منم مي دم. اما اگه ترازام بد شد نميذارم!D:نقل قول:
Printable View
منم مي دم. اما اگه ترازام بد شد نميذارم!D:نقل قول:
يه سوال.
كسي كتاب درس حسابان مبتكرانُ ميشناسه؟؟به درد كنكور مي خوره؟
ببینید به نظر من اگر شما در کنکور ذهنی عملی رو انجام دادید و خدایی نکرده اشتباه کردید.خیلی خیلی به زمانتون لطمه زدید و همچنین اعصابتون خورد می شه و اگر جواب در گزینه ها باشه که دیگه واویلا هست.حالا اگر بنویسید احتمال اشتباه بسیار میاد پایین و اگر اشتباهی هم باشه به راحتی می تونید ببینیدش و اصلاحش کنید
دوره مبتکران رو برای ریاضی خط بکشید مخصوصا محمود نصیری به دردتون نمیخوره به هیچ وجهنقل قول:
كسي كتاب درس حسابان مبتكرانُ ميشناسه؟؟به درد كنكور مي خوره؟
دوست عزیز معلومه که اول داشتید به ترتیب مینوشتید ولی بعد تلاش یادتون اومده و درستش نکردید :دینقل قول:
اولین چیز
منطقه تحصیلی
دوم استعداد
سوم اطمینان به نفس
چهارم درک خودت از درس
پنجم استادات
ششم تلاشتن
و ........
در هر حال من طبق تجربه ی خودم بتون میگم . استعداد اصلا اهمیت نداره ! فقط و فقط و فقط تلاش مهمه . من به شخصه اصلا به هوش اعتقاد ندارم از لحاظ علمی :دی
کاملا موافقم:20:نقل قول:
من خودم همون وقت که داشتم میومدم دوم دبیرستان دور مبتکران یه خط قرمز کشیدم:31:(البته واسه راهنمایی که آدم دغدغه ی کنکور نداره خیلی خوبه و من اصلا قصدم توهین نیست و واقعا هم خیلی چیزا رو مدیونم به این کتابای مبتکران):46:
دقیقا...استعداد در مقابل تلاش به نظر منم اصلا به حساب نمیاد :20:نقل قول:
سلامبه نظر من كتابهاي درسي ايران(حداقل اختصاصياش) مثل يك بازي فكري ميمونه! يعني كتاب اول بازي يكم ما را راهنمايي كرده و بعداز ما خواسته كه اونو تموم كنيم. تو كنكورم فرض بر اينه كه ما به طور كامل بر بازي مسلطيم و همه ظرايف اونو بلديم!
از همه اونایی که جواب دادن ممنونم.:46:ولی منظور من صرف کارنامه گذاشتن نبود منظورم این بود که با هم رقابتی،رفاقتی(چه کلمه ای) داشته باشیم.نقل قول:
سلام.1 کتاب حسابان مبتکران من میشناسم که نوشته عباس امیدوار هست خیلی خیلی عالیه.کتاب حسابان خوشخوان هم خوبه.نقل قول:
عباس امیدوار شدیدا تایید میشهنقل قول:
سلام.1 کتاب حسابان مبتکران من میشناسم که نوشته عباس امیدوار هست خیلی خیلی عالیه.کتاب حسابان خوشخوان هم خوبه.
نقل قول:ممنونم برای نظراتتون:11:.نقل قول:
اما به نظرم آزمونها آدم رو اجبار میکنه که یه درس خاصی رو بخونیم و به یه ترتیب خاصی پیش بریم. اما من ترتیبی که برای خودم چیدم فرق داره. میدونم آزمون برای سنجش خوبه اما این کار رو خودم هم میتونم بکنم و این کاریه که چند وقتیه دارم انجامش میدم.
در مورد اینکه رتبه رو میشه از آزمون فهمید، در این مورد هم وقتی من رتبه های حدودی سال قبل رو با درصدهاشون داشته باشم، اینم حل میشه.
:11:نقل قول:
اونو که حتما میرم.
کار درستی میکنی هر جور که راحتی و میدونی که درسته بخون...نقل قول:
ممنونم برای نظراتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اما به نظرم آزمونها آدم رو اجبار میکنه که یه درس خاصی رو بخونیم و به یه ترتیب خاصی پیش بریم. اما من ترتیبی که برای خودم چیدم فرق داره. میدونم آزمون برای سنجش خوبه اما این کار رو خودم هم میتونم بکنم و این کاریه که چند وقتیه دارم انجامش میدم.
در مورد اینکه رتبه رو میشه از آزمون فهمید، در این مورد هم وقتی من رتبه های حدودی سال قبل رو با درصدهاشون داشته باشم، اینم حل میشه.
دوست عزیز تشبیه جالبی به کار بردی و باید بگم اگه منظورت اینه که دنبال کتاب کمک درسی بریم تا به قول شما به بازی تسلط کامل داشته باشیم باید بگم قانون بازی رو بلد نیستینقل قول:
خوب دوستان عزیز شماها لازم نیست خیلی خودتونو درگیر کنین تا به کل مباحث کتاب اشراف داشته باشین منظورم اینه که لازم نیست به طور وسواسی درس رو بخونین اینطوری وقتتون گرفته میشه
کاملا تایید میشه.نقل قول:
همون فیلمه که گفتم مال تخصص بود، میگفت فقط کافیه چند بار چشمتون به همه ی مباحث خورده باشه نه اینکه خیلی وسواسی بخونید و از یه سری غافل بشید. البته این بیشتر برای درسهای حفظی صادقه فکر کنم تا درکی ها.
برای درسهای فهمیدنی نیز نیازی به افراط نیستنقل قول:
سلام.امیدوارم نظر من و بر حسب فضولی نذارید چون من نمیتونم بفهمم کسی اشتباه میکنه(البته از نظر من)و بهش گوشزد نکنم.در مورد بحث اجبار باید بگم که جبر اگه اختیار رو سلب نکنه از انحطاط مطالعه جلوگیری میکنه.نقل قول:
در مورد سنجش هم به نظر من محیط و ابزار و عادت به آزمون دادن از همه مهمتره.
البته باید بگم که همه اینها نظر منه و بطور کل بیان شده و ممکنه شما فرق داشته باشید .درضمن اگر شما این روش رو با شناخت کامل از خودتون انتخاب کردین اصلا عوضش نکنین.:46:
سلام
کسی راجع به روش مطالعه آلفا چیزی میدونه ؟ ( تو یه تبلیغ خوندم مطالعه با این روش نیم ساعتش به اندازه 10 ساعت خوندن عادی کاربرد داره )
به احتمال زیاد باید چرت باشه!نقل قول:
کسی راجع به روش مطالعه آلفا چیزی میدونه ؟ ( تو یه تبلیغ خوندم مطالعه با این روش نیم ساعتش به اندازه 10 ساعت خوندن عادی کاربرد داره )
من دربارش چیزی نمیدونم ولی واقعا تو خودت باورت میشه؟اصلا با عقل جور در میاد؟نقل قول:
بچه ها روش الفا تضمینی کار میکنه
صد در صد درسته
میشه یکم در موردش توضیح بدید !نقل قول:
میشه یه توضیح مختصر در موردش بدین؟ اصلا مال کلاسی چیزیه؟
ای بابا بگیرین درستونو بخونین و دنبال الفا و بتا و از اینجور شر و ورها نرید
دوستان واقعا نباید دنبال این روشها برید.وقتتون رو از دست می دید.
مردم کار ندارن میان این روشها رو راه می اندازن.کدوم نفر برتر کنکور آلفا استفاده کرده؟
بابا اینها می خوان از جو کنکور سو استفاده کنند و پولی به جیب بزنن و ماها روهم به عنوان موش ازمایشگاهی استفاده میکنننقل قول:
والا این آلفا رو توی یه مقاله ای خوندم مثلا یکی از شیوه هایی که گفته بود این بود که مثلا برای اینکه حفظتون شه امام حسن عسگری چند سال تو زندان بوده میاید ع اولشو در نظر میگیرید که شبیه عدد 6 هست. بعد این 6 همون جوابه ! خیلی جالبه من یه بار فقط خوندم ولی چن سال پیش با اینحال هنوز یادمه :دی
حالا اگه 7 سال بود چی؟اینجوری که باید بیشتر از وقت مطالعه بریم شباهت یابی کنیمنقل قول:
بچه ها کسی شماره ای آدرسی...از رامین نیکخو داره؟
این بابا کی هست؟نقل قول:
مشاوره!....نقل قول:
این بابا کی هست؟
شما هنوز دارین بحث می کنید ؟ بابا برین یکمم درس بخونین :دی :دی
نه شوخی کردم اینترنت خوبه اما زیادی نه من یه یه ربع روزا میشستم و شبا هم ساعته 10 و نیم میشستم البته تو تابستون نه تو سالا
من یه سوالی هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده ...
مثلاَ یه فردی که میانگین روزی 4 ساعت مطالعه میکنه (3-4 روزه رسوندش به 4 ساعت ) یه روزی که خیلی حال درس خوندن داره می تونه ساعتو به 6-7 برسونه ؟؟ یعنی از درس زده میشه ؟؟؟
نکته دیگه اینکه از اونجایی که اکثراَ 2-3 هفته ای هست شروع کردید به درس خوندن یه پیشنهاد جالب براتون دارم :
اگه ساعت مطالعه واقعیتونو یه جایی یادداشت کردید ( از 1 ماه پیش تا حالا ) نمودار میله ای ساعت مطالعه - روز رسم کنید برای من که خیلی جالب مثل یه تابع متناوب شد که دوره تناوبش 5 روز بود شما هم امتحان کنید ..
دوست عزیز من نمونه بارز هستم!
در طول سه سال اخیر میانگین مطالعه روزانه ام - بوده:دی(البته به جز شبای امتحان که تا 7-8 ساعت هم میخوندم!)
اما الان حدود یک هفته است که دارم روزی 7-8 ساعت نرمال میخونم!
ممنون/:5:
سلام.اول بگم که از پیشنهادتون ممنونم.در مورد سوالتون باید بگم که شما باید نوع دیدگاهتون رو نسبت به ساعت مطالعه عوض کنین.محاسبه ساعت مطالعه تا زمانی خوب هست که به عنوان هدف شما در نیاد (یعنی از ساعت مطالعه در راستای هدف استفاده کنی نه ساعت مطالعه خودش یه هدف بشه برات).نقل قول:
کاملا حرفتون رو قبول دارم بسیار عالی گفتیدنقل قول:
بچه برنامه کانون رو به صورت عکس کردم : دی
البته ماله این آزمون جمعس :دی
ماله یکی از بچه ها بود اینجا نوشته بود
کد:http://www.picestoon.com/out.php/i60598_kanoon.jpg
من هنوز نصفشو نخوندم
خیلی خیلی زیاده : دی
منم نصف بیشترشو خوندم ، تصمیم دارم تابستونو از روی برنامه ی کانون بخونم ولی از مهر به بعد آزموناش رو برم .
راستی این دروس دوم و سوم اینا مهر به بعد هم آزمون میگیرن ازشون ؟ برای کسایی مثه من که تابستون آزمون ندادن ؟
نقل قول:
بله - روز از نو روزی از نو
دوباره همه اینارو امتحان میگیرن .
چه جالب.منم نصف ببشترشو خوندم .منم تصمیم دارم تابستونو از روی برنامه ی کانون بخونم(ولی آزمونم میدم)نقل قول:
آره دروس دوم و سوم بصورت زوج درس ارایه میشه.
ولی بدیش اینه که در تابستون ادبیات و دینی نداره