اين دفعه كل ايميل ها و ... رو هم بستن . دمشون جيز . به اين مي گن اقتدار !
Printable View
اين دفعه كل ايميل ها و ... رو هم بستن . دمشون جيز . به اين مي گن اقتدار !
هنوز هم این مشکلاتی که میگین هستش ؟ من الان مشکلی ندارم ...
راستی بنده ، بدون هر گونه رمز و اسلحه خاصی می کشم میرم جلو با لول 12 ، بزرگ و کوچیک هم برام فرقی نداره، از KDR ام معلومه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین من ویندوز رو عوض کردم ولی اون فایل 300 مگ بازی رو کپی کردم الان چیکار کنم؟؟باید بازی رو دوباره دانلود کنم؟؟؟یعنی فایل 300 مگ بازی رو نگه داشتم ولی میرم میگه باید دوباره دانلود کنید چیکار کنم؟؟؟
پس احتمالا پینگت خداستنقل قول:
راستی بنده ، بدون هر گونه رمز و اسلحه خاصی می کشم میرم جلو با لول 12 ، بزرگ و کوچیک هم برام فرقی نداره، از KDR ام معلومه
تو همين تاپيك قبلا توضيح دادم . بايد حالا بازيت رو تو رجيستري ويندوز ثبت كني . برو يه نوتپد باز كن و توش متن زير رو كپي كن :نقل قول:
اون جايي كه سبز نوشتم مسيريه كه فايل هاي بازي توش ريخته شده ( دقت كن كه بين فولدر ها از \\ استفاده كني مثل كد بالا ) .کد:Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Heroes]
"Installation Dir"="C:\\Program Files\\EA Games\\Battlefield Heroes"
"Language"="English"
وقتي كد هاي بالا رو پيست كردي فايل رو با پسوند reg. ذخيره كن و بعد يه بار اجراش كن . بازي تو رجيستري ثبت ميشه و مي توني راحت بازي كني :20:
دوستان یه تک لینکی از بازی هست بزارین که قابلیت RESUM داشته باشه؟ اخه من با rapidshare مشکل دارم.
ما که نتونستیم این بازیرو راه بندازیم.
اکانت ساختم play Now رو که میزنم The Battlefield Heroes Updater should be starting your game soon. If you need to, follow the instructions below (Firefox and IE only) to install the Heroes Launcher Plugin.
این میاد.این explorer رو هم که میزنم نصب بشه دوباره از اول میاد.
در ضمن من هیچ ایمیلی هم از این سایت نگرفتم.
شما از فایرفاکس استفاده کننقل قول:
ما که نتونستیم این بازیرو راه بندازیم.
اکانت ساختم play Now رو که میزنم The Battlefield Heroes Updater should be starting your game soon. If you need to, follow the instructions below (Firefox and IE only) to install the Heroes Launcher Plugin.
این میاد.این explorer رو هم که میزنم نصب بشه دوباره از اول میاد.
در ضمن من هیچ ایمیلی هم از این سایت نگرفتم.
فرقی نمیکنه دوست عزیز.نقل قول:
بازی اجرا شد.:26:
بالاخره شانسی آپدیت کرد بازیرو.
هه هه هه!
یچه ها بیاین پشتیبانی!
الان CIA میگیرتمون!!!
کد:http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=67988&pid=653534#pid653534
جونی که از دشمن کم میکنه با تفنگ خیلی به لول بستگی داره!!
راستی اسماتونو بگید تو بازی تا اددتون کنم.
من اسمم تو بازی PdCenT
سلام. من با هزار بدبختی بالاخره موفق شدم که دانلودش کنم و برم تو بازی. ولی نمی تونم بازی کنم. لطفا اگه می شه کمکم کنین.
مشکل اینجاست که وقتی بازی رو می خوام شروع کنم، این اتفاقها می افته که تو دو عکس زیر مشخصه.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه مشکل چیه؟ و چجوری باید وارد بازی بشم؟
ببخشید اگر عکس ها واضح نیستن. ولی به احتمال زیاد شما باید قبلا این عکس ها رو دیده باشین و بدونین چه شکلین.
عکس بالایی کهبرای load بازی اما عکس دومیو نمیدونم.احتمالا ارور ولی باید بخونیم ببینیم چیه.نقل قول:
عکس واضح تری بزار یا که نوشتشو اینجا ینویس تا شاید بتونیم کمک کنیم.
والا اینا خیلی کوچیکن برادر
باید با میکروسکوپ دید که در دسترس نیست
عکسه دوم که پیش میاد معمولا چون ممکنه سرور ها پر باشن یا سروری که به درجه س شما بخوره موجود نباشه و ....
عرضم به حضورتون که تو عکس دوم دقیقا این رو نوشته:
Unfortunately we could not find you a suitable server. please choose one of the options below to continue.
Try again
Change hero
Create new hero
من می خوام بازی رو تازه شروع کنم و هنوز Level 1 هستم. بالاخره باید از یک جایی شروع کرد دیگه.
نکته اینجاست که من هر وقت که بیام همینجوری می شه. صبح، ظهر، عصر، شب، نصفه شب فرقی نمی کنه.
خوب این مشکل ممکنه به خاطر کم بودن سرعت یا بالا بودن پینگ باشه.در ضمن برنامه هایی همچون انتی ویروش و دیوار اتشین رو ببندین ببینید درست میشه یا نهنقل قول:
دوستان سعی کنید یواش یواش مشکلات و سوالات و ... رو بیارید به سمت انجمن :
سپاسکد:www.bfh.ir
اره دیگه همه چی یه جا باشه بهتره
منم دارم پسشت های اول رو منتقل و ویرایش میکنم
دوست عزیز اصلا شما hero ساختی ؟نقل قول:
آخه این گزینه هاشم زیاد ربطی نداره.
اگه درست نشد شما یبار create hero رو بزن برو یه hero دیگه بساز تستی با hero جدیده کانکت شو ببین درست میشه!!
البته بعید نیست مشکل از اینترنت باشه چون انگار سروری پیدا نمیکنه.:14:
در هر صورت همه راه هارو تست کن :31:
آره. دو تا Hero هم ساختم از هر تیم یکی. ولی هیچکدوم نمی شه.
پس ربطی به بازی نداره.مشکل از اینترنت یا پچ باید باشه.نقل قول:
ببینم پچ رو که ریختی؟!!
سرعت اینترنتت چنده؟
راستی اگه play now رو میزنی و نمیاد یکیو ادد کن به عنوان دوستات بعد هروقت on شد رو اسمش کلیک کن تا بری به سروری که اون هست شاید اومد:27:.
من اسمم توبازی PdCenT هست!! یبارم گفته بودم البته :10:.
کالکشن آواتار های اختصاصی انجمن های تخصصی قهرمانان نبرد برای استفاده ی شما دلبندان! ?!؟
http://www.forum.battlefieldheroes.ir/showthread.php?t=38
آقا یکی بگه مشکل از کجاستنقل قول:
منم همین مشکلودارم:19:
اقا یکی کمک کنه. من اینو نصب کردم ولی حالا پلی رو که میزنم این صفحه میادبعد میپره بیرون هیچ اتفاقی نمیوفته!!! باید چیکار کنمکد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?571f27e912.jpg
دوست عزیز شما که دیگه مشکلی نداری.نقل قول:
اینجا باید صبر کنی تا آپدیت کنه و چیز میزای بازی و نصب کنه.
کجا میپره بیرون؟وسط نصب یا میره تو بازی؟
نه نصب کرده . تو پروگرام فایلم یه پوشه EA Games ساخته که 379 مگه . کار نصبش تموم شده ولی دوباره همین صفحه میاد به checking installationکه میرسه میپره بیرون و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته!!! این سند و رسیو سیستمم هم کار نمیکنه دیگه پس درحال دانلود نصب کردن چیزی نیاید باشه .
خیلی چیزا میتونه باشه و مهم ترش میتونه این باشه بازی درست نصب نشده دوباره نصب کنید.یا ویندوزت مشکل داره.یا مرورگرت مشکل داره.یا احتمال کمش این هست که اکانتی که ساختی مشکل داره یا درست وارد نمیشه یعنی به مرورگر مربوط میشه.اینارو امتحان کنید درست میشه!!!نقل قول:
ویندوزو تازه نصب کردم هیچ مشکلی هم نداره!!! یعنی چی دوباره نصب کنم . دوباره بزارم 379 مگ دانلود بشه؟!!! فکر نمیکنم از این چیزا باشه . اصلا ولش کن خر ما از کرگی دم نداشت.:41:نقل قول:
چرا سریع نا امید میشی حالا:31:.نقل قول:
ربطی به اون cheking installition نداره.چون اون برای اینکه بازی اجرا بشه هر دفعه میاد.
اول چک میکنه ببینه همچی درسته بعد بازیو اجرا میکنه.
ویندوزت چیه؟در ضمن مطمنی که بازی رو کامل آپدیت کرده؟!!شاید ناقص ریخته!!!
کامله دیگه 379 مگه . ویندوزم xp سرویس پک 2 .
یعنی بعد از اینکه چک میکنه دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
جالبه تو شرکت کار میکنه ولی خونه نه!!! مجبورم تو شرکت بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم بخاطر سرعته یا کلا این بازی اینطوریه . بنظر پایدار نمیاد . خیلی قاطی میکنی یهو جابجا میشه صحنه ها و زوایا!!! برای شما هم همینطوریه؟
از سرعتته برادر
دیگه ما هم خیلی به این تاپیک سر نمیزنیم
بابا این سرور ایرانی کی درست میشه بیام ؟
ما که تو کف موندیم با وینچستر dmg بزنیم ( مخصوصا به داریوش xD )
هه هه هه
بابا زور نزن
وینچستر همینطوریشم دمیج میزنه
فقط بستگی به لول طراف داره که جون کم کنه یا اصلا نکنه
راست میگه هرچه قدر لول بالا باشه راحتر میشه کشت.الان من خیلی راحت میتونم یه نفر رو بکوشم تا نسبت به قبل:دی
داریوش جان درست میگه مشکل از سرعتته.نقل قول:
اینترنت منم یبار قاط زد سرور گیر نیورد همون اروری که برا تو میومد و داد:20:
نقل قول:
حرف های ما کپی رایت داره ها :31:
حالا اگه این سرور درست شد skill هاشو 5 کنین بیایم بزنیم
ازون چسب زخم ها هم بدین + گانر من تک تیرانداز میخواد اینم بدین :31:
آقا من هیچی از این بازی نمی دونم می خوام این بازی رو بخرم (باید نسخه آنلاینشو بخرم؟)
چجور بازیه؟
از کجا بخرمش؟
گرافیکش چطوریه؟
و ...
1. خریدنی نیست برار مجانیه
2.باید دانلودش کنی
3.اسکرین شاتهاش هم تو سایتش هست
برای به بازی کاملا آنلاین به نظرم گرافیک خوبی داره
اینم سایته فارسیش:
کد:www.bfh.ir
server ایرانش هم هست؟ سرور اصلی سرعت نداره