سلام بچه ها من هرجا گشتم وسترن 3 ترابایت نداشت
فقط سیگیت و هیتاچی بود
من رو مک بوک پرو هیتاچی دارم خیلی راضیم اما نمی دونم بزرگتر و 3.5 اینچیش چطوره؟
کدوم بگیرم؟
Printable View
سلام بچه ها من هرجا گشتم وسترن 3 ترابایت نداشت
فقط سیگیت و هیتاچی بود
من رو مک بوک پرو هیتاچی دارم خیلی راضیم اما نمی دونم بزرگتر و 3.5 اینچیش چطوره؟
کدوم بگیرم؟
سیگت خود طرفم داره میگه نگیر چندبار برگشتننقل قول:
بین وسترن گیرین و هیتاچی ؟هیتاچی خوبه؟
راستی ارزش داره برای بلک هزینه کنم ؟
seagate هارده خوبیه و مشکلان و خرابی برای همه هاردها هست.نقل قول:
بلک ارزش نداره چون قیمتش بالاست.گرین هم که اصلا نگیرین.
برای 3ترابایت هم وسترن گرین بدرد نمی خوره؟نقل قول:
سیگیت خوبه ؟
سلام به دوستان عزیز
قصد خرید یه هارد SSD 128 واسه لپ تاپ مک بوک پرو 13" مدل ۲۰۰۹ رو دارم ، خواستم چند مدل خیلی خوب رو بهم پیشنهاد بدین با قیمت و یه کوچولو توضیح
قیمتش زیاد مهم نیست ولی ترجیحا زیره ۴۰۰
خیلی خیلی ممنون
درسته مشکل دارن اما میگه جدیدا مشکلاتش زیادهنقل قول:
پس برم سراغ هیتاچی؟
کی گفته مشکل داره؟نقل قول:
خود طرفنقل قول:
اشنامونم هست
سیگت هم داره
سیگیت هارد خوبی هست و شاید اون تعداد اشکالی هم که در فرومها و یا ... بهش اشاره شده به خاطر فروش بالای اون هست. یعنی هر محصولی بیشتر فروش کنه خب ایراداتش بیشتر نمایان میشه. من خودم سیگیت رو انتخاب نمیکنم فقط و فقط به خاطر سر و صداش! و گرنه تو گزینه سرعت بهترین هست. البته شاید وسترن بلک بهترین باشه ولی قیمتش تقریبا دو برابر هست!
خوب سیگیت که اینجوری شدنقل قول:
وسترن گرین هم سرعتش کمه
وسترن بلک هم قیمتس بالاس
هیتاچی چطوره؟
و قیمت هراد 2ترا چنده ؟1ترا بگیرم یا زیاد فرقی ندارن 2 بگیرم؟
نه دوستان seagate مشکلی نداره ولی به قول دوستمون ممکنه کمی نویز داشته باشه.تو رنج قیمتیه خودش بهترینه.
صدای سیگیت که خیلی کمه. یادمه در مقایسه صدای هاردها حتی از گرین هم کم صداتر بود ( 500 یا 1 ترا یادم نیست)
برای یکی از دوستان می خوام یه هارد 1 ترابایت اداپتوی بگیرم چی پیشنهاد می کنید
کیفیتش خوب باشه براش ارشیو می خواد
:11:
نقل قول:
این دیگه از اون حرفها بودا. اصلا مگه گرین صدا هم داره که بخواد از یکی دیگه بلندتر باشه؟
اینو ببیننقل قول:
یا اینکد:http://www.tomshardware.com/reviews/2tb-hdd-caviar,2261-10.html
شما گفتی کهکد:http://techreport.com/articles.x/16472/11
صدای سیگیت و گرین تقریبا در یک سطح هستند. خودم 1 ترا دارم که بر خلاف گفته شما صدای خیلی کمی داره. :7:نقل قول:
من خودم سیگیت رو انتخاب نمیکنم فقط و فقط به خاطر سر و صداش!
اقایون من برم هیتاچی بگیرم 2 ترا شو
ببینیم چی میشه
با سلام خدمات دوستان
من یه هارد اکسترنال میخواستم 1تراباتی باشه.کیفیت ساخت بالا داشته ساشه محمکم باشه.زیبا باشه usb3باشه نهایت قیمت حدود 140باشه هرچه کوچیکتر و جمع و جور تر باشه هم بهتره.استفادم هم واسه پلییر و کامپیوتر هست.
ممنون میشم بهترین گزینه رو معرفی کنید
????????????????نقل قول:
نقل قول:
تاپیک جامع هارد اکسترنال:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428999&page=196
نقل قول:
والا رویووی کاربران اینجا و اکثر فرومها یک چیز دیگه میگه و این تنایج یک چیز دیگه. من الان خودم وسترن دسکتاپی یک ترا دارم ( که توش همین هارد گرین هست ) که تو کیس هم نیست که صداش گم بشه رو میزم هست و جز موقع روش شدن اول که وز وز میکنه بعدش دیگه هیچ صدایی حتی موقع کار کردن من ازش نمیشنوم. قابشم که بالا و پایینشم بازه برای تبادل هوا. ولی یک هارد سامسونگ دارم که تو کیس هست و کیس زیر میز و از اونجا دارم صداش رو میشنوم!
به هر حال در اینکه سیگیت برند معتبر و پرفروشی هست شکی نیست ولی کافیه یک سری از مدلها اشکال دار باشن تا خیلی از خریداران و فروشنده ها بر ضدش بگن.
از دیدگاه مدیریت کیفیت اگه مصرف کنندگان یک محصول 100 % هم راضی باشن و اون رو توصیه بکنن ، شخصی که میخواد بخره تازه 50% احتمال داره اون رو بگیره و ممکنه بره یک محصول دیگه رو بگیره! ولی کافیه چند نفر از یک برند بد بگن ، حالا اون شخصی که میخواد بخره ، 100% اون برندی که ازش بد گفته میشه رو نمیخره! و این بدگویی همینجور بین کاربرا و فروشندگان میچرخه!
من خودم یک 500 اکسترنال ADATA با USB3 قبل از عید خریدم حدود 100/000 تومان و ازش خیلی راضی بودم ولی یک هفته پیش یک هارد اکسترنال وسترن دیجیتال با USB3 برای دوستم خریدم و هارد خودم که دستش بود ازش گرفتم، اینقدر دوست داشتنی بود که دلم نمی خواست بهش بدم! از نظر اندازه تقریباً نصف هارد من بود و رنگ مشکی قشنگی داشت. قیمتش هم 141/000 تومان نقدی خریدم (خرید 30 روزه را می گفت 148/000 تومان)نقل قول:
دوستم هم که 2 ماه بود هارد من دستش بود تا دیدش فوری هارد من را آورد داد و اون را گرفت که مبادا من دورش بزنم! و بردارم برای خودم:24:
همون مارک ADATA هم که داشتم ازش راضی بودم فقط وسترن دیجیتال نسبت به اون خیلی کوچکتر بود
هر دوتاش بدون آداپتور برق بود(فقط کابل USB3)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=430
سلام
دوستان یه هارد 1 ترا هیتاچی گرفتم 7200 دور 32میگ بافر هارد قبلیم مکستور 1ترا بئذ الان به نظرم صدا بیشتر شده الباع یه پیچشو بستم ممکنه ازون باشه ؟یا 2تا هارد روی همن از اونه؟
راستی ویندوزو میخوام عوض کنم روی کدوم بریزم ؟ویندوز و برنامه روی یه هارد باشن خوبه یا مثلا ویندوز روی یه هارد دیگه و روی هارد بعدی برنامه بریزم؟
راستی raid چیه ؟
سلام یه هارد 1 ترابایت اینترنال می خواستم که sata 3 داشته باشه و از برند سامسونگ یا سیگیت باشه (قیمتشم مناسب باشه)
با تشکر
1tb samsung hd103sj=68نقل قول:
1tb seagate 7200.12=68
sata3 فقط مدله وسترن هست که حدوده 110 تومان قیمت داره.
سلام هارد 500 گیگ خوب با حداقل قیمت 55 تومن معرفی کنید از سه برند سامسونگ - سیگیت - وسترن
samsung hd502hj 500gb=48نقل قول:
seagate 7200.12=45
wd cavira black 500gb=85
اولی کمیاب شده.
وسترن که گرونه ولی از اون دوتا شما کدوم را پیشنهاد می کنید؟ چرا؟نقل قول:
لطفا یه لینک هم از مشخصاتشون بدید
ممنون
samsung چون سرعته کمی بیشتر+گارانتی بهتر.نقل قول:
مشخصات هم سرچ گنین تو گوگل.
سرچ کردم فقط مشکلاتش رو آورد.نقل قول:
شما مطمئنید که این چیز خوبیه
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
به تازگی می خوام یه هارد اکسترنال بخرم با ظرفیت 1 ترابایت و یو اس بی 3، اگر می شه دوستان راهنمایی کنید، چه برندی، چه مدلی و خلاصه هر چی نیازه ...
خیلی ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا به حال بیش از 20 تا از این هارد بستم واقعا تا به حال کسی شکایتی نداشته هارده سیستم خودم هم همینه.نقل قول:
البته این دلیل نمیشه که 100% بدونه مشکله ولی از نظره من ارزشش از هاردهای موجود در بازار بیشتره.
ممنوننقل قول:
فقط من تو فروشگاه های داخلی این مدل را پیدا نکردم. شما لینکی دارید به من بدید
با عرض سلام و خسته نباشید
هارد 1 ترا پاسپورتی نسبت به آداپتوردارها چه معایبی دارد ؟آیا سرعتش پایینتره؟اگه مساله ای نیست در سرعت بهترین هارد 1ترا پاسپورتی کدام است؟با تشکر
اگر منظورتون samsung است که کمیاب شده و هفته پیش تو بازار نبود.نقل قول:
نقل قول:
معایبی که میشه نام برد:
- قیمت بالاتر ( تقریبا 1.5 برابر نسبت به آداپتوری ها )
- بدلیل تامین برق از USB در این مدلها ، در صورت استفاده از سیسم با پاور ضعیف یا پورت USB مشکل دار ، ممکنه هارد شناسایی نشه.او کلا از این لحاظ امنیتش پایینتر هست.
سلام
من می خوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم
وسترن خوبه یا سیگیت
من خودم 320 سیگیت دارم بد نیست ولی یه 160 گیگ سیگیت داشتم بعد از 3-4 سال بد سکتور افتاد و داقون شد البته کمی درستش کردم ولی تا حدی اطلا عات توش باید ریخت .
می خوام سرعت انتقالش زیاد باشه و زیاد سرو سدا نکنه ؟
قیمتشم تا 100 تومن خوبه . :11:
wd caviar black 1tb sata6gb=110نقل قول:
seagate 1tb 7200.12=70
samsung هم کمیاب شده و تقریبا نایابه.
سلام خدمت دوستان محترم
من مي خوام كه يك هارد 1ترا بخرم.(اطلاعاتم خيلي در زمينه ي سخت افزار ناقصه:41:)
راستش سعي كردم كه از صفحات اول يه نگاهي بندازم كه صفخات اول يك سري نمودار بود ولي بعد كه جلوتر اومدم ديدم كه اصلا اسمي از اونايي كه مقايسه شده نيست. يعني اونا هارد نيستن يا قديمي اند؟(ولي اگه درست درك كرده باشم اون ها خانواده هستن و هاردايي كه شما پيشنهاد ميديد هر كدوم جزيي از اين خانواده ها باشن)
حالا در مورد نياز خودم كه چه نوع هاردي مي خوام ميگم.
راستش من تو كار دانلود فيلم وسريال هستم و مي خوام آرشيو خوبي تهيه كنم.
نيازم به هارد اكسترنال در حدي هست كه حدود 1 ماه يكبار (شايد بيشتر يا كمتر) بيارمش به سيستم وصل كنمشو فايل هايي كه دانلود كردم را از هارد اينترنالم كه ظرفيت محدودي داره(120 گيگ) به اون انتقال بدم و بد جداش كنم(پس تا حالا فكر كنم كه مدل هاي پاسپورتي به كارم نمياد,درست ميگم اگه غلط گفتم بگيد.:8: )
مسئله ي سرعت هم زياد مهم نيست (نه كه حالا برا انتقال يه بلوري 20 گيگي يا فيلم 700 مگي 1ربع معطل بشم. :18: )
من جنس خوب ميخوام عمر دار كه تا مدت ها خيالم راحت باشه از دستش(چون ميدونيد با وضع نت ايران رفتن 1 ترا به هوا يعني كه خودم هم به هوا ميرم:2: )
بازم اگه اطلاعات لازم هست بگيد تا در اختيار بگذارم.
در ضمن ممنون ميشم هاردي كه معرفي مي كنيد اطلاعات كاملشم يك جا را معرفي كنيد كه برم بررسي كنم
ببخشيد كه طولاني شد.
آخه از يك اصفهاني هم انتظار ديگه اي نميره كه هميشه دنباله جنس خوب هست.
در نهايت هم ممنون:11:
اگه شما نبوديد نميدونستم با كي مشورت كنم(به اين فروشنده هاي دزد هم يك ريال نميشه اعتماد كرد. )
با توجه به توضیحات شما یعنی اهمیت عمر بالا ، آرشیو و مهم نبودن سرعت ، بهترین گزینه وسترن هست.
میتونید یک وسترن سری گرین اینترنال بخرید و داخل کیس باشه و البته روش بهتره ویندوز نریزید. یا هم یک هارد اکسترنال دسکتاپی وسترن بگیرین که در اصل داخل اون هم همون سری گرین هست.
ترجيح ميدم دسكتاپي باشه كه امنيتش بره بالا تر(هم ضربه نخوره هم منبع برق جدا داشته باشه)نقل قول:
اگه ممكن هست در موردش يه توضيح بديد.
اسم دقيق مدل پيشنهادي را بگيد.
ممنون