سلام
هر سئوالی دارین بیاین تو این تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307019&highlight=snow+leopard
سلام
هر سئوالی دارین بیاین تو این تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307019&highlight=snow+leopard
دوربین مکبوک من هنگام ویدیو چت ناگهان تصویری صورتی رنگ رو نشون داد. الانم همون طوری مونده و درست نمیشه. کسی نمیدونه چش شده؟:41:
سلام
من يه vaio bz560 دارم يه چند وقتيه كه از شب تا صبح هم بزارمش رو شارژ ٧٠ ٪ بيشتر شارژ نميشه . باطري هم ارور نداره و تو قسمت health نورمال نشون ميده . به نظرتون مشكل از باطريه يا اداپتور يا خدايي نكرده از جاي ديگه ؟ دوروبرم هم شارژر يا باطري سوني نيست كه تست كنم . در ضمن باطريم هم زود تموم ميكنه . ممنون
سلام..من ابل مدل 723 دارم..تو ویندور کار کردن با pad (همون موس لبتاب) مشکل دارم..کسی هم هست که این مشکل رو داشته باشه؟
در ضمن ارتباط بین بوت کمپ و مک هم ضعیفه...نمیتونم چیزی از بوتکمپ کپی کنم تو مک...این رو چه کنم؟ پیشاپیش ممنون
با سلام : ايتدا که ويندوز نصب مي کنم سرعت لپ تاب خوبه ولي بعد از چند روز که به اينترنت وصل ميشم سرعتش هندلي ميشه . از انتي ويروس کاسپر هم استفاده مي کنم . دفراگش هم کردم فايده اي نداشت .
کسي بتونه کمکم کنه ممنون ميشم
با سلام خدمت دوستان محترم
بچه ها فقط همین پست راجع به لپ تاپ باز بود ناچار شدم اینجا سوالمو مطرح کنم اگه جای دیگه باید مطرح شه لطف کنید راهنماییم کنید.
حقیقتش تو 2 ماه گذشته دو تا لپ تاپ خریدم اولی اچ پی و دومی دل جفت این لپ تاپ ها کیبردش عربی هستن هر کاری میکنم درست نمیشه بردمش نمایندگی اون جا گفتن چون به سفارش کشورهای عربی هستن کیبردشون این طوریه / واسه راه حل به من برچسب کیبرد معرفی کردن که من اصلا خوشم نیومد / دیگه کلافه شدم اگه راه حلی بلدید بگید بهم
سلام خدمت دوستان نمی دونم توی این تاپیک جاش هست یا نه ولی به هر حال من اینجا سوالم رو مطرح می کنم ...
من یک لپ تاپ فوجیتسو دارم که متاسفانه نمی دونم چرا وقتی به ویدئو پروژکتور وصلش می کنم تصویر نمیاد ... !!! کم کم دارم به این نتیجه می رسم که شاید این مارک از لپ تاپ به پروژکتور وصل نمیشه !!! چون دوستام با مارک های مختلف به محض اینکه کابل دستگاه رو وصل می کنن ؛ تصویر دارن و ....
حالا نمی دونم باید تنظیم خاصی انجام بدم یا نه ... اگه کسی می دونه راهنمایی کنه من رو بی زحمت ...
بلوتوث مک بوکم در محیط ویندوز کار نمیکنه. چی کار باید بکنم؟
درایور بلوتوث برای محیط ویندوز باید نصب کنی و اونو تو محیط ویندوز فعالش کنی
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
دوستان لطف کنن سوالشونو در تایپک خودش بپرسن
سلام فایلای صوتی تصویریم بدون صدا پخش میشه،دیروز یه هو اینطور شد.
الان اصلا صدا ندارم.چی کارکنم؟
من یه مشکل بزرگ دارم آقا هرکی با این مشکل برخورده کمممکم کنه
وقتی که روشن میکنم لپ تاپو 1صفحه سیاه میاد 1دقیقه بعد فن لپ تاپ با سرعت بالا شروع میکنه کار کردن و همینجوری میمونه تا دستی خاموش نکنم وضع همینه!یا وقتی standby میکنم صفحه سیاه میمونه و ویندوز بالا نمیاد !
کسی به همچین مشکلی بر خورده راهی دارین؟
دمای قطعات سخت افزاریم هم بالاس
cpu motherbord 60 75
گرافیک 50-55
بالا نیست؟؟؟
سلام دوستان
درایور ویندوزم نصب نمیشه. یکی دو تا فایل بوت کمپ هم از سایت اپل دانلود کردم ولی وقتی در محیط ویندوز اجراشون میکنم پیغام میده که بوتکمپ شما نیازی به آپدیت نداره! چی کار کنم؟!:41:
من هم همین مشکل رو دارم،لطفا یک نفر سریع جواب بده.نقل قول:
تاپیک اشتباه... :D
[QUOTE=koumesh;6217209]سلام
من یک لپ تاپ sony مدل s13dgx دارم که گاهی اوقات در هنگام کار 2 ثانیه هنگ میکند و صدا می دهد کسی می تونه راهنماییم کنه که مشکل از چی می تونه باشه؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
سلام دوست عریر. این مشکل لب تاب منم هست. اگه امکانش هست با هم در تماس باشیم.ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مشکل از دو چیزه رم و گرافیک با جابجا کردن رم ها مشکل حل میشه و. اما گرافیگ اگه لبتاب داغ باشه که از حرارته و اگه داغ نباشه هنگ کنه مشکل سخت افزاریه باید بره دکتر البته البته ویروس و نصب بازی و برنامه هم باعث چنین دردی میشن !!! ویروس که نداره...!!??
سلام
توی یک سایتی که چند نکته برای محافظت از لپ تاب گفته بود، توی نظرات یک نفر به اسم مهدی یک موردی گفته بود که می خواستم نظر دوستان رو راجع بهش بدونم
"در مواقعی که سیستم زیادی داغ میکنه (مخصوصا زمان بازی کردن) ، خود سیستم خودبخود خاموش میشه تا اسیبی به لپ تاپ وارد نشه (در واقع مانع سوختن کارت گرافیک یا سی پی یو میشه). حال اگر از یک پد خنک کننده استفاده کنیم باعث میشه تا سنسور مخصوص خاموش شدن درست کار نکنه و در نهایت موجب سوختن کارت گرافیک میشه. این اتفاق برای خودم افتاده."
واقعا همینطوره؟
اقا من لنوو g580 دارم داشتم فیلم میدیدم که یک خو قحفه رو همون تیکه از فیلم موند ولی صداش میومد چون اون فیلم رو قبلا دیده بودم می فهمیدم از رو صداش که داره جلو میره خالا هم تصویر تداره اون موقع هم تو شارژ بوده..چی کار کنم
دوست عزیز سلامنقل قول:
اصلا حقیقت نداره.
این جریان در صورتی صادقه که سنسور خنک کننده رو در حایی قرار بدهند که در سنجش تفاوت دما بین گرافیک و هوای داخل قاب لبتاب دچار اخلال و اشتباه بشه,که جزو محالاته!!
اشکال سوختن جایی دیگع بوده!یا اگر بر اثر گرما بوده خنک کننده خنک کننده نبوده.!ضمنا خاموش شدن درسته اما میشه غیرفعالش کرد
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سوال نامفهومه !! چطور وقتی ویندوز بالا نمیاد شما استند بای میکنی ؟؟!!نقل قول:
اگر موقعی که لپ تاپو روشن میکنی و صفحه بایوس رو نمیبینی مشکل میتونه از رم باشه .یا مشکل داره و باید تعویضش کنی یا باز کن و اسلات رو تمیز کن
دقیق توضیح بده
سلاممممممممممم
دوستان من یه سوال دارم که به جوابش خیلی نیاز داره ..اخه کارام عقب افتاده بخاطر این مشکل
من لپ تاپیو که تازه گرفتم با هارد 750 امدم خونه دیدم پارتیشنی که شده جمع درایو ها 450 میشه...بردم گفتم چرا اینجوریه که اورد دیدم درست شده جمع درایو..3 درایو با 750 هارد
اما از وقتی اوردم هر 2 تا فلشو رو که میزنم بهش فقط صدای قطعو وصلش میاد ولی فلشو نمیخونه..یعنی نه درایوش میاد توی my computer نه auto paly!! جفت فلاشمامو pc میخونه...نمیدونم چرا اینجوری شده چیکار کنمممممممممممممم؟
کسی نییییییییییییییسسسسسسسسسس ست؟
سلام
بنده يك acer 4551-4315 دارم
از مدتها قبل هر از چند گاهي وقتي روشنش ميكردم تصوير نميومد ولي صداي فنو اين چيزا اولش ميومد هر چه ميگذشت اين دفعاتي كه اينطوري ميشد بيشتر ميشد و من هم بي توجه بودم تا اين كه از ديروز تا حالا ديگه روشن نميشه
لطفا راهنماييم كنين
تو اين ايام هم كه همه جا بسته است منم كلي كار براي دانشگاهم دارم
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خدمت دوستان
من یه مک بوک mc700 دارم با بوت کمپ روش ویندوز هفت ریختم
با وای فای راحت وصل میشدم اما فرداش روشن کردم دیگه نتونستم کتنکت شم...
و با پیام limited access کنار اسم مودمم مواجه میشم...
مشکلش چیه؟؟
درایورهاشم نصب کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد
ممنون ازتون بابت پاسخ
با سلام و عرض خسته نباشيد : وقتي با مودم EDGE. Tmobile به اينترنت وصل ميشم سرعت فن لپتاپ بيش از حد بالا ميره . اينترنت را هم قطع کنم باز هم سرعت فن پايين نمياد . همچنين هر فلشي هم به کامپيوتر وصل کنم بازهم سرعت فن بيش از حد بالا ميره ، از نظر ويروسي هم با اخرين اپديت نود اسکن کردم ويروسي هم نبود . از اساتيد محترم کسي نميداند علت از چي ميتونه باشه ؟
به مودمتون که ارتباطی نداره ، من با کروم یا فایرفاکس میرم اینطوری میشه البته زمانی که صفحات پرحجم مثلن دنبال یه عکس تو گوگل میگردم این اتفاق میافته اما در سافاری بهتره و پس از باز کردن چند صفحه این اتفاق میافته انگار مک میونه ی خوشی با فلش و فایل های تصویری نداره من دنبال علت این قضیه نبودم و الان برام عادی شده.نقل قول:
سلام دوستان
من با airport مک بوک پرو مدتی هست مشکل دارم.قطع میشه و دیگه وصل نمیشه و تنها راهش ریستارت مک بوک هست.گاهی تا بالا میاد دوباره قطع میشه و دوباره ریستارت...
با ریستارت روتر هم درست نمیشه.خیلی کلافه شدم. لطفا راهنمایی کنید.ممنونم.
mac os x version 10.6.8
روتر D-link DIR-600
سلامنقل قول:
قبلا هم برای من اتفاق افتاده بود یه درایور پک تو اینترنت هست البته ظرفیتش زیاده . بعد از دانلود اجرا کن برو تو قسمت درایور ها و اونایی که به usb مربوطند را اگه داشت نصب کن اگر هم نداشت خودش سایت اینترنت رو میده و دانلودش کن و نصبش کن . درست میشه . اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به اساتید محترم
من یه toshiba مدل ساتلاید A135 دارم که به تازگی خودش خاموش میشه . البته باطریش خرابه و با شارژرش کار میکنم . چندین بار خاموش شد و ویندوزش خراب شده الانم چند بار موقع نصب ویندوز خاموش شد . اگه میشه علت خاموشی را بگید . موس خود لپ تاب فکر کنم زیادی گرم میشه . فن cpu هم خراب نیست . با تشکر از راهنمایی هاتون که میکنید .
ممنون بدون اینکه سوال بپرسم جوابمو گرفتم:n06:
سلام .چرا سرعت اینترنت مک از ویندوز پایین تره؟
مخصوصا سافاریه من ک ترکونده!!!!
سرعت دانلودم تو ویندوز ۲۶۰ اما تو مک ۵۰ .
راهی هست ک بشه این اوضا رو درست کرد؟
هرکاریم کردم نتونستم jondo رو دانلود کنم..میشه یه لینک دیگه معرفی کنین؟
واسه برنامه tunel یه لینک مستقیم معرفی کنین.
واسه مک چه فیلترشکنی رو پیشنهاد میدین؟https خوبه؟از چه سایتی تهیه کنم؟
کلا یه راه واسه اینترنت بدون محدودیت بهم پیشنهاد بدین...
ممنون.
(سه روزه این پست رو چندین بار تو انجمن مک و اپل دادم اما متاسفانه هیچ جوابی ندادن)
از کار افتادن DVD Rom سیستم
سلام
دوستان من یه مشکلی با DVD Rom سیستم دارم . خواهشا راهنمایی کنید...
وقتی DVD را داخل DVD Rom قرار میدهم DVD Rom قادر نیست اطلاعات DVD را بخواند و بعد از چند ثانیه به صورت خودکار DVD را Reject می کند.
ممنون می شوم اگر راهنمایی نمایید...
با تشکر
دوستان سوالی بابت مشکلات مک بوک ها دارن در تالارهای مشکلات نرم افزاری / مشکلات سخت افزاری مطرح کنند
تاپیک بسته شد