هلند اگه عرضه داشت تو 2 تا فینال قبلی میبرد
بازم هلندو میترکونیم
هلند تیم نیست با گل بخودی اومده بالا
هشتا به هلند میزنیم
....
من اومدم اینو میگم که سو استفاده نشه! حالا شمااسمشو هرچی میخوای بذار...
هلند افتخار میکند که فینال را با اسپانیا بازی میکند نه تیم دیگرینقل قول:
وای ... بچه ها از همین الان دارم میبینم که هلند اسپانیا رو تیکه پاره میکنه میفرسته مادرید ... عجب چیزی بشه ... هلند جامو میبره ... شک نکنید .
دو را دور قهرمانی هلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــنـــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــد جشن می گیرم.
با امید فراوان
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
نقل قول:
حرف نباشه برزیل کف کرد
به شما قول میدم که برعکس این اتفاق می افته:46:نقل قول:
وای ... بچه ها از همین الان دارم میبینم که هلند اسپانیا رو تیکه پاره میکنه میفرسته مادرید ... عجب چیزی بشه ... هلند جامو میبره ... شک نکنید .
قبل بازی با برزیل هم از قول ها زیاد شنیدیم :31:نقل قول:
امشب شب گیر کردن اسپانیا در باتلاق مرگبار هلنده
هلند قهرمانی
ببینم امشب چیکار میکنید
امیدوارم هلند برنده از زمین بیرون بیاد
فعلا که نمیه اول مساوری تموم شد
ولی بازی بدجوری خشن شده
احتمالا اخراجی داشته باشه
که خیلی بد میشه واسه گیرنده کارت قرمز
هلند نیمه اول خوب کار دقیقا همون کاری رو کرد که باید میکرد تمام بازیهای کلیدی اسپانیا رو مهار کرد . باید ببینیم نیمه دوم چطوری میشه نیمه دوم همیشه نیمه هلند بوده تو تمام 6 بازی گذشتش نشون داده . امیدوارم الانم اینطور باشه . چون معمولا هلند نیمه اول تیم رو ارزیابی میکنه . فقط امیدوارم کار به پنالتی نکشه چون واقعا کار ما تمومه . کاسیاس پنالتی گیر خفنیه ولی استکلنبرگ بی هیچ عنوان .
هلند بازی رو میبره ... نشون داد قابلیت کنترل بازی رو داره ... ایشااله گل میزنه این نیمه . 2 تا کافیشونه نه ؟:31:
این فردوسی پور خیلی به نفع اسپانیا گزارش میکنه
کاملا مشخصه که طرفدار تیم اسپانیا هست
حالم بهم میریزه از این گزارشی که میکنه
این نیمه داره بد بازی میکنه هلند ... انتظار بیشتر بود
یه حمله ترتیب بده میتونه گل بزنه .
اگه هلند ببازه روبن رو من خفه میکنم :19:
انشاالله میبره نگران نباش :46:نقل قول:
حیف شد ... هلند بازی رو کنترل کرد . اما گل نزد ... در حالی که موقعیت داشت . ایشالله هلند بازی رو میبره ...نقل قول:
با این روال بازی کنند میتونند گل بزنند
روبن هم الکی اعتراض کرد به داور و یه کارت گرفت