الان هوا خیلی گرمه .:2:.. وقتی این عکسو دیدم با کله می خواستم برم تو مانیتور :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
الان هوا خیلی گرمه .:2:.. وقتی این عکسو دیدم با کله می خواستم برم تو مانیتور :31:
سلام
جی اس ام آرنا هم عکسارو گذاشته البته با چنتا شات از فیلمبرداریش و زووم دیجیتالش که خیلی عالی عمل کرده.
کد:http://www.gsmarena.com/damian_dinning_on_nokia_n8_video_plus_35_camera_samples-news-1801.php#
این سمپل فیلم برداریشم جالب بود !
:18:نقل قول:
گوینم با خود گوشی میکس شده؟
خیلی خفن باشد!
دگرگون نمایاند ما را!
حتی...!
:18:
بدرود!
:8:
من خودم واقعا این گوشیو دوست دارم اما یه نیگا بندارین...
همش دارین از دوربین میگین...
مگه این گوشی دوربینه؟؟؟
کل تمرکز نوکیا توی ان8 روی دوربین بوده و 2تا مورد دیگه که یکیش کابل HDMI هست که زیاد کاربرد نداره و یکی دیگه USB HOST که اونم اگه کابل مخصوصش نباشه نمیشه ازش استفاده کرد!!!
واقعا نوکیا توی سیستم عامل ان 8 گند کاشت و خیلی از مشتر های ان8 رو از دست داد...
سبز باشین...!!!:10:
این گوشی یه کمرا فون عالی هست و البته با گوشی همرده خودش که satio باشه دوربین بهتری هم داره ....نقل قول:
درد برادر مرده را برادر مرده میفهمد دوست من.....hdmi به نظرم بودنش یه امر ضروریه.....فکر کن رفتی توی خونه دوستت و میخوای عکس های که از سفرت گرفتی نشون بدی کامپیوتر هم نداری.....چی کار میکنی؟
این کار برای فیلم هم مصداق داره.
شما هم اگه مثل من خیلی وسواسی هستی میتونی صبر کنی گوشی ریلیز بشه و برتری و مقایسه با سایر گوشی ها رو حداقل توی دوربین ببینی و قضاوت درست رو انجام بدی.
پیشنهاد میدم وقتی گوشی ریلز شد دو خط آخر رو ویرایش کنی.
من الله توفیق.
هنوز دستت نیومده می گی گند کاشته؟! نکنه علم غیب داری و به ما نمی گی؟؟؟ :31: ( شوخی )نقل قول:
روی کاغذ که سیستم عاملش غوله؛ در عمل هم باید مورد آزمایش قرار بگیره. سیمبین از گذشته سیستم عامل برجسته و فوق العاده ای بوده. یکی از دلایلش هم اینه که با کمترین توان و سخت افزار، بهترین بازده رو می ده. همچنین اگه سخت افزارش هم خیلی خدا باشه باز هم با مینیمم مقدار مورد نیاز کار می کنه و فقط در مواقع مورد نیاز از سخت افزار ماکزیمم بهره رو می کشه.
من اعتقاد دارم که نوکیا با کلاسیک گذاشتن اینترفیس سیمبین 3^ گند زده؛ اما در عین حال هم اعتقاد دارم که هسته سیمبین 3^ چیز محشریه... :27:
شاد باشین :31:
ویدیویی از Eldar Murtazin :مصاحبه الدار با شبکه تلویزیونی درباره ان 8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://dailymobile.se/2010/07/09/interview-with-eldar-murtazin-regarding-the-nokia-n8-raid
بابا لینکی چیزی می زارید یه توضیحی هم براش بدین!نقل قول:
هم ما بفهمیم چی به چیه هم برای جستجو خیلی مفیده!
با تشکر
این شما و این هم مشحصات چیپ فوق العاده گرافیکی ان8 که قویترین چیپ گرافیکی بین گوشی های موجوده
(حتی از گالاکسی هم چیپ گرافیکیقویتری داره)
broadcom BCM2727
High Definition (HD) Video with (720p) H.264 Encode and Decode, both High Profile at 30 fps and supports all major video compression algorithms, including H.263, MPEG 4/2/1, and VC-1
Ultra Low Power for Extended Usage with audio decode <10 mW supporting music player time of 60 hours for system and HD H.264 Video+AAC record <450 mW supporting HD camcorder capture time of over three hours for system
Consumer camcorder in your pocket with high-quality HD 720p video capture
Professional quality imaging from low-cost sensors and lens systems with high-performance ISP
Product Awards:
Multimedia Processor Survey 2008 Award BCM2727 Mobile Multimedia SoC
Best "Consumer Electronics IC" Product BCM2727 High-Definition Mobile Multimedia Processor
2008 Electronic Products' Magazine Product of the Year
عجب چیپ سر حالیه !
داریوش کجای این سیتم عامل غوله؟؟؟نقل قول:
همون سیمبینیه که روی گوشی همون هست فقط یه تغییر جزیی داسته(طبق گفته های خود نوکیا تغییرات اصلی روی symbian ^4 و symbian ^5 هستش)
اما باور کن دوران سیمبین تموم شده مگه اینکه به کل عوض شه!!!
منم قبول دارم که دوربینش خیلی عالیه اما اگه دارم از ان8 انقاد میکنم فقط به خاطر اینکه من فکر میکنم این گوشیم به سرنوشت ان97 دچار شه!!!:41:نقل قول:
در ضمن من یه سوال:
از محیط کاربری سیمبین خسته نشدین؟؟؟
اگه یه سیستم عامل دیگه مثه maemo یا meego یا android روی این گوشی بود کل تمام گوشی های برندهای دیگه رو میخوابوند...
والا من الان یه p1i دارم اونم سیمبینه....سالی یک بار هم تم عوض نمیکنم حتی wallpaper رو...نقل قول:
و این گوشی برام تجربه شد که گوشی بعدیم رو جوری اتخاب کنم که بهترین ساپورت نرم افزاری رو داشته باشه (الان دوساله اینو دارم و یک سال و نیمه uiq 3.0 به موزه پیوسته و کلا منحل شده)....
فکر کنم این دوستمون واقعا علم غیب دارند؟!!!! meego??? بابا اذار جناب n8 تشریف بیارن اونوقت ببینیم meego چیه؟!!
مائمو که دیگه به تاریخ پیوست!! :46: نوکیا فقط آزمایشی دادش بیرون که ببینه چطوره و چطور هم استقبال می شه. الان هم که دیگه هیچ پشتیبانی نرم افزاری ای نداره و ترجیح داده وقت و سرمایش رو بگذرای روی میی گو. میی گو هم خیلی طول می کشه که بیاد به بازار و جا بیافته...نقل قول:
درضمن کی گفته سیمبین 3^ هیچ تغییری نکرده؟! :13: بزرگترین تغییرش اپن سورس شدنش هست...! برای همین اپن سورس شدن هم خیلی از ساختارهای درونیش باید تغییر کنه...
جلل الخالق شما همون بهتر که رنگ weed باشی!نقل قول:
مرد حسابی اصلاً N8 اومده بازار که داری دیمی راجع بهش قضاوت میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه مگه همین دوربینش کم شاهکاره؟؟ من یه دوربین سوپر زوم تازگیا خریدم نزدیک 600 تومن والا اگه N8 بیاد دیگه دوربین دیجیتالمو سالی یبارم فکر نکنم استفاده کنم :46:
من قبول دارم که بیسش فرق کرده اما محیط کاربریش نه!!!نقل قول:
اینجا از aliracer نوکیا شناس تر میشناسی؟؟؟
اینو حتما ببین:
در ضمن مگه هر سیستم عاملی در هنگام ورودش ساپورت نرم افزاری بالایی داره؟؟؟کد:http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5106265&postcount=793
طول میکشه تا ساپورتش زیاد شه
اگه بخواد اینطور باشه تا آخر دنیا باید همه گوشی ها با سیستم عامل سیمبین عرضه بشن که ساپورت بالایی داره!!!
100% حرف شما درسته!!!نقل قول:
بله منم اگه یه مدت زیاد p1 داشتم تا یه گوشی مثه ان8 میومد چشمم میگرفتش!!!
آینده هم فعلا اینطور که بوش میاد در انتظار آندرویده ، نه symbian^3:19:
در ضمن منم علم غیب ندارم اونی که علم غیب داره شمایی که هنوز این گوشی نیومده داری ازش تعریف میکنی!!!
اونم فقط به خاطر دوربینش!(چون شما اینطور که گفتین حتی wall paper هم عوض نمیکنین چه برسه به استفاده های نرم افزاری و کاربردی دیگه از گوشی)
پس سیستم عامل براتون بی اهمیته!!!:41:
1.در مورد رنگ من حرف نزنین که روش حساسم و ازتون نظر نخواستم!نقل قول:
2.از اول پست های منو بخونین میفهمین که منم از دوربینش تعریف کردم اما الان بحث سر سیستم عامله نه دوربین!!!
نتیجه اخلاقی:
بدون اطلاع از بحث اظهار نظر نفرمایید!!!:5:
قربونت برم... من هم که همین ها رو گفتم که!!! :31: درضمن... به اون پست دقت کنی تشکر من رو هم می بینی که نشاندهنده تاییدشه...! :20:نقل قول:
آره؛ می پذیرم که آندروید داره دنیا رو به چنگ می گیره... راستی درباره مائمو؛ منظورم این نبود که می بایست از اول ساپورت نرم افزاری کامل می داشته. منظورم اینه که نوکیا یهو خودشو کنار کشید. مث مایکروسافت که همین یه ماه پیش از پشتیبانی ویندوز XP کنار کشید.
Screen :
N8 vs Galaxy
AMOLED & Super AMOLED
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجید عکس مقایسه ان8 رو با این گوشی های کپی پیست احمقانه از آیفون رو نزار :27:نقل قول:
کلوپ نوکیا حرمت داره ...
اینهمه سر پردازنده گالاکسی تبلیغ میکردن بعد بچمارک معلوم شده جی پی یو ان 8 بهتره:27:
اونم با نصف قیمتش:27:
تازه اگه سی پی یو ان8 1 گیگ بود تو بچمارک (تو مجموع امتیاز ها سی پی یو+ جی پی یو)مچاله اش کرده بود !!:31:
البته این موضوع مهمی واسه نوکیا نیست...نوکیا همیشه بهترین ها رو استفاده میکرده
ولی برای کمپانی که شب تا صبح تو چیپ و قطعات بیر بیر میکنه فحشه:31:
بگذریم
مثل این که تلویحا پلی بک دایوکس روی ان8 تایید شد
100% حرف شما درسته!!!
بله منم اگه یه مدت زیاد p1 داشتم تا یه گوشی مثه ان8 میومد چشمم میگرفتش!!!
آینده هم فعلا اینطور که بوش میاد در انتظار آندرویده ، نه symbian^3:19:
در ضمن منم علم غیب ندارم اونی که علم غیب داره شمایی که هنوز این گوشی نیومده داری ازش تعریف میکنی!!!
اونم فقط به خاطر دوربینش!(چون شما اینطور که گفتین حتی wall paper هم عوض نمیکنین چه برسه به استفاده های نرم افزاری و کاربردی دیگه از گوشی)
پس سیستم عامل براتون بی اهمیT
فقط 124هزار پیغمبر علم غیب داشتن و بس.
منم با توجه به رویو هایی که خونده بودم نظرم رو اعلام کردم.
در هر حال has u like u can think.
بچه ها بنظرتون ان 8 چه برتری هایی نسبت به دیزایر داره جز دوربین؟
اول بگم که تویه این که صفحه نمایش N8 کم آورده شکی نیست..........دوما ، علی جون این پست رو گذاشتم تا زیپ دهن کسایی که میگن نوکیایی ها تعصبین و چشم گوش بستن رو ببندم........حالا خودش بیان بگن این تعصبه یا حقیقت..........ما که ترسی نداریم........ضعف هارو هم میگیم.........امیدوارم حداقل این نکته اخلاقی رو هم کپی کنند....نقل قول:
مجید عکس مقایسه ان8 رو با این گوشی های کپی پیست احمقانه از آیفون رو نزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلوپ نوکیا حرمت داره ...
داداش برای شما این سایت فیلتر نشده؟
جاش اینجا نیست ولی به همه دوستان اطلاع رسانی کنید که دامین Forum.p30world.ir فیل تر نیست...........اگه فیل ترش نکنن!
نقل قول:نقل قول:
علی بابا بی خیال... :40: مجید جون راست می گه. بگذار یه ذره از این نکات اخلاقی ما رو هم کپی کنن!!! :10: اصلا نه جانب این طرف رو می گیریم نه جانب کپی پیستی ها رو!!! :31: مجید جان از این پس شما مقایسه N8 با شاه گوشی ها، 5800 رو بگذار ...
ها؟؟؟ چیه؟؟؟ واسه چی می خندین؟! هیچی از N8 کم نداره که هیچ؛ کلی هم سر تره!!! :29:
مشخصات 5800:
صفحه نمایش فوق العاده TFT با ژرفای رنگ 16 میلیونی. خوانایی ضعیف زیر نور خورشید ( کلاس گوشی به همینه که زیر نور خورشید فقط آیکن های منوش معلوم باشه نه نوشته هاش!!! :16:)
تاچ مقاومتی که هرچی تاچ خازنیه می خوره!!!
دوربین 32 مگاپیکسلی با دو تا فلاش زنون :18: ( باز شما ها برین هی از اون N8 12 مگاپیکسلی تون دفاع کنین :27: ) که از این امکانات سوسولیه تشخیص چهره و لبخند و چشمک نداره؛ ولی عکساش توپه!
کیفیت فیلمبرداری 480p موسوم به نصف HD با اندازه 640x480 که بی نظیره....!!!
حافظه داخلی 500 گیگابایتی.
پردازنده 434 مگاهرتزی که اگه ازش بنچ مارک بگیرن همین پردازنده و شتابدهنده گرافیکی N8 رو باهم مچاله می کنه!!!!!! :18:
صدا که خیلی توپ ( انصافا این یه مورد دیگه راسته! :31: )
تازه... تازه... سیستم عامل سیمبین 9.4 که 8 برابر سریعتر از سیمبین 3 و مائمو و میی گو و آندروید هست!!!
:16::16::16::16::16::16:
این دیزایر چیه؟؟؟ :20:نقل قول:
دوستتون دارم!:40:
چه میکنه این دوربین ان8 !!
کراپ رو ببین
در نوکیا بلاگ مطلبی پست شده در رابطه با دوربین/فیلمبرداری و عکاسی گوشی که تمام جزئیات داخل این پست شرح داده شده است:از مهمترین موارد میتونم به اینها اشاره کنم:علت قرار ندادن کاور برای لنز دوربین/قرار گرفتن بزرگترین سنسور در بین گوشی های موبایل که باعث کاهش نویز تصویر در مقایسه با تعدادی از دوربینهای دیجیتال میشه و....
یکی از دوستان زحمت ترجمه شو بکشه :
قسمتی از این پست:کد:http://conversations.nokia.com/2010/07/12/nokia-n8-photography-all-the-faqs
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:Why doesn’t the Nokia N8 include a mechanical lens cover
We take lens protection very seriously, while also needing to balance the capability of the entire product, not just the camera but also the size and design. Adding a lens cover would have increased the size of the raised area around the camera, especially with regard to thickness (something in the range of 2 – 2.5mm). There would also have been an impact to the footprint of this area as there are other components located here, such as the flash capacitor, loudspeaker and one of the stereo digital microphones.
The cover glass itself is multi-coated and is heavily scratch resistant. It passes Nokia’s tumble test and other associated durability tests Furthermore, there are more and more applications becoming available which are integrated with the main camera, such as Facebook and augmented reality applications. These allow the camera to be launched from the application itself. A manual design would not allow this. You need to separately open the lens cover. An automatic lens cover would overcome that issue but such mechanisms thus far have required even larger footprints
دوستان n8 تم گوشی قابل تعویض هست یا نه ؟
من منظورشو فهمیدم ولی سعی کن توو یه سایت فارسی زبون ترجمشو بذاری تا همه حالیشون شه حتی اگه شده خلاصهنقل قول:
نقل قول:
تم؟؟
فکنم باشه آخه سیمبینه نا سلامتی
ببینم اون عکس ها رو با ان 8 گرفتن ؟:18:
یه سوال گوشی از این سر تر کسی سراق داره؟
در کل نه این که یکی بیاد بگه این گوشی صداش بیشتره
بعد قیمتش توی ایران چند اصلا وارد ایران شده؟:11:
:|نقل قول:
دوستان n8 تم گوشی قابل تعویض هست یا نه ؟
بـــعـــلـــــه
نه این سرترین گوشی هست :31:( بذار بیاد بعد معلوم میشه سرتر کدومه )نقل قول:
یه سوال گوشی از این سر تر کسی سراق داره؟
در کل نه این که یکی بیاد بگه این گوشی صداش بیشتره
بعد قیمتش توی ایران چند اصلا وارد ایران شده؟:11:
شهریور میاد تو ایران ... قیمتشم چند ماه اول به انصاف فروشنده بستگی داره :دي ... بعد طبیعی میشه !
تو رده کمرا فون ها رو دستش نیست ولی تو رده های دیگه بعلهنقل قول:
اون هایی که میخوان اولین نفراتی باشن که با ان8 کار میکنن
سایت پلی .کام پیش فروش کرده 450 یورو که 20 یورو از 470 که قبلا پیش فروش شده بود کمتره
جالبتر اینه که تاریخ تحویل اون هم
31 آگوسته (9 شهریور)
حالا باید دید 20 یورو به یه هفته انتظار می ارزه یا نه ؟:46:
نه پس جاش تو یخچاله؟ :31:نقل قول:
اتفاقا من اصلا نمی دونستم که دامنه دات آی آر .ir داره الان که گفتی فهمیدم وگرنه با ------ اینا که نمیشه فعالیت علمی فرهنگی کرد
بلاخره ازت ممنونم ولی یکم مهربون تر باشیم بهتره:11:
من سوالمو دوباره می پرسم گوشی ان 8 بجز ابرقدرت بدنش در دوربین آیا برتری ای نسبت به دیزایر داره؟ نمی خوام واسم از خوبی های دیزایر بگین فقط میخوام بدونم که ان 8 چه رجحان و برتری هایی نسبت به دیزایر داره؟ خیلی واسم مهمه خواهشا قشنگ و درست و حسابی جواب بدین
ممنونم
تو یخچال که نه ولی تویه کلوپ N8 هم جاش نبود............تو پروفایلم میگفتی خیلی بهتر بود.......در ضمن ما که با هم مشکلی نداریم!:10:نقل قول:
ممکنه در جزئیات یه سری برتری خاص باشه ولی در کل نه!..........همون دوربینش!..........البته به نظر من سیمبین بودن هم یه برتریه!........و همچنین نوکیا بودنش! : دینقل قول:
این گوشی شهریور میاد ایران یا ممکنه دیرتربیاد؟
دوستان که میگن شهریور میاد ازمنبع خاصی اطلاع پیدا کردند یا نه همینجوری می گویند.
بابا این حرفا چیه من ارادتمندم شدیا. میدونی با ------ که اومدم اصلا وارد پروفایل یا نامه های خصوصی هم نیم شد حتی نمی شد پست داد. پستی که بیشتر از چندتا حرف بود رو نمیفرستاد مجبور شدم این کارو بکنم ولی بازم ممنوننقل قول:
ممنون از توضیحاتت راجعه به ان 8 ولی من تو اخبار اینا خیلی خوندم که سیستم عامل اندریو گوگول خیلی پیشرفتها کرده در مدت کوتاه و نوکیا هم اصلا نمیخواد از این سیستم عامل استفاده کنه مائمو و می گو تو راست کارشه. البته احتمالا ورژن های بعدی سیمبیان هم اضافه بشه.
چه برتری بین اندریود دیزایر و سیمبیان ان 8 هست من نمی دونم
ولی دوربین ان 8 یله به تمام معناست:10:
خب میبینم که من نیستم شما ها هم حس خبر گذاشتن ندارید :31:
این عکس مربوط است به پخش MKV با رزولوشن 720p بهوسیله یو اس بی هاست ان 8
لینک خبر (لینک ویدو اش هم تو این آدرس هست)
[HTML]
http://nokia.hdblog.it/2010/07/14/n8-dimostrazione-di-riproduzione-video-mkv-a-720p-con-usb-on-the-go/
[/HTML]
پخش دیوکس هم بهصورت کامل به ان 8 اضافه شد و
ان8 یکی از کاملترین(شاید هم کاملترین ) پلیر پیش فرض رو از لحاظ ساپورت انواع کدک های مختلف و پخش انواع اون ها بعلت دارا بودن قویترین چیپ گرافیکی میباشد !
اینم پخش کلیپی با کدک دایوکس از روی مس مموری ان900 بوسیله یو اس بی هاست بر روی ان8 :8:
چشم بادامی های کره ای
حالا برن اینو کپی بزنن :27:
لینک ویدئو با تشکر از رضای عزیز
[HTML]
http://www.youtube.com/watch?v=0Snc1UTtWyY&feature=player_embedded
[/HTML]
[HTML]
http://nokia.hdblog.it/2010/07/14/n8-dimostrazione-di-riproduzione-video-mkv-a-720p-con-usb-on-the-go/
[/HTML]
ان8 یکی از کاملترین(شاید هم کاملترین ) پلیر پیش فرض رو از لحاظ ساپورت انواع کدک های مختلف و پخش انواع اون ها بعلت دارا بودن قویترین چیپ گرافیکی میباشد !
اینم پخش کلیپی با کدک دایوکس از روی مس مموری ان900 بوسیله یو اس بی هاست بر روی ان8 :8:
چشم بادامی های کره ای
[HTML]
[/HTML]
[HTML]
[/HTML]
چشم بادامی های کره ای
[HTML]
[/HTML]
پاک شود...