سلام دوستان من از يك روش استفاده كردم كه رنگ روبيكم اصلا نره :20:
با استفاده از لاك نخون بيرنگ اكليلي خوشكل تر از اولش شده :8:
Printable View
سلام دوستان من از يك روش استفاده كردم كه رنگ روبيكم اصلا نره :20:
با استفاده از لاك نخون بيرنگ اكليلي خوشكل تر از اولش شده :8:
نقل قول:
عالیه . خوشحالم انقدر موضوع رو جدی گرفتید .
بچه ها حتما دست یکی بسپرید که کاملا از مسابقات فیلم بگیره .
مسابقات تیمی هم ایده ی جالبیه . آخ چه کل کلی بشه بین P30WORLD و Rubiker و Iranpuzzle !
کلا من با همه چیز موافقم . آقا حالا که بحث انقدر جدیه ، من تمام سعی خودم رو می کنم تو مسابقه شیراز شرکت کنم !
راستی رفته بودم تو سایت wca بعد دیدم هندی ها تونستن برای چندمین بار مسابقات جهانی برگزار کنن که وضعشون خیلی خوب نبود . عین خودمون . فقط یه نفر زیر 20 فکر کنم داشت .
اینم از یه ابتکار ایرانی:31: ! خدایی رو چه حسابی فکر کردی از اون لاک میتونی به عنوان یه نرم کننده واسه روبیکت استفاده کنی !:18:نقل قول:
سلام دوستان من از يك روش استفاده كردم كه رنگ روبيكم اصلا نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از لاك نخون بيرنگ اكليلي خوشكل تر از اولش شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:متاسفانه این روبیک های مسافر ما با اینکه الان تو سماوات بین چین و استرالیا با پست هوایی داره میره اونجا همش فروخته شده . ایشالا تو بار بعد . بازم میارم نگران نباشین . دفعه بعد کمتر هم طول میکشهنقل قول:
جابر جان چی شد ؟ یک روبیک برا من چی میشه ؟
این کار هم خیلی عالیه!! فکر می کنم با حضور شما و جابر خان و رامین و ... بقیه دوستان تیم خیلی تووووپی بشه که فقط بره پووز بزنه اونجا!!نقل قول:
ولی می دونی فرقش چیه شهشهانی عزیز ؟
اینه که اونا این همه تشکیلات و سایت و شرکت و دفتر دارن ولی اینجا فقط یه تاپیک از هزاران تاپیک پی سیه که داره اینقدر خوب کار می کنه ؛
دلیلش هم اینه که بچه های اینجا نه مثه بعضیا فقط دنبال اسکناسن و نه مثه بعضیا واسه معرفی کردن یه سایت 1000 بار منت رو سر این بچه های طفل معصوم که می خوان روبیک یاد بگیرن میذارن .
( که این دو بعضی ها معرف حضور شما سروران هست)
سلام
مشیه لینک ها اول رو توی سایتrapidshare بزارید
ممنون
سلام عزیزنقل قول:
میشه یه عکس از روبیکت بزاری؟
یعنی روش رو با یه لایه لاک بی رنگ پوشوندی که رنگش نره؟
موفق باشی.
امیر جوننقل قول:
ما قبل از نمایشگاه , توی اون روزای اول که داشتیم غرفه ها رو می چیدیم حسابی باهاشون صحبت کردیم
قرار بود این مسابقات رو به صورت گسترده تر برگزار کنیم
و اسم نویسی هم قرار بود توی اون غرفه ی مخصوص روبیک انجام بشه
حتی اون تزئینات ویژه هم که دیدی . اکثرش کار من و بچه های کودک ایرانی بود
ولی روز آخر برنامه بهم ریخت
شرکت اونا با یه مشکلی برخورد کرده و با کمبود جنس تولیدی مواجه شده
ما قرار بود کسائی که اسم نویسی می کنن رو جمع کنیم و یه لیست کامل از روبیک باز های اصفهان درست کنیم
ولی متاسفانه اون 2 دستگی پیش اومد
همون طور که دیدی
من توی غرفه ی خودمون بدون هیچ بنر تبلیغاتی شروع به اسم نویسی جداگانه برای مسابات روبیک کردم
که اگه مشکلی پیش اومد ارتباط ما با روبیک باز ها قطع نشه :31:
من الان توی لیستم بالای 50 نفر رو دارم
باید با اون غرفه ی بچه های شیراز هم هماهنگ کنیم و کسائی که اون طرف کارت ها رو تکیمل کردنو هم به این لیست اضافه کنیم
امام زاده ای یکی از مسول های بزرگ اون شرکته
بازی های فکری که من توی سایت واسه فروش گذاشتم اکثرا از شیرازه
به خاطر همینه که قیمت ها رو تونستیم بیاریم پائین
باید سر فرصت در مورد این قضیه بیشتر با هم صحبت کنیم
:46::46::46::46:
امیر خاننقل قول:
آقا هر طور شده من این مسابقات رو توی اصفهان برگزار می کنم !
شدیدا پیگیرش هستم
:11:
بهاری می تونه هماهنگی های لازمو انجام بده !
آشنا توی ارگان ها زیاد داره
روبیک ها و چیز های دیگه که لازم داریم رو هم من همشو دارم جور می کنم کنم
در مورد مکان مسابقات هم چند جارو داریم
ولی اگه اون بحث دیشبی که داشتیم شدنی بشه , عالی میشه
برگزاری مسابقات توی دانشگاه با رسمیت بیشتر
در حال حاظر بهترین روبیک 3در3 که توی بازار ایران پیدا میشهنقل قول:
dian sheng اصله
تنها کارخانه ی روبیک ایران توی شیرازهنقل قول:
من با اون شرکت کار می کنم
بازی های فکری فوق العاده ای مثل پنتا بال - اتللو و برج هیجان ... رو اونا برای فروشگاه مرکزی ما که تنها فروشگاه فکری توی اصفهانه می فرستن
این شرکت چند مدل روبیک ساخته
که من به شخصه کیفیتش رو دوست ندارم ولی از نظر دوام به خاطر اینکه رنگ های مدل سرامیکی هست خوبه به درد سرعتی کار کردن خیلی نمی خوره
من الان تعدادی زیادی از این مکعب روبیک خریداری کردم و تا چند روزه دیگه می ذارم توی اون فروشگاهی که زدم
dian sheng TM اصل که هیچ وجه رنگش نمیره
dian sheng R که جنس خیلی عالی نداره
rubik ساخت شیراز که کیفتی نسبتا خوبی داره
بچه ها من یک بار دیگه خدمتون عرض می کنم
هدف من از راه انداری این فروشگاه اینترنتی به هیچ وجه تجارت یا کسب درآمد نیست.
پس من اشتباه متوجه شدم ! از لاک برای پوشوندن یه لایه رنگ روی روبیک زده ؟!!نقل قول:
من خیال کردم واسه روغن کاری استفاده کرد که باعث نمیشه رنگ روبیک بره !:20:
کاملا تایید میشه .نقل قول:
دلیلش هم اینه که بچه های اینجا نه مثه بعضیا فقط دنبال اسکناسن و نه مثه بعضیا واسه معرفی کردن یه سایت 1000 بار منت رو سر این بچه های طفل معصوم که می خوان روبیک یاد بگیرن میذارن .
( که این دو بعضی ها معرف حضور شما سروران هست)
بچه ها یه چیز جالب . من همین الان که دارم این پست رو مینویسم دو نفر دارن تو تاپیک آنلاین هستن . یکی خودمم یکی دیگه هم از همون بعضی ها ( majidqotb )
مثلا این آقا گفته من دیگه تو این تاپیک نمیام .همتون هم شاهد بودین :13:
مگه لینک های اول مشکل داره ؟نقل قول:
سلام
مشیه لینک ها اول رو توی سایتrapidshare بزارید
ممنون
همونایی که Dr.mc یا همون رامین جان گفت.نقل قول:
سلام
بهترين روبيك 3*3 موجود در بازار چيه؟ و چنده؟
يه آدرسي به ما بديد كه ما هم بخريم.البته يه دونه دارم از اون 1000 تومنيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غير از اين روبيك 3*3 چه روبيكي رو بهم پيشنهاد ميكنيد؟
Dian Sheng Tm اصل
شما هم هستی . :46:نقل قول:
جابر جان بالاخره این لیست خریدار ها کیا شدن ؟؟ ما هستیم یا فراموش شدیم؟
بچه ها خواهشا بحث مربوط به خرید روبیک از من رو از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنید تا باز نیان تاپیک رو نبندن !
راستی تا یادم نرفته بگم که قیمت برچسب از 3900 به 2900 پایین اومده .
ای جااان ! :دي
راستی مجید جان شما اگر خیلی راقب هستی از اینجا استفاده کنی مشکلی نیست، ولی اگه بصورت مخفی بیای راحت تری... اینجوری کسی هم نمی فهمه.
نقل قول:
:39::39::39:
چه داستانی داریم ما تو مسابقات شیراز !!!! ببینیم بعضی ها !! با 8-9 ساعت روبیک زدن در روز رکوردشون چقدره!!!!!
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
نقل قول:من کوچیکتم رامین جان , البته الان که دانشگاه داره تموم میشه و از تب و تاب میوفته, اگه بتونیم یه مسابقات شهریور تو اصفهان بذاریم ؛ بیاد دستمون که چطوریه بعدش میشه تو اواخر مهر مسابقات رو تو دانشگاه برگزار کنیم.نقل قول:
مطمئنم که میشه!! :46:
ایشاالله بعد از برگزاری چند مسابقه تو ایران , تیم پی سی سال آینده یه دوره مسابقه ی بین المللی تو خارج از کشور شرکت کنه, درسته فعلن با اونا اختلافمون زیاده ولی همین که اسم بچه ها رو تو سایت wca با رکوردهای واقعیشون بزنن؛ باعث انگیزه واسه تموم کیوبرها میشه ؛ چه بچه های خودمون , چه دوستان بعضی ها !!!!
کارای خارج رفتن و هماهنگیاش هم همشو من در خدمتم, بچه هایی هم که مشکل خروجی دارن سعی می کنیم حلش کنیم! :46:
سلام امیر خان , منو که می شناسی ؟!نقل قول:
با این شماره ها تماس بگیر : 07116359365 -09176112933
شماره های دفتر شرکت سازنده ی بازی هاست , روبیک هایی که دارن در حد مطلوبیه
ممنون اقا امیر باز هم خودتون مشکلم رو حل کردیدنقل قول:
منظورت TM ؟ چون R که کلن تقلبیه :سفته - رنگ بندیش فرق می کنه ( استاندارد نیست) مثلن سبز روبروی نارنجیه- رنگش هم بعد از یه مدت به کل میره !نقل قول:
تو TM فقط و فقط روونیه روبیک مشخص می کنه که اصل یا تقلبی , اصلش از همون اول خیلی روونه ولی تقلبیش سفته و اگه کسی گفت اصله و برو باش کار کن روون میشه باور نکنید.
روبیک dian sheng وزنش از 90 گرم یه خورده پایین تره , واسه همین اولش که باش کار می کنید فکر می کنید می خواد از هم بپاشه!!! ولی وقتی 2-3 بار حلش کردید فرقشو با بقیه روبیک ها احساس می کنید .
شهشهانی جان , این نمایشگاه که تو فرهنگسرای بهمن هست رو رفتی ؟ از امروز شروع شده , روبیک 6*6 - 7*7 هم میگن آوردن!
توی شیراز استاد اینکار آقای " امام زاده ای " هستش !نقل قول:
بزرگترین پخش کننده
بچه ها روبیک های ایرانی جنسش بد نیست
حدودا 6 مدل روبیک 3در3 ساختن
که بهترینش روبیک " شیشه ای نگین دار " و روبیک (مشکی حرفه ای ) هست
یه سری پک هم آماده کردن برای حرفه ای ها که هزینه ی اضافیه و من اصلا باهاش حال نکردم:31:
البته این شرکت قراره روبیک های حرفه ای هم تولید کنه
:31:
ولی باز کیفیت دیان شنگ ها بهتر از این مدله
این دیان شنگ هایی که رنگ بندیش استاندارده و اولش نرمه ولی بعدش سفت میشه هم تقلبیه؟ آخه یکی دیدم که اولش روون بود ولی به یه روز نکشید که سفت شد!نقل قول:
نمایشگاه چی؟ عنوانش چیه؟ حتما میرم.
نقل قول:
سلام دوست عزيز درست ، من لاك رو مثل يك لايه محافظ روش كشيدم
ولي دير اين كار انجام دادم برا همين مقداري از رنگش رفته بود .
(لاك نخون كمي نارنجي رنگ بود برا همين كمي رنگي شده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امام زاده ای تو نمایشگاه بود؟نقل قول:
راستی رامین , من چندتا دانش آموز دارم که از دبیرستان اژه ای هستن , اونجا انگار بازار روبیک حسابی داغه!! طوری که وقتی دبیر درس میده اینا زیر میز روبیک می زنن !! آمارشون رو خواستی بهت میدم تا تو مسابقات شرکت کنن.
رکورد 32 هم میدونم که زدن!
( من کارم مشاوره و برنامه ریزی درسیه , هر کدوم از دوستان امری داشت من در خدمتم)
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
نه جابر جان , قاچاق چیه؟!!!نقل قول:
راه داره !! یه خورده پادویی و نامه نگاری داره ولی میشه!:46:
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
روونیش مثه اون TM اصل بود ؟ رو جعبه اش یادته چی نوشته بود ؟ اصلش فکر می کنم magic cube نوشتهنقل قول:
بعضی ها خیلی شانس آوردن که پستشون پاک میشه .نقل قول:
وگرنه یه نقل قول می کردم که دیگه این ورا پیداش نشه .
آقا مجید من نمیخوام بگم ازت بهترم . ولی بزار حداقل یه چیزایی بهت یاد بدم که جای دیگه ضایع نشی !
عزیز من اولا خراب کردن روبیک حل شده رو میگن SCRAMBLE نه SCARABLE .نقل قول:
شیراز کجا من کجا
تهران دارم میبرم بیام شیراز ک چی؟
بهترین رکورده شیراز رو بهم بگید من فرداش ی فیلم بگیرم براتون بذارم
30 ثانیه SCARABLE میکنم
15 ثانیه meet
دیگه چی میخوایید؟
دوما اون 15 ثانیه ای که صرف دیدن روبیک قل حل میشه رو میگن Inspection نه meet ( که به معنیه ملاقاته)
حالا که انقدر بحث رو جدی گرفتی و ما گفتیم داریم تیم تشکیل میدیم ترسیدی و رفتی کل فرومتون رو با این حرف پر کردی که آقا بیاین تیم جمع کنیم بریم جنگ بزار بهت بگم که تیم ما هممون مثل همیم و یکسانیم ، ما مثل خودت نیستیم که خودتو شاخ روبیک فی السماوات و العرض و ما یتعلق به و کایتان و قهرمان روبیکر میدونی !:2:نقل قول:
زیر ابی نرید جدی میگم
کدومتون کاپیتانه اینجایید؟
اگه یه روز با چشم دیدی چی ؟ !!نقل قول:
ولی خیلی بده دوره هم میشینیدو از دانشگاه و مسابقاته خارج و رکوردای زیره 20 حرف میزنید
خیلی از پیشنهادت ممنون . شیطونه میگه چند تا از اون (مثلا) آموزشهایی که گذاشتی تو فروم رو بیارم اینجا بزارم تا بچه های p30world بدونن تو چه اسطوره ای هستی . !نقل قول:
مثلا میتونید 4 تا جاسوس بیارید توی تیمه ما ک ترفندا و اموزشامو ک ب بچه های تیم میدم یادداشت کنن بعد بیان برای شما تعریف کنن
این تو نبودی که گفته بودی سرعت روش Beginner (مبتدی) با روش Fridrich هیچ فرقی نمیکنه و حرفه ای ها فقط بخاطر اسمه روش Fridrich دارن ازش استفاده می کنن؟؟! :31:
البته از پست های آقای بعضی ها میشه چند نکته انسانی هم پیدا کرد :31:
برای مثال
دوستانی که نمیدونن اعتماد به نفس یعنی چی ؟ :31: پست ایشون رو با دقت بخونن :31:نقل قول:
جز پیشرفته من کاری دیگه ای نمیکنید با حرفاتون
فکر می کنم دارم وقتمو واسه نقل حرف های بعضی ها هدر میدم .
شرمنده وقت شما بچه های P30 گل رو هم گرفتم .
بدروووووووووووووووووووووو وووووووود:31:
من بعد از یه مدت دوباره شروع کردم به کار با روبیک ، قرار بود که یه فیلم از رکوردهاتون بگذارید اکه کسی فیلمی سراغ داره لینکش رو برام بذاره .
هم دانشگاشو برگزار می کنیم , هم خارجشو میریم , هم زیر 20 می زنیم !!نقل قول:
ولی خیلی بده دوره هم میشینیدو از دانشگاه و مسابقاته خارج و رکوردای زیره 20 حرف میزنید
حالا که اینطوری شد, شهریور مسابقات احتمالن 19 به بعده( بخاطر ماه رمضون) 4-5 روز قبل از مسابقات بچه های تیم پی سی مهمون من, قدمشون روی چشم , اون موقع من تنهام , فقط روبیک می زنیم و energy drink می خوریم !! :31: واااای چه حالی میده!!!
در ضمن از اونجایی که من خبر دارم بعضی ها فقط 3*3 روزی 8-9 ساعت کار می کنن !! اگه همین رامین یا جابر می خواستن فقط 3*3 کار کنن تا حالا زیر 20 هم زده بودن!!! ماشا الله تو حل تموم روبیک ها به هر صورتی هم که باشه استادن!
مسابقات شیراز رو هم یه کاری می کنیم که تو همه ی رشته ها برگزار شه , مثه مسابقات wca .
اگه منظورت روش لایه ایه که اول همین تاپیک هم آقا جابر زحمتشو کشیده , با این روش با تمرین تا 40-50ثانیه هم می تونی بزنی؛ به شرطی که روبیکت خوب باشه !!نقل قول:
اگه هدفت رکورد زدن نیست همین روش از همه بهتره.
حتما از f2l شروع کنه چون مهمترین بخش همینه . اول F2l بعد کراس (کمتر از 5 ثانیه ) بعد PLL و بعدشم OLL (که خیلی هم نیاز نیست )نقل قول:
آره حسین 1 هفته است که جدی داره کار می کنه , فردریک رو از کجاش شروع کنه به نظرت ؟ فکر کنم F2L رو اول یاد بگیره بهتره, یه روبیک بهتر هم بیاد دستش خیلی رکوردش خوب میشه!
راستی F2L رو از کدوم سایت پیشنهاد می کنید بچه ها ؟ من خودم چندتا F2L دارم که فعلن بخاطر گرفتاری کاری و درسی نرفتم سراغشون.
دیگه مثل اینکه واجب شد بیایم شیراز :31:نقل قول:
حالا که اینطوری شد, شهریور مسابقات احتمالن 19 به بعده( بخاطر ماه رمضون) 4-5 روز قبل از مسابقات بچه های تیم پی سی مهمون من, قدمشون روی چشم , اون موقع من تنهام , فقط روبیک می زنیم و energy drink می خوریم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واااای چه حالی میده!!!
سلام
نگاه کن یه صبح تا شب نبودیم اینجا چه خبرا شده.... :دی
من احتمال 99.99 درصد میدم این بعضی ها اومده بودن اینجا تا فایل آموزش مگامینکس رو دانلود کنن برن یاد بگیرن بعدش تو سی دی به ملت بفروشن. آخه آمار تقاضای راه حل مگا تو سایتشون رفته بالا... از وقتی دارن میفروشن تقاضا برای راه حلش زیاد شده. به احتمال قریب به یقین هم تا حالا هیچکدومشون بلد نبودن حل کنن مگامینکس رو... :دی :27:
آقا امروز رفتم فرهنگسرای بهمن... :2:
یه غرفه 4 متری کوچولو داشتن که بنده خدا مادرش و برادر بزرگش ( مصلحت جو ) اونجا پشت غرفه بودن. یعنی هیشکی دیگه رو نداشتن بزارن اونجا ؟
کتابش رو هم دیدم. اینهمه میگفتن کتاب مصلحت جو ..... همون روش لایه لایه رو توضیح داده توش... :2: گفتم فرق این با بقیه آموزش ها چیه؟ گفت این تالیفیه بقیه ترجمه هستن :2: منم گفتم خسته نباشین :دی
خبری هم از مکعب 6*6 و 7*7 نبود. پرسیدم پس اونا کو؟ گفت از هر کدوم فقط یه دونه وارد کرده از آمریکا و تو دفتر اصلی شرکت هست و اینجا نمیاریم.
مگامینکسم رو با خودم برده بودم. نشونش دادم کفش برید. ندیده بود انگار تا حالا :دی
پرسید بلدی حل کنی؟ گفتم آره... گفت چند خریدی؟ گفتم از آشنا خریدم ..... تومن ، هیچی کفش برید دیگه چیزی نگفت :دی بعد برای اینکه کم نیاره هی انواع روبیک هاشو میزاشت جلوم میگفت میتونی اینو حل کنی؟ 4*4 گذاشت گفتم آره.... 5*5 گذاشت ، گفتم آره.... آینه ای گذاشت ، گفتم آره... خلاصه به معنی واقعی کلمه کم آورد :دی
روبیک دیان شنگ اصل رو میفروخت 7 هزار و خورده ای... :18:
یه دور سریع جلوش حل کردم و گفتم باهاتون تماس میگیرم :دی
کارتش رو گرفتم و رفتم.
این کل ماجرا بود...
در کل ارزش اینهمه آفتاب خوردن رو نداشت. :2:
سوالی بود در خدمتم.
رامین جون ، من فردا بهت آمار دقیق دیان شنگ ها رو میدم. لطفا موبایلت در دسترس باشه :دی
موفق باشید.
سلام بابا دمتون گرم چند روز امتحان داشتم نبودم در مورد مسابقات شیراز جنگ شده
من اولین نفری بودم که خبر دادم شیراز مسابقه هست ولی اینجور که معلومه الان خیلی بی خبرم
بچه های شیراز پایه باشن یه قرار بزاریم دور هم حضورا جمع بشیم یه برنامه ریزی کامل داشته باشیم که کسی نخواد واسمون کل کل کنه
جابر جان با بچه های شیراز هماهنگ کن لطفا همین پنجشنبه قرار بزارن
آره ما که اینجا با بعضی ها داستان داشتیم , تو هم انگار اونجا با بعضی ها داستان داشتی!!!نقل قول:
پس حله دیگه!! بچه های پی سی که فقط 3*3 حل نمی کنن, اکثر روبیک ها رو بلدن! کارشون ساخته است!!
فقط اگه بتونن تو فیلد چشم بسته امتیاز بیارن تو مسابقات ! :31:
آقا راستی جریان این مسابقات 28 خرداد چی بوده ؟؟ چرا هیچ کس چیزی نمیدونه در موردش ؟ تو میدونی شهشهانی ؟
فکر کنم مسابقات 4 جانبه بوده!!:31:
:27:نقل قول:
مصلحت جو و بعضی ها مشکلشون اینه که ملت ... فرض می کنن !
بگذریم
آقا هر موقع بگی ما در خدمتیم
:46:
بچه مسوولین مسابقات شیراز همه آشنا هستنا :8:
فقط یه مشکلی وجود داره
شرکت پارس مدیا یا همون کندوی عسل این مسابقات رو برای تبلیغات خودش داره برگذار می کنه
اونجا باید با روبیک های اونا کار کنیم
روبیک ساخت وطن ! :31:
در مورد این قضیه ما که هرچی سعی کردیم یکم بهش سر و سامون بدیم نشد.
lگه خدا بخواد مسابقات اصفهان با کمک امیر کیوبر و بقیه یکی از بهترین مسابقات خواهد شدکد:http://upload.hooshe-irani.ir/?v=pict0789.jpg
:8::8:
نه آموزش کامل نیستنقل قول:
یه سری راهنمائی برای حلش هست
که اگه شما 4در4 حل کرده باشی
از پس این هم بر میای :46:
کدوم مسابقات؟ کجا ؟ تهران ؟نقل قول:
چیزی نشنیدم در موردش.
چشم بسته حل کردن مکعب آینه ای کاری نداره. :دی من حل کردم تا حالا. اگه یکی از رشته های مسابقه این باشه من اول میشم :دی
موفق باشید.
رامین جان این عکسی که گزاشتی خرابه. باز نمیشه. تو یه جای دیگه آپلود کن ببینم چی گزاشتی.
راستی فیلم آموزش 5*5 هم هست تو تاپیک که... چرا میگی نیست؟
موفق باشی.
سرور ما واسه بعضی ISP ها چند دقیقه ای بسته میشهنقل قول:
که اگه با فیل . تر شکن یا V P N بیاین این مشکل وجود نداره
دنبالشم ببینم مشکل از کجاست که این جور میشه مجید جان
اینم اون عکسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه بار دیگه تست کن ببین اگه بازم باز نشد
باید یه فکری واسش بکنم:13:
:19:
----کد:http://upload.hooshe-irani.ir/?v=pict0789.jpg
آموزش فارسی شو گفتم نیست :20:
فیلم که هست
پست های 175 و 184
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4749839&postcount=175
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4752305&postcount=184
بابا تو کلا انگار به سایتهای فیـلتر شده علاقه خاصی داری....
این یکی عکست هم که فیـلتره...
پ.ن : لینک سایت خودت باز شد الان... انگار خیلی کیفیتش داغونه... از عکساش که اینطور بر میاد... با اینا باید مسابقه بدیم حتما :2:
سلام حیدری جان ,نقل قول:
ورودتو به این انجمن تبریک میگیم ,
در رابطه با diansheng اصل , آقا رامین یا Dr.mc می تونن راهنماییت کنن, یه پ.خ بهش بده . :46:
واسه برگزاری مسابقات در هر شهری ما نیاز به بچه هایی داریم که از خود اون شهر باشن, به هر حال بهتر از هر کسی در مورد شهر خودشون و شرایطش اطلاعات دارن , مسابقاتی که قراره برگزار شه یکی تو شیرازه که شهریورماه , یه مسابقه هم قرار تو اصفهان برگزار بشه, ما قصدشو داریم که برگزاری مسابقات رو تو همه ی شهرها اجرایی کنیم , این بستگی به بچه ها داره که چقدر همکاری کنن.
به نظر من اگه از روبیک بازهای مشهد آماری داری و می تونی مسابقات رو هماهنگ کنی واسه اسپانسر یا راهنمایی در برگزاری مسابقات با کندوی عسل یا هوش ایرانی تماس بگیر.
در ضمن 27 فروردین که مسابقات تو دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که!! شما شرکت نکردید ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
روبیک 3*3 کلاسیک مشکیش از همه بهتره فکر کنم , نگین دارشو من خوشم نیومد چون انگشتا بخاطر برجستگیه نگینش رو روبیک سوار نیستن.نقل قول:
کد:http://upload.hooshe-irani.ir/?v=pict0789.jpg
باهاشون صحبت می کنیم که اختیاریش کنن, هر کی دوست داشت روبیک خودشو بیاره , هر کی هم خواست با روبیک اونا مسابقه بده .:46:
بچه هایی که می خوان تو مسابقات شیراز یا اصفهان تو تیم پی سی باشن آمادگیشون رو اعلام کنن چون می خوایم برنامه بدیم !!
اعضای فعلی تیم :
1- Mr6768 (جابر): شماره 10 تیم!
2- شهشهانی : لژیونر پایتخت !
3- Dr.mc ( رامین ) : دکتر تیم !
4- خودم : تدارکات تیم :46:
چندتا از بچه های تیم از جمله : yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston .... فعلن واسه بازی های جام جهانی رفتن آفریقای جنوبی , اومدن تو تمرینات شرکت می کنن.:31:
از فردا صبح ساعت 6 که بیدار شدید , از 6:30 پس از نرمش انگشتان و 50 بار کلاغ پر ( که با انگشت صورت می گیره و این جملات بیان میشه : کلاغ پر ، بعضی ها پر ، اون بعضی ها پر ....:31: )
سپس تا 10 روبیک 3*3 کار می کنید , از 10.30 تا 12.30 4*4 میزنید . بعد از ناهار چون سنگین شدید 2*2 می زنید :31:
از 4 تا 6 هم 5*5 میزنید , سر شب هم واسه دست گرمی فرمول های ZZ -ZB و F2L advance رو حفظ می کنید.:31:
برنامه واسه روزهای زوج به این صورته : حل روبیک با یه دست - با پا - چشم بسته - مگامینکس.
اساتید نظرتون رو راجع به این برنامه اعلام کنید :31::11:
:8::8::8::8::8:نقل قول:
برنامه کامله
از لحاظ پزشکی روزی 2010 تا کلاغ پر با هر انگشت توصیه میشه !!!
رکوردتون نصف میشه !!! امتحان کنید !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
بچه هایی که می خوان تو مسابقات شیراز یا اصفهان تو تیم پی سی باشن آمادگیشون رو اعلام کنن چون می خوایم برنامه بدیم !!
اعضای فعلی تیم :
1- Mr6768 (جابر): شماره 10 تیم!
2- شهشهانی : لژیونر پایتخت !
3- Dr.mc ( رامین ) : دکتر تیم !
4- خودم : تدارکات تیم :46:
چندتا از بچه های تیم از جمله : yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston .... فعلن واسه بازی های جام جهانی رفتن آفریقای جنوبی , اومدن تو تمرینات شرکت می کنن.:31:
خیلی خندیدم :31:
راستی میگم yahyaQazmis - virus2009 - vurhoston و ... اینا کجان ؟
من بهشون پ خ میکنم می میگم داریم یار کشی می کنیم !
من تو تمرینا بعضی ها پر رو از همه بیشتر پیشنهاد می کنم :31:نقل قول:
از فردا صبح ساعت 6 که بیدار شدید , از 6:30 پس از نرمش انگشتان و 50 بار کلاغ پر ( که با انگشت صورت می گیره و این جملات بیان میشه : کلاغ پر ، بعضی ها پر ، اون بعضی ها پر ....:31: )
سپس تا 10 روبیک 3*3 کار می کنید , از 10.30 تا 12.30 4*4 میزنید . بعد از ناهار چون سنگین شدید 2*2 می زنید :31:
از 4 تا 6 هم 5*5 میزنید , سر شب هم واسه دست گرمی فرمول های ZZ -ZB و F2L advance رو حفظ می کنید.:31:
برنامه واسه روزهای زوج به این صورته : حل روبیک با یه دست - با پا - چشم بسته - مگامینکس.
اساتید نظرتون رو راجع به این برنامه اعلام کنید :31::11:
میگم بچه ها توی مسابقات شیراز و اصفهان چه مسابقاتی برگزار میشه ؟
فقط روبیک 3*3 ؟ یا یه دستی هم هست ؟
4*4 و 5*5 و... اینا چی ؟ چون من اصلا با اینا آمادگی ندارم و فقط تو کامپیوتر حلشون کردم :31:
سلام بر روبیک بازها
به من هم یاد میدین؟
سلام ,نقل قول:
به این تاپیک خوش آمدید.:11:
به شما هم یاد میدیم آقا مهدی , لطف کن صفحه ی اول تاپیک فایل مربوط به آموزش رو که pdf دانلود کن , هر جا مشکلی داشتی ما در خدمتیم:46:
غصه ی اونو نخور... من به شخصه حاضرم فقط تو رشته 4*4 به بالا شرکت کنم.:8:نقل قول:
آقا یکی به من بگه چرا من هر کار میکنم این الگوریتم های F2L رو نمیتونم حفظ کنم :دی
بعضی هاش هم انگار اشتباهه... وقتی میزنم کلا میریزه به هم... مگه x و y و z این نیست که مکعب رو در جهت محور های مختصات سه بعدی بچرخونیم؟ پس چرا من هر کار میکنم نمیشه؟:13:
نقل قول:سلام آقا مهدی و KOoRi جان . به تاپیک روبیکر های p30 خوش اومدین .نقل قول:
شما بفرما پست اول رو مطالعه کن ، از خداوند کمک بخواه و صدقه هم بپرداز ، فایل پی دی اف رو بخون، در ادامه مشکلات رو به سامانه پیام کوتاه ما ارسال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه از پست اول فایل آموزشی رو دانلود کن اگه مشکلی داشتی ما هستیم.
آقا مهدی همونطور که دوستان راهنماییت کردن برو فایل آموزشی رو دانلود کن و به راحتی حل روبیک رو یاد بگیر . اگر هم که به مشکلی برخوردی ما درخدمتم :8:
شهشهانی جون الگوریتم های F2L هم الگوریتمن ؟نقل قول:
آقا یکی به من بگه چرا من هر کار میکنم این الگوریتم های F2L رو نمیتونم حفظ کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی هاش هم انگار اشتباهه... وقتی میزنم کلا میریزه به هم... مگه x و y و z این نیست که مکعب رو در جهت محور های مختصات سه بعدی بچرخونیم؟ پس چرا من هر کار میکنم نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XYZ جهت محور های سه بعدی هستن و اینکه بدون الگوریتم ها مشکلی ندارن ، تو اشتباه میزنی . عین همین مشکل رو خودم هم داشتم :31:
یه پیشنهاد واسه یاد گرفتن F2L :
حتما وقتی یه حالتی برات پیش اومد که جدیده برو الگوریتمش رو ببین و موقعی که داری اجراش می کنی به نحوه کار کردن الگوریتم دقت کن ! منظورم اینه که ببین الگوریتم چه حرکت هایی رو انجام میده و چرا و چطور جفت یا PAIR (لبه و گوشه یه رنگ) رو میزاره سر جاش ؟ !
اگه اینطوری یاد بگیری میتونی این حالت رو تو زوایا و خفایای مختلف اجرا کنی :31:
و در واقع با فهمیدن یه الگوریتم چند الگوریتم مشابه رو هم یاد بگیری