این خارجیا دیگه اینقدرم نامرد نیستن.من چند بار شده که مثلا به یکی گیر دادم embrace یا مثلا خواستم باهاش صحبت کنم یارو همون اول گفته من پسرم و خداحافظی کرده.نقل قول:
حالا اگه ما باشیم هزار تا بلا سر طرف میاریم.
Printable View
این خارجیا دیگه اینقدرم نامرد نیستن.من چند بار شده که مثلا به یکی گیر دادم embrace یا مثلا خواستم باهاش صحبت کنم یارو همون اول گفته من پسرم و خداحافظی کرده.نقل قول:
حالا اگه ما باشیم هزار تا بلا سر طرف میاریم.
هادی جات خالی :دی
رفتم با برو بچ با مرام و باحال گیلد fb51 . دوساعت بیشتر طول کشید ولی کل دانگئون رو صاف کردیم . باس آخر هم drop داشت الان گذاشتم واسه فروش :دی
بعد من که tabber باشم بچه ها میدونن روی رندوم میزام با من میان کلی آیتم میگرن حال میکن دو تا stamp هم داد هی بچه ها میگفتن ty منم هی میگفتم np [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه head خفن گرفتم مثل اون head قبلی که درست کرده بودی برام زیاد فرقی ندارن فقط تو لول .
نگه داشتم واسه اون کوئستی که میگفتی باید بسازم . اومدی تو بازی بگو بهت بدم .
در کل امروز یه حال اساسی بردم .
نامرد خوب میذاشتی منم آن میشدم میومدم یه exp هم من میگرفتم.نقل قول:
در مورد کوئست هم باید بسازی نه اینکه پیدا کنی یا بخری.
دیدم Bebo آنلاینه ازش در مورد روز باس پرسیدم گفت چطور منم گفتم fb دارم . گفت از بچه ها بپرس اگه میان همین الان بریم من بیکارم اونا هم اومدن . شرمنده من خودم واسه فردا برنامه داشتم چون روز باس کشی شنبه و چهارشنبه هستش .نقل قول:
نامرد خوب میذاشتی منم آن میشدم میومدم یه exp هم من میگرفتم.
در مورد کوئست هم باید بسازی نه اینکه پیدا کنی یا بخری.
راستی الان میخوام برم BH اگه هستی آن شو بریم :)
اون آیتمی که خودت ساختی رو میگم ! اونو بهت بدم بری تحویل بدی !
ایول الان میام bh .
یه دو ساعت در نقش catshop بودم فقط 40 تا نکتار فروختم !
رفتم به شیوه ای که گفتی coal جمع کردم حدود 45 دقیقه 23 تا جمع شد بازم خوب بود دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط هادی از یکی بپرس اونجا که ما دیروز رفتیم در نقش پورت برای archo ازش استفاده کردیم اونجا چی کار میکنن !
من یه کوئست اونجا رو زدم بعد منو فرستاد یه جایی که کلی مب لول 75( elite ) ! یه سری آیتم هم میشه ساخت معلوم نیست چی هستن .
مثل اینکه rebirth از اونجا میرن.
باید بپرسیم از گیلد.
ولی بازیش واقعا گسترده هست.خیلی کار داری انجام بدی که آدم وقت کم میاره.ما با اینکه لول +50 هستیم ولی هنوز خیلی چیزای بازی رو نمیدونیم.
بازیش نسبت به wow زیاد گسترده نیست شاید 1/10 اون هم نباشه ولی در مورد اینکه چیزی ازش نمیدونیم موافقم :دی
همه چیز تو این بازی به پول ختم میشه . یعنی هر چقدر هم که تلاش کنی بازم باید پول خرج کنی .
وقتی یه آیتم رو فقط تو یه لول خاص میشه بدست بیاری یعنی وقتی ازش گذشتی باید پول خرجش کنی . خیلی نامردیه این قسمتش .
در کل من که باحاش حال میکنم هر چی هم سخت تر حالش بیشتر . بالاخره یه روزی منم یه بال میخرم با یه لباس باحال :)
خوب اینکه درسته همه بازیهای فری همینطوری هستن.اصلا بازی فری وجود نداره.بالاخره شرکت سازنده باید هزینه هاش رو تامین کنه تا ماها بتونیم بازی کنیم.حالا این که خوبه.شایا رو بازی نکردی.این در مقابل اون واقعا فری هست.
شایا رو که ذیگه ممد بغالم میدونه اصلا واسه چاپیدن بازیکنا درست شده! : دینقل قول:
باز معلوم نیست چه مرگشه نمیشه رفت تو بازی ! خوبه سرور official ه وگرنه معلوم نبود چی ازآب در میومد .
آخه خیلی جالبه.فقط 300 میلیون باید بدی تا کاراکترت 15 روز زنده باشه.15 روز تموم شد دوباره 300 میلیون.آخه چطور میشه هر 15 روز 300 میلیون درآورد تازه اگه لباس و سلاح و اینا نخوای بخری فقط برای داشتن کاراکترت باید 300 میلیون بدی res rune بخری.:18:نقل قول:
یه پچ 9 مگی داده.مشکل خاصی نیست.نقل قول:
باز معلوم نیست چه مرگشه نمیشه رفت تو بازی ! خوبه سرور official ه وگرنه معلوم نبود چی ازآب در میومد .
همین الان دانلود کردم !
خب چرا قبلش چیزی نمیگن اینا یهو سرور Down میشه . حتی تو بازی هم یه پیغام نمیاد که مثلا سرور تا 2 ساعت down ه .
داشتم dull claw خرید و فروش میکردم ! یکی بود 27 تا داشت دونه 2000 خریدم :دی
دیشب هم که تا صبح آنلاین بودم فقط 80.000 تا درآوردم . خدایا برسون پوووووووول :دی
اه این دیگه خیلی نامردیه !!!!!! نههه ---- ---- ---- fuckkkkkkkkkkkk
rollback شده هر چی dull claw خریده بودم نیست از نیم ساعت قبلتر اومده . خداااااا
جنسای این قیمتی رو از کجا پیدا میکنی؟خیلی ارزونه.نقل قول:
وقتی داشتی میخریدی؟ دی سی شدی؟
گفتم که ! مثلا dull claw از یه مب drop میشه میری شهر نزدیک همون مب احتمالا ملت که کوئست میزدن کلی جمع کردن یه سری هم نمیدونن واقعا چی جمع کردن مثل من و خودت که اوایل هر چی گیرمون میومد میفروختیم به NPC .
نه دو سه دقیقه قبلش خریده بودم ! البته همیشه یکم طول میکشه تا dc شه ولی نباید rollback میشد :((
یه heavy armour که دیروز برام دراپ شده بود تو AH فروختم 80k.چه حالی داد.یه رینگ هم بود فروختم 40k.
رفتم 6 تا اسکیل آپ کردم.
همونایی که میگفتی آشغاله دیگه ! :دی
این اسکیل هارو چجوری آپ میکنید؟کلی اسکیل اون پایین مونده هر کاریم میکنم نمیاد بالا:41:.
در ضمن این جادو رو از کجا یاد بگیرم اسمشو میگید!
آخه کلی ذره ه سلاح دارم که چون جادو بلد نیستم نمیتونم استفاده کنم.
من که نفهمیدم چی گفتی...کدوم پایین مونده؟نقل قول:
سلاح و زره چه ربطی به جادو داره اصلا؟
بیخیال تو بازی بهش گفتم .
یه باس رو تنها کشتم هادی ! تو هم الان کوئستشو میگیری ببینم میتونی ؟ :دی
اگه منم خودمو هیل میکردم میتونستم بکشمش.:31:
در حال حرکت نمیتونی اتک بدی ؟
من تو wow که هانتر (آرچر) داشتم میزدم بعد میچرخیدم مب همینطوری دنبالم میومد و کتک میخورد و به من نمیرسید . اینجا میتونی همچین کاری بکنی ؟
نه تو حرکت نمیشه اتک داد.
خیلی مزخرفه همه راه ها رو بستن تنها راه هم خرید از بوتیکه ! نه میشه فارم کرد نه حتی برای خرید تو ah یا cat وجود داره . فقط بوتیک
drop rate مزخرف ترین کلمه ای که میشه به این بازی نسبت داد اصلا همچین چیزی وجود نداره .
دیروز یادته رفتیم واسه کوئست چقدر ghost charm داد امروز رفتم همونجا یک ساعت زدم باورت میشه فقط 2 تا داد ! حالا من خوش خیال رفته بودم compund oil از اینا بگیرم که آیتم دراگون به زور داد چه برسه به اون . تمام جذابیت بازی با این چیزا داره از بین میره هر چی فکر میکنم بازم میبینم اینا دیگه بیش از حد همه چیز رو وابسته به پول کردن . حتی اگر هم بخوای پول رو این بازی بدی با یکی دو تا آیتم مشکلت حل نمیشه باید مدام خرج کنی .
دو سه روزه سرگردون دنبال متریال نه کوئست میشه زد نه همون متریال گیر میاد . اون بازیهایی که هزینه ماهیانه میگیرن ولی همه چی برای همه یکسانه واقعا شرف دارن به این بازی های به اصطلاح Free .
منظورم همون passive skills بود.نقل قول:
پس چجوری باید riquisite Magic رو بالا برد.
loooool هادی موفق شدم :8::27:
به طوری خیلی اتفاقی اون 3 تا آیتم مخصوص تیلور لول 4 رو ساختم هر سه پشت هم و هر سه دو ستاره در اومد ! :18:
خودم کف کرده بودم . به من میگن خر شانس :27:
اینم عکس آیتما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بابا ترکوندی...البته شانسی نیست چون خودش 2 ستاره در میاد.منم اولی رو که ساختم 2 ستاره شد.
راستی rough fur از کجا آوردی؟خریدی؟
چجوری ارمور یا ... دو ستاره بسازم.چرا هیچ توضیحی نداده.
مگه تیلورت لول 4 شده که میخوای دو ستاره بسازی؟
علی drop rate متریال leather و compound oil بیشترینش 9% ئه .چیکار کنیم؟اصلا نمیشه فارم کرد.
یه چیزی تو سایت دیدم تو مایه های secret mine یه یه همچین چیزی که compound oil و leather هم با احتمال زیاد از توش در میومد عکس یه dungeon به اسم arena هم کشیده بود.من سر در نیاوردم.تو وقت کردی نگاه کن ببین چیزی میفهمی.
من یه بار دیگه رفتم واسه فارم کلا از زندگی سیر شدم . اینا که 8K دونه ای میفروشن حق دارن خدایی .نقل قول:
باشه میرم ببینم اون چیه خبرشو میدم .
دوتا کوئست داشتم توی همون دانگئون fb51 با یه گروه 3 نفری رفتیم صاف کردیم اصلا باور نمیکردم بشه .
یه آیتم هم داد 25 تا rep میده گذاشتم ah واسه فروش 2 میلیون (البته یکی گذاشته بود 180.000) ولی اگه تموم شه شاید یه بنده خدایی واسه منم خرید :27:
یه barb لول 4 هم ساختم در حد تیم ملی آیتم دراپ میشه فقط دارم میفرستم واسه خودم تا از این راه پول در بیارم .
راستی بیکار شدی بیا بریم همین fb19 یه راست بریم باس شاید mold دراپ شد خدا رو چه دیدی :دی
تیلور ندی بابا :31:.آره lv.4 زده.3 تا چیزم باید بسازم که 2 ستاره باشه.:38:نقل قول:
حالا اگه میشه بگو چیکار باید بکنم.
هیچی دیگه شانسیه.نقل قول:
باید اینقد بسازی تا دو ستاره در بیاد.
هادی جان واقعا چه راهنماییه بزرگی کردی :rolleye:.نقل قول:
منطورم اینکه خوب چجوری باید بسازم من تا حالا نساختم.:10:
اگه نساختی پس چطور لول 4 شدی؟نقل قول:
هادی تو 10 دقیقه 12 تا compound oil در آوردم اونم فقط با 10000 تا پول :27:
رفتم اونجایی که پایین ترین لول مب اون رو دراپ میکنه از این لول پایینا که کوئست میزدن پرسیدم برای فروش دارین من میخرم یه سری که نمیدونستن چیه مجانی دادن یه سری هم میدونستن خوبه ولی قیمت نداشتن :31:
این بهترین و راحت ترین راهشه .
flight mastery رو هم تا لول 10 گرفتم رفتم همون بالی که اول بازی داده بود رو خریدم الان سرعتم تقریبا نزدیک به همون بال خفاشه . به هر حال از هیچی بهتره :46:
نمیدونم والا.حالا اگه میشه شما بگو چجوری میشه ساخت و کار کرد.نقل قول:
خیلی نامردیه برای این دراگون کوئست حدود 80000 تا 90000 تا خرج کردم آخرشم باز یه آیتم دیگه داد.:23:
مسخره هی این آیتمو میخریدی یه چیز دیگه میگفت.خلاصه دهنم سرویس شد آخرشم یه compelate... گفت پیدا کنی.این آیتم هااییم که میده اصلا پیدا نمیشه باید بخری اونم با قیمتای افتضاح.:13: