الان 5 تیر ماه ساعت 1 و 4 دقیقه بامداد همین 2 دقیقه پیش دیسکانکت شد و الان دانلود رایگانه :20:
Printable View
الان 5 تیر ماه ساعت 1 و 4 دقیقه بامداد همین 2 دقیقه پیش دیسکانکت شد و الان دانلود رایگانه :20:
نه هیچ مشکلی نداره ، فقط یکم تصور بد ایجاد شده، خیلی ام عالیه.نقل قول:
منم گفته بودم دانلود رایگان از ساعت 1 شروع میشه دقیقا ساعت 1 و 4 دقیقه اینا بود که آی پی من عوض شد ،نقل قول:
فقط یجورایی ما سرکار هستیم !
اینم تست الان من که خیلی نرمال هستش و همون سرعت 120 کیلوبایتی همیشگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی 1؟نقل قول:
یعنی کم نمیکنه؟
من تست کردن کم کرد:13:نقل قول:
درسته برای منم کم کرد از ساعت 2.5رایگان شد .
من ساعت 1 دیسکانکت شدم آی پیم عوض شد و تست هم کردم رایگان بود:23:
دوستان من پارس آنلاین داشتم چند سال.میخوام isp رو عوض کنم. من الان میخوام تا 80-85 تومن در ماه هزینه کنم. چه سرویسی رو پیشنهاد میکنین؟(ترجیحا از مخابرات) و الان این مخابرات میشه با این سیستم جدید ترافیکش ازش نامحدود گرفت؟
1 مگ مخابرات نامحدود ماهی 110تومن سرعت دانلود 190نقل قول:
512 مخابرات نامحدود ماهی 80 تومن سرعت دانلود 105:20:
میگم عجب وضعیه ها! الان 1 مگ نامحدود مخابرات تهران با سرعت حدود 120-130 حدود 40 نومنه!نقل قول:
راستی سرعت مخابرات ثابت بوده این چند وقته؟ یعنی اختلال سرعت نداره؟ و شما دوستان راضی هستین؟
سرعت دوباره افتضاح اومده پایین ! از شما اینطوریه؟
این تعرفه ها رو از کجا اوردین؟ مخابرات نامحدود نمیدهنقل قول:
اره، الان خرابهنقل قول:
راستش مخابرات من دیدم یه تعرفه داره فقط برای اداره ها و شرکت ها از این قرارنقل قول:
سرعت 1 مگ میده ماهیانه 50 تومن،شما از ساعت 8 صبح تا 8 شب هر چی دلت میخاد دان کن اما از اون زمان به بعد دیگه دیس میشی.اسمش روزانه ست، بر عکس شبانه معروف!
عزیزم اگه 30 گیگ دانلود کنی بعد از اون رایگانه یعنی میشه نامحدود هزینه سرویس با 30 گیگ هم میشه انقدر پس یه جمع بزنی این عدد به دست میاد :20:نقل قول:
اره 2 مگش میشه 110 تومن اگر سرعت بالا 200 بده و دانلود بره بالا محدود نکنن.نقل قول:
با سرعت 200kb/s میشه 24 ساعت 16 گیگ دانلود کرد که اگر 24 ساعت دانلود کنی 1 ماهه میشه حدود 500 گیگ.
500 گیگ = 110 هزار تومن یعنی هر گیگ 220 تومن.نمی ارزه
سلامنقل قول:
داداش اینطوری که شما میگی نیست، فقط برای سرویس های 128، 256 و 512 هست که بعد از دانلود 30گیگ مازاد دیگه رایگان میشه!
اگه تو فایل pdf تعرفه هاشون، به اون جدول دقت کنی میبینی که برای سرویس های 1مگ و 2مگ هر چقدر مازاد استفاده کنی(چه 1گیگ چه 1000گیگ) هر گیگ 3 تومن حساب میشه!
این مخابرات واقعا یه آفرین میخواد چون خیلی خوب بلده چه تعرفه ای بده که فقط به نفع خودش باشه و بس...
دوستان ممکنه یکی سوال ما رو جواب بده؟ خواهش میکنم... مبین نت تو شهرک مهاجران و ازنا آنتن داره یا نه؟
کسی شرکت جدیدی نمیشناسه اومده باشه روکار؟ این شرکتایی که الان جافتادن چون شناخته شدن زدن تو کار دزدیو کلاه برداری.باید دنبال شرکت جدید بود.شرکتای جدید مجبورا خدمات خووب بدن تا جاا بیوفتن. اگر کسی به غیر از این 4-5 تا که جا افتادن ISP دیگه میشناسه بگه بریم امارشو دربیاریم :10:
دقیق اطلاع ندارم ولی تو سایتش نواحی تحت پوشش استان مرکزی رو اینطوری زده: اراک، تفرش، خمین و ساوهنقل قول:
دوستان بالاخره ساعت رایگان از کی شروع میشه؟ کسی فهمید؟ فک کنم اوناییی که اشتراکشون برا قبل بوده مثله قدیمه همون 1 شروع میشه و ترافیک ماهیانشم همونه که قبل بوده.اگر کسی امتحان کرده ساعت 1 به بعد حجم کم میکنه یا نه بگه! کسی هم هست که جدیدا با تعرفه های جدید adsl مخابرات گرفته باشه؟ اگر هست بگه شب ساعت چند اینترنت خودکار ریسیت میکنه 1 یا 2؟
هر شب از سر ساعت یک میزارم دانلود و هیچ از ترافیکم کم نشده، فکر کنم درست بگی و اونایی که اشتراکشون برای قبل هست هیچ تغییری در ترافیک و ساعت استفادشون ایجاد نشده باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
من یکی دو بار امتحان کردم کم نکرد (ساعت یک و نیم) البته حتما اینو میدونید که وقتی شبانه دانلود میکنیم اگه بریم تو سایتش جزو روزانه ها حساب میکنه تا یه دفعه کلا دیسکانکت بشیم و دوباره کانکت بشیم تا معلوم بشه رفته جزو روزانه یا شبانه. (منظورم اینه که برای تست باید یه بار مودم خاموش روشن بشه که معلوم کنه شبانست یا روزانه).
خلاصه اینکه اون 2بار کم نکرد ولی بازم به نظر من ریسک نکنید و از 2 به بعد استفاده کنید.
پارس آنلاین که از 12:33 تا 6:55 کماکان رایگانه
نقل قول:
من این رو دیشب امتحان کردم همون موقع که خودش ریسیت کرد گذاشتم دانلود یعنی ساعت حدود 1:03 ... حجم رو الان چک کردم هیچی اضافه نزده بود یعنی ساعت رایگان برا اونایی که اشتراکشون برا قبل بوده همون 1 تا 7 هست.جدیدا رو نمیدونم اگر کسی جدیدا گرفته بگه ساعت چند اینترنتش ریسیت میکنه!نقل قول:
فقط یه مشکل دیگه جدیدا دارم میذارم دانلود صبح که چک میکنم میبینم دانلود نکرده اون قدر که باید دانلود کنه.من 512 دارم قبلا شبی 2 گیگ دانلود میکرد و الانم سرعتش خوبه 100kb/s و باید 2 گیگ دانلود کنه ولی صبح که بلند میشم میبینم زیر 1 گیگ دانلود شده! ریز کارکرد گرفتم از این سایت درپیت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که زده دیشب 1.7 گیگ من ارسال داشتم و 620 گیگ دریافت. درحالی که من اصلا ارسال ندارم :9:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکسم مشخصه دانلود شبانه از 1 شروع میشه.الان ماه های قبل که مشکل نداشتم رو چک کردم این عقل کل ها "ارسال" و "دریافت" رو اشتباه زدن.ارسال همون دانلوده.خب این زده دیشب من 1.7 گیگ دانلود کردم درحالی که نهایت 900 گیگ دانلود داشتم. :13: کسی میدونه این چرا اینطوری شده :9:
این سایت مخابرات آمار دانلود را برعکس نشون میده !!!
شما اگر سرعت 512 داری هر شب باید بین 1.5 تا 1.7 دانلود داشته باشی
دانلود شبانه هم از ساعت 2 شروع میشه نه یک
دانلود شبانه مثله قبله همون ساعت 1 - همون موقع هم مودم ریست میشه.دیشب امتحان کردم حجم اضافه نشد توی همین سایت جدیدی که معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون سایت قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که اطلاعاتش غلطه فقط ریز کارکردش فک کنم درسته
اگر اطلاعاتی که میزنه توو این سایت جدیده درست باشه دانلود شبانه همون ساعت 1 شروع میشه.
اون اشتباه میزنه ...نقل قول:
برا منم همیشه میزنه مثلاً 1.8 گیگ ارسال ، 200 مگ دریافت :31:
سلامنقل قول:
نه متاسفانه اصلا 1 مگ و 2 مگ نا محدود نمیشه. یه موقع سرتون کلاه نره. :3:
تعرفه جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تا 512 نامحدود میشه که اونم ارزش نداره :2:
دوستان 1 مگ یا دو مگ کسی گرفته؟ به خونه میدن یا حتما باید شرکت اینا داشته باشی؟ درخواست داد به این پست بانکا 1 مگ یا دو مگ میشه گرفت برای خونه؟
امروز 10-4-91 کسی دانلود شبانه داشته؟ برای دوست من از ساعت 6صبح رایگان حساب نکرده:19: بنظرتون درست میشه یا نه؟؟
مخابرات رو كه بايد گفت دزد سرگردنه
از کجا چک کردی؟ از این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان ریزکارکرد گرفتم حدود 6 ساعت دانلود شبانه زده حدودا از 1 تا 7نقل قول:
آره از همون سایت چک کرده. اینم عکسش:نقل قول:
اره ناکسا :13: من هیچ وقت چک نمیکنم ولی ظاهرا باید ازین به بعد چک کنم حتما ببینم کی اینقدر حجم مصرف میکنه هر دفعه 50 تومن تلفن میاد :9:نقل قول:
قضیه چیه؟................................
نقل قول:
من هیچ وقت چک نمیکنم ولی ظاهرا باید ازین به بعد چک کنم حتما ببینم کی اینقدر حجم مصرف میکنه هر دفعه 50 تومن تلفن میاد
سلام.
سرعتم خوابیده یکم نمیدونم جریان چیه
فکر کنم اراک تنها شهریه که توش، پیدا کردن جنس خوب برای بساط منقل راحت تر از پیدا کردن یه ISP خوبه!
ما که تسلیم شدیم.....
هیچی قضیه اینکه که تو این سه ماه گذشته 100 تومن پول تلفن اومده الانم قطعه... یه isp درست حسابی تو این خراب شده نیست حداقل نامحدود بده.ما هم یخورده مصرفمون زیاده پولشم بخوای بدی بهت نمیدن.نقل قول:
ای بابا !نقل قول:
میشه کمی در مورد مبین نت بگین ؟
یکی از دوستام امروز گیر داده بود که مبین نت تهیه کنه
که البته من بهش کمی مضنون هستم.
با آرزوی بهترینها..
امضای dokhtarak_e_darya رو ببینید دیگه فکر نکنم سراغ مبین نت بخواید برید:31:نقل قول:
میگم کسانی که برای دانلود میخوان بهترین گزینه استفاده از اینترنت مون واره ای هست، الان فکر کنم 1 مگش رو بدون محدودیت 20 یا 25 بدن.
منم:19:نقل قول:
ما که تسلیم شدیم.....
حاجی حرفت متین البته اگه کرمان رو نادیده بگیری :27:نقل قول:
سلام.یسر به تاپیکش توی همین فروم بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوجه خواهید شد همه کاربراش به غلط کردن افتادن :31: منم 4-5 ماه پیش یه اشتراک 1 مگ ازش گرفته بودم که در واقع 128 بود :| و جوابگو هم نبودن.نقل قول:
خب عزیز همین نیاز به یه خط نامحدود برا ارسال داره حداقل اشتراک 64 یا 128 نامحدود برا send! شما isp تو این خراب شده میشناسی که اصلا نامحدود ارائه بده؟ گذرگاه 64 نامحدود رو میده 25 تومن |: سرعت دانلودشم احتمال زیاد 5kb/s هست.نقل قول: