ای بابا ، پس هی دوستان میگن برو MMS option ، من هم دنبالش می گردم پیدا نمی کنم ،علتش اینه؟!نقل قول:
حالا جالب تر از اون ، بالای صفحه رو نگاه کن : علامت E به جای G . در صورتی که اپراتور همراه اوله.
Printable View
ای بابا ، پس هی دوستان میگن برو MMS option ، من هم دنبالش می گردم پیدا نمی کنم ،علتش اینه؟!نقل قول:
حالا جالب تر از اون ، بالای صفحه رو نگاه کن : علامت E به جای G . در صورتی که اپراتور همراه اوله.
نقل قول:
سلام.
اول در مورد MMSOption ,شما همین عکس رو داشته باش حالا شما Inbox رو انتخاب کن وقتی وارد قسمت SMS ها شدی گزینه منو رو انتخاب کن اون ام ام اس آپشن اونجاست.
در مورد اون حرف E هم معنیش EDGE هست و به نوع سیم کارت شما ربطی نداره EDGE نسل پیشرفته تر و پر سرعت تر از GPRS هست که تو بعضی مناطق همراه اول و ایرانسل ساپورت میکنن .شما وقتی وارد منطقه ای بشید که EDGE اون منطقه رو ساپورت کنه بجای حرف G که نشانه GPRS هست حرف E نمایش داده میشه که یعنی اگر در این منطقه به اینترنت کانکت بشید با EDGE وصل میشید و دارای سرعت بیشتری هستید.:11:
پ ن :
آقا شما که تنظیمات رو انجام دادید من الان دیدم و قبلش این پست رو نوشته بودم و ارسال کرده بودم.:11:
نقل قول:
سلام.
نگاه کن ببین تو قسمت اکانت برای ایمیل نرفتید؟ اگر رفتید باید برگردید به قسمت اس ام اس.:11:
نقل قول:
سلام
بله سیم کارت من ایرانسله
اما کد دریافت تنظیمات gprs رو زدم اول گفت تنظیماتش در شبکه موجود نیست
بعد از تعویض سیمکارت با یه سیمکارت دیگه تنظیمات رو برام ارسال کرد
اما بعضی وقت ها برای اتصال به اینترنت مشکل داره
مخصوصا موقع اتصال به یاهو مسنجر که من تا حالا نتونستم به سرور یاهو متصل بشم
همش پیغام خطای اتصال به اینترنت میده
در حالی که اپرا به راحتی به اینترنت متصل میشه
معلومه كه تو ايميل نرفتم.دو روزه اينجوري شده كه وقتي وارد قسمت مسيج ميرم هيچ كدوم از گزينه ها نيست.نقل قول:
مثل اس هاي پاك شده.كلا هر چي تو اون عكس هست.
نقل قول:
سلام
بنده هم با این مشکل مواجه شده ام ولی چنین گزینه ایی در گوشی بنده نیست:41:
"بعدش general setting
پایین صفحه گزینه language change رو انتخاب کنید"
فکر می کنم چون ویندوز 7 دارم گوشی این نرم افزار را قبول نکرده یا مشکل چیز دیگری است:13:
اگر می شود راهنمایی کنید :11:
سلام
من از دوربین جلو امینا لایت نمیتونم استفاده کنم در هیچ تنظیماتی اسمی از اون نیومده . ایا اصلا امکان استفاده ار اون هست و واقعا وجود داره یا دکوره؟
دکوری هست یعنی چی؟
میشه ازش استفاده کرد اما به طور پیش فرض نرم افزاری داخل گوشی نیست که از دوربین دوم استفاده کنه.
برای استفاده از دوربین جلوی گوشی کد زیر رو بزنید و بعدگزینه CIFcam رو انتخاب کنید :
#*O#* ( ستاره - مربع - صفر - ستاره - مربع )
به نظر نمی یاد دکوری باشه و احتمالا سامسونگ یادش رفته دکمه خاموش روشن واسش بزاره شاید تا چند وقته دیگه یه فراخوانی بزاره واسه omnialiteبرای حل مشکل دوربین جلو یه فرضیه دیگه هم این میتونه باشه که گوشی های omnia liteکه میان ایران دوربینشون دکوری باشه مثلا پیش خودشون گفتند اینا که تازه smsواسشون راه افتاده و دسته کم تو 100سال آینده نهایتا smsبشه واسشون mmsآخه اینا رو چه به تماس تصویری:31:نقل قول:
azizam shoma kod *#0*# ro bezan mitoni kol goshi az jomle dorbine jolo ro check koniنقل قول:
ge mikhai ba dorbin jelo aks begiri bayad donbal narmafzar bashi
to iranam chon hanoz mokaleme tasviri momken nist nemitoni to mokaleme ha estefade koni
Bye
الان قیمتش چنده ؟
باز عین عکسه همه چی(MMS هم نمی تونم بفرستم،بعد مثلا ارسال ، پیغام میده که could not ...)نقل قول:
man khodam 2 hafte pish ba garanti asl(microtel)245 kharidam(taajob nakonid yaro masool aslish nabod dorost gheimato nemidonest manam kharidam)نقل قول:
vali alan age etefaghi mesle man baraton pish nayad mitonid ba 260-250 bekharid
lotfan فارسی benevisid:5:نقل قول:
240 دیروز از علائدین
سلام
من هنوز dvix گوشی رو فعال نکردم نمی دونم چکار باید بکنم
اگه کمکم کنید ممنون می شم
sharmandatam keyboardam kharabe vagarne khodamam az fingilish neveshtan o khondan badam miad!!:2:نقل قول:
baraye masal inaii ke neveshtam be farsi in mishe:
شرمنىتم كيبورىم خرابه وطرنه خوىمم اؤ فينطيليش نوشتن و خونىن بىم مياى:2:
براي مثال ايني كه نوشتم فارسيش اين ميشه:18:
hala khodet gezavat kon
دوستان شما چه نرمافزاری برا جیپیاس استفاده میکنید، یعنی کدوم بهتره ؟
من از OziExplorerCE_v2.31 استفاده میکنمنقل قول:
این نرم افزار قابلیت نشون دادن مسیری که طی شده ، سرعت حرکت ، جهت ، ... رو داره.
به نظرم نرم افزار خوبیه :20:
سلام
اگع کلید کم کردن صدا ( volume - ) رو برای چند ثانیه نگه دارین ، گوشی به حالت silent میره و اگه silent بود به حالت نرمال در میاد ، به عبارت دیگه همون تغییر پروفایل خودمونه :5:
من تا حالا اینو نمیدونستم ، جدیدا کشف کردم :21:
یه سوال دارم
اینجا میشه فایل هم attach کرد؟
اگه میشه چطوری؟ :11:
من سه نرم افزار جی پی اس نصب کردم اول همون که شما گفتید بد نبود ولی نقشه خوبی نداشت. یه نقشه ایران هست که برای این نرن افزار تنظیم شده و تا اونجا که من دیدم درست و دقیق بود.نقل قول:
دوم کارمین رو نصب کردم . یک صبح جمعه اجرای دستورالعمل های نصب و کرکش طول کشید. خیلی پردردسر و سنگین بود . نقشه مشهد هم رو داشت و بد نیست.
سوم ناوتل رو نصب کردم. خیلی ساده و راحت نصب شد. نقشه مشهد تهران و اصفهان هم بود و خیلی عالی و راحت کار میکنه. مسیر یابی میکنه و دقیقه .
من سومی یعنب ناوی تل رو بشدت توصیه میکنم.
سلام، نه امکان اتچ نیست، باید خودتون جای دیگه آپلود کنید و لینکشو بذارید اینجانقل قول:
با سلام
مشکل شتاب سنج این گوشی B7300 چطوری حل میشه تا بشه باهاش بازی کرد
فایل زیر رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید .نقل قول:
راهنمایی بیشتر داخل خود فایل هست . :20:
کد:http://www.4shared.com/file/dTenqTkp/omnialite_G-Sensor_morty0111.html
جدیدترین فریمور این گوشی B7300XXJC2 هستش..
خودم الان دارم دانلود میکنم تو چنتا سایت خارجی هم گشتم گفتن خیلی خوبه ...
لینک دانلود
کد:http://netload.in/dateifTWyGc5Dz1.htm
سلام دوستاننقل قول:
من دو - سه ماه پیش این گوشیمرو خریدم میخواستم بدونم فریمور رسمی برای این گوشی از طرف سازنده معرفی شده؟
سلام.
من حدودا 2 ماهی هست که این گوشی رو دارم و این اولین تجربه من از گوشی های ویندوز موبیله.
چند تا سوال دارم :
1. چطوری میتونم به این گوشی بگم که لطفااااااا فارسی رو ساپورت کن؟! :31: نیاز من در این حده که بتونم اس ام اس های فارسی رو بخونم، در حال حاضر اس ام اس فارسی رو به شکل مربع نشون میده.
البته تا حالا چند تا برنامه که توی فروم های مختلف معرفی شدن رو دانلود کردم ولی راستش اصلا بلد نیستم که چطوری میتونم اینا رو روی گوشیم نصب کنم.
مثلا این یکی از برنامه هاییه که دانلود کردم :
[HTML]
http://blog.milad.mobi/omnia-lite-b7300-farsisaz/
[/HTML]
2. گوشی من به تازگی کند شده. به خصوص توی قسمت Messages : مثلا یه sms رو باز میکنم و میخوام Reply کنم، یکدفعه گوشی Don’t Send میده :18: یا وقتی یه sms رو باز میکنم و بهش میگم Deleteeeeee، اونم انگار که sms رو حذف کرده اما تا برمیگردم به Inbox ام، می بینم که هنوز سرجاشه و پاک نشده :41:
3. یه چراغی چراغی زیر اسپیکره گوشی هست که وقتی missed call یا new message داریم، چشمک میزنه : مال من تا چند روز پیش کار میکرد و همش اعصابم رو خورد میکرد که چرا حتی بعد از دیدن missed call و message ام بازم چشمک میزنه :46: اما الان چند روزه که دیگه چشمک نمیزنه! منم کاری نکردم!!!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :20:
من خودم 1 هفتس خریدم و ورژن فریمور دستگاه B7300XXJA1 بود که بنظر خودم قدیمی بودنقل قول:
فکر میکنم رسمی باشه من که نصب کردم و خیلیم راضی ام :10:
واسه نصب هم اینجارو یه نگاهی بکن..
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4763029&postcount=150
دوست عزیز لینکت هیلتر شده !!!! :13:نقل قول:
براي مشكل اول بارها تو اين قسمت گفته شده ولي اين كارو بكنيد.نقل قول:
اين لينك رو دانلود كن.
http://www.mediafire.com/?o2z5142ymgk
فايل رو بريز تو گوشي با كابل يا بلوتوث. نصبش كن.
گوشي ريست ميشه.بعد كه گوشي روشن شد برو تو استارت آيكون برنامه رو پيدا كن .بازش كن.برو تو عكس كره.
4تا تب هست تنضیمان رو ب ایا تغییر میدیم:
تب اول/کشور = Iran & و زیرشcontext
تب سوم/english with arabic enabld & سطر زرش contxt
ok میزنید...
ok دوباره...
ری استارت میکنید...
درود
گوشیرو هارد ریست کردم ولی همه منوهام عربی شده !!!
زبان گوشی رو چطوری به انگلیسی برگردونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک B7300XXJC2 Firmware با قابلیت resume :
البته من که متوجه تغییر محسوسی با نصب این فرم ور نشدم!!! lکد:http://www.gsm-data.com/download/viewcategory/393.htm
نقل قول:
دوست من
تو امنيالايت من هيچ كدوم از كدهايي كه گفتي جواب نميده.
دليلش رو ميدونيد؟ من از سايت گوشي شاپ امنيالايتم رو خريدم و كارانتي پارسه هم داره. وين 6,5 هم روش نصبه
اين دقيقا چيكار ميكنه؟
سلامنقل قول:
خیلی از جاها firmware رو با Rom یکی میدونن اما اینطور نیست .
firmware در واقع مربوط به عملکرد خود گوشیه و با آپدیت اون باعث بهبود عملکرد سخت افزاری و اجرای بهتر نرم افزارهای گوشی میشه .
اما اون چیزی که تحت عنوان ROM میشناسیم یه چیزی مثل خود ویندوزه که شامل ویندوز موبایل و نرم افزارهای اون هست . امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم . :11:
دوستانی که گوشی رو به هر علتی هارد ریست میکننن باید به این نکته توجه داشته باشن که مشکلی که در رابطه با ضعیف بودن میکروفون بود رو باید دوباره انجام بدن ، یعنی تنظیمات مربوط به میکروفون که قبلا گفته شده بود رو دویاره انجام بدن . اما اگه مثل من زیاد هارد ریست میکنن !! شاید این کار خسته کننده به نظر برسه ، بنابراین بهتره فایل زیر رو دانلود کنن و در پوشه اول گوشی یعنی mobile Device قرار بدن و گوشی رو سافت ریست کنن . با این کار تنظیمات اعمال میشه و نیازی به این همه دوباره کاری نیست .
راهنمایی بیشتر داخل فایل هست :11:
حجم فایل 33 کیلوبایت
کد:http://www.4shared.com/file/xcKWglIS/weak_mic-by_morty0111.html
یکی که از مشکلاتی که بهش برخورد کردم در مورد صدای دوربین این گوشی بود ، یعنی در زمانی که داری عکس میگیری نمیتونی بی صدا عکس بگیری ، خیلی دنبال گزینه ای بودم که بتونم این صدا رو غیر فعال کنم اما پیدا نکردم ، داخل رجیستری هم گشتم اما پیدا نکردم . :41:
بالاخره خودم یه جوری حلش کردم ، اگه کسی راه بهتری داره بگه .
برای غیر فعال کردن صدای دوربین گوشی فایل زیر رو دانلود کنین و طبق راهنمای داخلش عمل کنید . :11:
حجم فایل 27 کیلوبایت
کد:http://www.4shared.com/file/DWdBQXSv/Disable_camera_sounds-_by_mort.html
پس چرا فريمور ها رو خود شركت قرار نميده؟نقل قول:
در مورد صدا هم من هندزفري ميزارم قطع ميشه.
منظورم ROMهای غیر رسمی یا کوک شده بود .نقل قول:
این چیزی که اینجا لینک داده شده رسمی هست .
اگه کسی کوک کردن ROM رو بلده آموزشش رو اینجا بزاره تا بقیه هم استفاده کنن .....
با سلام1- حداقل قیمت بدون گارانتی این موبایل چقدر است؟2- کدام رنگها در ایران موجود است و به نظر شما کدام بهتر است؟
3- چند درصد از برنامه هایی که برای wvga وجود دارد برای wqvga نیر نوشته شده است؟
4- آیا ماکروتل در تمام مراکز استانها سرویس میدهد و آیا تعویض رام دستگاه را از گارانتی خازج میکند یا نه و آیا ین گارانتی ارزش هزینه بیشتر را دارد یا نه و احتمال اینکه در طول مدت گارانتی نیاز به استفاده از آن را داشته باشم چقدر است؟5- در شهر ما فقط بصورت با گارانتی وجود دارد و حداقل قیمت آن 245 هزار تومان است، لطفا راهی را معرفی کنید که بتوانم نوع بدون گارانتی آن را با حداقل قیمت ممکن بخرم.(اگر سایت و یا فروشگاه مطمئنی هست که قیمتهایش مناسب باشد و بعد از واریز کردن پول دستگاه را پست کند، لطفا معرفی کنید.)6- امکان آن وجود دارد که سفارش دهم از تهران، بانه و یا تورونتو این دستگاه را برایم بخرند، بنظر شما قیمت کدامیک مناسبتر است؟ اگر فروشگاه یا سایتی برای خرید در این شهرها سراغ دارید لطفا معرفی کنید.با تشکر