یک سوال برای تنزیم دوربین سوم شخص ساده چیکار باید کرد لطفا با kissmet توزیع دهید
Printable View
یک سوال برای تنزیم دوربین سوم شخص ساده چیکار باید کرد لطفا با kissmet توزیع دهید
می خواستم بدونم که این UDK با :
رم 1 گیگ
گرافیک 512
سی پی یو 2.8 فول
اجرا میشه؟:46:
کسی جواب من رو نمی ده؟................:19:
سلامنقل قول:
اولا که معیار گرافیک مگ نیس، مدله، این برا دفعه دهم. دوما بقیه قطعاتت که خوبه فقط باید چک کنی که گرافیکت Shader Model 3 رو ساپورت کنه. تنها پیش نیاز گرافیک همینه.
اگه هم خودت نتونستی بفهمی، مدل گرافیکتو پ.خ کن(مدل، نیای باز بگی 512 که کلامون میره تو هم ها:31:).
آرمین جان یه ذره مهلت بده، هنوز 1 ساعت نشده سوال کردی، بعد 2 ماه اومدی UDK، می خوای زودم بری؟:27:نقل قول:
شوخی کردم، ولی کلا می گم، تو این تاپیک هر وقت سوالی پرسیدی، هی پست نزن واسش، صبر کن تا یه نفر بیاد جواب بده. نگران هم نمی خواد باشی، به سوال همه جواب داده می شه، حالا یا من جواب می دم یا باقی دوستان. ولی خب من که 24 ساعت تو تاپیک نیستم. شما صبر کن حتما جوابتو می گیری.:11:
واسه این می گم که این تاپیک ظرف 2 ماه 50 صفحه بزرگتر شد، اگه قرار باشه هرکسی 1 ساعت یه پست بزنه که ماه دیگه می شه 500 صفحه. ممنون ار توجهت.
فعلا.:8:
در مورد پست دوم ببخشید.:41:
پرویز جان عجله کار چی؟ شیطونه. :21:نقل قول:
شما سعی نکن میون بر بزنی، UDK رو باید از راهش یاد بگیری. اینی هم که پرسیدی حداقل مال 1.5 ماهه دیگس.
فعلا تا اون ویدئوی 3DBuzz رو تموم نکنی، هیچ کاری نمی تونی انجام بدی تو UDK، چه برسه به این کار که دنگ و فنگ داره. اونا که تموم شد، بیا ببینیم چه باید کرد.:20:
اگه واقعا می خوای سریع اولین بازیتو باهاش شروع کنی، به جای این کار، زودتر آموزش های عمومی رو تموم کن.
خواهش می کنم، ایشالا دیگه پیش نمیاد، ولی چه خوب بود همین آخریم پ.خ می کردی.نقل قول:
شما اگه تصمیم گرفتی UDK کار کنی، تاپیک رو بخون، توش لینک ویدئوهای آموزشی 5-4 بار گفته شده، اونا رو بگیر و با سریه 3DBuzz شروع کن. سوالاتتم بعدا همینجا بپرس.
--------------------------
می خوام هر دوتون همچین یاد بگیرین، دوماه دیگه یه بازی بدین Gears 3 رو بخوره ها.:5: ببینم چی کار می کنین.
فعلا بای.:8:
با UDK بازی استراتژیک و اکشن هم میشه ساخت (با گرافیک عالی)؟
شما هر چیزی که فکر کنی می شه باهاش ساخت . بستگی به مهارت خودت داره.نقل قول:
با UDK بازی استراتژیک و اکشن هم میشه ساخت (با گرافیک عالی)؟
محمد جان منبعی ، لینکی از آموزش توابع unreal script سراغ داری . اون کتاب programing هم 20 روز دیگه می یاد حوصله ندارم تا اون موقع صبر کنم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این همه محمد گفت نیمی از کتاب تئ سایت udk موجوده . حالا اونارو بخون تا بعد . :10:
دوستان آنریل دار شدم بدجور:26::26::26::26:
دیگه به سیستم من فحش نمیدین ها:31:
یه برنامه نصب کردم رمم رفت بالا.........:33:
محمدجون حالا که اومد باید چی کار کنم؟؟:24:
آخه چطور به این موتور میگید برای مبتدی خوبه من که مبتدی نیستم توش دارم گیج می زنم راستی امیررضا جان چطوری مگه میشه لابد رفتی رم مجازی رو بردی بالا نه ؟
می گم خوبه چون واسه خودم خوب بود.:21: اگه بگی نه خودمو مثال نقض میارم. ریاضی که خوندی؟نقل قول:
کار شما از جای دیگه مشکل داره. پرویز جون آنریل یه برنامه نیس که بخوای تو منوهاش بچرخی، بعد یه بازی داشته باشی. نه فقط آنریل، همه ی موتور های بدرد بخور کاراشون رو حساب کتابه. پس باید یادگیری من و شما هم رو حساب کتاب باشه.
قبل اینکه UDK بگیری گفتم الان هم می گم: بدون ویدئوها نمی تونی حتی یه بازی ساده درست کنی. تصمیمتو بگیر.:20:
فعلا.
چه خوب. به جمع آنریل کار های خفن خوش اومدی. (البته خودم هنو جزوش نشدم:27:).نقل قول:
الان باید با این ویدئوها کار کنی:
منبع خوندنی هم که می خواستی معرفی نمی کنم، با توجه به این که یادگیریت حداقل 3 برابر طولانی تر میشه.کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html
می خوام تا موهام سفید نشده بازی اولتو ببینم.:31:
سرعت لینکاش توپه، اگه نخواستی بگیری هم یه سایت هست که می تونی بخری. البته درحال حاضر سایتش دانه، ولی ایشالا زودتر راه میافته: Iran-Rose.ir.
تا بعد.:8:
سلام دوستان
منظورت ار توابع اینه که تک تک توابع رو توضیح داده باشه؟ اگه این طوره باید بگم همچین چیزی نیست، فکر هم نکنم کسی بده، باید خودت توش بچرخی، البته بعد ا ز اینکه کامل به زبونش وارد شدی.:20:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل دات نت نیس که یه Object Browser واسه کلاس ها و توابع داشته باشه. با این همه، برنامه هایی هست که ساختار درختی از کلاس ها بهت میده، که اگه کار کرده باشی می دونی خیلی مهمه. این ساختار درختی تو آنریل اسکریپت حتی از دات نت هم بیشتر لازمه با توجه به سطح خیلی بالای ارث بری. :5:
برای این کار می تونی UnCodeX بگیری. هم این ساختارو بهت میده، هم Color highlighting داره، هم یه ادیتوره واسه آنریل اسکریپت. البته با توجه به این که جدید نیس، مشکلاتی داره ولی در کل بد نیس.
اگه هم منظورت منبع واسه خود زبون به اضافه ی مثال ها بوده که بگو. مطمئن نیستم منظورتو درست گرفته باشم.
آرمین جان جوابتو که پرنس جان داد، فقط یه مسئله بگم: 3 کلمه ی آخرتو نادیده می گیرم.:31:نقل قول:
درسته، البته UDN.:46:نقل قول:
دوستان به یه مشکل جدید برخوردم........:41:
رمم عالی شده ها ( با استفاده از فلش)............خیلی زودتر هم میاد...........
ولی وقتی داشتم بیلد میکردم نوشت کارت گرافیک شما نمیدونم چی چی رو ساپورت نمیکنه( همین که محمدجان گفت)
حالا چیکار کنم؟؟
من میخوام این سیستم رو بگیرم آقامحمد این سیستم برای کار با آنریل خوبه؟؟
CPU : AMD ATHLON II X3 440 STEPING XXCXX 82000
M.B : BIOSTAR TA770E3 72000
VGA : ASUS HD4650 512MG GDDR3 56000
RAM : 2GIG KINGMAX DDR3 1333 CL8 62000
سلامنقل قول:
برای سیستم جدید که پ.خ دادم. واسه سیستم فعلیت هم اگه می خوای باش UDK کار کنی، اول اون پیغام خطا رو کامل بگو، بعد هم مدل گرافیکت رو. البته پ.خ کن.
سلام یه سوال داشتم : درختایی که تو مپ ورژن ماه قبل بود در حالی که استاتیک مش بود ( فایل اسپید تیری نبود ) خیلی طبیعی تکون میخورد . چجوری این تکون خردن رو برای درخت ها یی که استاتیک مش هستن ایجاد میکنند ؟! ممنون
دوستان سلام
خب اول:
نمی دونم کی اومده منو کاربر فعال کرده، آخه رو چه حسابی؟ البته میثم خان، مدیر فروم، یه بار تو پروفایلم اومده، محسن خان، مدیر تالار، هم که این یکی دوروزه پیداش شده.
دستشون درد نکنه، ولی اگه قرار باشه یه نفر فعال بشه، پرنس جانه، نه من. مخصوصا که اصلا مشخص نیس 2 روز دیگه اینجا باشم یا نه.:41:
دوم:
قبلا گفته بودم دوتا پست می زنم واسه Post Processing و Shadow Map Resolution . راستش هنوز فرصت نکردم بتایپم. الان که فکر می کردم، دیدم پست دیگه واسه چی تو یه ویدئو هردو رو باز کرده، خیلی بهتر از من. گفتم بگم که هم دیگه منتظرش نباشید، هم هر کسی به این اطلاعات نیاز داره بدونه کجا پیدا کنه.
درصورتی که می خواین چیزایی در این دومورد یاد بگیرین یا سوالی درموردش دارین، ویدئوی آخر Eat3D رو بگیرین: Eat3D - UDK Lighting And Post Processing . این ویدئو 3 فصله و انصافا ویدئوی خیلی خوبی هست. ایران رز هم ایشالا تا یه مدت دیگه اضافه می کنه به فروشگاهش، البته بعد اینکه راه افتاد.:31:
سوم:
این جوری:نقل قول:
بزرگش کن ببینی. بخش 1 تعامل با محیط هست. بخش 2 واکنش به باده. بقیه قسمتها هم برای طبیعی تر کردنه Foliage اضافه شده، مثلا بخش 3 یه حالت موجی خفیف بهش میده.
اگه اطلاعات بیشتری ازش می خوای خودت دوتا متریال زیرو تو Content Browser سرچ کن، فرقشونو ببین:
اولی با وجود این تعامل هاست، دومی بدون اون.کد:Material'FoliageDemo.Speedtrees.M_SpeedTreeMaster_02Wind'
Material'FoliageDemo.Speedtrees.M_SpeedTreeMaster_01'
اینم اطلاعات بیشتر بیشتر::27:
یادم رفت بگم، نتیجه ی همه ی این بخش ها تو متریال باید وصل بشه به ورودی WorldPositionOffset متریال.کد:http://udn.epicgames.com/Three/InteractiveFoliageActor.html
فعلا بای همگی.:8:
فکر کنم بر اساس فعال بودن و مفید بودن کاربر هست بالاخره من خیلی کمتر پست مفید می ذارم و فعالیتم کمتره. واقعا حقت بود عزیز از لطفی که به من داشتی ممنونم.نقل قول:
نمی دونم کی اومده منو کاربر فعال کرده، آخه رو چه حسابی؟ البته میثم خان، مدیر فروم، یه بار تو پروفایلم اومده، محسن خان، مدیر تالار، هم که این یکی دوروزه پیداش شده.
دستشون درد نکنه، ولی اگه قرار باشه یه نفر فعال بشه، پرنس جانه، نه من. مخصوصا که اصلا مشخص نیس 2 روز دیگه اینجا باشم یا نه.
این nfringe چطوره ؟ بدون ویژوال استادیو هم می شه باهاش کار کرد ؟ چون من ویژوال استادیو ندارم.نقل قول:
برای این کار می تونی UnCodeX بگیری. هم این ساختارو بهت میده، هم Color highlighting داره، هم یه ادیتوره واسه آنریل اسکریپت. البته با توجه به این که جدید نیس، مشکلاتی داره ولی در کل بد نیس.
اگه هم منظورت منبع واسه خود زبون به اضافه ی مثال ها بوده که بگو. مطمئن نیستم منظورتو درست گرفته باشم.
سلام
من یه مشکل دارم .: ببینید من وقتی از درختای تو انریل کپی میکنم بعدی از کپی ها تکون میخوره ولی بعضی تکون نمیخوره . مشکل از کجاس ؟ :13:
راستی کاربر فعال شدن هم حقت بود . :31:
ممنون:11::11:
دوستان نمیشه از 3dmax هیمپورت کرد تو unreal؟
فکر کنم بشه.نقل قول:
کسی به سوالم جواب نمی ده؟؟؟:19:
سلامنقل قول:
میشه . فیلم زیر رو دانلود کنید و ببینید
کد:http://download.udk.com/tutorials/skeletal-mesh/Training_SkeletalMeshes.zip
سلام، ممنون از لطف شما.:20:نقل قول:
این که می گی یعنی چند مدل از درختا رو آوردی، یا فقط یه مدله که بعضی از کپی هاش حرکت نداره؟
کلا اسم مدلایی که آوردی رو بنویس.
ده، آرمین جان شما باز گیر دادیا. کدوم سوال آخه، تا جایی که من دیدم، شما سوال بی جواب تو این تاپیک نداری.نقل قول:
نمی دونم چیو می گی. مطمئنی تو یه تاپیک دیگه نمی خواستی این پستو بدی؟:13:
سلام،پرنس جان از شما هم ممنون.نقل قول:
Nfringe هم بدک نیست، ولی بدون VS نمی شه. در حقیقت Nfringe یه نرم افزار نیست، بلکه یه Language Service هست واسه VS. به عنوان ساده ترین گزینه باید VS Shell رو بگیری واسش.
البته یه کم قر داشت،:13: خودم یه مدتی روش بودم ولی الان 2 ماهیه با Context کار می کنم. شما هم اگه می خوای راحت باشی و VS هم نگیری، Context رو یزن واسه کد نویسیت و یه UnCodeX هم بگیر برای توابع و سلسله مراتب کلاسها. البته با همون UnCodeX می تونی کدنویسی هم کنی، ولی Context خوش دست تره. هردوش هم کم حجمه، هم رایگان.
Geodav هم اگه ویدئوهاشو دیده باشی با Context کار می کنه. راستی کتابی که قراره بیاد هم شروعش رو با Context گفته.
کلا 6-5 تا ادیتور هست که می تونی باش Unreal Script کار کنی. اگه اینا جوایتو نداد بگو از همش یه توضیحی بدم واست.
سوالم اینه که میشه با UDK بازی استراتژیک و اکشن و فوتبال ساخت؟(با گرافیک بالا)(این سوال رو می گم کسی بهش جواب نداد).:19:
tovamohammad جان دمت گرم که فقط تو به سوالاتم جواب میدی.:46:
عزیز میشه ، هر کاری میشه کرد ، فقط فوتبال انجین مخصوص می خواهد و با این انجین ها نمی شود . البته شاید بتونی با اینها هم پیاده کنی ولی هیشکی تا حالا با اینجور انجین ها فوتبال نساخته که شما دومیش باشی. برای ساخت بازی فوتبال انجین مخصوص می خواهد.
اما برای استراتژیک هم میشه . ( کلا باسه هر سبکی دنگ و فنگ خودش را داره ، بیشتر از انرل برای بازی های shooter ، fps ، thp استفاده میشه.
عزیزان توجه کنید که این ادیتور ها که گفته شد را ( یعنی گفتن تو سورس فورگه هست و باسه ایران نمی زاره دان کنی ) من خودم با نود پد کدهامو می نویسم . اگه میشه این ها رو یک لینک دیگه بدبد تا منم دانلود کنم خوبه. همه شون را بدید اول هم باسه vs
همین دیگه میگم که سوال بی جواب اینجا نداری. اینو همون موقع جناب پرنس جوابتو داد:نقل قول:
در ضمن باقی دوستان هم جواب می دن، فقط من نیستم، نمونشم همین لینک.:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5056778&postcount=928
در کل محدودیتی واسه سبک بازی نیس. اکشن که 30-20 تا با آنریل اومده، استراتژی هم یکی داره می سازه، ویدئوهاش تو یو تیوب هست. 4-3 تا سبک دیگه هم ساختن که می تونی تو Showcase سایت UDK ببینی:
فوتبال هم درسته که از دید بازیکن فرق می کنه، ولی از دید طراحی همون قسمت های فنی بازی اکشن رو نیاز داره. فقط باید فیزیک توپ رو جدا شبیه سازی کنی و به انیمیشن ها هم حسابی برسی که خب UDK ابزار هر دو رو در اختیارت میذاره. هوش مصنوعی رو هم مثل بازی استراتژی باید خودت طراحی کنی. البته بگم با توجه به این که 8-7 ماهه UDK اومده، کسی بازی Sport باهاش نساخته، ولی فنیش همینه که گفتم.کد:http://www.udk.com/showcase
میشه گفت هیچ سبکی سراغ ندارم که نتونی با UDK در بیاری:5:. حتی دوبعدی هم دیگه میشه با کمک GFx در آورد(البته زحمتش بیشتر از انجین های دو بعدیه، ولی منظورم اینه که همه چی میشه درآورد.)
اینکه یه سری سبکها ساخته نشده باهاش دلیل بر ضعفش نیس، به خاطر جدید بودن UDK هست. مثلا خودم مدتیه دارم باهاش یه سبک که کسی نساخته رو می سازم.
از این به بعد، پست که می دی، از پست خودت به بعد رو برای جواب چک کن.:8: فعلا.
جناب بسیج خوب یه سرچ می کردی خودت.:13: 5 تا ادیتور هست که دوتاش تو سورس فورج گذاشتن، اونا هم نتیجه های صفحه اول گوگل لینک سایتای دیگشو بهت میده.نقل قول:
در ضمن با Notepad که پدرت در میاد، لااقل برو با ++Notepad کار کن.
راستی در مورد فوتبال و کلا سبک اسپرت هم پست بالایی رو بخون.
با این همه حالا که چند نفر نیاز دارن، تا شب میام، لینکاشو جمع می کنم تو یه پست.
پس فعلا.:8:
سلامنقل قول:
ببین یه مدل رو کپی میکنم . بعضی هاش تکون میخوره بعضی هاش نه .
اسم مدل هم : S_BANANAPLANT_01 , S_GRASSCLUMP_02
سلام
چند تا سوال دارم
1- چطور می شه بازی سوم شخص ساخت . اینم بگم من تموم اون ویدئو ها رو دیدم . خیلی هم با این نرم افزار کار کردم.
برای سوم شخص هم هر کاری کردم نشد . با کیسمت درست کردم صحنه همراه کارکتر تکون می خورد. و چند تا کار دیگه که الان یادم نیاد. اگه کمک کنین ممنون می شم.
2-به نظر شما udk ارزش فارسی کردن رو داره؟
. من دارم الان فارسیش می کنم . خوبم پیش رفتم.تمام منو ها رو فارسی کردم . اجزای کیسمت هم فارسی شده . از اونی که فکرشو می کردم راحت تره. راستی اینم بگم من حالا می تونم توش فارسی بنویسم دگه مربع نمی اد.
راستی من برای ترجمه کلمات نیاز به کمک دارم . خوشحال می شم اگه کمکم کنید.
3-چطوری میشه اسلحه خودمون یا کارکتر خودمون رو وارد برنامه کنیم . من اون سایت خارجیه رو که با عکس توضیح میداد دیدم.
هی چی نفهمیدم اگه می شه فارسی اموزش بدین.
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
سایت ایران رز از امروز دیگه بالا میاد.
سیستم عاملشم داریم عوض می کنیم فقط زمان می بره ، مژده هم بدم سه مجموعه جدید هم اضافه شده.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط AMIR REZAs
گفتم که تا این بازی تموم نشه آواتار همین می مونه.:46: تازه بعدشم هیچ تضمینی نیس.یه جور باش کنار بیا. معنیشم تو خودش درشت نوشته.
ثانیا اینقده به آواتار ما گیر نده، من می گم دارم از سایت می رم تو می گی آواتار عوض کن؟
بعدشم می دونی امروز چند خط آنریل اسکریپت نوشتم؟ مگه بیکارم بیام سراغ آواتار و اینا؟ اصلا آواتار کیلو چنده؟:5:
سلامنقل قول:
خب در حالت عادی که باید همه یه جور عکس العمل نشون بده، ولی این نوع متریال ها به یه سری فاکتور وابسته هستن، مثلا Location و Rotation مدل، یا فیزیک متریال Terrain. در هر صورت الان چیز دقیق تری نمی تونم بگم. باید فایل مپت رو ببینم.
خواستی بفرستی، یه جا آپ کن لینکشو پ.خ کن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
1. شما تاپیک رو بخون. همین اواخر تاپیک یکی دوتا لینک برا این مورد گذاشتم. اونا رو کار کن. بعدش 3-2 تا دیگه هم بهت میدم. ولی فعلا باید با اونا شروع کنی.
البته با کیسمت چیزه جالبی از آب در نمیاد، باید با اسکریپت درش بیاری. اسکریپت وارد بشی، اینی که گفتی کاره 20 دقیقس.:5:
2. منظورت رو از ارزش داشتن متوجه نمی شم. ولی اگه منظورت اینه که آیا فارسیش بکنی یا نه، جواب من نه هست به چند دلیل:
- توی صنعت Game Development عموم اصطلاحات توی زندگی روزمره کاربردی نداره، پس ترجمه ای هم براش نیس. مثلا شما می خوای به جای Particle System چی بذاری؟ (نگو سیستم ذره ای که یاد بمب نوترونی میافتم) یا مثلا به جای Rigging، LOD Parent یا Lightmass Importance Volume. اگه هم بخوای ترجمه کنی مجبوری این اصطلاحات رو بدون تغییر بذاری که در اونصورت بعدا که تموم شد می بینی تازه شد نصف فارسی نصف انگلیسی.
- حتی در صورتی که یه ترجمه ی خوب در بیاری، به خاطر اینکه هر ماه یه بیلد از UDK میاد، فایل فارسی شده ی شما یک ماه دووم میاره. نمی تونی هم فقط کپی کنی تو بیلد بعدی، باید اول اصطلاحات جدید رو به فایلت اضافه کنی بعد. در غیر این صورت با این کار شما، یه تعداد کرش دیگه هم به UDK اضافه می شه. برنامه ای که همین الانش به اندازه ی کافی هنگ می کنه.:13:
- مهمترین دلیل به نظر من عدم نیاز هست. شاید بگی کاربرهای ایرانی اونطوری راحت تر باهاش کار می کنن ولی آیا فکر کردی پس برای آموزش چیکار کنن؟ افراد اگه بخوان تو UDK بمونن در هر صورت باید زبانشون رو تقویت کنن، حالا چه برای آموزش، چه خود برنامه، پس زحمتی رو از دوش بچه ها بر نمی داره.
در مورد اینکه گفتی ساده هست، بله، کار ساده ایه. کافیه فایل های Localization رو ادیت کنی. ولی یه چیز رو بدون: اینکه یه کار ساده هست کافی نیس برا اینکه اون کار انجام بشه. یه مثال برات می زنم. شما وقتی تو یه مهمونی نشستی داری میوه می خوری، برات خیلی کار راحتی هست که اون چاقوی میوه خوری رو فرو کنی تو قلب بغل دستی، ولی آیا این کارو می کنی؟:18: مسلما نه.
عملی شدن یه کار حداقل 3 شرط لازم داره، اینا مثل یه مثلث هست، بدون وجود هر کدوم از اضلاع مثلث، انجام اون کار غیر منطقیه. احساس نیاز، سود نسبتا بالا، هزینه ی نسبتا پایین. مورد 2 و 3 نسبی هستند ولی مورد اول قطعیت داره. شما شاید مورد سوم رو داشته باشی، ولی اولین قدم احساس نیاز هست. آیا جدا فکر می کنی، این کار مورد نیاز افراد هست؟ یا مثلا باتوجه به دلایل بالا سودش نسبتا بالا هست؟ اگه هم جواب مثبت می دی به اینا یه بار دیگه قبل ادامه ی کار 3 تا دلیل بالا رو بخون.
البته تصمیم آخر با خودته، ولی گفتم قبل اینکه بیشتر روش وقت بذاری این مسائلو بدونی.:20:
3. نمی دونم اگه کسی داوطلب شه این کار رو برات بکنه، ولی من یکی که وقت تایپ این پست رو هم به زحمت جور می کنم.
در ضمن شما اگه از مقالاتش چیزی سر در نیاوردی، بشین ویدئوهاشو ببین، حتما می فهمی چی به چیه.:5: من خودم اصلا مقالاتشو نمی خونم، اونجا زیادی خلاصه گفته.
دوستان سلام
در مورد ادیتور های آنریل اسکریپت یه سری از دوستان اطلاعات درخواست کرده بودن، بقیه ی افراد هم حداکثر تا چند هفته ی دیگه بهش نیاز دارن. این شد که گفتم یه سری توضیح نسبتا جامع درموردش بدم که با چشمای باز انتخابتون رو بکنید.:20:
کلا حدود 10 تا ادیتور هست که سعی می کنم از همه یه توضیحی بدم. از فردا هر چی بین کارام فرصت پیدا کردم میام یکیش رو باز می کنم. هیچ تضمینی هم نیس تا کی طول بکشه،ممکنه 2 روزه همش تموم شه، ممکنم هست 2 هفته طول بکشه. بستگی به کارام داره.
ولی سعی می کنم از همه چیزشون اطلاعات بدم، از توضیحات گرفته، تا شات و سایت رسمی و لینک دانلود. پس نگران نباشین، ممکنه یه کم طول بکشه تا تموم شه، ولی عوضش دیگه نیاز به تحقیق تکمیلی ندارین. :5:
پس فعلا بای.:8:
اقا کف دست من که مو دراورد اینجا کسی به حرف من گوش نمی ده ، شما یک چیزی بگو . اگه همکاری کنن بچه ها تو همه بسیج بشیم و شروع به نوشتن اموزشی های این نرم افزار بکنیم . حاضر اماده نخواهید تا نجویم لغمه را نخورید.
من اموزش وارد کردن را باستون درست می کنم ، فقط بگید تصویری یا متنی . همین الان بگید تا فردا ، پس فردا درست شده باشه.
خيلي خوبه منم براي ساخت بازي سوم شخص آموزش ميزارم بدون كد نوشتنم ميزارم با كيسمت . يه جور كه همه بتونن استفاده ببرن.نقل قول:
آموزشاي بعدي رو هم پايه ام البته چند روز ديگه.