من نمیدونم وحید جان هر کاری میکنم نمیشه . . . اصلا یه کاری . سیستمت رو بهم بگو یا عکسشو بذار من برات درستش میکنم .نقل قول:
Printable View
من نمیدونم وحید جان هر کاری میکنم نمیشه . . . اصلا یه کاری . سیستمت رو بهم بگو یا عکسشو بذار من برات درستش میکنم .نقل قول:
اصلا بی خیال سیستم شدم.
یه سوال برای بار چندم بازیکنانم من توی آپشن شما خصویاتشون روی پیش فرض هستش؟یعنی حسین درستش کرده؟
بعد اگه میشه ترکیب رو گزینه 2 بذار بعد از اون یه عکس بگیر ببنیم چه ترکیبی کامپیوتر میذاره تا یکمی تغییر بدم.سیستم و تاکتیک رو کلا بی خیال شدم
اره اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش من مثلا من عجله دارما یکم سریع تر لطفا
ترکیب بدی نیست.فقط روی نیمکت هم بازیکنانی مثل ساها و داناوان و آرتتا رو حتما بذار و گزینه auto subs رو هم روی early بذار. برو بازی کن ولی حیف شد که ساها همیشه ناآماده هستش:13:
آرمین جان یه تقاضایی ازت دارم این گزینه که نشون میده آنلاین هستی رو فعال کن تا ما بفهمیم چه موقعی آنلاین هستی.
اقایون محترم بازم مثل همیشه آرمین برنده میشه . با نتیجه 1-0
- اینم سیو
واین هم گل زیبای آرشاوین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.multiupload.com/VHC6VRX6GA
ولی جدی اگه اون ترکیب من لود میشد سخت می تونستی گل بهم بزنی چون یه کارهایی کرده بودم که بازیکنان کلیدی تو نتونن کاری کنن.
نمی دونم چرا موقع بازی با ما که میشه همچی خراب میشه.بازی منچستر هم همین مشکل پیش اومد. من غیر از مساوی با لیورپول و چلسی بقیق بازی ها با دوستان رو باختم.خیلی اینجوری بد هستش:13:
وحید جان من شانسی ترکیب اصلی تو رو چیدم وبا ترکیب اصلی تیمت بود که برد مش . بعد این رو بگم که سیستم تو خیلی باز یعنی من تونستم با سه _چهار تا پاس هواس بازیکنات رو پرت کنم وبا یک تعویض جناح سریع, بازی رو به سمت دیگه , وبه راحتی به دروازت میرسیدم. البته سیستمت از لحاظ حمله خوب بود تیمت یه گلم زد که داور آفساید اعلام کرد ولی دز مجموع برا من بازی راحتی بود چون همونجور که گفتم بازیکنات باز بازی میکردن و برای منی که سیستمم فوق هجومی بازی میکنم بازی راحتی بود. این عکس ها رو نگاه کن اینم ترکیبت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه دوستان
بدلیل اینکه کم کم داریم به پایان نیم فصل و زمان نقل و انتقالات نزدیک میشم من لازم دونستم توضیحاتی در مورد برنامه نقل و انتقالات بدم .
قبل از هر چیز من این مساله رو یادآوری کنم که من ابتدا قدرت سایر تیمهای خارج از لیگ انگلیس رو هم تعدیل و تیمها رو به سه دسته قوی , متوسط و ضعیف طبقه بندی میکنم و بترتیب از قدرت تیمهای قوی 10 واحد , متوسط 7 واحد و ضعیف 4 واحد کم خواهم کرد .و بعد از اتمام نقل و انتقالات قدرت تیمها رو به حالت اول در میارم .
اما نحوه قیمت گذاری بازیکنان
نحوه قیمت گذاری بازیکنان شباهت زیادی به سیستم رایج در مسترلیگ داره اما کاملا شبیه اون سیستم نیست چون تا الان هنوز کسی نتوسته بطور دقیق فرمول قیمت گذاری بازیکنان رو توی مستر لیگ پیدا کنه . اما چند نفر ازبرنامه نویسان روی این موارد متفق القول هستند که این موارد روی قیمت بازیکنان تاثیر داره :
ارزش بازار * پرستیژ تیم * مارکت پرایس* میانگین تواناییهای پست تخصصی بازیکن *سن بازیکن ( به یک نسبت خاص )
ارزش بازار هر بازیکن توی مد مستر لیگ مشخصه
پرستیژ تیم همون شهرت و اعتبار باشگاه هستش
مارکت پرایس براساس تواناییهای بازیکنان در هر بازیکن متفاوته و از 1 تا 8 متغیره
بدلیل پیچیدگی فرمول بالا من موارد مهمتر رو انتخاب کردم که فرمول قیمت گذاری رو ساده تر میکنه .
بر این اساس قیمت بازیکنان بر اساس ارزش بازار , مارکت پرایس ( که خلاصه تواناییهای بازیکنانه ) و تعداد کارتهای مهارتی و تخصصی , شکل میگیره .
بدلیل اینکه شما مارکت پرایس بازیکنان رو ندارید من قیمت تمام بازیکنان تیم های بچه ها رو مشخص خواهم کرد .
توضیحات تکمیلی در مورد بازار نقل و انتقالات
-نقل و انتقالات بصورت تهاتری و پایاپای خواهد بود .
-در صورتیکه دو یا چند نفر از کاربران خواهان یک بازیکن واحد هستند ابتدا قیمت پایه و سپس رقابت قیمتی بین کاربران, قیمت آن بازیکن را مشخص خواهد کرد .
- بازیکنانی که از تیمهای ما به تیمهای دیگه منتقل میشند قدرتشون به حالت اولیه بر خواهد گشت .
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
برنامه هفته هفدهم:
لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب
سلام منم بازیمو با نتیجه ی 1 بر 0 بردم .بازیه زیبایی بود دو تا تیرک زدم.که گل نشد.
آمار بازی هم که تقریبا مساوی بود 50 50 ولی من 6تا شوت اونا 3تا .
سیو بازی
کد:http://www.multiupload.com/E556B40GKX
پست اشتباه شد.
لطفا حذف کنید.
حسين جان قدرت بازيكنا را كم كن بعد قيمت گذاري كن
منظورت بازیکنای تیمهای دیگست ؟نقل قول:
اینکار فقط توی market price تاثیر میذاره . من بجای اینکار توی قیمت گذاری بازیکنای خودمون اول قدرتشونو به حالت اول در میارم و بعد قیمت گذاری رو انجام میدم تا قیمتشون واقعی و عادلانه باشه برای فروش .
مثل که آرمین جان درک نمی کنی من چی میگم. من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم.نقل قول:
بازی برگشت از خجالت همه بچه ها در میام:20: چون من الان 5 تا بازی که با بچه ها کردم هیچ کدومشو خودم بازی نکردم و دو بازی با منچستر و آرسنال که واقعا منصفانه نبودش. ولی بازیهای برگشت می فهمید با کی طرف هستید:31:
فقط اگه میشد از یک جایی ضریب هوش بازیکنان مختلف رو درآورد عالی میشد و قیمت گذاری خیلی دقیق تر صورت میگرفت .
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
بچه ها اینجا کی بازیکنان مختلف فوتبال رو خوب میشناسه اگه کسی هست با کمک هم خودمون برای بازیکنان مختلف ضریب هوشی مختلفی انتخاب کنیم . بعنوان نمونه میشه بازیکنان رو به 5 دسته تقسیم کنیم و به هر کدوم ضریبی بین 0.2 تا 1 اختصاص بدیم .
اگه کسی نیست از خیر این مورد بگذریم .
حسین جان هر کسی که تو این تاپیکه مطمئن باش از فوتبال خوب سر در میاره به هر حال اگه کاری باشه ما دریغ نمیکنیم .نقل قول:
حسین من شاید امروز نرسم بازی کنم.آخه الان میخوام سیستم خودمو عوض کنم و احتمالش کم امروز برسم بازی کنم. اگه تا 6 نیومدم بازی منو بزن بره.فقط اون سیستم که بازی با چلسی برات فرستادم رو اگه داری همون رو بذار.
حسین جان تعریف از خودم نباشه من هر چی بازیکن بخوای می شناسم.حتی لیگ دسته دو انگلیس هم بازیکنانشو می شناسم:31: من میتونم خیلی بهت کمک کنم فقط امروز شاید نتونم ولی بگو دقیق چی می خوای تا فردا آمادش کنمنقل قول:
بچه ها اینجا کی بازیکنان مختلف فوتبال رو خوب میشناسه اگه کسی هست با کمک هم خودمون برای بازیکنان مختلف ضریب هوشی مختلفی انتخاب کنیم . بعنوان نمونه میشه بازیکنان رو به 5 دسته تقسیم کنیم و به هر کدوم ضریبی بین 0.2 تا 1 اختصاص بدیم .
اگه کسی نیست از خیر این مورد بگذریم .
آرمین جان وقتی در مقابل تیم من قرار گرفتی با ترکیب و تاکتیکهایی که میچینم خواهی دید که هر سیستمی یک ضد سیستم برای خودش داره بازیو به شکلی میبندم که در مجموع بازی بیشتر از یکی دو موقعیت گلزنی پیدا نکنی .نقل قول:
در مقابل منچستر و محمد تا حدودی این کار رو عملی کردم اما چون بیشتر بازیکنان فلش آبی داشتن به شکل کامل برنامم پیاده نشد و بازی مساوی شد اما توی بازی با شما از تمام موجودی تیمم برای شکست دادنت استفاده میکنم .
سلام.میرم سیو رو بگیرم.بعد برم برای بازی.بچه ها امروز من زیاد وقت ندارم و فقط میتونم در حد بازی آنلاین باشم.اگه صحبت از نقل و انتفالاته ممکنه بذارید برای بعد؟
چرا وحید جان خوب می درکمت ولی همونجور که خودت فرمودی " من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم." ومن هم همون سیوی رو که شما آپلود کردی دانلود کردم و رو ی ترکیبت لود کردم .بنابرین نتیجه میگیریم که کارها درست انجام شده است.نقل قول:
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
اقا من از همین حالا تسلیمم :42: :31:نقل قول:
نقل قول:
ممنون آرمین جان باشه بعدا بهتون میگم .
در حال حاضر بر اساس فرمولی که گفتم و بدون احتساب ضریب هوش بازیکنان قیمت بازیکنی مثل مسی به این شکل محاسبه میشه :
ارزش بازار ( 5.9 میلیون دلار ) * مارکت پرایس ( برای بازیکن 8 ) * 2 + کارتها ( هر کارت مهارتی دو میلیون و هر کارت تخصصی 5 میلیون قیمت گذاری شدن ) مسی 5 کارت مهارتی و دو کارت تخصصی داره ( که در مجموع میشه 20 میلیون دلار ) = 5.9*8*2+20=114.4 میلیون دلار
حسین در پایان نیم فصل تیمهای اول تا سوم چقدری گیرشون میاد و بر چه اساس و چند بازیکن میشه گرفت آیا بستگی به جای خالی تیم هم داره ؟نقل قول:
پایان نیم فصل که چیزی به تیمها داده نمیشه . نهایتا 32 تا بازیکن میشه توی تیم داشت .نقل قول:
حسین من اصلا سر در نیاوردم. بلاخره نیم فصل نقل و انتقال صورت میگیره یا نه اگه میگیره رایگان؟نقل قول:
میگم از الان خوب روحیتو باختیا . آرمین جان چون بازیت خوبه بیشتر میخوام این مساله رو تست کنم که تاکتیکها و استراتژیهای موجود دراین بازی در عمل تا چه اندازه میتونه در موفقیت یک تیم اثر گذار باشه .نقل قول:
من احتمال می دم کپی نکردی.میشه بگی اصلا شما چه کارهایی کردی؟اصلا copy data انتخاب کردی؟نقل قول:
چرا وحید جان خوب می درکمت ولی همونجور که خودت فرمودی " من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم." ومن هم همون سیوی رو که شما آپلود کردی دانلود کردم و رو ی ترکیبت لود کردم .بنابرین نتیجه میگیریم که کارها درست انجام شده است.
آره نیم فصل نقل و انتقالات صورت میگیره مثل واقعیت دیگه .نقل قول:
اما بخاطر اینکه تیمها بودجه ندارن باید مثل عهد حجر تهاتری و پایاپای این کار رو انجام بدیم .
اقا این عکس ها رو نگاه کن . این همون سیوی هستش که شما آپلود کردی ومن دانلودیدم که روی ترکیبت هم لود کردم.اگر هم این ترکیبت نیست پس حتما خودت اشتباهی آپلود کردینقل قول:
بهتر نیست که مثلا هر کسی یه لیست خرید مثلا 10 تا بازیکن بده تا اون جوری نقل و انتقالات بهتر بشه.راستی به نظر من از فردا دیگه نقل و انتقالات رو شروع کنیم و تا آخر این هفته ادامه پیدا کنه
منچستر 2 --- 0 ویگان
ارسالهای پارک،پروازهای برباتف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازیهایی که به کامپیوتر دادم رو درست بازی میکرد الان من صدر بودم:20:
سیو لیگ:
آمار:کد:
http://www.multiupload.com/IM6BFJ9I29
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید جان ناراحتی نداره.اما الکی هم نبود.اینکه حالا باید با دیفالت دیگر تیمها بازی بشه برای همست.مثلا من با دیفالت چلسی بازی کردم.و اینکه همه بازیهای رفت رو شما به کامپیوتر واگذار کردی خب میشه گفت شانس شما بوده.به هر حال من مخالفتی ندارم با اینکه در بازی برگشت با شما تیم من دیفالت نباشه و با واحدهای کم شده بازی کنه.جدی میگم.فقط زحمتهاش با حسین هستش.این رو بین خودتون حل کنید.برای من فرقی نداره.نقل قول:
محمد جان یه چیزی میگم ناراحت نشی.شما حالا خوب بازی با منو الکی بردی. تیم من مثل تیم ذرت کاران بودش:31:بعد الان من باید بازی برگشت با دیفالت تیم شما بازی کنم فکر نمیکنی این یکمی ناعادلانه هستش؟
آره درسته من اشتباه می کردم:31: راستی آرمین جان نمیشه کاری کنی نشون بده آنلاین هستی آخه یعنی چی همش چراغت خاموشه:31:نقل قول:
اقا این عکس ها رو نگاه کن .
راستی حسین جان اون پیشنهاد من که گفتم فرم بازیکنان رو تغییر بدی توجه زیاد نکردی.الان مثلا ساها فرمش 3 هست و همیشه یا آبی هست یا بنفش.ولی بازیکنان 6 یا بالاتر باشن همیشه آماده هستن مخصوصا بازیکن 8 که عالی هستنن.در ضمن من تا چند دقیقه دیگه می خوام برم سیستم خودمو عوض کنم.اگه تا 6 نیومدم بازیو منو بزن بره.
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
محمد جان یه چیزی میگم ناراحت نشی.شما حالا خوب بازی با منو الکی بردی. تیم من مثل تیم ذرت کاران بودش:31:بعد الان من باید بازی برگشت با دیفالت تیم شما بازی کنم فکر نمیکنی این یکمی ناعادلانه هستش؟نقل قول:
اگه بازیهایی که به کامپیوتر دادم رو درست بازی میکرد الان من صدر بودم:20:
من با Hidden حال میکـــنم :happy:نقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
از لحاظ امنیتی مجبورم Hidden باشم . خودت میدونی که تیم صدر جدول و . . . :happy:نقل قول:
نقل قول:
منظورتو متوجه نشدم .
در ضمن درمورد فلش آمادگی بازیکنان تیمت باید بگم این کار رو انجام میدم اما باید از قدرت تیمت یکی دو واحد کم کنیم الان تیمت از تیمهای ما هم قویتره اینو جدی میگم .
راستی وحید توی نقل و انتقالات سر تو از همه بیشتر کلاه میره میدونی چرا ؟
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
بچه ها شما هم درمورد قیمت گذاری بازیکنان نظر بدین دیگه این فرمولی که من گفتم احتیاج به ضریب هوش بازیکنان هم داره من این آمار رو ندارم اینجوری قیمت بازیکنان دقیق نمیشه ها .
بفرما آقا وحید.بعد بگو تیمت شده مثل ذرت کاران...:31:نقل قول:
حسین اگه الان درباره نقل و انتقالات کار خاصی نداریم من برم.بذارید برای بعد دیگه باشه؟
فکر کنم وحید متوجه صحبتت شدم .
ببین در یک زمان مشخص اصطلاحا پنجره نیم فصل نقل و انتقالات باز میشه بعد همه تا یک روز فرصت دارن لیست بازیکنان مورد نظرشونو بدن بعد میاییم لیست بچه ها کنترل میکنیم مواردی که توی لیست بقیه مشابه نداره اگه مشکلی نداشت انجام میشه و مواردی که چند نفر متقاضی یک بازیکن باشن رو اعلام میکنیم و اون موارد با رقابت قیمتی بین طرفین متقاضی قیمتشون مشخص میشه .
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
سلام محمد جاننقل قول:
کی میای ؟ در ضمن فکرهاتو بکن که چطوری بازیکنان رو قیمت گذاری کنیم .
خب آره دیگه الانم میگیم با یک تیم ضعیف بازی کردی چون تیم وحید زمانیکه کامپیوتر کنترلشو بعهده میگیره بازم خیلی ضعیفه چون تیمای ما در حالتی که کامپیوتر کنترلشون میکنه قدرت زیادی دارن ( قدرت دیفالت بازیه دیگه )
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
برنامه هفته هفدهم:
لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- برگزار شد
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- برگزار شد
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
اگه یک جوری میشد قیمتی که مسترلیگ روی هر بازیکن میذاره رو در آورد خیلی عالی میشد .
خوبی حسین جان؟
الان نهایت تا ده دقیقه دیگه باشم.آخر شب میام چون احتمالا بازی دارم و اگه مرخصی بگیرم فردا ظهر به بعد هستم.اما فردا شب 8:30 به بعد صد در صد هستم.
خب چرا اینجوری قیمت گذاری میکنین؟شما روی یک آپشن فایل تمام تغییرات تیمها رو اعمال کن.بعد برو مستر لیگ رو شروع کن.و حالا هر بازیکنی که بخوای میتونی سرچ کنی و قیمتش رو پیدا کنی.نقل قول:
اگه یک جوری میشد قیمتی که مسترلیگ روی هر بازیکن میذاره رو در آورد خیلی عالی میشد .
هر بازیکنیو که توی مستر لیگ نمیشه بلافاصله خرید تا از این طریق بشه فهمید قیمتش چقدره . مثلا شما الان به من بگو قیمت کاکا , مسی و رونالدو توی مستر لیگ چقدره ؟ اون که شما میگی ارزش روز بازیکنه مثلا مسی حدود 6 میلیونه اما موقع خرید میره بالای 100 میلیون .نقل قول:
اقایون بازم برنده شدم دیگه خسته شدم از بس که بردم . یکی بیاد با هم کورس بذاریم . . . :31:
- اینم سیو
کد:http://www.multiupload.com/DKGCN4GV7N
اینو در نظر نگرفته بودم.میگم یه ساعتی که حداقل پنج نفر از شش نفرمون باشیم رو درنظر بگیریم تا درمورد این موضوعات بحث کنیم.الان نمیشه که.
ایراد نداره آرمین جان توی نیم فصل دو سه واحد از قدرت تیمت کم میکنیم ببینیم بازم میتونی راحت همه رو ببری . اینو جدی گفتما الان از تیم آرسنال 9 واحد کم شده 3 واحد دیگه هم کم میکنم تا قدرت تیمت متعادل بشه .نقل قول: