نقل قول:PK550 همون PK590 هست فقط تو امکانات جزئی کمی با هم فرق دارن پنل خیلی عالی ای هست استقبال زیادیم ازش شده به خصوص به خاطر قیمتش.نقل قول:
نقل قول:PK550 همون PK590 هست فقط تو امکانات جزئی کمی با هم فرق دارن پنل خیلی عالی ای هست استقبال زیادیم ازش شده به خصوص به خاطر قیمتش.نقل قول:
c690 همون c650 هست یا یک مدل جدید؟نقل قول:
تا اونجا که من میدونم با هم فرقی ندارن، با گارانتی سام سرویس C690 ئه، بدون گارانتی C650 .نقل قول:
با سلام به دوستان گرامی
برای تماشای فوتبال در بهترین حالت(هم تصاویر با کیفیت وهم sd )چه مدل هایی را پیشنهاد میکنید؟
همينطوره دوست عزيزنقل قول:
سلام ابی جان.
خوب داداش؟با زحمتهای ما چطوری؟
داداش یه سوال داشتم در مورد پلاسمای panasonic مدل z1.
نمیدونم قدیمیه یا جدید.توی cnet و avforum چند تا review دربارش خوندم که ازش تعریف کرده بودن.
میخواستم ببینم شما در موردش اطلاعاتی داری؟
با تشکر.
عجب روزگاریه.این هم مثل b650 وb690 شد؟به علت قاچاق یا مثل پارسال که هم b650 به صورت lcd داشتیم وهم plasma امسال هم همینجوریه؟ c650 و c690 تفاوتی هم با هم دارند؟نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یه ال سی دی خوب با حد اکثر 780 تومن چی پیشنهاد میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
پاناسونیک جی 10 چنده میشه ئبگید چه فرقی با اس 10 داره
سلام امير حسين جان قربونت برم توي پروفايلت در مورد اليت پايونر مطلب ورفرنس دادمنقل قول:
در مورد Z1 تعريف زياده ولي حقيقتش اون چيزي كه من ديدم نا اميد كننده بود شايد تنظيمات وكاليبراسيون خوبي نشده بود بهيچوجه حتي با g10 هم نميشد مقايسش كرد با اينكه اپديت هست
به نظرم از نزديك يك بار ببين خودت شايد اوني كه من ديدم اينطور بوده
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
خوب نامگذاري اروپايي هست تفاوتي دارند ديگهنقل قول:
در مورد c هم همينطوره بحث نامگذاري هست
البته در مورد b خوب b650 داخلي پلاسما بود وb690 ال سي دي و همون b690 داخلي رو مدلهاي بانه اي b650 بود :46:
والا در مورد قيمت نبايد صحبت كنيم ولي با گارانتي 1450 بدون گارانتي 1100نقل قول:
در مورد تفاوت صحبت زياد شده
در g10 پروسسور جديد تكنولوژي neopdp كيفيت بهتر رنگ مصرف كمتر برق درخشندگي بيشتر
در v10 و z1 هم همينطور
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
فكر ميكنم b650 بتونيد بخريد گزينه خيلي خوبيهنقل قول:
c650 & c690 چه تفاوتهایی از نظر امکانات وقیمت دارند؟
در مورد تفاوت هاي مدل هاي اروايي واسيايي بيشتر بر ميگرده به امكانات جانبي نظير داشتن ----t يا dlna wireless و...نقل قول:
كه در مدل هاي اروپايي مشاهده ميشه
با این تفاسیر که فرمودید بنظر شما این مدل بهتره یا s10 پانانقل قول:
شما کدوم مدل رو پیشنهاد می دید؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
ببخشید که من دخالت میکنم...
یکی از آشناهای ما یدونه داره !
با جرأت میگم که بهترین TV هستش که تا حالا دیدم ! خیلی خیلی باریکه ! و از نظر تصویر فوق العادست ! البته من V10 رو ندیدم که چطوریه ! ولی من فوتبال جام جهانی رو که باهاش میدیدم واقعا" تصویر فوق العاده ای داشت ! از همین کانال سه خودمون پخش میشد !
بدون توجه به قیمتش ، تلویزیون فوق العاده ای از نظر تصویر و زیباییه...
مدل سال 2009 هستش دوست من...
موفق باشین...:11:
سلام برادر.نقل قول:
اختیار داری ali جان.
شما لطف میکنی که جواب منو میدی داداش.
ممنونم از راهنمایی که کردی.
حتما باید tv خوبی باشه که تصویر کانال خودمون رو به این خوبی که شما میگی پخش میکنه.
اخه طبق گفته دوستان تصویر کانالهای خودمونی، توی hdtv ها (مخصوصا اینچهای بالا) زیاد جالب نیست.
بازم ممنون داداش.
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
فقط داداش اگر لطف کنی و بگی چند اینچ بود ازت ممنون میشم.
خواهش میکنم دوست عزیز...
54 اینچ بود...
ولی نمیدونم چرا خیلی کمتر نشون میداد !
موفق باشید...:11:
خوب پس مربوط به اون پنل بوده وكاليبرش كه حتما درست نبوده چون من خيلي تصوير ناجوري ديدم در حد واندازش نبود
PK550 ال جی تصویر بهتری نسبت به S10 داره.نقل قول:
ال اي دي اگر بگيريد برتون بهتره. مخصوصا براي كانال هاي ايران حداقل رنگ ها رو واقعي تر ميتونيد ببينيدنقل قول:
كلا به نظر من از اين روش استفاده كنيد:
يك ال اي دي 40 اينچ LE700 بگيريد و يك ----T هم بگيريد مدل xvision كه با اين --- ميتونيد كانال هاي ايران رو با كيفيت ديجيتال دريافت كنيد ( --- در واقع يك رسيور هست) . اينجوري با --- كه 80 تومن هم بيشتر نيست ميتونيد بهترين كيفيت رو داشته باشيد و لازم نيست بريد تلوزيون كم كيفيت بگيريد:
لينك LE700:
لينك DVBT:کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74#
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCList.asp
نقل قول:
دوست عزيزم
پلاسما دو تا ايراد داره
يكي اينكه داغ ميكنه. و ضمنا اينكه مصرف برقش بالاست. شما مطالب تئوري رو زياد توجه نكن كه نوشته مصرفش كمه. تو اين وضعيت برق و ياارانه ها بهتره بي خيالش بشي. و در آخر اينكه خيلي هم سنگينه
شما کلا مشکلت اینه که هیچ تئوری به جز تئوری ماریران و شارپو قبول نداری هر چند وقت یه بارم با یکی از ده تا آیدی که داری میای پارازیت میندازی حاله همرو به هم میزنی.نقل قول:
سلام به همگی دوستان...
کسی تا حالا LG 50PK550 خریده ؟ یا تصویرش رو دیده ؟ قیمتش چقدره ؟ چه سایزهایی تو ایران هست ؟
کیفیتش از G10 بهتره ؟ متاسفانه هنوز ریویوهای جالبی در موردش نیست ! شایدم من پیدا نکردم ! ولی یکم توجهم نسبت بهش جلب شده !
من تصویرشو ندیدم ولی یکی از دوستانی که تو خارج از کشور زندگی میکنه و حرفش برای من حجته بهم گفت که مشکیش از (اروپایی)S10 ضعیفتره ولی پردازنده بهتری نسبت به S10 داره که فیلمای بلو ری 24p رو بهتر پردازش میکنه و گزینه های تنظیمات تصویرش خیلی از S10 و شاید همه مدلهای پاناسونیک بیشتره از نظر رنگ هم اشباع رنگ بالایی داره فقط مشکلش اینه که Image retention زیاد روش دیده میشه و تقریبا کیفیتی برابر با G10 داره البته با قیمت فوق العاده بهتر.نقل قول:
دوستان به نظرتون خرید 46C7000 ارزش داره؟؟؟
منظورم 3D بودنشه فقط.
آیا استفاده ای داره و ارزش داره آدم این اختلاف قیمت رو بده براش.آیا ممکنه فیلم ها و مثلا بازی هاش برای Xbox بیاد؟؟؟؟
یا فقط یه قابلیته که تزیینی میشه و استفاده ای نخواهد داشت...
و اگر اینو نخوام بگیرم توی سایز 46 چی پیشنهاد می کنید.
ممنون
نقل قول:
ممنون ابی جان.پروفایل رو خوندم.
مثل همیشه کامل و بی نقص راهنماییم کردی داداش. مرسی برادر.
شرمنده میکنی ما رو.
با تشکر
سلام استاد بزرگ...نقل قول:
خیلی ممنونم..
راستش برای مشکی و کیفیت تصویر خیلی خیلی اهمیت داره ! امکانات برام مهم نیست ! چون میتونم یه جورایی جبرانش کنم...
حالا اگه خودتون بودین G10 انتخاب میکردین یا PK550 ؟
به نظر من ارزش نداره چون توی خیلی سایتا نوشته قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی بیشتر جکه تا واقعیت مگر اینکه فیلمی بخوای ببینی که واقعا سه بعدی فیلمبرداری شده باشه اونم تا دو سه سال دیگه حداقل قیدشو تو ایران بزننقل قول:
G10 فقط تا سایز 42 داره.نقل قول:
کیفیتش بیشتر باشه ، به 42 هم راضی میشیم :31:نقل قول:
حالا چی میفرمائین ؟
اگه صرفا بخاطر 3dبودن ميخواين بخريد كه صبر كنيد هنوز يكم زوده در مورد بازي براي p3 گويا ساخته شدهنقل قول:
ولي واقعا هنوز زوده گزينه هاي خوبي در 3d در راهند مثل lx9500 از ال جي c9000 از سام vt20 از پانا hx903 وlx همينطور ولي در كل وقت هزينه كردن براي قابليتي كه هنوز فراگير نيست كار عاقلانه اي بنظر نميرسه
مگه اينكه براي فان و تكنولوژي باشه گه قضيه متفاوت ميشه
در مورد 46 از برند سام ميتونيد به c6900 , c650 b 650 فكر كنيد گزينه اي خوبي هستند
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
قربونت برم امير حسين جا وظيفستنقل قول:
اميدوارم كمكي كرده باشه بهت :46:
سلام
نمیدونم این مورد رو باید تو این تاپیک مطرح کنم یا جای دیگه و اون اینه که صفحه پنل V10 در حالت خاموش سبز تیره س و اصلا مشکی نیست . سؤال اینه که یه همچین پنلی که خودش مشکی نیست چطور میتونه مشکیه عمیقی داشته باشه . چون تا جائیکه من میدونم مشکیه عمیق پلاسما پنلها به این دلیل هستش که تو نماهای تاریک پیکسل کاملا خاموش میشه و نور پس زمینه نداره . حالا تو این پنل وقتی یه پیکسل کلا خاموش بشه چیزی که باقی میمونه سبز تیره س و نه مشکی .
قضیه چیه ؟ کسی جواب این سؤال رو میدونه ؟
دوست عزیز سیستم پلاسما با lcd ها فرق می کنه و مثل lcd نور پس زمینه نداره که پیکسل ها بخواد نور رو بلوک کنه.( که مشکلات روشن بودن تو نماهای تاریک رو داشته باشه.)نقل قول:
برای توضیحات بیشتر مطالب این پست رو بخونین که کاملا مفید هست.
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4106157&postcount=1
پ ن:
ببینم نور محیطی که داشتی ان لحظه به صفحه خاموش تلویزیون نگاه می کردی چه نوعی بوده که سبز دیدی؟؟؟؟؟؟
شما اگر به یک نکته ظریف توجه کنید متوجه میشید که در مورد ویدئو پروژکتورها و همینطور سینما از پرده های سفید و نقره ای استفاده میشه ولی بازم میتونن رنگ مشکی تولید کنن و در برخی موارد مشکی واقعا دقیقی هم تولید میکنن البته از سینماهای ایران فاکتور بگیرید ولی بعضی ویدئو پروژکتورها مشکی خارق العاده ای دارن حتی در اتاقهایی که نور وجود داره در مورد پلاسما پنلها خاموش بودن پیکسلها به معنی خاموشی 100 در صد پیسکلها نیست چون اونها روی حالت پیلوت قرار میگیرن برای همین هست که بازم دستگاه فتومتر مقداری روشنایی اندازه گیری میکنه حتی LED بک لایتهای Local dimm هم LED ـها رو صد درصد خاموش نمیکنن چون یک تایمی طولی میکشه تا دوباره روشن بشن به احتمال زیاد برای بازتولید مشکی همه این موارد محاسبه میشه.نقل قول:
بین C650 و C6900 کدوم بهتره.با توجه به 600 700 تومان اختلافشون...نقل قول:
دوستان چه پیشنهاد دیگه ای در سایز 46 یا 50 دارن.
به نظر شخصي من با توجه به اختلاف قيمتشون نميارزه بهتر اينكه c650 تهيه كنيدنقل قول:
گزينه هاي ديگري هم هست اگه با قيمتش مشكلي ندارين
سري 9 فيليپس 9704
lx9500 ال جي
nx 800 سوني
با تشكر از t-tanhayamعزيز بالاخره ال سي دي رو خريدم
از بانه آقاي رستمي 46 اينچ مدل c550با من 1320000حساب كرد +80000هزينه حمل تا اراك
5-6روزي ميشه كه دارم ازش استفاده ميكنم و راضيم
باز هم ازتون ممنونم
موفق باشيد:46:
قربونت برم خوب مباركه اميدوارم همون چيزي كه ميخواستيد باشه وراضي باشين ازش :46::10:نقل قول:
با سپاس از شما و البته جناب آقای Alucard بابت جوابهای خوبتون .نقل قول:
در جواب سؤال شما دوست عزیز باید عرض کنم که نوری که تو مغازه های مختلف بود با هم فرق داشت ولی تو تمام مغازه ها V10 در حالت خاموش سبز تیره بود در صورتیکه ال ای دی ها کاملا مشکیه براق بودند و ال سی دی ها هم مشکی کدر ( همگی در حالت خاموش ) .
سلامنقل قول:
آقا راستي ميلاد نور يه شو براي 3d ساموسنگ گذاشته
3d تكنولوژي جالبه ولي كاش عينك نميخواست. من شنيدك سوني داره يه 3d ميزنه كه بدون عينكه. ولي كلا جدا از عينك 3d سامسونگ خيلي خوب بود.
من از كسي كه واساده بود اونجا خواستم يه فيلم معمولي بذاره تو دستگاه و اون رو 3d نشون بده بهمون. كلي طفره رفت و بعدشم يه فوتبال گذاشت و گفت فوتبال خوب 3d نميشه. وقتي با عينك اون 3d رو ديدم (2 بعدي كه سه بعدي شده بود): اول عمق تصوير خيلي كم بود - ثانيا تصوير 3 بعدي شده يه جوري بود انگار ميپريد و در آخر اينكه عمق ها درست نبود. مثلا يه بازيكن جلو بود و توپش كه داشت پوتش ميكرد عقب چسبيده بود به زمين