نینجا جان فعلا زیر بار مشکل اصلی نمیروند انتظار داری واسه این مشکل جزیی گوشی رو پس بگیرن ؟؟!؟؟
نینجا جان فعلا زیر بار مشکل اصلی نمیروند انتظار داری واسه این مشکل جزیی گوشی رو پس بگیرن ؟؟!؟؟
We can confirm that this issue has been determined as a software issue. The developers are working on a hotfix to resolve, and it will be released as soon as possible
مشکل دوربین نرم افزاریه و با یک hotfix رفع میشه :20:
[html]http://www.gsmarena.com/a_hardware_fault_causes_htc_hd2_*pink*_camera_issu es_confirmed-news-1276.php[/html]
بهتره به مخابرات ايران بخنده نه به گوشينقل قول:
چون جاي ديگه چنين مشكلي نيست
بچه ها اينو تست كنيد و نتيجه را اعلام كنيدنقل قول:
راستي من يه چيزي الان يادم افتاد
امولاتور play station1 را اجرا كنيد
و چند تا بازي تست كنيد
ببينيد چطوري اجرا ميشه ؟
من رو x1 امتحان كردم
بازيهايي نظير فوتبال 99 به كندي اجرا ميشدند
رو اين تست كنيد و نتيجه را بگيد
اگه برنامه را نداريد بزارم واستون
بچه ها اينو تست كنيد و نتيجه را اعلام كنيد
راستي من يه چيزي الان يادم افتاد
امولاتور play station1 را اجرا كنيد
و چند تا بازي تست كنيد
ببينيد چطوري اجرا ميشه ؟
من رو x1 امتحان كردم
بازيهايي نظير فوتبال 99 به كندي اجرا ميشدند
رو اين تست كنيد و نتيجه را بگيد
اگه برنامه را نداريد بزارم واستون[/quote]
اگه لطف كنيد برنامه را بزاريد ممنون ميشم ..
دوستان عزیز نمیدونم تا چه حد پیگیر مشکل دوربین این گوشی بودید، همونطور که میدونید توی تعداد زیادی از HD2 ها موقع عکاسی یه سایه ی صورتی رنگ به حالت دایره وار وسط صفحه دیده میشه یعنی روی همه ی عکس های گرفته شده سایه ای از یه دایره ی صورتی میفته، البته بعضی ها شانس آوردن و چنین مشکلی رو نداشتن (نمیدونم تو ایران وضع چجوری بوده) اما امروز جی اس ام آرنا گزارش کرد که این مشکل یه مشکل سخت افزاری هست و بخش پشتیبانی اچ تی سی گفته که باید به محض مشاهده ی چنین چیزی به جایی که ازش گوشی رو خریدیم مراجعه کنیم و بخوایم که گوشی سالم تحویلمون بدن (اینجا ایرانه پس از اول تستش کنید) اما امروز پشتیبانی اچ تی سی اینطور گفته که این مشکل نرم افزاریه (گرچه خودشونم میدونن که نیست) و به زودی یه هاتفیکس میدن که این مشکل رو رفع کنن که مسلما میخوان با یه سری تغییر در الگوریتم های عکاسیشون این کار رو انجام بدن و عملا مشکل سخت افزاری حل نشده باقی میمونه...
خلاصه گفتم که دوستانی که هنوز این گوشی رو نخریدن هواسشون باشه که حتما گوشی رو در این مورد تست کنن و بعد بخرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
بله
اینو که نینجا تو پستای قبلیش گفت
نقل قول:
مهدی یا نینجای عزیز یه فایل PDF 400_500 صفحه ای بریزید رو گوشی بگین چه جوری باز میکنه (چند ثانیه (تمام صفحاتو نه فقط فایلو))
(
از نظر خوانایی و راحت خوندن هم تست کنید ممنون.
mkv رو پخش نمی کنه....فایل پی دی اف ندارم لینک بده تست کنم.:46:نقل قول:
سلام داش مهدی ...
داداش قضیه این آنتن دهی چی شد ؟:13:
عزیزان سرعت pdf و ازین قبیل بی مانند و رقیب است. ما فوق تصور است. من با تجربه بیش از 15 پاکت پیسی که داشته ام خدمتتون عرض می کنم.
در خصوص فیلم کمی ناراحت کننده ست موضوع. تا الان هر چی تست کردم و مقایسه کرده ام نصف omnia فریم میده. البته چون تستم هنوز دقیق نبوده و با فرمت های مختلف خیلی متفاوت بوده پس تا نتیجه دقیق را بدست نیاورم همین قدر بدانید.
البته دستگاه در رام اولیه و رام جدید با باگ هایی مواجه است که البته در حد فاجعه نیست و مطمئنا در آینده نزدیک رفع خواهد شد. ازین بابت مطمئنم.
باتری دستگاه در کارکرد مشابه حدود 40 درصد سامسونگ امنیا و مساوی آیمیت آلتیمیت 6150 و حدود تقریبا مشابه دایموند معمولی واسه من جواب میده. دراین مورد خیلی بررسی کرده ام.
بنچ مارک دستگاه در بعضی موارد به شکل حیرت آوری عالیست و در بعضی موارد به شکل احمقانه ای ضعیف است. این مساله نیاز به رام های جدید را بیشتر مشخص می کند.
دستگاه بین کوکر های xda محبوب واقع شده و این مساله نوید ارائه رام های بسیار متنوع را میدهد. فقط کمی صبر کنید که hard spl مساله اش حل شود.
منظورت از امنیا .. امنیا معمولیه ؟ یا امنیا اچ دی؟
به نظر من خريد اين گوشي الان معقول نيست
اين گوشي 5-6 ماه ديگه خريد بشه خيلي بهتره تا اين چندمشكلي
كه داره برطرف بشه مخصوصا اون دوربينش:41::41::41:
فعلا که مشکل همچنان پابرجاست...معلوم هم نیست چی میشه....من یکی که ناامید شدم فقط منتظر معجزه الهی ام:31:نقل قول:
واقا حیفه این گوشی که مشکل پیدا کرده؟
افت قيمتش شروع شد...
من كه ميگم اين گوشي چيش خورد...
این گوشی مشکا پیدا نکرده ! همراه اول مشکل داره !نقل قول:
واقا حیفه این گوشی که مشکل پیدا کرده؟
آنتن دهي مشكل از همراه اول
دوربينش چي اونر ا چيكارش كنيم...
سلام:40::40::40::40::40::40:
بچه ها این حرفارو ول کنید hd2 سیخی چنده
LG قاطی کرده برید لینک زیر رو ببینید اول بزار یکم بگم در موردش که یهو نبینی سکترو بزنی
صفحش
AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
1280 x 720 pixels, 3.5 inches
- Curve 3D Touch UI
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
- Proximity sensor for auto turn-off
- Ambient light sensor
- Scratch-resistant surface
16 مگاپیکچل دوربین با مخلفات
GB 64 SSD storage, 2048 MB RAM
سیستم عامل که من نمیدونم چیه LG Linux-based OS
cpu رو ببین Intel Atom 330, 1.6 GHz Dual-Core, nVIDIA 9400 GT graphics
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااای:18::1 8::18::18::18::18::18::18::18:
کد:http://ropy.001webs.com/
اين مشخصاتش شبيه لپ تاپ هست نه گوشي
عزیزم این کاملا فیکه........توسط یکی از بچه های همین سایت (حسین الجی) ساخته شده.....هیچ ربطی هم به GSMArena نداره.......:31:نقل قول:
خیلی حرفه ایه ها.....نه؟.....:31:
lg قاطی نکرده عکسش عکسه یه گوشی مفهومی هستش مشخصاتشم درست نیستنقل قول:
LG قاطی کرده برید لینک زیر رو ببینید
در کل این گوشی فعلا وجود خارجی نداره ...بقیشم خودش میاد توضیح میده :دی
مهدی جان فایل pdf هم یکی از بچه ها توضیح داد ممنون ازت :40:
جون من :19:نقل قول:
بابا یارو خیلی کارش درسته :10:
خیلی حال کردم:11:
بلا نسبت شما عجب خر یه این الجینقل قول:
اومده گوشی بسازه لپ تاپ ساخته!
کاش حداقل یه سیستم عامل پدر مادر دار میذاشت حتما حالا باید دست پخت خودش رو می اورد؟
راستی بغلش هم سولاخ داره میتونی از انگشت کوچک رد کنی و مثل تسبیح بچرخونی قابل توجه جوادها.!
ولی ما که می خوایم اچ تی سی بخریم با این غول بی شاخ و دم چه کنیم:13:.البته انقدر این الجی احمقه که گوشیاش رو دستش معمولا باد می کنه :27:
اصلا همچین گوشی ای وجود خارجی نداره........:31:نقل قول:
خدا بگم چیکارت کنه حسین..........اینو ساخت تا یه رو کم کنی باشه برا طرفدارای سامسونگ و نوکیا و سونی و.....
:31:
سیستم عاملشم لینوکسه....مخصوص الجی.......
سلام دوسته عزیز
ولی من هر جارو که میگردم چیزی وجود نداره
حتی درکه اون لینکی دادی ماله انجاس ولی ولی انجا و هر جای که شد رفتمکد:www.gsmarena.com
هیچی نبود
پس حتما اون لینکی که شما دادید ساختگی هست sorry
احتمالا نه صد در صد
احتمالا نه صد در صد
چی میگی مسیح؟! :دی من کی اینو ساختم؟! :دی الجی ساخته!! نمی خوای باور کنی؟!؟! :27:نقل قول:
خدا بگم چیکارت کنه حسین..........اینو ساخت تا یه رو کم کنی باشه برا طرفدارای سامسونگ و نوکیا و سونی و.....
ای بابا! :دی من اگه میدونستم اینجوری جو سازی میشه زودتر اینکارو میکردم! :دینقل قول:
بلا نسبت شما عجب خر یه این الجی
اومده گوشی بسازه لپ تاپ ساخته!
کاش حداقل یه سیستم عامل پدر مادر دار میذاشت حتما حالا باید دست پخت خودش رو می اورد؟
سفارشات ساخت گوشی های فیک پذیرفته می شود!! :دی
برای اسپم نبودن :whistle::whistle::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دنبال هیولا میگردین برین HTC Shift رو ببینین ، کمی از اون ال جی نداره از لحلظ سخت افزاری!!!! ولی خوب ردیفه ولی بزرگ! 800 گرم!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام.
ای بابا چرا گوش نمیکنید !!!!!
این گوشی رو ال جی نمیخواد بسازه یک بنده خدایی از بچه های همین فروم اومده اون Fake Page رو ساخته و از فرم صفحه GSMArena استفاده کرده تا دیگران رو بذاره سر کار .:11:
سلام:10:نقل قول:
میشه یک لینکی در مورد امکانات HTC Shift بگید
ممنون :46:
سلام.نقل قول:
اچ تی سی شیفت که خیلی قدیمیه.مال 2 سال پیشه .اینم لینکش.
[PHP]http://www.gsmarena.com/htc_shift-1934.php[/PHP]
لطفا وقتی خبر رو میخونید به صورت کامل بخونید بعد بیاید بنویسید در مورد نقطه صورتی که اولین بار GSMArena به اون اشاره کرد میتونید در زیر به کامنت HTC Team توجه کنید که پاسخ داده و بعد از کلی تشکر نوشته که این یک اشکال سخت افزاری نیست بلکه اشکال نرم افزاریه و با آپدیت حل میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<LI class=uname2 itxtvisited="1">from htc team Thank you for choosing HTC the PDA maker to the world Dear HTC customer, With regards to your inquiry, kindly be informed that this issue is not hardware issue, its software issue and we are investigating this issue now and we will reply you back as ...
سلام دوستان.
واقعا این تاپیک سرعت بالایی داره.
نرسیدم همش رو بخونم.
فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین:
1- باتریش چطور جواب میده؟
2- حالت چرخش صفحه چجوریه؟ یعنی مثل آیفون و امنیا با افکت های خاص عوض میشه یا نه.
3- تو جی اس ام آرنا نوشته که تشخیص دست خط نداره. واقعا همینطوره؟ اگه باشه که از اچ تی سی بعیده همچین کاری.
4- هدفون های گوشی چه مدلیه؟ و کیفیت موزیک پلیر گوشی چطوره؟ همینطور بلندی صدا تو هدفون.
خیلی خیلی ممنون میشم به این 4 تا سوال من جواب بدین.
نقل قول:
سلام.
من گوشی رو ندارم که بخوام نظر فنی بدم در مورد این گوشی (تا خودم با گوشی کار نکنم نمیتونم نظر فنی بدم).پس این قسمت رو به دوستانی که گوشی رو دارن واگذار میکنیم که نظرش قطعا" دقیقتره.
اما در مورد نداشتن تشخیص دست خط احتمالا همینطوره(البته احتمالا")بخاطر اینکه این گوشی قلم نداره و معمولا" تشخیص دست خط زمانی خوبه که بخوای با قلم بنویسی چون با انگشت خیلی سخته تو یک قسمت کوچیک از صفحه بخوای حروف رو بنویسی.:11:
نینجا و مهدی عزیز لطف کنید در مورد پخش فیلمش کمک کنید
من یه جورایی لنگ پخش فیلم و دوربینشم
پخش فیلم : میخاستم ببینم با چه فرمتی فیلم نگاه میکنید
در مقایسه با 8910 پخش فیلمش چطوره؟ چون من فیلم زیاد رو گوشی میریزم
نمیخام فیلمی که میریزم رو گوشی بی کیفیت باشه هم اینکه دنگ و فنگ داشته باشه. ممنون.
زیاد هم سخت نیست. من با امنیا با انگشت می نوشتم.نقل قول:
سوال های دیگه رو هم دوستان لطف کنن و جواب بدن.
ممنون.:11:
1-دوستاني كه گرفتن ميگن تا 2 روز رو راحت نگه ميداره.نقل قول:
2-فوق العاده هست... از آيفون بسيار زيبا تر هست. مخصوصاً موقع چك كردن اس ام اس و ايميل (ويدئو در ي*و*ت*و*ب هست)
3-چون اين گوشي تاچ خازني داره (يعني با انگشت و شارش بارهاي الكترون مثل آيفن) نميتونه اين قابليت زياد كارامد باشه پس حذف شده!
هدفون و نميدونم! ولي صداش ظاهراً با توجه به آماد سايتها در حد HD HTC هست.
گوشيهايي كه توي بازار ايران هستند اكثرا دچار مشكل دوربين هستند
و اينجا هم ايرانه عوض كردن هيچ مفهوم عملي نداره
پس موقع خريد خيلي دقت كنيد !!!