13 ثانیه 16 مگ میشه خودتون حساب کنید
Printable View
13 ثانیه 16 مگ میشه خودتون حساب کنید
صفحه 71 یکی از دوستان زحمت کشیدن و عکس فول پک رو گذاشتن میتونی رویت کنی:31:نقل قول:
اینکه مدت زمان کل فیلمبرداری چندساعت هست رو نمیدونم :46:امااگر با بهترین کیفیتش بخوای فیلمبرداری کنی به طور مداوم 35 دقیقه و با کیفیتهای vga یک ساعت و ده دقیقه/ Qvga هم یک ساعت و 30 دقیقه میشه فیلم گرفت!:27:
حجم تصاویر دقیقا بهصورت خطی رشد نمیکنه، اینجوری نمیشه دقیق حساب کرد. به خیلی چیزها بستگی داره، همین مدت زمان ممکنه تو یه فیلمبرداری، به تناسب فیلمبرداری، حجم کمتر با بیشتری بگیره.نقل قول:
درسته
حتی ممکنه به نور و شدت و کمیت رنگ های موجود در تصویر هم بستگی داشته باشه
حالا من تقریبی گفتم
قيمت امروز ويواز در نمايندگي شيراز 355 با پك كامل......مثل لـــــــــــــــــــــــو ز داره مياد پايين.
با گارانتی این قیمته؟:18::18::18:نقل قول:
وقتی تو تهران 385 با گارانتی م یتونی بگیرییییی..... اونجا که دیگه.....نقل قول:
با گارانتی معتبر ؟نقل قول:
چرا شیراز ارزونتره تا تهران؟ فقط موبایل اینطوریه. عجیبا غریبا:دی
سلام آقا سعید گلنقل قول:
مشکل فقط میشه گفت اسپیکرش هست که دیگه باید خودتم بدونی.
بعد این لنزشم که محافظ نداره رو اعصابه:31: که البته فکر کنم با گوشی قبلیت همچین مشکلی رو داشتی.
همین دیگه چیزه خاص بدی نداره.
دوست من این گوشیو داره و این ایرادا رو میگه دارهنقل قول:
گوشیه خیلی خوبیه و نسبت به قیمتش خیلی می ارزه حتماً بخرید ولی یه عیبهاییم داره که خب تو همه گوشیا یه عیبهایی پیدا میشه ولی دلیل نمیشه اون گوشیو نخرید
عیبهایی که خود حمید هم قبولشون داره
تنظیمات دوربینش خیلی الکیه ... حتا تنظیم ایزو هم نداره ... تو حالت نایت ایزوش از 100 بالاتر نمیره که باعث میشه عکس تاریک بشه
در هنگام مکالمه یکم داغ میشه که به احتمال زیاد با آپدیت حل میشه
مموریش کلاس 2 هست که اگه یکم پر بشه وقتی فیلم hd بگیرین یکم تیک میزنه و بهتره مموری کلاس 4 براش بگیرین
و اینکه فیلم hd باتریشو زود خالی میکنه که یه چیز مشخصی هست ... مثلاً جمعه گوشی دوستم 6 تا خط شارژ داشت نورشم گزاشته بود رو کم کم یکم فیلم گرفت و کار خاص دیگه ای هم نکرد تا عصر که شد 2 تا خط
یه چیز دیگه هم هست که نور ال سی دیش خیلی کمه حتا با برایتنس آخر و فقط یه راه داره که زیاد زیاد بشه اونم اینه که سنسوروشو تو نور بگیری که اینم ممکنه با آپدیت حل بشه
اینو هم من اضافه کنم که ظاهرا صدای هندزفری گوشی هم کمه(هندز فری اورجینال)البته دوستان دیگه با هندز فری های غیر از اورجینال تست کرده بودند راضی بودند البته نمیدونم آقا حمید از چه هندز فری برای گوشیش استفاده میکنه.نقل قول:
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
خبرا زود میرسه:27:به من قول ندادی به خودت قول دادی؟بازم بگم......:31:نقل قول:
واقعا این گوشی رو واسه من ساختن
به هیچ عنوان امکان نداره من گوشیم سایلنت نباشه :دی
چند سالی میشه که کسی صدای زنگی از گوشی من نشنیده
حتی با گوشی موزیک هم گوش نمیکنم :دی
پس نیاز به بلندی صداش ندارم
خلاصه واسه من ساختنش
ولی شدیدا صبر میکنم تا vivaz pro بیاد و اونو بگیرم
چون اصلا به دوربین هم احتیاج ندارم :دی
کیبوردش رو عشقه :دی
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما به نظر من یه 1100 بخر کارت راه میوفته.:31:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
نظیمات دوربینش خیلیم خوبه.نقل قول:
عکسشو من با روشناییشو زیاد میکنم خیلی خوبه.همون چیزی که دوربین های سامسونگ ندارن.
شما مطمعن هستید باتری دوستون 6تا بوده شده دوتا؟ حتما خیلی فیلم گرفتن.
چون اتفاقا منم چند روز پیش رفته بودم بیرون ولی 4تا خط داشت نه 6تا کلی فیلم گرفتم باهاش .یه مشکلی پیش اومد براش ریستش کردم که کلی باتری میگیره اینطوری.بعد حدود 30 تا 40 تا عکس گرفتم ولی بعد هنوز 2تا خط باتری داشت بر گشتم.شاید باتری دوستون خرابه.
در مورد اون مشکلات ریز هم که گفتین اونا رو نمیشه گفت مشکل.
اگه بخوایم اونارو مشکل در نظر گرفت که دیگه سرتاپای خیلی گوشی ها میشه مشکل.
[QUOTE=total_overdose;4954945]سلام
دوست عزیز شما به نظر من یه 1100 بخر کارت راه میوفته.:31:[COLOR="Silver"]
:دی:دی
نه دیگه اینقدر ها هم با گوشی بیکار نیستم و خلوت نمیکنم :دی
تازه اگه اینطوری هم باشه j100 سونی اریکسون رو به 1100 ترجیح میدم :دی
امکانات دیگش شدیدا واسم ارزشمنده
تنها وقتی که نیاز به موزیکش دارم شبا قبله خوابه
بقیه چیزاش مثل صفحه نمایش و تاچ و سی پی یو و gps و مخصوصا WiFi ش خیلی مورد نیازمه
بعد از یه مدت ه - ک هم بشه که دیگه عالی میشه
در حالت کلی تنها چیزایی که از یه گوشی واسم مهم نیست دوربین و صداشه
الانم g900 دارم :دی
والا مال دوست من که اینجوری بودنقل قول:
نظیمات دوربینش خیلیم خوبه.
عکسشو من با روشناییشو زیاد میکنم خیلی خوبه.همون چیزی که دوربین های سامسونگ ندارن.
شما مطمعن هستید باتری دوستون 6تا بوده شده دوتا؟ حتما خیلی فیلم گرفتن.
چون اتفاقا منم چند روز پیش رفته بودم بیرون ولی 4تا خط داشت نه 6تا کلی فیلم گرفتم باهاش .یه مشکلی پیش اومد براش ریستش کردم که کلی باتری میگیره اینطوری.بعد حدود 30 تا 40 تا عکس گرفتم ولی بعد هنوز 2تا خط باتری داشت بر گشتم.شاید باتری دوستون خرابه.
در مورد اون مشکلات ریز هم که گفتین اونا رو نمیشه گفت مشکل.
اگه بخوایم اونارو مشکل در نظر گرفت که دیگه سرتاپای خیلی گوشی ها میشه مشکل.
6 تا خط داشت صبح ... نور ال سی دیشو کم کم کرده بود
صبح یه 10 دقیقه آهنگ باهاش گوش دادیم
بعد یکم باهاش فیلم hd گرفتیم که فوقش 5 دقیقه شد
بعدش 10 15 تا عکس گرفتیم باهاش و عصر شد 2 تا خط
این دوستم قبلاً ان86 داشت و میگه باتریش در همون حده
البته نمیخام بگم باتریش بده ... فقط میگم چون فیلم برداری hd از تمام توان سخت افزار استفاده میکنه باتریو زود خالی میکنه و یه چیز مشخصی هست
باتریشم مطمعنم اصل بوده
در مورد عکسم که نمونشو گزاشتم هست اگه خاستید لینک میدم
بازم نمیخام بگم دوربینش بده ... فقط حیف که تنظیمات نداره و تو شب خیلی کم نوره
نه دوست عزیز شما شک نکن باتری گوشی دوستتون خرابه.نقل قول:
اینجا 4 تا 5 نفر من میدونم این گوشیرو دارن.
ازشون میخوام بیان جوابتون رو بدن تا مطمعن بشید و برید به دوستتون بگید باتریش خرابه.
ماله من در این شرایط که مگید حداقل 4تاش میمونه.
باتری اصلی باشه مگه نمیتونه خراب باشه؟ خیلی از باتری ها هستن با اینکه اصلا ولی خراب هستن.:46:
حالا امشب میگیرم بهتون میگم چیش بده چیش خوبه.
بهتر که صداش کمه. اصلا حال نمیکنم با گوشی که وقتی زنگ میخوره تا 2کیلومتر اون ور تر همه میفهمن
مبارک باشه:31:نقل قول:
ایشالله موتور ویبرش برات بچرخه یه عمر.
راستی فول پک یادت نره و تو پستای قبلی هم من عکس از باتری و چیای اصلیش گذاشتم.
آقا سعید هدست بلوتوث گوشی قبلیتو نگه دار شاید روی ویواز هم جواب بده:31:.خبرشو بده.به خصوص بلندی صدای داخل هندز فری را.پیشاپیش مبارکت باشه.شیرینیات شد دو تا:31:نقل قول:
بابا خودم که نمیخوام بگیرم. آینو به این خوبی برم سیمبین بگیرم؟ این برا ابویه:دی
با هندزفری هم آهنگ گوش میدم ببینم چطوریه:دی
والا طرف خودش قبلاً تو یه موبایل فروشی کار میکرده و حالیشه اینجوریم نیست که تشخیص ندهنقل قول:
به هر حال من بهش میگم ولی احتمال خرابیش خیلی کمه ... بعدشم باتریش همینجوریم که گفتم خوبه و مشکلی نداره پس دلیلی نداره خراب باشه
دوست عزیزنقل قول:
آقا سعید گوشیو میخره در مورد باطریش هم نظر میده.این اولین باره از کسایی که گوشیو خریده اند من میبینم یه نفر میگه باطریش زود خالی میشه با یه فیلمبرداری:18::18::18:تا اونجایی که من میدونم همه کسایی که گوشی را خریده اند نقطه قوت گوشیو باطریش میدونند.:5:
;کاشکی یکی از ویواز یه ریویو کوچولو می ذاشت!!!95صفحه خیلی زیاده!!
منم نگفتم باتریش بده ... باتریش خوبه فقط اگه باهاش فیلم hd بگیری زود خالی میشهنقل قول:
دلیلشم گفتم و نمیشه اینو یه عیب دونست چون فیلم hd مصرفو خیلی بالا میبره
گوشی من در چنین مصارفی اصلا یه خط هم کم نمیکنهنقل قول:
6 تا خط داشت صبح ... نور ال سی دیشو کم کم کرده بود
صبح یه 10 دقیقه آهنگ باهاش گوش دادیم
بعد یکم باهاش فیلم hd گرفتیم که فوقش 5 دقیقه شد
بعدش 10 15 تا عکس گرفتیم باهاش و عصر شد 2 تا خط
این دوستم قبلاً ان86 داشت و میگه باتریش در همون حده
چه برسه به 4 خط
حالا زیاد اصرار نمیکنم شاید 1 خط کم بشه
اره وقتی صدای زنگ زیاده کمی ادم ضایع میشهنقل قول:
خوب کاری میکنی میزاری ویبره
وقتی زنگ خورد یواشکی جواب بده همه نبینند
ویواز خیلی سبک هست
و جدیدا تو جیب پیرهنم نیز میزارم و اصلا هم سنگینی نمیکنه
یه کلاه که سر ما رفتنقل قول:
سر بقیه نره حداقل
البته نمیشه گفت کلاه
ولی خلاصه مال من فول پک نبید
در مورد باتری که دوستان توضیح دادننقل قول:
در مورد دوربین و و تاریک شدن هم برای توضیح بد نیست این پست رو ببینید ...
نقل قول:
یه عده شاید فکر کنن دوربین گوشی های جدید سونی اریکسون و سرآمدشون ساتیو عکس های تاریکی میگیره. منم اینجوری فکر میکردم :دی
جالبه که این گوشی ها تنظیم ایزو هم ندارند ... ولی تنظیم Exposure تو گوشی های سونی اریکسون واقعا عالی کار میکنه ...
همونجوری که دوست خوبم Ali-Power قبلا گفته بود تو گوشی هایی مثل N82 و تو آخرین فریمورش Exposure گوشی اتومات تو آخرشه و تنظیما دستیش عملا تاثیری نداره ولی تو گوشی های سونی اریکسون اینجوری نیست ...
نمونه ش این دوتا عکس که با X10 گرفته شده:
اولی با EV 0.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دومی با EV +2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم حرکت خوبی از سونی اریکسون بود که البته برای کاربرانی که در موردش نمیدونن شاید همون شبهه ای که گفتم رو ایجاد کنه ...
با بازی با تنظیمات EV میشه عکس های واقعا بهتر و حرفه ای تری گرفت ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4957132&postcount=474
منم چندتا نظر بگم.اول اینکه گوشیه من به خوبی گوشیه اقای گل محمدی شارژ نگه نمیداره اما به اون بدی هم که دوستمون گفت نیست.ولی در مجموع خیلی دیر شارژ خالی میکنه:31:
صدای هندزفری خودش که از نظر من مشکلی نداره خیلی هم خوبه در حد خیلی از گوشی های دیگه مثلا 5800شاید هم ایراد از گوش من باشه:31:
قیمت گوشی ویواز در رشت بدون گارانتی440هزار تومان!!!!!!!!!!!:13:
تعداد مغازه هایی که دررشت ویواز دارن خیلی کم هست در حالی که خیلی هاشون ساتیو و anioرو دارن اما از ویواز خبری نیست:21:
احیانا با اتچ آشنا هستید؟ای ملت بابا یه کم هم به دایال آپی ها فکر کنید.بنده خدا خب عکساتو اتچ کن دیگه ایششش:13:
من از صفحه 40بحث رو دنبال میکردم فکر نکنم قبل ازاون مطلب خیلی خیلی خاصی بوده باشهنقل قول:
در صفحات متعدددوستان فقط و فقط در مورد دوربینش میگفتن و اینکه قیمتش چنده و اینکه فول پگ گرفتن یا نه و در مجموع میتونم خلاصه بحث دوستان رو اینطور بگم:
کیفیت عکسبرداری خوبی داره البته وقتی میخوای عکس بگیری بهتره زوم نکنی!
کیفیت فیلمبرداریش اینقدر عالیه که قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست!
گالری عالی داره .خوش دست.سبک و جمع و جوره
از سمت چپ ال سی دی برای اکثر دوستان نور میده بیرون
درب پشت گوشی برای بعضی دوستان کمی لق هست
دکمه سبز برای بعضی هاکمی نرم هست
گوشی زیاد داغ میکنه اگه زیاد باهاش فیلم بگیری یا صحبت کنی(در حد ساعت) پشتش گرم میشه که البته شاید به جنس بدنه هم مرتبط باشه
صدای اسپیکر از حد 70 به بالا خرخر میکنه اما تا 70 خوبه در ضمن صدای 70 هم صدای خوبیه
هندزفریش میگن که میشد بهتر از این باشه بنابراین بهتره از یک هندزفری دیگه استفاده کنی
فول پگ بگیری بهتره عکسش صفحه 71 هست.گارانتی پارسه نباشه بهتره
باطری خیلی خیلی جون داری داره طوری که میتونی با مصرف معمولی 3 روز نگهش داری(البته مسلما اگه فیلم بگیری یا عکس زیاد بگیری مصرف باطری هم بالامیره) ولی خیلی دیر شارژ خالی میکنه
تنظیمات اینترنت از ایرانسل با کد#6*3*140* فعال میشه
و
و باور کن مطلب دیگه ای نیست که جا افتاده باشه هرچی بوده همینایی بود که من گفتم البته شاید با جزییات بیشتر!
امیدوارم حرفام مفید بوده باشه
در مجموع ویواز خیلی دوست داشتنیه بخری ضرر نکردی
کاربران عادی و فعال از این موهبت الهی محروم هستند و لطف خداوند فقط شامل حال همکار و مدیران محترم شذه است!!!نقل قول:
احیانا با اتچ آشنا هستید؟ای ملت بابا یه کم هم به دایال آپی ها فکر کنید.بنده خدا خب عکساتو اتچ کن دیگه ایششش
اگر بحثها فقط در مورد چند تا موضوع هست دلیل داره
چون ویواز در خیلی جاها خوب عمل مکنه
مثلا در مورد سرعت گوشی
من بیشتر از 200 کلیپ تصویری دارم
وقتی وارد ویدئو سنتر میشم حتی بار اول یک لحظه هم لودینگ نمیاره
یا وقتی وارد گالری میشم همینطور
مرور عکسها کاری راحتیه
و سرعت زوم کردنش از بقیه گوشیهای سیمبیان بهتره
تو گوشی قبلیم وقتی خروجی تی وی وصل بود مثل این بود که گوشی داره بار 2 تنی حمل میکنه
خیلی کند میشد
در ویواز کوچکترین کندی نمیبینم
اینا فقط یک مثال بود
پس دیگه دلیل خاصی برای بحث در چنین مواردی نیاز نیست
چون همه این اطلاعات را دارند و قبولش هم دارند
سلامنقل قول:
1 به طور متوسط هر چند روز شارژش میکنی؟با استفاده متوسط و با استفاده زیاد؟
2 شما گوشی 5800 را داشتی؟اگه صدای هندز فریش در حد 5800 باشه که خوبه؟
دوستان من چند روزی میشه ویواز گرفتم ازش راضی هستم نه شکاف بین بدنه و صفحه وجود داره و نه در باتری لق میزنه.کلید تماس هم نرم تر از بقیه نیست.
سوالم اینجاست که هندزفری ویواز دکمه نداره؟چجوری کار میکنه؟
من با 5800 هم کار کردمنقل قول:
صدای هندزفری 5800 حدود 10 درصد بیشتر از ویواز هست
مبارکهنقل قول:
منظورت چه دکمه ای؟
اگه دکمه های موزیک هست نه چنین چیزی نداره
دکمه ویس کال هم به نظر نداره منم ندیدم
5800 که صدای هندز فری بلند و خوبی باید داشته باشه(xpress music)همین طوره؟البته من صدای اسپیکرش راشنیده ام میدونم قویه اما صدای هندزفریش را نشنیدم .نقل قول:
خوب اگه تلفن زنگ بخوره چجوری جوابش میدن؟نقل قول:
مبارکه
منظورت چه دکمه ای؟
اگه دکمه های موزیک هست نه چنین چیزی نداره
دکمه ویس کال هم به نظر نداره منم ندیدم
نا سلامتی فول تاچ هستا. دیگه دکمه برا چیشه؟
میدونم منظورم کلید روی هندزفری بود.