بلوتوث گوشی من کار نمی کنه، گوشی های دیگه رو پیدا می کنه ولی نمیشه چیزی فرستاد یا دریافت کرد، ولی با هندزفری بلوتوث براحتی کار می کنه.
Printable View
بلوتوث گوشی من کار نمی کنه، گوشی های دیگه رو پیدا می کنه ولی نمیشه چیزی فرستاد یا دریافت کرد، ولی با هندزفری بلوتوث براحتی کار می کنه.
سلام دوستان
مشكل اس ام اس ندادن گوشيم تو مدرسه هنوز حل نشده ها!
كلي مسيج سنتر هم امتحان كردم
اما فايده نداره!
چيكار كنم؟
فقط تو محيط مدرسه SMS نميره
بقيه جاها خوبه!
جالبه آنتن بسيار خوبي هم داره مدرسه!!!:18:
نقل قول:
من الان تقریبا 30 تا 40صفحه این تاپیک رو خوندم ومشکلی رو که شما دارید حل کردم و کار خاصی نداره شما برای ارسال باید روی اون عکس برید و کلیک راست و بعد منو وبعد به وسیله گزینه beam file میتونید فایل رو بلوتوث کنید
اما مشکل بنده تعدادی فارسی ساز دانلود کردم اما کسی نگفته چه جوری باید نصبش کرد اخه یه توضیح کوچیک هم می دادین بد نمیشد
ضمنا چرا وقتی فایل های مربوط به فارسی ساز و کیبرد رو تو مموری کارت میریزم وبعدش مموری کارت رو به گوشی وصل می کنم در ادرسی که کپی کردم چیزی رویت نمیشه تا نصب کنم آیا به خاطر اینه که باید برنامه رار نصب کنم یا اینکه داستانی داره که من بی خبرم چون گوشی رو تازه دوستم گرفته اگه لطف کنید ممنون میشم
سلام من چرا هنگام پخش آهنگ صفحه گوشي رو خاموش مي كني آهنگ قطع مي شه ولي در صورت وصل بودن هندز فري قطع نمي شه
براي حل اين مشكل راهي وجود داره
قيمت تاچ اين گوشي با هزينه تعويض چقدر در مياد؟ lcd سالمه
سلام
دوستان یه سوال داشتم
نسخه 1 این گوشی چراغ هشدار دهنده داره؟
یا اینکه حسگر نو هستش؟
منظورم همون چراغ هشدار دهنده معروفه که بیشتر اچ تی سی ها دارن
دوستان لطفا جواب من رو بدیدنقل قول:
دونستن این مورد برام ضروریه
ممنونم
سلام به دوستان عزیز برای آشنائی کامل با این نوع گوشی مثلاً چگونگی استفاده از ایتم های وترفند های این گوشی آیا pdf وجود داره .و اگه داره میشه لینک دانلود اونو بزراید. با تشکر.
با سلام
يه سوال:
نميشه كاري كرد تاريخ عكس گرفتن زير عكس درج بشه؟
يا حداقل اسم عكس كه ميگيريم به جاي IMAGE باشه تاريخش؟!
ممنون:11:
با سلام
تو این گوشی چطور میشه یک آهنگ mp3 رو به عنوان ringtone گذاشت؟
سلام
این گوشی بالاترین مدل ویندوزی که روش نصب میشه کدومه؟
نقل قول:
سلام
این گوشی بالاترین مدل ویندوزی که روش نصب میشه کدومه؟
با WIFI گوشی به اینترنت وصل شدن مشکل دارم ...
به این صورت که از وای فای مودمم با گوشی های دیگه یا لپ تاپ میتونم وصل بشم...
اما با تاچ دایموند 2 خودم که روی وای فای کلیک میکنم و اسم مودمم میاد و بعد روی اون کلیک میکنم سیگنال هم میده اما توی هیچ سایتی نمیره !!!
یا جدیدا حتی سیگنال رو هم نمیده !
بنظرتون چیکار باید بکنم ؟
با سلام خواستم بدونم روی این گوشی htc touch diamond 2 جی پی اس نصب میشه آیا مثل نوکیا آفلاین کار میکنه یا باید انلاین بود و می خواستم اگه ممکنه ادرس جائی که آموزش نصب جی پی اس این گوشی با برنامه هاش هست رو معرفی کنید خیلی ممنون میشم
آفلاین هم کار میکنه!!!!نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=145856[/HTML]
سلام.بببخشید برای این گوشی برنامه RealPlayer هم ساپورت میکنه؟اگه میشه میتونید برام بزارید؟با تشکر(منظورم اینه که یه برنامه ای باشه که بشه باهاش همه پسوند فایل های ویدیویی را دید)
نقل قول:
سلام.
شما برنامه Core Player رو نصب کنید اکثر فرمتها رو جواب میده.:11:
تاچ گوشی من از کار افتاده، می خواستم ببینم علت خاصی نداره؟ حدود 3 سال کار کرده. میشه عوضش کرد؟ حدود قیمتش چقدر هست؟ ممنون.
1-سلام به همه دوستان منم این گوشی رو دارم روش رم انداختن رمم خالیه ولی وقتی چیزی تو گوشیم می ریزم اخطار میده که حافظه گوشی پره چی کار کنم اطلاعات رو رم ذخیره شه!!! (رمم سالمه) اطلاعاتو کات کردم بعد رو رم پیس کردم کلا قاطی کرد گالری موزیک که از رو صفحه میاد دیگه نمیاد!!!! 2-این گوشی گزینه مارک کردن داره؟ 3- من اطلاعاتو با گزینه ای به اسم بیم فایل بلوتوث می کنم گزینه ی دیگه ای داره؟ ممنون میشم سریع جواب بدید واجبهنقل قول:
راستی بچه ها وقتی از منوی پایین موزیک می زنم مینویسه launching touch flo 3D و دیگه هیچی نشون نمی ده نمی دونم چرا این جوری شده اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم
هیچ کس نمی دونه من باید چی کار کنم ؟!!!!!:n03:
با سلام خدمت دوستان قدیمی و جدید
نیاز به مستر کد یا روشی برای باز کردن پسورد گوشی ( بدون پاک شدن اطلاعات )
چند روز قبل که با گوشی HTC Toch Diamond2 به اینترنت وصل بودم ، روی یه لینک کلیک کردم و بعد از چند لحظه سنگین شدن گوشی و هنگ کردن !! صفحه ی گوشی قفل شد و بعد از اون با پسوردی که از درست بودنش اطمینان دارم ، هم باز نشده ( پسورد رو بدون رد کردن یا گفتن جمله "رمز اشتباه است" از صفحه پاک میکنه)
بخاطر اطلاعاتی که داخل گوشی دارم به هیچ وجه امکان هارد ریست نیست
گزینه اتصال با کابل هم روی Mass storage تنظیم شده و بدون رمز امکان تغییر نداره
تاچ و تنظیمات گوشی ( امکان جواب دادن به تماس دریافتی و ساعت هشدار و ... ) سالم هستن
آیا امکانی برای دسترسی به اطلاعات هست ؟ نصب رام بدون حذف اطلاعات یا ...
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
----------------------------------------------
بخاطر زنده کردن این تاپیک نسبتا فسیل هم عذرخواهی می کنم