یعنی کلابیخیال پارس بشم دیگه؟
Printable View
یعنی کلابیخیال پارس بشم دیگه؟
status===>downstreamنقل قول:
داون استریم رو 544هست
آپ استریم هم 158هست
اگه کم نکنن
برای128شاتل
برای 128پارس چقدره؟
اشتتباه لپی شد منظورم عباس آقا بود که میگفت سرعتش افت کرده از شما که شاتل داری عادیه اون باید ببینه چنده.
این رو به عربی میگی؟ یک آیه واسش نازل کن:27:نقل قول:
داستانش اینه که سیاستش اینه:
سوال 4 رو بخون این همه مودم خریدن از دلسا دونه ای 40 تومن میفروشن 59 :18:تومن مگه بده؟کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_faq
البته شاشتل هم این کار رو میکنه ولی اینها دیگه عیب نمیگذارند رو Linksys میگن زوریه .
البته واسه من گفت 3 ماهه می تونی بگیری دیگه لازم نیست مودم رو از ما ببری . بعضی جاها میگه فقط 512 میدم همه اینها میدونی واسه چیه؟ چون مثل شاشتل از پهنای باند نمیدزده درآمدشو از این راه تامین میکنه. البته امیدوارم به جمع دزدها نپیونده.
Upstream:512نقل قول:
Downstream:2048
اگر راه حلی به نظزتون میرسه حتما بگید ممنون.
Upstream:512نقل قول:
Downstream:2048
اگر راه حلی به نظزتون میرسه حتما بگید ممنون.
آره دیگه سرویس مناطق ویژه مخابراتی گرفتمنقل قول:
هنوز که ست نشده تازه دیروز اومد مدارک رو تحویل گرفت که بره برای رانژه خط ولی تو قرارداد 256 خورده
نه گیری نداد گفتم خودم از قبل سرویس داشتم از شاتل و مودم ASUS 602 دارمنقل قول:
لیست مودم هایی رو که ساپورت میکنه رو میتونی اینجا ببینی:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/adsl_modem
ســلام،
من از دیماه سال پیش از پارس آنلاین سرویس میگیرم سرعتم خوب بود روزا سرعت دانلود 140 یا 150 شبا هم 70 میشد که چند تا فایل رو با هم دانلود میکردم در مجموع همون 140 رو میگرفتم سرویس من هم EP1-3 بود
تابستون امسال رفتم تمدید گفتن سرویس جدید اومده هم ارزون هست هم سرعتتون بیشتر میشه سرویس GP1-9x1 مد نظرشون بود منم گفتم باشه همونو بدین ماه اول خوب بود سرعتم 40 تا رفت بالا شد 180 خیلی حال میکردم :31:
ولی دو سه روز پیش نتم وضعش افتضاح شده بود تا جایی که قطع شد عصری رفتم دفترشون دیدم تعطیله نوشته بود به دلیل توسعه مرکز مخابراتی اینترنت دفتر قطع می باشد تلفن ما هم تو همون مرکز مخابراتی هست گفتم خوب مشکلی نیست دارن توسعه میدن شبش که وصل شدم دیدم سرعتم نصف شده ماکسیمم 90 یا 100 سرعت دانلود میده از ساعت یک به بعد هم که افتضاحه صفحه که به زور باز میکنه وقتی هم که میزاری دانلود دیسکانکت میشه و شبا هر چند تا فایل بزارم دانلود در مجموع 40 همین میشه!
حالا به نظرتون چیکار کنم؟ سروسیم رو ارتقا بدم حل میشه؟ یا یه بار تخلیه کنم بعد باز سرویس بخرم
اعصابم خورد شده! :13:
ممنــون
:10:
نه ارتقا هم بدی همین وضع میشه بعد از یک مدت. 1 ماه صبر کن اگر دیدی وضعیت همینجوریه یک فکر اساسی کن.نقل قول:
:19:از بس شاکی زیاد شد دیشب حجم دانلود با 0.7 گیگ کاهش به 1.3 گیگ تغییر یافت:18: ما رو بیچاره کردید. این هم وضعش خراب بشه همون مخابرات رو نگه میدارم دانلود هم میگذارم واسه آخرتم اون دنیا تو حجهنم مثل آتیش دانلود میکنیم:27:.
دوستان رایادم رفت اینجا بگم یه اس ام اس اومد چند روز پیش یعنی یک دو روز قبل از اینکه سرویس وصل بشه نوشته تا 10 شهریور هرکی سرویس بگیره یک ماه رایگان میدن جریانش چیه ؟؟؟ من هنوز زنگ نزدم....
از کی تا 10 شهریور. از ما که گذشت شما بگیر..نقل قول:
دانلود دیشب چطور بود ؟ نکنه خوبه نمیگی مثل من چشم بخوری.
نه زیاد تعریفی نداشت 1 گیگ خورده ایی
این نشون میده که چیزی کم نشده فقط میمونه از جاهایی که دانلود میکنی . اگه چی پی ان داری امتحان کن یا یه تورنت گردن کلفت گیر بیار ببین وضعش چطوره.نقل قول:
سلام
من هم از پارس سرویس می گیرم
اما این سرعت ها که میگین رو به عمرم ندیدم
128 که الان دارم نهایت 20 دانلود میکنه
256 هم داشتم حدود 30 دانلود می کرد
می خواستم بدونم این سرویس ها که می گیرین چجوریه
اگه میشه راهنمایی کنین
راستی چند وقته پارس خرابه . درسته ؟
خراب نیست ، شلوغ تر شده . مخصوصا شب ها ملت تا سحر بیدار میمونن ، سرعت شبانه افتضاح شده.نقل قول:
اگ اینطوری باشه که خیلی خوبه یعنی بعد از ماه رمضون درست میشه؟نقل قول:
خوب تو ماه رمضون طرح رو روزانه میکردن :31:
کلا بعد ماه رمضون و مخصوصا بعد از تابستون ، وضعیت اینترنت ایران بهتر میشه . الان نصف جماعت ADSLـی ، بچه مدرسه ای ها هستن که بعد تابستون میرن سر درس و مشق ، ملت روزه دار هم دیگه دست از عبادت های شبانه پای کامپیوتر بر میدارن.نقل قول:
چقدر طول میکشه حدودا نصب سرویس ؟ تاریخ تنظیم سند من 26/5/89 هست. بیشتر از یک هفته طول میکشه؟
نقل قول:
آخه چقدر شلوغ شده که پینگ شده 1100 اونم با 192.168.1.1
اما بعد از افطار یه کم خوب میشه پینگ حدود 30 میده
اگه راهی هست بگین یا اگه یه سرویس داره که پینگش میزونه بگین ما هم بگیریم
شما هم هس دست دست کردی خوردی به رمضون تو ایران هم که رمضون یعنی تعطیلی هیچی حال نداره کار بکنه . مثلا میگن روزه بگیریم با سختی عادت کنیم ساعت کاری رو کم میکنند از اون طرف که همش خوابیم.نقل قول:
کلا بین 4 تا 7 روز کاری طول میکشه البته اگر شانستون بد نباشه .
چـــــــــــی پینگ 192.168.1.1 مییری 30 آقا سیستمت مشکل داره پینگ اون باید زیر 1 ms باشه.نقل قول:
من تو شب با 140 دانلود میکنم پینگ 4.2.2.4 از 400 بالاتر میره.
پینگ به لوکال چرا؟؟ اونم انقدر!!!!!!! مشکل از مودمته! وایرلسی؟نقل قول:
پینگ به مودم همونطور که sei_pm گفت باید زیر 1 میلی ثانیه باشه!
نقل قول:
:31: راس میگی :31: دیگه کسی کار نمیکنه تو ماه رمضون:31:
4 تا 6 روز باز قابل تحمله
چرا اومدی پارس:31: سهمیه من رو دادن به شما یالا پس بده:18: الان شب دومه از 2 گیگ دانلود شدم 1.33 گیگ دانلود.نقل قول:
طرف ما میگه پورت نداریم :( اما اگه 256 سالیانه بگیری اونوقت پورت داریم :O
نقل قول:
بزار سرویس وصل بشه بعد بیا بگو :31: فعلا تازه پیش فاکتور صادر شده و مبلغ رو ما پرداخت کردیم :31:
الان خیلی سرعتا پایینه.من همین الان دارم یه فایل با سرعت 10 کیلو بایت دانلود میکنم.قبلا تا 180 هم میرفت.:41:
:31:نه دیگه پارس آنلاین خیلی مشتری مداره از وقتی پول میدی حق دانلودت:39: محفوظه واسه همینه من ......نقل قول:
الان که تو تایم رایگان نیست احتمال داره مشکل از یکجای دیگه باشه:13:نقل قول:
عزیز این پینگ local نبودنقل قول:
من وقتی ip local رو اتوماتیک میکنم
این پینگ خود isp میشه برام یعنی یه جورایی 4.2.2.4 (با خود 4.2.2.4 هم حدود 1200 شده )
حالا اگه شما تو پارس الان مشکل ندارین منو راهنمایی کنین که منم مشکلم رو حل کنم
من شاتل اکو 128 دارم.قبلنا سرعت دانلودم نزدیکه 70 بود ولی الان سرعتو آوردن روی 16!یعنی عملا همون 128 رو دارن میدن.من شنیدم با 128 پارس آنلاین میشه تا 130 هم دانلود داشت!درسته؟سرعتو هم هیچ موقع پایین نمیارن؟
اگه اینطوریه بگین ما هم کوچ کنیم به پارس
سلام سلام.اقا منم پارسی شدم فقط چنتا مسئله مونده میخوام راهنماییم کنین ممنون
1-من امروز رفتم ثبت نام با یه مودم zyxel )router) با ظرفیت 256 همراه با پول نصبش دراومد 120 تومن این مبلغ درسته دیگه؟؟ کلاه سرم نرفته که؟؟
2-من از چنتا دوستام شنیدم اگه مودمو از خودشون بگیرم چنتا مزیت رایگان بهت بعنوان اشانت میدن اگه درسته بگید ما بریم خفتشون کنیم؟
3-مگه قرار کار خاصی کنن که 20 تومن پول نصب ازم گرفتن؟؟نمیتونم خودم نصبش کنم خیلی کار سختیه؟؟
4-این مودم zyxel چه جوریاس؟؟
سلام . من فکر می کنم بزرگترین اشتباهی که در عمرم کردم خرید adsl پارس آنلاین بوده . افتضاح :2:
سرعت روزانه 140 سرعت شبانه 10 !!!!:41:
اگر می گفتن شبانه رایگان نمی دیم خیلی بهتر بود .
توصیه به همه دوستان : پارس آنلاین ===== دزد آنلاین
هزینه نصب 10 تومنه نصبشم خیلی راحته فقط باید تو تنظیمات مودم VSL بکنی 59نقل قول:
اگه خودت نصب کنی 5تومن می گیرن
اشتباه کردی از اونجا مودم گرفتی چون 10 15 تومن گرون تر میدن
سلام
کسی در منطقه مخابراتی سلمان فارسی ، از پارس گرفته ؟ شبانش چجوریه؟ صبا بهتره یا پارس؟ ممنون
اینکه سرعت شما 10/1 هستز همون 110 که میگید دیگه؟؟نقل قول:
مودم رو 59 حساب می کنند تو بازار می تونستی بخری 45 . اون پول نصب رو اضافه دادی مودم رو وقتی از خودشون خریدی میگفتی واست کانفیگ کنند همونجا دیگه لازم نبود پول نصب بدی بیان خونه خودت میاوردی خونه نصب میکردی. فقط 5000 تومن هزینه رانژه میگرفتند. سرویس مراکز ویژه رو چرا فعال کردی؟نقل قول:
چند وقته سرویس داری؟ چند وقته اینجوری شده؟نقل قول:
خیر ضریب اشتراک تو پارس 1 به 6 هست یعنی پهنای باند رو به 6 نفر میفروشند.نقل قول:
یک مثال روشن میزنم برات:
پارس 37 میلیون میده 155 Mb پهنای باند اختصاصی میخره اونوقت اون رو به جای 6*155=930 Mb میفروشه. به همین سادگی.
البته این 1 به 6 رو تو سایتش زده واسه همین قبلا قیمتش از همه جا گرونتر بود.
سوال اخرتونو نفهمیدم یعنی چی که چرا مراکز ویژه را فعال کردم؟؟نقل قول: