نرم افزار babylon را هر کاری میکنم لغات را از روی متن pdf درست نمیگیره در حالی که همون متن را کپی میکنم تو یه فایل تکس درست میشه و لغت را درست میگیره
Printable View
نرم افزار babylon را هر کاری میکنم لغات را از روی متن pdf درست نمیگیره در حالی که همون متن را کپی میکنم تو یه فایل تکس درست میشه و لغت را درست میگیره
خب طبیعیه چون pdf چیزی شبیه به عکسه برنامه هم فقط برای خوندن فایلهای متنی ساخته شده
یعنی راهی وجود نداره ؟
داخل pdf بصورت متن هست که متن رو میشه کپی کرد ( یعنی به اون حالتی که برخی کتابها رو اسکن میکنن نیست ) تایپ شده هست
فکر نمیکنم مشکل معمولی باشه چون تو Help نرم افزارها که بصورت txt هست هم همین مشکل رو داره
قبلا از یکجایی تنظیم میشد احتمالا کسی چیزی میدونه ؟
تقریبا هیچ جا غیر نوت پد ویندوز نمیتونه لغات رو بگیره در حالی که در ویندوز قبلی که داشتمش همه رو میگرفت
این روشی که دکتر اسمیت عزیز میگه،فکر میکنم ارتباط با سرور رو قطع میکنه؟؟ آره؟؟؟ واسه ترجمه متن ها مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
بله این روش متاسفانه دسترسی به سرور بابیلون رو قطع میکنه،
ولی خب Text translation های ماشینی اصلا جالب نمیشه، بهتره
که ترجمه ی انسانی بشه، من خودم تابحال از Text translation
استفاده نکردم به طور کلی چه گوگل چه بابیلون.
حالا اگه شما همیشه آنلاین هستین میتونید از خود گوگل
استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
ورژن 8 یک مزیت داشت به 9 که لیست دیکشنری هاشو کنار پنجره میداد و اونطوری مستقیم میرفتیم سراغ دیکشنری مورد نظرمون اما تو 9 باید از اول همه دیکشنری های نصب شده چک بشن
من لینک دانلود ver7 رو میخوام با کرکش.......همه لینک هایی که پیدا کردم مهلتشون تموم شده,ممنون میشم یه دونه سالمش رو بزارید.
ضمنا بعد از نصب کرک تو این ورژن هم باید ارتباط برنامه با اینترنت رو قطع کرد؟
شما برای Babylon یه Mouse Activation انتخاب کنین (از قسمت Configuration> Activation) و تو محیط Acrobat Reader گزینه Hand Tool رو انتخاب کنین، بعد اون کلید ترکیبی رو روی کلمه مورد نظرتون بزنین
بابیلوم مدتیه خودش رو همگام با نرم افزارها آپدیت نمیکنه دیگه
مثلا بر روی اکثر مرورگرها دیگه کار نمیکنه !
این مشکل پی دی اف شما نیست
مشکل از بابیلون هستش
با این برنامه های تبدیل پی دی اف به وورد اول تبدیلش کن ببین درست نمشه.( فکر کردم پی دی افش مثه فایلای ایمیجه!!نقل قول:
چون خودم همین مشکلو داشتم)
سلام من بابیلون رو نصب میکنم بعد از یه مدتی اینجوری میشه!!
یعنی حتما باید با اینترنت وصل شه تا صفحه اش بیاد، کسی میدونه علتش چیه؟؟؟
چند روز بعد که با انترنتم درست نمیشه و باید دوباره نصبش کنم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام این گلاسوری رو میخوام اگر کسی لطف کنه و اون رو دانلود کنه برام ممنون میشم
من هر ورژنی از بابیلون نصب میکنم کرک هم میکنم ولی گلاسوری که نصب میکنم میگه لایسنس نداری.مشکل چیه؟؟//
نقل قول:
براي فعال سازي Babylon در Adobe Reader X ، مراحل زير رو انجام بديد:
در نرم افزار Adobe Reader X بريد به مسير Edit > Preferences
در پنجره ي جديد بريد به قسمت General
در قسمت General ، در بخش Application Startup ، تيک گزينه ي Enable Protected Mode At Startup رو برداريد.
نرم افزار Adobe Reader X رو يکبار Restart کنيد. Babylon حالا بايد به خوبي در اين نرم افزار کار کنه.
من نسخه portable بابیلون 8 رو دانلود کردم ولی هیچ کلمه ای رو ترجمه نمیکنه .. کسی میدونه مشکل از چیه ؟
Glossary رو نصب کردین؟نقل قول:
من این ورژن babylon 9 رو نصب کردم. تو تنظیمات زده alt+right click ولی نمی دونم چر مرگشه این دوتا رو که می زنم رو هر کلمه فقط پنجره بابیلون باز می شه و اثری از کلمه و ترجمش نیست. یه پنجره خالی فقط باز می شه. مثل این عکس.
منم این مشکل را دارم لطفا کمک
سلام دوست عزیز
لغت نامه های آنرا را دانلود کردید؟مثلا لغت نامه ی فارسی؟ روی سیستم شما برنامه ای نیست که با بابیلون تداخل داشته باشد؟فکر کنم مثلا با adobe acrobat تداخل دارد!!
بابيلونم روي فايرفاكس عمل نميكنه.
يعني روي كلمات كليك ميكنم معني نميكنه.
راه حلي وجود داره تا OCR بابيلون روي فايرفاكس كار كنه؟
با سلام خدمت دوستان
دیروز یه فرهنگ لغت دانلود کردم برای بابیلون که فقط با نسخه 9 قابل استفاده بود.
از انجایی که من تا بحال با نسخه 8 کار میکردم و مشکلی هم نداشتم، مجبور شدم بابیلون نسخه 9 رو دانلود و نصب کنم.
مشکلی که دارم اینه که در نسخه 8 تمام فرهنگ های لغت نصب شده به صورت فهرست وار در سمت چپ نمایش داده میشد.
اما در نسخه 9 هر چی گشتم نتونستم همچین امکانی رو پیدا کنم.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
کاملا درسته ن هم به همین دلیل ورژن 8 رو ترجیح میدم. چون اگه تعداد دیکشنرب زیاد باشه. نمیشه از اول با موس همه رو چک کنین.
ضمنا دیکشنری های جدید مثل آکسفورد 8 رو تو بابیلون 8 نصب کردم بعد از چند بار استفاده بابیلون ارور میده و بسته میشه. قبلا چنین مشکلی نداشتم. راه حلی داره؟
درود
من یه بابیلون 9 داشتم که تو سایت منبع زده بود بدون نیاز به کرک.1هفته ای کار کرد و در خواست خرید لایسنس داد.
من برنامه رو با unistall gold پاک کردم(حتی رجیستر هاشو)
یه بابیلون 9 دیگه همراه با کرک گرفتم اما هیچکدوم از بابیلون ها دیگه نصب نمیشه و ابتدای نصب ارور میده
توی ارور میگه نصب نمیتونه کامل بشه!!!
کسی میدونه چرا.
مرسی:46:
سلام
آخرین بیلد بابیلون 8 چنده؟
و بابیلون 9 تا حالا دان نکردم به نظرتون دان کنم؟
سلام ببخشید babylon 9 توی acrobat reader10 کار نمیکنه ،البته ویندوز7 دارم میشه کمکم کنید.
کسی قصد کمک به اینجانب را ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sq_3:
عمل نکردن babylon 9 توی acrobat reader11
راه اول
Try unchecking "enable protection mode at startup" in adobe reader preferences
اگه جواب نداد
first uncheck this check mark
edit=>perferenve=>general=>use only certified plug-in
then goto this directory:
.....\Babylon-Pro\Utils
copy
BabylonRPI.api
and past in :
......Adobe\Reader 8.0\Reader\plug_ins
close and re-open both babylon and acrobat
من از بابیلون 9.0.3 r12 استفاده میکنم مشکلی که داره اینه که خیلی کنده تو دسکتاب و لب تاب تست کردم این ورژن این مشکل رو داره ؟
یک کلمه رو میزنم ترجمه کنه مدتی طول میده ورژن قبلیش به نظرم سبک تر و سریعتر بود
سیستم corei7 هم همینطور بود
دیگر دوستان هم همین مشکل را دارن ؟
حداقل بگید خودتون از چه ورژنی استفاده می کنید
سرعتش مناسبه ؟
ورژن های 9 بابیلون افتضاح بودن خیلی سیستم رو کند میکردن مخصوصا اگه 64 بیتی میبود ولی دو ورژن اخرش خیلی خوب شد الان ورژنی که من دارم این هست 9.0.7 r0
ولی مشکلی که وجود داره این هست که کلیک کردنش با موس درست کار نمیکنه البته در 64 بیتی ولی توی 32 بیتی خوب کار میکنه
کسی راه حلی برا اون داره؟
با سلام خدمت شما دوست مهربان : من تمام نسخه های بابیلون را نصب کردم این مشکل در همه هست با اینکه به اینترنت وصل هستم موقع ترجه متن این ارورو داره و چند ماه هستم به دنبال رفع این مشکل هستم. خواهشمندم مرا راهنمایی فرمایید . با تشکرBabylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0193)
سلام هر کار میکنم نتایج را به این صورت نشان میدهد و هر چی هم روی علامت + کلیک میکنم فایده نداره نتایج نشان داده نمیشه باید چه کار کنم :
بابیلون 9 رو نصب کردم ... اما درست نمایش داده نمیشه و وقتی نرم افزار باز میشه نا مشخص هست ... مشکل کجاست؟
یکی از دوستان یه ورژن خوب که کند نیست و درست جواب میده معرفی کنه مشکل خیلی ها حل میشه
نمیدونم چرا خبری نیست
منم با نظر دوستان موافقم که ورژن ۷ بهتر از بقیه عمل می کنه ضمنا کمی صفحات قبلتر رو هم مطالعه بفرمایید٫ نمونه :
سلام.من ورژن Babylon Pro 8.0.0 (r22) را دارم وقتی میخام کرک کنم پیغام میده که در بابیلون در حال استفاده است در حالی از کنار ساعت exit کردم.کسی میدونه چطوری باید کرک کنم.
توی تسک منیجر برین قسمت processes
ببین توی لیست برنامه ها بابی لون رو پیدا میکنید
اگر پیدا کردین روش کلیک کنید و end process رو بزنید
وقتی نصب بابیلون تموم میشه ! یکدفعه سیستم خاموش میشه و بعد از ریستارت شدن هم کار نمیکنه ! انگار که ناقص نصب شده باشه !
چندتا نسخه رو امتحان کردم ! همین نتیجه !
درحالی که روی لپ تاپ هیچ مشکلی باش ندارم !
راه حلی ؟