:31::5:اخرش مزخرف تموم شد
Printable View
:31::5:اخرش مزخرف تموم شد
سلام قسمت آزادی عزرائیل
تو قسمت سوم موندم خنجر رو از کجا گیر بیارم
توضیح دادنش خیلی طولانیه و سخت. یک لینک برات میزارم توضیحاتش انگلیسیه ولی عکس داره کارت رو راه میندازه.نقل قول:
کد:http://guides.ign.com/guides/818225/page_70.html
کد:http://guides.ign.com/guides/818225/page_71.html
سلام
من اینجا گیر کردم
رو هر دوتا تخته سنگ پرتال رو ایجاد کردم و نور رو عبور دادم ولی خودم نمی تونم برم اونورکد:http://s24.aks98.com/files/08935505201914399574.jpg
چی کار باید کنم؟
------------------------
چقدر اعصاب خورد کن شده آخرایِ بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------
ویرایش
فهمیدم باید چی کار کنم چقدرم ساده بود
سلام خیلی با بازی حال کردم ولی تو مرحله رتیل گیر کردم کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون
هیچکس منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟این عنکبوت لعنتی چجوری بکشکم؟خونمم کمه خیلی زود میکشه منو:19:
کدوم مرحله هستی عزیز جان؟ یه عکس کوچولو بذار یا مرحله ای که توش قرار داری اسمش رو بگو
عزیزم صفحات قبل راجع بهش بحث شدهنقل قول:
شما تو تاپیک یه سرچ واسه کلمه عنکبوت بزنی پیدا میشه از بس زیاده
سلام.
آقا ببخشید من یه مشکلی دارم بازی راحت نصب میشه دوتا ویژیول بیسیک هم بعنوان کرک داره ولی وقتی نصب میشه اجرا نمیشه!
یعنی بعد ازمارک ویجیل گیمس دیگه صفحه تاقیامت سیاه میمونه چه باید کرد؟
ممنون.:11:
علی جان رو سیستم خودت بازی می کنی..؟
بله.نقل قول:
علی جان رو سیستم خودت بازی می کنی..؟
یه بار نصب کردم 10بارتمومش کردم بعد ویندوزتعویض شد دوباره نصبش کردم که ریخت به هم..
منم همین مشکلو داشتمنقل قول:
یکی از فایل های ویدیویی (فکر کنم اسمش ...amd_logo بود) مشکل داشت و پخش نمی شد ، با پاک کردن اون فایل مشکل حل شد
ممنون مشکل حل شد گرافیکمم درست شد!نقل قول:
منم همین مشکلو داشتم
یکی از فایل های ویدیویی (فکر کنم اسمش ...amd_logo بود) مشکل داشت و پخش نمی شد ، با پاک کردن اون فایل مشکل حل شد
یه جوردیگه شده بازیم!
...نمدونم چطوری توضیح بدم...
ولی بینهایت ممنون.:11:
یعنی گرافیکش بهتر شده؟! اگه اینجوریه که بگو ماهم بریم یه حالی ببریم...نقل قول:
منم تمومش کردم 2 هفته پیش حدودا بازی جالبی بود هر چند با کامیکش خیلی فرق داشت :دی
نه مسئله برسرسیستم متفاوت من هست چیز خاصی نیست.نقل قول:
یعنی گرافیکش بهتر شده؟! اگه اینجوریه که بگو ماهم بریم یه حالی ببریم...
سلام دوستان من بعد از مدت ها که از انتشار این بازی میگذره تازه این بازی رو دارم انجام میدم ولی یه مرحله هست که میگه باید دیمون سامئل رو پیدا کرد من همین جا گیر کردم البته اون شیپور رو هم گرفتم ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کنم تا اون در باز بشه
راستی یکی از صندوق ها مخفی رو هم نمیتونم برسم بهش همونی که قبلش یه دیوار یخ هست چی کار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که یادمه میری وسط اون گوده که مشخص هستش شیپور رو میزنی یه رفیقی مثل جن میاد باهاش باید صحبت کنی
اون منبع خرید و فروشت خواهد بود اپدیت هاتم از اونجا می تونی بکنی.
در ضمن اکثر صندوق ها و ایتم ها همون اول باز نمیشن خیلی قدرتها رو باید بدست بیاری تا بتونی بعدا اونارو باز کنی.
سلامنقل قول:
من با اون "جن" صحبت کردم و بعضی از چیزامو هم آپدیت کردم و حتی اون اصلحه که مثل داس هست رو هم خریدم ولی بعدش نمیدونم باید چی کار کنم؟
اون شسپور برای باز کردن در های سنگی بزرگ هست ، برو جلوی در از شیپور استفاده کننقل قول:
هزار بار امتحان کردم فایده نداشتنقل قول:
این شیپور باید واقعا صدای شیپور بده اخه من وقتی 1 رو میزنم یه صدایی میده انگار هیچ ایتمی نیست یا درست کار نمیکنه!
بعد از انتخاب شیپور, دکمه وسط موس رو واسه نواختن شیپور بزنین.نقل قول:
سلام دوستان:10:
من چندتا سوال دارم:
1.من از 10 تا تیکه ی این زره فقط 9 تا شو پیدا کردم هر چی هم که می گردم آخریشو پیدا نمی کنم اون جا هایی که تابلوه رو گرفتم لطفا جاهایی رو که خیلی خفنه رو آدرس بدین برم پیداش کنم یا اصلا آدرس هر 10 تاشو بدید که ببینم اونی که نگرفتم کدومه (یا هر جور راحتید):8:
2.کامل کردن زره به چه دردی می خوره تو پستای قبلی گفته بودید که میشه تو مد هارد ازش استفاده کرد این چه جوری میشه؟؟؟
3.تو اون قسمتی که I رو میزنی و یه منو از شمشیر و این طور چیزا رو میاره 5 تا دایره هست که با شمشیر آرماگدون و زره و یه جمحمه ی سبز و یه مارپیچه زرد پر شده من بازیو تموم کردم ولی 5مین دایره که از همشونم پایین تره هنوز خالیه اون چیه و چرا واسه من خالیه؟؟؟:41:
4.برای اون داس بنفشه و اون دسکش آهنیه که یخا رو می تر کونه میشه تو اون دایره های کنارشون یه سری آیکون بذاری این آیکونا (که 2 دسته ان که من چندتاشونو پیدا نکردم) جز این که رنگ اسلحه رو عوض کنن فایده ی دیگه ای هم دارن ؟؟؟؟
خیلی تعریف این بازی رو شنیدم و رفتم خریدم ولی اصلا حال نکردم :2:
چقدر گرافیکش کارتونیه :2:
سلام،اگه کسی سیو بعد از کشتن فاز آخر کرم رو داره لطفا بذاره
من پوزه بندشو می شکنم
بعد به دهانشم تیر می زنم اما نمی میره
با ترینر نسوز کننده جون هم امتحان کردم نشد
1 - حدس میزنم کدومش رو پیدا نکردین... تو Eden, شرق نقشه, پشت یه ابشار تکه ایی از زره اونجاست که لازمه برای برداشتنش ماسک سایه ها رو فعال کرده باشین... اگه این نیست بگین تا عکس تمامی محل ها گذاشته بشه.نقل قول:
2 - اسمش روشه. زره ایی که از زره فعلی بسیار محکمتره. چیز دیگه ایی نداره.
3 - اون اسلات خالی مربوط به Heart of the Chosen میشه... وقتی که قلب رئیس ها رو بدست می آوردین تا زمانی که میرسوندین دست Samael , تو اون قسمت نشون داده میشد.
4 - اون 8 تا مورد تجهیزات برای اسلحه ها هست. مثلا یکیش به اسم Bloodthirst طبق توضیحش کارش اینه که هنگام مبارزات سلامتی حریف رو میگیره و به ما اضافه میکنه...
از اولش میومدین تاپیکش میپرسیدین که بازیش چجوریه... البته گرافیکش هم فانتزیه نه کارتونی!نقل قول:
بهتره سیوتون رو اپلود کنین تا ردش کنیم...نقل قول:
دوستان اون غول شیطانی که می پره بالا وقتی میاد پایین، چه کار کنم تا جونم کم نشه. خیلی رد کردنش سخته
غول شیطانی؟! می پره بالا وقتی میاد پایین؟! :blink:نقل قول:
اسم طرف رو میگفتین... میگفتین کجای بازی هستین... عکسی میزاشتین اصلا... نامفهومه!
آقا کرم رو رد کردی شما؟آخه منم گیر کرده بودم مثل شما رد شد
دوست عزیز آخرهای بازیه. جاییکه با عزراییل صحبت میکنی وبعدش پیش رئیسشون که حالا به موجود قرمزکه دو بال داره و آتش از دهنش میاره وتو یه محیط بزرگ هستن.نقل قول:
خب پس باس فایت اخری رو میگی...
اون سعی کن جا خالی بدی یه راهش همینه ...وقتی هم که میدوه باید جاخالی بدی واسش بعد که واساد بزنیش
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم
اون مجسمه سبزها که توی بازی پیدا میکنید به چه درد میخورن .؟ خودش نوشته که توی روز جنگ آخر زمان به سرباز به کمکت میاد ولی من چیزی ندیدم!!!!
شاید به خاطر اینه که من یکیشو پیدا نکردم؟؟؟؟
راستی توی بعضی از جاهای بازی یه دلقک شبیه به یه مرده متحرک به من حمله میکنه که خیلی سگ جونه و هربار کلی از جون من رو کم میکنه . ماجرای اون چیه .؟ چرا نمیمیره؟
اون مجسمه ها رو فقط فروختم و فکر نکنم جز این به درد دیگه ای بخورن!!!
دلقک رو هم اگه بدون استفاده از هیچ قدرتی بزنی پول خوبی میده. تو کل بازی هم 4 بار میاد فقط!!!
دوستان تو این بازی دارن عقاید و دین ما را زیر سوال می برن .مسئله ی امام زمان ما .از یکی از بچه ها شنیدم که وار باید یکی از فرشته ها به نام ازرائیل را آزاد کنه :41: آخه این درسته
نه جیگر هیچ کس عقاید و دین شما رو زیر سوال نبرده فرشته ای به نام عزرائیل رو نجات می دیم در این بازی ولی این چه ربطی به دین ما داره؟ عزرائیل یه فرشته مقرب الهی هست که همه ادیان به وجودش اعتقاد دارن... در مورد امام زمان هم بهت خالی بسته امام زمان به شرکت در این جور بازی افتخار نمیده مطمئن باش...نقل قول:
خود War که شخصیت ما هست یک انسان نیست پس خیلی مشکل دار هم نیست که که یه غیر انسان عزرائیل رو بخواد نجات بده یا نده به هر حال این بازی یک بازی با دیدگاه فراماسونری با عقاید سامری هست و وجود چنین عناصری طبیعی هست بازیش هم اجباری نیست یعنی کسی اگه بهاین چیزا علاقه نداشته باشه می تونه بازی نکنه. موفق باشید
سلام دوستان
من توی بازی Darksiders وقتی از شیپور برای بیدار کردن غول استفاده می کنم دیگه هر کاری می کنم شیپور قطع نمی شه لطفا راهنمایی کنین مشکل چیه ؟
دوستان من اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
کد:http://up.--------.com/images/9wl9ay741uklufa17oz6.jpg
بپر روی اون اشعه آبی رنگ تا اوج بگیرینقل قول:
آقا این کرم رو چطوری باید بکشمش .... وقتی با اسب کلید Alt رو که می زنم فقط به جلو جهش پیدا می کنه .. چطوری باید بکشمش ؟؟؟ ممنون
سعی کن هدف رو روش نگه داری یعنی قفل کن...اون موقع به هر جهت بپیجه تو هدفو داری...اون مواقعی هم که بهت نزدیک شد..زود اسب رو بفرست زیر خاک....دوباره برشگردوننقل قول: