بابا چشم زدین رفت پی کارش...
بازی اول رو 4 - 1 له شدم :گریه
سیستم هم:
3 - 3 - 4
A4
سانتر
+
بدنساز حرفه ای
Printable View
بابا چشم زدین رفت پی کارش...
بازی اول رو 4 - 1 له شدم :گریه
سیستم هم:
3 - 3 - 4
A4
سانتر
+
بدنساز حرفه ای
هر مشکلی دارید به من سوال کنید لطفا به ایمیلم بفرسیتد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا............اينم از شانس گند ما........آخرين بازي ليگه......اونوقت سايت خراب شده! كل تيم منو به صورت دفاع نشون ميده و نميتونم تركيب ثبت كنم!.................فكر كنم باخت رو داديم...........لعنت
البته خدا رو شكر بازي ها به صورت رفتو برگشته............ميتونم جبران كنم
بچه ها نذارين تاپيك بخوابه.....................بياين توي همين تاپيك به تبادل نظرات در رابطه با سيستم و استراتژي هاي بازي بپردازيم.................:31:
این تیکه خیلی باحال بود
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با هواپیما, طرفداران بیشتری را به ورزشگاه حریف ببرید. هواپیما روسی نیست! :31:
سلام
بازیها از کی رفت و برگشت شده!
نيست؟..........................اي بابا.....عجب گيري افتاديما..............سايت خرابه اونوقت جورشو ما بايد بكشيم.............بدبخت شدم رفت.....تازه داشت صدرجدول خوش ميگذشت:37:نقل قول:
یه مشکل:من یه ورزشگاه 10000نفری خریدم اما ورطشگاه قبلی درامد بیشتری داشت یعنی قبلیه رو هر چقدر گرون میکردی بلیطاشو رضایت طرفدارا کم نمی شد اما این جدید رو بلیط گرون میکنی رضایت و درامد کم میشه باید چی کار کنم که در امد بیشتری داشته باشم؟
شما هم مثل کینگ90 همون ورزشگاه قبلی رو بگیر :27:
منم به زودی یه ورزشگاه 10 هزار نفره میگیرم :21:
کرک جان، چه خبر از این ورا :27: انگار شما هم اومدی مای اف سی :دی
از بن در اومدی :27:
خیلی ممنون کمک خوبی بود:31: بابا می خوام پولدار بشم:8:نقل قول:
شما هم مثل کینگ90 همون ورزشگاه قبلی رو بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگه میخوای پول دار بشی از ورزشگاه باید امتیاز کل بیشتر بشه!
تو ورزشگاه قبلیت که میگی هرچقدر پول بلیط رو بیشتر میکردی رضایت کم نمیشد به خاطر این بوده که امتیازت کل تینت به ورزشگاه میخورده!
اینجا هم امتیازت بیشتر بشه همونجوری میشه.
اشتباه نکنی بری ورزشگاه قبلیت رو دوباره بگیری چون دیگه پولی پس نمیده پولت حیف میشه!
به مرور زمان امتیازت زیاد بشه،همه اینا حل میشه!
الان امتیاز تیم چنده؟
nدلم دوباره خون شد.50 هزار سکه نازنین رفت هوا.
سایت مسخره 2 روزه بستس !! الان هم برای من بستس برای شماها بازه ؟
آره رفيق............توي تراوين داشتم به يه جاهايي ميرسيدم.......اما تا يكي رو جانشين كرديم بدبختمون كرد! بيخيال.........اينجا صفاش بيشتره........................لامصب صدرجدول بودم...........سايت خراب شد و نتونستم تركيب بچينم با بازيكناي خسته رفتيم تو ميدون و بازي رو واگذار كرديم! الان اومدم سوم..........شانس بيارم ميتونم دوم بشمنقل قول:
ليگ چندي برادر؟ اسم تيمت چيه؟
:31::31:نقل قول:
ماي اف سي رو ميگي؟نقل قول:
نمیدونم چجوریه؟ اونموقع که برا من سایت بسته بود برا بعضیا باز بود الان که برا من بازه برا شما بستس؟:31:
آدرس رو بدون www زدم باز شد !!!
والا برا ما بازه ولي كاش بسته بود...................نميذاره تركيب عوض كنيم ............پشت سر هم داريم باخت ميديم................بچه ها سرخورده شدن......................لعنتنقل قول:
امتیاز تیمم 191 ـــهنقل قول:
لان امتیاز تیم چنده؟
برای ورزشگاه هم رفته رفته رضایت طرفدار ها میره بالا و این ورزشگاه هم پر میشه.
موفق باشین
من تیمم رو تازه شنبه چیدم و گوش شیطون کر تو 10 بازی دوستانه اخیر 6 برد و 4 مساوی تونستم بگیرم ... خواهش دارم این تاپیک رو سرحال نگه دارین تا بچه های تازه وارد بتونن تیماشونو جمع کنن ...
سه سوال، بازی دوستانه بعدی من فردا صبح هستش... تیم حریف سیستم 3-3-4 هست با استراتژی پرس و هوای هم بارانی ... فکر میکنین با چه سیستم و استراتژی میتونم ببرم ؟ ممنون
سلامنقل قول:
امتیازت خوبه که ایشالا بره بالای 250 ، تماشاچی بیشتر میشه به خاطر بردها و تیم قوی ، اونوقت شما میای بلیط هارو گرون میکنی و تماشا چی ها هم به خاطر اینکه تیم محبوب هست و قوی میان ایشالا.
ولی یه بار از من نصف امتیازاتم رو بد کم کردن از 140 شدم 70 واسه همین بدجور عقب افتادم از بقیه!
ممنون..انشالله پولدار میشیم ورزشگاه بعدی رو میخریم:31:نقل قول:
سلام
امتیازت خوبه که ایشالا بره بالای 250 ، تماشاچی بیشتر میشه به خاطر بردها و تیم قوی ، اونوقت شما میای بلیط هارو گرون میکنی و تماشا چی ها هم به خاطر اینکه تیم محبوب هست و قوی میان ایشالا.
ولی یه بار از من نصف امتیازاتم رو بد کم کردن از 140 شدم 70 واسه همین بدجور عقب افتادم از بقیه!
منو سولجر هر دو توی یه گروه افتادیم :دی
هر دو اول شدیم.توی لیگ ده.
مگه میشه 2 نفر با هم اول بشن ؟!!
نه منظورم اینکه توی گروه خودش اول شد منم توی گروه خودم.هر دو الان افتادیم یکجا.
اهوم.چه جالب.
تیم های ایبورد و دخانیت زنده هم که واسه بچهای همین جاس افتادن توی یه گروه.
آخر این زدحال رو از تراوین خوردی؟ :دی
بخیال، همین جا باش صفاش بیشتره.
من لیگ دسته 9 هستم :27: اسم تیم هم: فردا
نميخواستم بخورم.................به زور به خوردم دادن ! :31:نقل قول:
هستيم تا بينيم اينجا وضعيت چطوره..................گرچه اينجا هم ضدحال سنگيني بر ما نازل شد:31:
لیگ دسته ی هشت:21:
کد:http://myfc.ir/match/teams/profile/16886/%D8%AC%DA%AF%D8%AA
به زودی یه ورزشگاه 25 هزارتایی می خرم :دی
زنده باد ساطور خوردگان
هر کی پایس دعوت نامه بده دوستانه بزنیم
از این هفته جوایز نقدی به بازی اضافه شد!!!
جایزه
قوانین
از تاریخ 9 آبان 1388, جوایز MyFC به ترتیب زیر به مربی های تیم ها اهدا خواهد شد:
1- جایزه قهرمان قهرمانان: 30,000 تومان برای 1 تیم
این جایزه به تیمی که برنده جام قهرمان قهرمانان می شود (یعنی برنده لیگ دسته یک) اهدا خواهد شد. جایزه ی قهرمان قهرمانان فقط یک بار در طول دوران مربیگری هر مربی به او اختصاص می یابد و آن هم زمانی است که برای اولین بار جام قهرمانان قهرمانان را می برد!
2- جایزه بهترینهای لیگهای برتر: 30,000 تومان برای 1 تیم
این جایزه، هر 4 هفته یکبار بر اساس قرعه، به یکی از تیم هایی که موفق به کسب رتبههای 1 تا 3 در لیگهای 1 تا 7 شده اند، اهدا خواهد شد. شانس برد این جایزه برای هر تیم بر اساس قوانین زیر تعیین می شود:
هر تیم در طول 4 هفته فعالیت خود در کلاب فوتبال من, حداقل باید یک بار به یکی از مقام های اول تا سوم لیگ های دسته ی 1 تا 7 رسیده باشد و جام مربوط به آن مقام را از آن خود کرده باشد تا در این قرعه کشی شرکت کند.
در طول این 4 هفته, هر قهرمانی تیم 10 امتیاز, هر مقام دومی 8 امتیاز, هر مقام سومی 6 امتیاز و مقام های چهارم تا هشتم به ترتیب از 5 تا 1 امتیاز برای تیم به ارمغان می آورد.
در پایان 4 هفته, بر اساس این امتیازها, قرعه کشی انجام می شود و مسلما تیمی که امتیاز بیشتری کسب کرده, شانس برنده شدن بیشتری خواهد داشت.
3- جوایز بهترینهای سایر لیگ ها: 20,000 تومان برای 4 تیم
این جایزه، هر 4 هفته یکبار بر اساس قرعه، به یکی از تیم هایی که موفق به کسب رتبههای 1 تا 3 در لیگهای دسته ی 8 تا آخرین دسته ی لیگ شده اند، اهدا خواهد شد. شانس برد این جایزه برای هر تیم بر اساس قوانین زیر تعیین می شود:
هر تیم در طول 4 هفته فعالیت خود در کلاب فوتبال من, حداقل باید یک بار به یکی از مقام های اول تا سوم لیگ های دسته ی 8 تا آخر رسیده باشد و جام مربوط به آن مقام را از آن خود کرده باشد تا در این قرعه کشی شرکت کند.
در طول این 4 هفته, هر قهرمانی تیم 10 امتیاز, هر مقام دومی 8 امتیاز, هر مقام سومی 6 امتیاز و مقام های چهارم تا هشتم به ترتیب از 5 تا 1 امتیاز برای تیم به ارمغان می آورد.
در پایان 4 هفته, بر اساس این امتیازها, قرعه کشی انجام می شود و مسلما تیمی که امتیاز بیشتری کسب کرده, شانس برنده شدن بیشتری خواهد داشت.
قرعه کشی های انجام شده در قسمت اخبار سایت در صفحه اول، اعلام می شود.
لیست تیم های برنده در صفحه جوایز نمایش داده می شود.
جوایز به صورت نقدی و فقط از طریق واریز به حساب بانکی یا ارسال کارت به کارت به مربیان تیم اهدا می شود. اطلاعات بانکی خود را می توانید به زودی در صفحه تنظیم پروفایل وارد کنید. به محض فعال شدن این گزینه در صفحه ی تنظیم پروفایل, خبر مربوطه را به اطلاعتان خواهیم رساند.
جوایز تا حداکثر 10 روز بعد از قرعه کشی و اعلام لیست تیم های برنده به حساب بانکی مربیان تیم واریز می شود.
جابزه تیمی هایی که فاقد اطلاعات بانکی می باشند تا یک هفته محفوظ مانده و در صورت عدم تماس مربی تیم, به جوایز 4 هفته ی بعدی اضافه خواهد شد. این یعنی یک شانس برنده شدن بیشتر برای همه ی تیم های واجد شرایط در 4 هفته ی بعد!
تیم قهرمان قهرمانان تنها در صورتی بین تیم های واجد شرایط مرحله ی دوم قرار می گیرد که قبلا یک بار به این عنوان رسیده و جایزه ی خود را دریافت کرده باشد.
منبع:
اگه کسی تونست این جایزه ها رو ببره شیرینی من یادش نره :دیکد:http://myfc.ir/help/index.php?title=%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87
دوستان من بازی بعدیم با این تیم هست که صدر جدول هم هست ... این بازی واسه من خیلی حیاتیه و اگه 3 امتیازشو نگیرم سقوطم حتمیه! خواهش میکنم کمکم کنید واسه بازی چه سیستمی بردارم ... خیلی ممنون میشم. بازی هم تو خونه خودم هست با هوای آفتابی.
من چرا همش میبازم موضوع چیه ؟!
چون تیمت ضعیف دیگه :دی
سایت امروز برای من اصلا بز نمیشه. ADSL 128 دارم. اما اصلا باز نمیشه. توی شهر های دیگه هم همینجوریه یا نه ؟ من رفسنجان هستم
من كه ديگه اين بازي چرت رو گذاشتم كنار ....
منم همینطورنقل قول:
همه اش سرکاری بود :دی
اقا من 2 ماه هست بازی نمیکنم
کلی هم سکه و طلا دارم
اکونت رو میفروشم
ایدیم هم مخ تعطیل هست
الان دو روز اصلا باز نشده :دی
منم که تیم ملی هلند رو درست کردم با بچها داریم قهرمان جام جهانی هم می شیم.
لیگ یک هم رفتم .
محمد جان تیمت لیگ چنده ؟
بابا جون بده بره.اگه دو ماه سر نزدی پس هیچی دیگه از بازیکنات نمونده چی رو می خوای بفروشی برادر من؟