این کدوم نامحدوده همون ماهی 22 هزار تومن ؟نقل قول:
Printable View
این کدوم نامحدوده همون ماهی 22 هزار تومن ؟نقل قول:
اخه دوست من تا اونجایی من یادمه این طرح همون سازمان مقررات و تنظیمات فنی که این 1/10 رو بیان کرد.نقل قول:
از اون موقع هم بود مبین نت و بقیه جاها این سرویس های ارزون نامحدود رو گذاشتن.
لینک چیزی دارید؟
سوال منم هست.نقل قول:
بچون منم یک زمانی 99 تومنیش رو داشتم سرعتش همین بود.
LOL
اره همونه.نقل قول:
با تشکر از Saeedifar عزیز ،منم امروز همین سرویسو برداشتم...
سرعت دانلود همونطور که گفتن 60 تا 70 هست یعنی همون سرعت دانلود شبانه رایگان من(برای سرویس قبلیم) که می بایست تا 2 شب بیدار می موندنم.
سلام دوستان،
من پریروز سرویسم رو با سرویس ۱ مگ نامحدود دیده بان عوض کردم. (مابه التفاوتش با سرویس قبلی ام رو پرداختم)
یک مقدار صبر کردم ببینم چجوریه سرعت.
در مجموع از پیج باز کردنش زیاد راضی نیستم. البته نمیدونم مشکل از این سرویسه یا کلا سرعت ها پایینه. آخه روز آخری که سرویس رو عوض کردم، با همون سرویس قبلی هم سرعت پیج پایین اومده بود.
سرعت دانلودش برای یک سرویس نامحدود بد نیست، بین ۶۰ تا ۱۲۰ هست سرعت دانلودش. تو این ۲ ۳ روز، در طول روز روی ۱۰۰-۱۲۰ بوده و شبها اومده روی ۶۰.
حالا باز چند روز صبر میکنم ببینم وضعیت چقدر ثابت هست بهتون خبر میدم.
در مجموع اگه از دیده بان سرویس دارید خب میتونید تست کنید، یک ماه این سرویس رو بگیرید.
به هر حال کیفیت سرویس های اینترنت هر شرکت منطقه به منطقه و بر اساس تعداد کاربراش تو هر منطقه متفاوته. باید خودتون تست کنید.
موفق باشید
راستی پینگش هم بالای ۳۰۰ هست و پایینتر هم نمیاد.
در طول روز هم انگار چند بار، هر بار ۱، ۲ دقیقه قطع میکنه دوبار وصل میشه. این موضوع رو باید چند روزی بگذره هنوز تا بتونم با اطمینان بگم. ولی چند بار پیش اومده که در حال کار یهو هیچ پیجی دیگه باز نشده، بعد از ۱ دقیقه مجددا همه چیز به حال عادیش بر میگرده.
آره علی جون خوده خودشه !!!
خوب شما سرعت دانلود شبانتتون قبلشم همین بوده. من نمی دونم دقیق ولی از نظر سرعتی فک کنم 2 تا 7 هرچی که همیشه باشید می مونه.نقل قول:
متاسفانه دیده باننت یک سری پورت هارو از جمله پورت کلاینت steam رو بسته.
نقل قول:پینگ کجا؟نقل قول:
نه پیج باز کردن تاثیر نباید داشته باشه . سرعت ناثیر نداره پینگ که مهمه.
برای یک مگ این سرعت کمه ولی با توجه به ضریبی که داره خوبه.
شاید شلوغ شد داغون شه.
با این هزینه ای که من می دم این سرویس با سرعت پایینش باز می ارزه.
دورو بره 50 60 گیگ اگر هر روز و پیوسته بزاری می شه دانلود کرد باش.
بله همینطوره، به همین خاطر اشاره کردم که با اینکه سرعتش بد نیست، اما پیج بازکردنش زیاد جالب نیست.نقل قول:
فرق نمیکنه به جز سرور های داخلی، تقریبا هر سرور خارجی که تست کردم پینگش بالای ۳۰۰ بود. (البته امروز صبح که سرعت خیلی خوبه، پینگ DNS گوگل - ۸.۸.۸.۸ روی ۲۷۳ است.)
در مجموع برای وب گردی همون سرویس های محدود با هزینه کمتر بهتر جواب میدن. یه سرویس محدود ۵۱۲ سرعتش از این سرویس بهتره چه دانلود چه پیج.
سرعت دانلودش هم، آره دیگه برای نامحدود بودنش و قیمت ۴۲ تومان در ماه به نظرم خوبه.
حالا باز باید دید در آینده چطور پیش میره.
موفق باشید
بریم تو کارش؟ :31:نقل قول:
من که سر نت الکی الکی دارم برشکسن می شم
پایتم من که یک کیس درب و داغون میخام بگیرم که فقط روش یه ویندوز نصب کنم و یه IDM که 24 ساعته بره زیر دانلود تا پاورش بسوزه !!!!!!! :-)روزی تقریبا 5 گیگ میشه دانلود کرد اما بعضی شبا سرعت میاد پایین !!!!نقل قول:
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تو این مدت سرعتش الان چنده؟؟
من رفسنجان از اوا نت میگیرم. الان 1 ماهه که 512 نامحدود گرفتم و سرعتم روی 60 تا 70 در نوسان هست. ازش راضی ام. قیمت هم ماهی 29 تومان
اوا نت نمایندگیه پیشگامان کویر است. قبلا همیشه شاکی بودم. اما الان یک ماهه که سرعت خوب شده. البته چون نامحدود دارم. دانلودم رو توی روز انجام میدم و دیگه ساعت 1 شب به بعد دانلود ندارم. ماه رمضان بعضی شبا ساعت 1 هم دانلود داشتم که حدود 1 ساعت سرعت میومد روی 20. بعد دوباره میرفت روی 50 تا 60. اما طول روز همیشه بین 60 تا 70 است
سلام فرشاد جان ....نقل قول:
حدود 6500 داری اضافی بابت این سرویس پول می دی ...
پشگامان هم دقیقا همینو کرمان داره اما ماهی 22500 که فکر کنم علتشم پول دار بودن رفسنجانی ها باشه !!!
1 مگابیت محدود شرکت عصر انتقال داده ها:angry:
پشیمون شدم مثل سگ
اما خوب چاره ای نیس دیگه مجبورم یک ماهی تحملش کنم !!!:44:
میشه لینک قیمت هاشو اینجا قرار بدین. چون شرکتی که رفسنجان ازش میگیر. کلی هم با افتخار میشه که ارزون کردیم.نقل قول:
ممنون. مخابرات رفسنجان دانلود نا محدود را با همین قیمت ها ارائه میده. شرکت اوای جوان میگه اگه بخواهیم 22 تومان بدیم باید 1 به 10 ارائه بدیم که سرعت میاد پائین. و ضریب رو 1 به 8 در نظر گرفتیم تا کمتر از 60 نشهنقل قول:
البته ناگفته نماند که شرکت دیده بان نت کرمان هم که نماینده پیشگامان توی کرمان هست این سرویس های نامحدود خودش رو از مخابرات اجاره کرده و به ازای اون داره مبلغی رو به مخابرات می ده اما سرعت دانلود 512 اش هم مثلا بین 60 تا 70 هست و زیاد نوسان آن چنانی نداره ...:worried:نقل قول:
کسی اینترنت نامحدود ارزون دیدهباننت رو گرفت؟
چرا 1 mb نامحدود رو از لیست پرداخت اینترنتی حذف کرده
;کسی 1 mb نامحدود ارزون دیدهباننت رو گرفت؟
چرا تو لیست پرداخت اینترنتیش نیست این.
امروز کمی بهتر شده اما بازم نسبت به پولی که میدی اصلا نمیصرفه !!!:4:
همه جای دنیا پیشرفت کردن اما بجاش نت کرمون داره روز به روز پسرفت می کنه .... :29:
1 مگ دیده باننت دیگه ارائه نمی ده ظاهرا یه من گفت برا خوبی مشتریها ارائه نمی ده.
من رفتم 22 تومن 512 نتمحدود گرفنم اینم مشخصاتش
ابنوس - سید الشهداء
گزچه با idm بین 60 تا 70 هست.
lol
:42::39::42:
یا خدانقل قول:
این اینترنت کجا چه سرویسی؟
:39:
منم به پیشنهاد بقیه دوستان همین سرویس رو گرفتم سرعت همونی که نوشتین فقط خدا کنه این سرویس رو دیگه بر ندارن چون واقعا برای دانلود عالیه ولی برای بازکردن صفحه جالب نیستنقل قول:
عصر انتقال داده ها امام جمعه 20نقل قول:
1 مگ محدود
یعنی بقرآن دیده بان نت بهتر از اینه
نقل قول:
تا چند روز اینده یه خبری بده علی جون دوباره ببینم سرعتش خوبه یا نه
تا دفعه بعد منم همینو بگیرم....
راستی الان من بخوام تعرفه مو تغییر بدم فقط به جای اون سرویسی که همیشه دارم اینو انتخاب کنم دیگه حله به
همین راحتی عوض میشه؟
بله ،به همین راحتی!نقل قول:
+++
هرکیو که میشناسم جدیدا داره این سرویسو برمی داره.
امیدوارم نپکونیمش:31:
اره اینترنتی حله.نقل قول:
سرعتش که 60 70 هست اتفاقا من از پیج باز کردتش بیشتر از سرعتش راضیم.
بازم تست سرعت می زارم.
گل کفتی.نقل قول:
یحتمل عاقبتش همینه.
گرچه این پشتیبانیش می گفت از 40 پایین تر نمی ره از 70 تادم بیشتر
بعید نیست شلوغ شد 1/20 اش کنن.
:31:
علی آقا مخابرات مدرک چی می خواد که 512 بده؟
سه ماه پیش که کپی کارت دانشجویی کافی بود
الان مخابرات کرمان 2 مگ می ده به کسی یا نه؟؟؟
اصلا اگرم بده ساعت رایگان داره یا نه ؟؟؟اگه داره از ساعت چند تا چند؟؟
گیگی 2500 آره ؟؟؟
همین مدرک دانشجویی که همه می خوان.نقل قول:
والا فقط ما که سیدالشهداء رفتیم پشت میز یک خانم نشسته بود کنارشم بچش . اورده بود مخابرات تنها نباشه.
یک جوری نگاه می کرد به ما که انگار دارم جنایت می کنم.ولی کارت دانشجوی قبول کرد.
گفت 20 نفر جلوتن منم گفتم شماره بدید خبر بگیرم خالی شد گفت نه باس سر بزنی.
منم رفتم پارس انلاین تو امام جمعه که اقای توش از خوش برخوزدی برعکس کاری کرد درجا بگیرم.
ما می یایم تست می کنیم سرویسای ما فلان با تباشیر فرق داره و ....
پینگ خودش و گرفت و ...
هیچی
saaedifar خان می دونن پارس به درد لای جرز دیوار می خوره.
:31::5:
چرا اعصابت خورده بزار حدس بزنم از دست اینترنت ناراحتی؟نقل قول:
:31:
مخابرات سیدالشهداء که بچه ها رفته بودن نه نمی داد ولی بهتره سوال کنی.
2 مگش سری پر شده بود.
ولی این سرویسای نامحدود ارزون دیده باننت رو از 2 لحاظ پیشنهاد می کنم
یکی نسبت به سرویسای نامحدود گرونش واقعا می ارزه
2 اینکه بر عکس سریسای نامحدود گرونش اینا سرعتشون شبا تغیر نمی کنه.
سلام به همگی
دیروز رفتیم مخابرات برای تمدید دیدیم که نامحدود رو برداشتن و فقط محدود دارن اونم بدون ترافیک رایگان شبانه
خب دیگه بدرد چی میخوره. سرویس 512k داشتم که بین 60 تا70 بود دانلود و عالی بود که اونم دیگه برداشتن.
مجبورن 128 محدود رو گرفتم تا میریم یه شرکت دیگه نت داشته باشیم.
قبلا از پارس انلاین داشتم. در حال حاظر کدوم شرکت خوبه که شبا حداقل 1.5 تا 2 گیگ رایگان بشه دانلود کرد.
ممنون
من 512 مخابرات دارم چند روزی هست که سرعت خیلی افتضاح شده، هر صفحه باید دوبار reload کنم تا باز بشه بقیه دوستان دارن مشکلی ندارن؟
منم دقیقا مشکل شما رو دارم!نقل قول:
از مخابرات 1 مگ نامحدود دارم درسته که این سرویس هارو برداشتن؟ اگه اره چه سرویس هایی رو میشه برداشت