[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من كه مطمئن بودم.من 1000 بار رفتمو اومدم هيچي نشد.حالا شما با تلفن درست كرديد:31:نقل قول:
خوبه حالا عذاب وجدان گرفتي
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
بچه ها ببخشيد اين سوالو اينجا ميكنم.
بهترين سايت براي دانلود مستقيم فيلم divx (700mb چي هست.فقط اگر امكان داره سايتي باشه كه فيلمارو چند پارته بزاره.نه تك پارت و قابليت رسيوم داشته باشه
شبکه های ولایت مدار TORRENT ، منبع همه چیز... اطلاعات بیشتر :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
سرچ انجین تورنت :
کد:http://Torrentz.com
سلام به همگی
چند وقت پیش به خاطر کاهش سرعت صبا بچه های فاروم یه اعتراضیه درست کردند خداراشکر سرعت بعضی وقت ها بد نیست
اما من همون طور که دوستان گفتند واقعا احساس می کنم حجم پهنای باندم الکی داره میره دوروز نمیشه اینترنت را شارژ کردم 1 گیگ پریده
تصمیم گرفتم از برنامه های کنترل پهنای باند استفاده کنم تا حواسم بیشتر به کنتور سایت صبانت باشه که مثل اینکه خوب کار نمی کنه
اگه کسه دیگه به نتیجه ای رسید لطفا بگه!
آخه سرعت تورنت كمهنقل قول:
صبا به نظر من اصلا پشتیبانی خوبی نداره الان هم پهنای باند مثل اینکه خوره به جونش افتاده باشه داره تمام میشهنقل قول:
اما به نظرم اکثر شرکت های ارائه دهنده مثل همند همه دارند کلاه می ذارند
الانم که قانون ارزان شدن اینترنت تصویب شده باز هم هیچ تغییر نمیکنه تا.....!!!!
یعنی شما پیشنهاد نمیکنید؟نقل قول:
صبا به نظر من اصلا پشتیبانی خوبی نداره الان هم پهنای باند مثل اینکه خوره به جونش افتاده باشه داره تمام میشه
اما به نظرم اکثر شرکت های ارائه دهنده مثل همند همه دارند کلاه می ذارند
الانم که قانون ارزان شدن اینترنت تصویب شده باز هم هیچ تغییر نمیکنه تا.....!!!!
اینترنتی که خود مخابرات ارایه میده چطوره؟
اینترنت مخابرات دیگه شارژ دزدی نمی کنه ولی اگه سرعت 128 بخری سرعت129 هم بهت نمی ده ، همون 128 رو بهت می ده.نقل قول:
نقل قول:
ما پیروزیم چون حق با ماست
:8::8::8::8::8:
سرعتش برام مهم نیست نمخوام دانلود کنمنقل قول:
اینترنت مخابرات دیگه شارژ دزدی نمی کنه ولی اگه سرعت 128 بخری سرعت129 هم بهت نمی ده ، همون 128 رو بهت می ده.
ولی درباره محدودیت ماهانه چیزی تو سایتشون نبود؟؟؟؟؟
آره من به آدرس زیر رفتم ، محدودیت دانلودی ندیدم:نقل قول:
چیزی که مشخصه با 10000 تومان در ماه برای سرویس 128 ، اینترنت نامحدود ارایه نمی دن :31:کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
سرعت اینترنت دانلود شبانه صبانت 2 هست و همش 0 میشه بهشون گفتم گفت عادیه همه همین جور هستن و چون اهواز فقط یک نمایندگی صبا از 4 نمایندگی فروشش 400 اشتراک داده بیرون گفت هیچ کاری نمیشه کرد سرعت 2 و 0 عادیه :18::18::18:
من از دوسال پیش تا حالا از اینترنت صبا استفاده می کنم اوایل عالی بود یعنی بهترین شرکت ارائه دهندهنقل قول:
با سرعت 64 اما دانلود خیلی سرعتش بالاتر بود
اما یواش یواش صبا سرویس 64 را حذف کرد بعد یه مدت سرعتش به شدت افت کرد
اینم بگم قطع و وصل هم داشته
اما با توجه به اینکه شرکت های دیگه بی مشکل نیستند چاره ای نداشتم و تاحالا از صبا استفاده می کنم
اگر سرعت بالا می خوای و در منطقه ای که هستی صبا خوب کار می کنه صبا بگیر
اما در غیر این صورت به نظرم صبا هم داره کلاه می ذاره
الانم که پهنای باندم همینطور می پره دارم بررسی میکنم تا 100 درصد مطمئن بشم اشکال از سیستم نیست
اما سایر دوستان هم همین مشکل را داشتند پس قاعدتا مشکل از صبا هست!!!
صبانت با سوپرایز تابستانه می آید .
آقا من کرجی هستم!
128 هم کافیه برام!
قیمت 5-6 گیگ چند در میاد؟
اصلا سرویس دهی ایناشون خوبه؟
بچه ها باورتون میشه من دیشب وقتی که دیس کردم با دیال اپ مقدار شارژم رو تست کردم (بعد از حدود یه ساعت بعد از دیس کردنم) و امروز بعداز ظهر بدون اینکه توی این مدت با adsl کانکت بشم دوباره با دیال شارژم رو تست کردم و با کمال ناباوری دیدم 250 مگ شارژم پریده تو این فاصله نه مودم روشن بوده نه کلا کامپیوتر که دوستانی که میگن یا ویروسه یا سیستم در حال اپدیت به نظر من ویروس همین شرکت صبا هستش که چه کانکت باشی چه نباشی دزدیشو انجام میده
آقا صبا جديدا خيلي سرعتش افتضاح شده
هر كي ميخواد جديدا اضافه بشه به اين شركت ،توصيه ميكنم نگيره.
صبا نت مدتیه دزد تشریف داره و شارژ رو دوبرابر کم می کنه ، به هیچ وجه نگیرید.
نقل قول:
دوستان راست می گویند
مفتش گرانه:27:
اینجور که معلومه خیرش به ما نمیرسه :دی
میرم سراغ مخابرات
ممنون از همگی
سلام
من هفته های قبل هر سب بالای 1 گیگ دانلود داشتم ولی الان دو شبه به 200 مگ هم نمیرسه آیا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
سرعت ها مقطعی هستش و دوباره تا چند وقت دیگه سرعت دانلود شبانه ی شما زیاد میشه !
یه مدت سرعت زیاد میشه و دوباره کم !
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
پس چی بگیریم ؟نقل قول:
صبا نت مدتیه دزد تشریف داره و شارژ رو دوبرابر کم می کنه ، به هیچ وجه نگیرید.
شرکتی هستش که ماهی 14 تومن ، سرعت دانلود 120 ، شبانه رایگان بده ؟
تو رو خدا اگه سراغ دارید بگین
دوست گرامی کسی نگفت جای دیگه ای هست و شما از کجا این نکته رو میدونید که این کار مقطعی هست؟؟نقل قول:
متوجه منظورت توی جمله ی اولت نشدم !نقل قول:
دوست گرامی کسی نگفت جای دیگه ای هست و شما از کجا این نکته رو میدونید که این کار مقطعی هست؟؟
من چند ماهیه که صبا دارم و چند روز سرعت عالیه و حدود 1.3 الی .15 گیگ دانلود میکنم ، ولی بعد از اون چند روز سرعتا افتضاح میشه و به زور میشه 400 مگ دان کرد
دوستان من قبلا صبانت داشتم بعد داتک گرفتم.می خوام باز از صبانت بگیرم.چه سرویس بگیرم که سرعت دانلودم در دانلود منیجر زیر 80 نباشه
با وجود اینکه این سئوال خیلی تکراری شده بازم این جواب رو تکرار میکنم :نقل قول:
شما چه 128 بگیری چه 1 مگ ، سرعت دانلود بین حدود 50 تا 230 متغیره .... موفق باشین
من زا صبا 128 گرفتم خیلی هم راضیم سرعت دانلود از 50 پایین نمیاد بعضی وقتا تا 105 میرسه منطقه جنوب تهران هستیم
فقط نمیدونم چجوری باید از شبانه استفاده کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
خوب دوست عزیز پس تفاوت سرویس 128 با 1 مگ در چیه؟نقل قول:
نقل قول:
همان طور که دوستان در پست های قبلی گفتند:صبا نت اینترنت 128 را برای 8 نفر یک 1 مگ share می کنه
256 برای 4 نفر
1 مگ هم برای خود شخص به تنهایی:31:
سلام
من چند وقته که سرویس شبانم همون ساعت 7 صبح قطع میشه و به 7:40 نمیرسه میخواستم بدونم برای بقیه دوستان نیز همینطوره؟
یه سوال دیگه برای اضافه کردن یک مک آدرس به لیستشون باید چی کار گرد؟
با تشکر
سلامنقل قول:
اینا یا یاد ندارند یا مردم رو دارند اذیت میکنند
به هرحال توانایی اضافه کردن یک مک آدرس دیگه برای یوزر شما به Mac Table شون رو توی اون سوئیج یا روترشون ندارند برای همین یا باید درخواست حذف مک آدرس بدین یا کلا بی خیال شین .
ما پیروزیم چون حق با ماست
برای شبانه از این یوزر و پس استفاده کننقل قول:
username: guest
password: ngsnet
صبانت 3 هفته هست جواب 4 ایمیل من رو هم نمیده ؟
:31:
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
اگه مشکل شارژم حل بشه با صبانت میمونم چون با دانلود 400 مگابایت شارز 5 گیگ من تمام شد و مجددآ شارژ کردم با 300 مگ دانلود شارژ 3 گیگ من تمام شد .
اعتراف میکنم که صبانت سرعت روزانه اش عالیه با دانلود منیجر تا 280 هم میره واسه دانلود ولی شارز 2 برابر کم میشه شارز و تو دانلود و وب گردی ساعتی 300 مگ کم میشه
پشتیبانی که محل نمیزاره
سرعت شبانه 0 یا 2 تا صبح 10 مگ به زور دانلود میشه شانس بیاری 30 مگ دانلود کنی و اون هم 3 شب کی بیداره
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
فعلآ چند روزه از دیال آپ استفاده میکنم
چون اگه چند ساعت از صبانت استفاده کنم یه 3 گیگی شارژ بخوره چند ساعت
کاش اندازه دانلود حجم شارز کم میشد نه 2 برابر
مشکل از شما هست با نرم افزار bandwith mater ترافیکتون رو چک کنید
مشکل از من نیست من با سایت صبانت چک میکنم و مشکل من تنها نیست صدها نفر این مشکل رو دارن ؟
حامی یا نمایندگی صبانتی مگه ؟:31:
ابتدا اینکه صبانت به صورت live و زنده ترافیک مصرفیتون رو نشون نمیده و بعد از هر قطع کردن اتصال اینترنتتون ترافیک کم شده و مدت زمان استفاده رو نشون میده با جزئیات میزان آپلود و دانلود و میزان مجموع این دو (= حجم مصرفی)...
شما هر کاری که تو اینترنت میکنید هم دانلود میکنید هم آپلود... تنها راه مستند هم استفاده از یه برنامه ثبت کننده استفاده های شبکه شماس که bandwidth meter و برنامه بهتری به نام dumeter هستن برای این کار... dumeter رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید و به صورت 30 روز آزمایشی رایگان استفاده کنید :
بعد از نصب روی آیکونش در systray راست-کلیک کنید و Totals and Reports رو بزنید تا تمام حجم رد و بدل شده رو با جزئیات ساعت و روز براتون ردیف کنه... و حجم کلی رد و بدل شده در یه بازه زمانی رو ببینید چقدر اعلام میکنه و با سایت صبانت مقایسه کنید...کد:http://www.dumeter.com/download.php
همچنین مودمتون وایرلس که نداره...؟
نه نداره عزیز برای دانلود چی 2 برابر شارژ کم میکنه من با دلیل حرف میزنم ؟
خدا رو شکر بالاخره سرویسم راه افتاد.
امروز که سرعتش خیلی خوبه ( سرویس 128 سرعت بین 80 تا 10 )
امیدوارم همیشه همینطوری باشه :31: