دوستاني كه تمايل دارن درايو ريكاوري داشته باشن اينجا رو ببينن:
قويا" توصيه مي كنم به اين روش ريكاوري بسازين كه اگه در جايي ويندوزتون خراب شد بتونين ريكاور كنينکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
Printable View
دوستاني كه تمايل دارن درايو ريكاوري داشته باشن اينجا رو ببينن:
قويا" توصيه مي كنم به اين روش ريكاوري بسازين كه اگه در جايي ويندوزتون خراب شد بتونين ريكاور كنينکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
سلام داداشنقل قول:
جدا تیک میزنه !! اونم در این رزلوشن و فریم !
من full hd پلی میکنم رزلوشن 1080p که خیلی بالاتر رزلوشن شماس و و هر 1 دقیقه فیلمش 200 مگابایت هست. بدون هیچ مشکلی پلی میشه تیک و افت فریم هم ندارم .
اتفاقا منم مثل شما با پکیج کدک K-Lite Codec Pack پلی میکنم .
من فایل های MPEG2 هم پلی کردم مشکلی نیست کاملا رونه
پیشنهاد می کنم از KMPlayer استفاده کنیدنقل قول:
بیشتر به نظر میرسه مشکل شما نرم افزاری و مربوط به کدک هاست که احتمالا در ورژن جدید K-Lite Codec Pack حل میشه
عجب بدبختی ایی گیر کردیم من اولین تجربه لپ تاپم است که میخوام بخرم و مدل 5738zgرو انتخاب کردم حالا این جدید و قدیم داره؟ چه تغییراتی کرده؟ الان هست تو بازار؟قیمت؟ خواهشا همه سوالات رو جواب بدین!حمید خان کمک!
در حال حاضر 5738zg در بازار وجود نداره.فقط 5738z موجوده که در اون باس رم تغییر کرده و تفاوت دیگه ای نداره البته از لحاظ performane به نظر من هیچ تغیری نکرده.نقل قول:
خدایش دم این 5738zg گرم سیستمم رو ارقا دادم ولی باز این لب تاپم یه سرو گردن ازش بهتره
cpu 5300
mb gigag41
1GB patirot
عجب گرافیکی داره این zg .بازی caal of duaty 5 که جزو 3 بازی برتر از لحاظ گرافیک وجزییات هست به اون سنگینی مثل باقلوا اجرا کرد با 90 % جزییات:27::8:
درایور win 7- 64bit در سایت رسمی acer قرار گرفت.
کد:http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
نقل قول:بچه ها ببخشیدا خدا براتون حفظ کنه و ایشالله فنش براتون بچخره اما کوفتتون بشه این zg م :19: من خیلی اینجا دنبال zg گشتم اما هیشکی نداشت و تموم شده... :13:نقل قول:
دوست عزيز شما نميخواي لحن صحبتت رو درست كني ؟؟ اينجا انجمن هاي دوزاري نيست كه با كاربر ها اينطوري برخورد ميكنيد ؟ هم صاحب داره هم مدير داره هم كسي مثل من كه جلوتون رو بگيرهنقل قول:
دفعات قبل هم همينطوري حرف ميزدي بهت تذكر دادم ، پست شما هم تو نقل قول ميمونه تا مديران رسيدگي كنن
دوستان خواهشا" فقط بحث فني بفرماييننقل قول:
اوايل اين تاپيك خيلي خوب پيش ميرفت اما الان متاسفانه بيشتر به چت روم تبديل شده:13::13::13::13:
چرا ميگن سري 4530 خوب نيست دليلش چيه؟
خوب دوستان عزیز به نظرتون من از کجا میتونم zg گیر بیارم
پس مطمئن باشم zgهم چند مدل نیست دیگه؟ دمتون گرم خداییش واقعا خسته نباشید
الان با گارانتی سازگار چنده بیرون؟
همممممممممم
این یه مقدار برای من زیادی گرونه
الان آخرین قیمت چه قدره؟ تو تهران
کسی از دوستانی که 5738zg داره سیستمش رو با PC Wizard 2009 تست نمیکنه ببینیم چطور هست؟
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیازش بدک نیست ... برا زیر 700 تومن عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 300 خورده ای با Z جدید در رانک تفاوت داره فقط به خاطره اینکه ZG گرافیکش 400 هست Z جدید 184نقل قول:
رم د6108 در Z جدیده و در ZG 7663 اما CPU و cach هیچ فرقی نکرده...
سلام. شب قدر ما رو فراموش نکنید!
چند تا سوال:
شاید ظاهر این سوال مربوط به این موضوع(بخوانید تاپیک!) نباشد اما برای مقایسه 5738ها باهم و با سایر مدل ها مفید خواهد بود. اون چیزی که راجع به باس پردازنده و رم می دونم رو می گم اساتید و دوستان اصلاح کنند:
ظاهرا باس پردازنده سرعت انتقال داده از سی پی یو به سایر قسمت های کامپیوتر هست و باس رم سرعت انتقال داده از رم به سی پی یو. همچنین حافظه کش(L2) حافظه ای در درون سی پی یو است.
سوال1 : توضیح بفرمایید که تناسب باس و کش و مشخصه اصلی پردازنده(نمی دونم چی می گند بهش: همونی که در 5738ها 2GHz است) چگونه باید باشد؟
سوال 2: باس رم با باس سی پی یو چه تناسبی باید داشته باشد؟
سوال 3: تفاوت رم ddr3 , ddr2 چیست؟ حداکثر باس هر کدوم چقدر می تونه باشه؟
سوال4: با توجه به سوالات بالا این مدل رو تحلیل بفرمایید:
cpu:TurionX2 2.1
cache:2Mb ,fsb:3600!,ram:ddr2:4gig
ممنون پیشاپیش:46::40:
کسی میدونه این اختلاف امتیاز حدود 200 / 300 تایی بین دو لپ تاپ مختلف در عمل چقدر موتر هست؟نقل قول:
یا اگر این اختلاف رو بخواهیم به قیمت تبدیل کنیم چقدر ارزش داره؟
کی همچین حرفیو زده عزیزمنقل قول:
اون چیزی که خوب نیست 5738 جدیده
حمید جان خودت بهتر از همه میدونی سازگار گشنه ی تنها یه رم اونم با فقط باسه متفاوت نیست
مطمئنم از هزار جای دیگش زدن نامردا
اونقدرم حرفه ای هستن که خیلی چیزاشو نفهمیم
بنظرم در حاله حاضر 4530 و ای بی ام بهترینن
IBM Lenovo G530 3FG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت: 599.000 تومان با گارانتی سازگار ارقام
- <LI itxtvisited="1">Processor: Intel® Core Duo 2.16 GHz, 1MB L2 Cache
<LI itxtvisited="1">Memory: 3 GB Dual Channel DDR2 SDRAM <LI itxtvisited="1">HDD: 320 GB SATA <LI itxtvisited="1">Graphics: Intel® X4500 up to 780 MB <LI itxtvisited="1">Display: LCD 15.4" WXGA <LI itxtvisited="1">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW- Other: Lan, WiFi, Modem, Bluetooth, Webcam
نقل قول:خب نظرت شما چيست؟نقل قول:
از اين سري ايسرها با حداكثر سرعت ممكن فرار كنين:
Acer Aspire 5535
Acer Emachin E525
Acer Aspire 4530
Acer Extensa 4630
Acer Extensa 4220
من بعد از كلي بررسي به نتيجه رسيدم كه فقط در حال حاضر در ايران ايسر 5738 و 4736 و 6930 ايسر به درد بخور هست بقيه آشغالن به تمام معنا ولو گارانتي سازگار باشه كه باشه
دوست عزیز اگر این مدل منظورت هست کانفیگش رو اشتباه نوشتینقل قول:
هاردش 250 هستکد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=678
cpu dual core هست نه core duo .
در ضمن باس cpu 667 هست
.hdmi Speaker 5.1 dolby و... هم نداره
z جدید کی بردش شرف داره به این مدل به نظر من .
من این مدل لبتاپ را خیلی نسبت به قیمتش پسندیدم والبته یه چیزی هنوز برام کامل جا نیفتاده. میبخشید هم که سئوالم ممکنه تکراری باشه
اما من 5738G را دیدم که سازگار 840 میده. میخ.ام بدونم فرقش با این ZG چیه؟ کدوم بهتره؟ صرفه در خرید کدوم یکی هستش؟
ممنون میشم پاسخم را دقیق بدین
اگه دقت کنید مدل جی کش 2مگابایت داره و کورتو دو (core2dua) هست و مدلش T6400 و ضمنا رمش هم 4 گیگه درحالی که مدل زد جی رم 3گیگ و کش 1 مگ داره و سی پی یوش دوال کور(dual core) مدل T4200 هستنقل قول:
کسی نیست نیم نگاهی به سوال من بندازه:41:نقل قول:
باید به پاساژ ایران و پایتخت سر بزنیدنقل قول:
نقل قول:
این قسمت سوالمو که از همه مهمتر بود جواب ندادین
پس مطمئن باشم zgهم چند مدل نیست دیگه؟ یعنی قدیم و جدید نداره مثل z
خب با توجه به قیمتی که دارن صرفه تو خرید کدومش هست؟نقل قول:
چقدر هم تو کارایی با هم تفاوت دارن؟
آقا من تصميم گرفتم ديگه همين aspire 5738 مدل g يا zg رو بگيرم. فقط يه سوال برام مونده؟ اينكه براي نصب ويستا روي اون درايورهاش داخلش هست يا نه بايد دانلود كنيم؟ من تا صفحه 12 خوندم اما جواب نداده بودين ديگه هم بقيشو وقت نبود بخونم
امیدوارم دوستان آگاهتر به شما جواب بدن.نقل قول:
اما مدل زد قدیم رم دیدی آر3 با باس 1066 داشت و مدل جدید دیدی آر 2 با باس 667.(که تغییر قابل تشخیصیه).
اما هنوز کسی از دوستان این موضوع(بخوانید تاپیک) تا حالا خبری راجع به دستکاری مدل زدجی نیاورده. ولی به نظر من شما به سایت سازگار سر بزنید و نگاهی به مشخصات (بخوانید کانفیگ) خانواده 5738ها بندازید. مدل زدجی که تا الان دوستان تعریفش رو کردن همونیه که تو سایت سازگار هم زده(یعنی ظاهرا تغییری نداشته)
ببخشید اگه بیشتر اطلاعات نداشتم
مدل g و zg کمیابه .تو بازار نیست .خود سازگار و نمایندگیشم نداره .g که الان حدود 1.5 ماه هست کمیاب شده . zg هم چند هفته اس کمیابه. فقط z در بازار هست اونم با تغییرات جدید در کانفیگ و کم کردن باس و نوع رمش :41: .نقل قول:
منطقی ترین انتخاب با توجه به قیمت zg هست .
جدی می گی؟!:18:نقل قول:
:18::41:نگفتن کی می آد دوباره؟
میگن به زودی الان 1ماه و نیم هست همین حرف رو می زنند واس g هنوز نیومده .جالب اینجاس این مدل ها رو ندارند اما تو سایتش قیمتشون رو نسبت به سابق 20 30 تومن افزایش دادن :31:نقل قول:
یه نفر لطف کنه و توضیح بده صلاح تو خرید سری G هست یا ZG؟ خودم تفاوتهاشون را میدونم. فقط میخوام با فرض بر اینکه هردوتاشون تو بازار باشن بدونم ارزش این اختلاف قیمت را دارن که G بخرم یا اینکه ZG به قیمتش بیشتر میارزه؟
دوست عزیز مطمئن باش zg با کانفیگش هیولاست به نظر من که برای 1 گیگ رم و سی پی یو یه مقدار قوی تر اصلا صلاح نیست صدو ده بیست تومن خرج کردنقل قول:
دوست عزیز شما ظاهرآ مشهید هستید،من تمام شهرو زیرو رو کردم برای ZG ،حتی وقتی که تفاوتش رو با Z جدید و قدیم نمیدونستم و اصلآ با این سایت و این انجمن آشنا نشدم،هیچ کس ندارم G و ZG فقط یکنفر 5738 تنها رو داره که اگه خاستی آدرس بهت میدم. بهرحال اگه g یا Zg پیدا کردی سلام ما رو هم بهش برسون :46:نقل قول:
نقل قول:
دوسته خوبم core duo با dual coreهیچ تفاوتی نداره
این مدل لنوو کانفیگای مختلف داره اونی که شما میفرماییدو هاردش 250 استو در بازار 520 هزارتومانه
کیبرد و اسپیکرشو تایید میکنم ک 5738 بهتره
اما 5738 دیگه نابود شده
خود شما قبلا میفرمودید باسه رم زیر 800 یعنی اشغال.درسته؟
حالا که باسش پایینه پس باید مدلیو انتخاب کنیم که رمش بالاتره مثل 4530
از دوستان تقاضا دارم قیمت دقیقه 4530 رو بگن.
ایا 4530 در همه ی نقاط بازار هماننده 5738 زد در دسترس هست؟
سرعت سی پی یوش از مدل مشابه اینتل کمتره؟
از دوستان تقاضا دارم قیمت دقیقه 4530 رو بگن.
ایا 4530 در همه ی نقاط بازار هماننده 5738 زد در دسترس هست؟
سرعت سی پی یوش از مدل مشابه اینتل کمتره؟
دوستان من در حاله حاضر نوت بوکه برادرم دستمه تا یکی واسه خودم بخرم
نوت بوکش 1545 هست که مساویه اشغاله
اصلن سمتش نرید