من با نظر ایشون موافقم.زمانی که کسی رو تن به تن ( با C)میکشی این قابلیت رو برای یک بار بهت میده.البته اسلحه های مختلف تعداد مارک کردنشون مختلفه.مثلا من اسلحه رو دارم که باهاش سه نفر رو مارک میکنم.نقل قول:
Printable View
من با نظر ایشون موافقم.زمانی که کسی رو تن به تن ( با C)میکشی این قابلیت رو برای یک بار بهت میده.البته اسلحه های مختلف تعداد مارک کردنشون مختلفه.مثلا من اسلحه رو دارم که باهاش سه نفر رو مارک میکنم.نقل قول:
من هم بازی رو تموم کردم خیلی عالی بود
اولین باری بود که یکی از بازی های Splinter Cell رو تموم میکردم
بازی اصلا اون سبک فوق العاده stealth رو نداره...مثلا تو دابل ایجنت 3-4 تا سرعت مختلف می تونستی داشته باشی با چرخوندن چرخ موس...ولی این یا راه میره یا می دوئه...
کلا جایزه بدترین تغییر سبک رو باید بهش داد...یه چیزی در حد کماندوز که آخریش افتضاح بود
با این حساب به شما پیشنهاد می کنم حتما نسخه قبلی این بازی یعنی ، دابل ایجنت رو امتحان کنید تا لذتی دو چندان ببریدنقل قول:
اون رو هم اون زمان یه دو تا مرحله ازش رد کردم ولی چون خیلی مخفی کاری نوش داشت بی خیال شدمنقل قول:
آخه من اصلا اعصاب درست و حسابی ندارم اگه تو بازی بخواند سر من قر بیاند یه هو دیدی با کله رفتم تو LCD خلاصه سعی میکنم اینجور بازیا رو انجام ندم :31:
من با کلتم میتونم 4 نفر رو بزنم!نقل قول:
فقط تنها بدیش اینه که اگه 10 نفر رو پشت سر هم تو درگیر تن به تن بکشی، باز هم فقط یه بار میشه از این قابلیت استفاده کرد! یعنی جمع نمیشه. البته شاید تو حالت easy اینطور نباشه.
من همه ی نسخه هاش رو بازی کردم، اتفاقا میتونم بگم که خیلی جالب شد! کلا با جریان داستان همخوانی داره. سم عصبی شده و دیگه واسه خودش کار میکنه، پایبند هیچ اصولی نیست و هرطوری بخواد کار میکنه...نقل قول:
راستی، اگه یکی پشت در باشه، میشه از این ور در بهش شلیک کرد؟ من گواهی دیدم که نیروهای دشمن، وقتی از اتاق بقلی صدای تورو میشنون، یهو به در شلیک میکنن، جای تیرشون هم از این سمت معلوم میشه.
خب منم بازیو تموم کردم واقعا قشنگ بود.شاید دوباره بازیش کردم البته رو normal :31:چون دفعه ی اول رو hard بازی کردم:20:
سلام
من این پچ 1.2 رو نصب کنم؟!
چیز مالی به بازی اضافه میکنه؟!
کرکشو اگه دارید لطف کنید برام بزارید
ممنون
با لپتاپ بازی میکنم... آخرین رزولوشن 900*1600 هست ... ولی بازی رو که شروع میکنم میرم تو تنظیمات خود بازی دیگه بیشتر از این اصلا آپشن نداره .... تو هیچ بازی دیگه ای این مشکل رو ندارم:13:نقل قول:
من بازی نصب کردم و ایکونش رو دسکتاپ میاد ولی وقتی کلیک میکنم روش تو بازی نمی ره و میگه باید به اینترنت وصل شی این بازی مثل اسایسنت کرید 2 اقلاین سرور دار ه برای رفتن تو بازی ؟ لطفا راهنمایی کنید
لذت ببريد:31:کد:http://up.--------.com/Files/4985034929584eddb295.jpg
یکی جوابمو بده لطفا...نقل قول:
:13::13:
سلام .
دوستان این بازی رو کدوم سایت میشه تهیه کرد؟ کلا شماها از کجا گرفتین؟ من تهرانم ولی هرجا میرم نداره. سایت های فروش هم که یکی یکی دارن درشون رو تخته می کنن
من دانلود کردم:31:
میخوای لینک بدم؟
اینم چندتا عکس که خودم از محیط بازی گرفتم:20:
حجماشو کم کردم از 1920*1200 به 960*600
امیدوارم خوشتون بیاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
من خودم از ششمین عکس خیلی خوشم میاد:20:
بچه ها تایپیک wallpaper بازی ها همین بقل ـه
این فرق فوکوله:20::31:نقل قول:
دو تا از عکسات یه نیمچه اسپویلی داشتا !! :46:
یعنی چی چی؟نقل قول:
داستان رو لو میداد.نقل قول:
نقل قول:
نه بابا دارم لینکشو . ولی نمی تونم دانلود کنم
کسی نمیدونه کدوم مغازه یا چه سایتی می فروشه بازی رو؟
ok man sorry:20::31:نقل قول:
من بازی رو رو ویندوز7 64 بیت نصب کردم..کرک هم کردم...بازی اجرا میشه ..ولی بعد از اینگه عکسهای موتور بازی و اینطور چیزها میاد..بازی لود نمیشه و یک صفحه سیاه باقی میمونه..که گوشه سمت راست لودینگ میشه..ولی تو بازی نمیره...همینطوری میمونه..
کار دیگه ای هم باید انجام بدم..تا بازی اجرا بشه؟
کسی تو وبندوز 7 64 بیت بازی کرده؟
سلام
ظاهرا برای بازی اپدیت اومده
لطفا لینکش رو همراه معرفی کارائی هاش قرار بدید
بابا يعني اينا اينقدر درك و شعور ندارن كه وقتي بازيكن رو آزاد نذاشتن تو سيو خودشون بايد چك بايد پوينت ها رو تو جاهاي مناسب بذارن ؟ اگه اونجايي كه در ها بسته ميشن صد بار بميرم بايد صد بار اين مكالمه ي بين اون منشي و فيشر رو ببينم ؟ چك پوينت رو بعد از مكالمه نذاشتي لااقل امكان Skip كردن ميذاشتي .
7 واسه اين بازي زياده :2:
NO Quote PLZ
لطفا کمکم کنید
من دیروز بازی داشتم میکردم بعد زدم بیرون.بعد از چند ساعت رفتم تو فروم و بعد از فروم رفتم تو بازی
حالا امروز که میخوام برم تو بازی اصلا نمیره
یه امتحان با اینترنت کردم و وصل شدم به اینترنت و رفت تو بازی وسطای یه مرحله بودم
وقتی اینترنتو زدم بیرون و دوباره رفتم تو بازی نرفت و ارور داد
خلاصه اینکه وقتی وصل میشم به اینترنت بازی اجرا میشه و به محض اینکه اینترنتو قطع کنم بازی میاد بیرون
لطفا کمکم کنید
ممنون
دوستان لطفا اگر عکس میزارید ، با لینک قرار بدین توی تاپیک
اینجوری صفحه دیر لود میشه :46:
داداش Network Adapterاتو Enable کن,مشکلت حل میشه :5:نقل قول:
!!!!دوستان همگی توجه کنید!!!!
این پست شاید خیلی به درد خیلیا بخوره . اول از همه اینکه یوبی سافت خدا لعنتت کنه که همه رو به دردسر انداختی.
حالا هرکی توی Splinter Cell : Conviction PC مشکلی داره بهتره که این پچو که تازه هم اومده دانلود کنه و نصبش کنه که به احتمال زیاد مشکلا حل میشه، اگرم حل نشد حتماً مشکلاتتونو با مطرح کردن مشخصات سیستمتون بنویسید که مشکلی نیست که آسان نشود!
لینک دانلود پچ 1.02 اسپلینتر سل کانوکشن -- Splinter Cell : Conviction Patch 1.02 Free Download :
اگه لینک کار نکرد از برید به این صفحه و روی لینک دانلود کلیک کنید:
باتشکر.
ببخشید میشه یکی توضیح بده یعنی دقیقا باید چیکار کرد؟نقل قول:
منظورشون کارت شبکه کامپیوتر هست که adsl باهاش کانفیگ میشه برای وصل شدن به اینترنت...نقل قول:
من disable کرده بودم داخل بازی نمیرفت.enable کردم مشکلم حل شد.
وقتي در حال بازي كردن بوديد همزمان تو اينترنت هم بوديد ؟نقل قول:
اگه فرض كنيم بوديد حالا دوباره به اينترنت وصل بشيد و بازي اجرا كنيد وقتي وارد مرحله شديد اينترنت رو ديس كانكت كنيد وبه بازي ادامه بديد احتمالا مشكلتون حل ميشه .:8:
آقا با گرافیک 4350 کلاب 512 و رم 1 گیگ DDR3 و CPU 5300 میشه این بازی رو خوب و روان بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بخش بازی های آنلاین توضیح دادهنقل قول:
من جای شبهه ای نمی بینم
کرک رو میریزید ، تغییرات رو اعمال میکنید ، وارد بازی میشید در بخش مولتی ، جستجو می کنید و بازی میکنید
خوب اينم چندتا امضا ..............
عجب بازی خفنی منو یاد مرحوم مکس پین میندازه
ولی سم دگه پیر شده باید بفکر یه جانشین براش باشن مثل پسر یا دختر سم فیشر
اسمشم بزارن امپراتور سایه ها :31:
آره اسپلینتر 1 ، سم خیلی جوون تر بود! ولی جالبه تو پیری خیلی سریع تر شده! حسابی با تجربه شده و سریعتر عمل می کنه. کلا این بازی روندش خیلی سریع شده و حسابی فاز میده. من که بهش 9 دادم
بالاخره ما هم وقت کردیم نسخه xbox بازی رو بریم که روند بسیار عالی داره ولی من دقت کردم SAM
همچین پیر هم نشده تازه جون تر شده اما دلم برای pc بازها میسوزه که تمام بچه های کنسول بازی
رو تموم کردن ولی هنوز دوستان دارن با نسخه pc کلنجار میرن که مشکل داره یا فلان پچ رو نصب کنید
ببخشید این رو گفتم ولی یک واقعیته تلخه:31: لطفا بحث را ندازین
مهدی جان اگه دقت کرده باشی گفتم که با وصل شدن به اینترنت وارد بازی میشه ولی به محض اینکه dcمیکنمنقل قول:
از بازی میپره بیرون.و دیگه نمیتونی ادامه بدی:41:
اين سيو بازي كجاست ؟ اصلا پيدا نميكنم
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
واسه منم اين طوري ميشد رفتم local area connection رو فعال كردم حل شد.نقل قول: