یعنی فصل اول سالنقل قول:
اگه Q2 بود یعنی فصل دوم سال
و Q مخفف Quarter به معنای یک چهارم هست
زمان عرضهنقل قول:
Printable View
یعنی فصل اول سالنقل قول:
زمان عرضهنقل قول:
من دیروز بازی رو تموم کردم و بسی لذت بردم از این کشش عالی بازی که شما اصلا احساس خستگی و تکراری بودن نمیکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط داستان بازی رو خوب متوجه نشدم ممنون میشم یه فنر لطف کنه داستان بازی رو بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=sir payman;4527809]یعنی فصل اول سال
مر30
حالا این یعنی چی؟ TBA 2010
TBA = to be announced
TBA 2010 - یعنی زمانی در سال 2010 بازی عرضه خواهد شد.
دوستان بدونه هيچ بحث اضافي و.. براي pc كي مياد
q1 2010(اواخر زمستان)نقل قول:
آقا یه نفر تو پرشن تولز ادعا میکنه که نسخه پی سی رو داره. میگه برام آوردن و ... خیلی هم مدعی هستش. هر چی بهش میگن که هنوز نیومده میگه نه من دارم. میگه ممکنه اینی که من دارم نسخه لو رفته باشه. یکی از اروپا براش آورده...
احتمال داره لو بره نسخه پی سی وقبل از انتشار بیاد؟
هنوز تکمیل نشده که ارائه نمیدن لابد.نقل قول:
در ضمن اگه لو بره اولین جایی که پخش میشه تو اینترنت هست!
تا حالا شک داشتیم که کلاه برداره حالا 200% درصد مطمئن شدیم. خبرش اومد.نقل قول:
در ضمن اگه لو بره اولین جایی که پخش میشه تو اینترنت هست!
به اون برادر گمراه بگو، عزيز من خود ubi گفته q1 2010 براي pc(البته توي سايتش هنوز تاريخ اشتباه هستش)نقل قول:
اونوقت نسخه اصل رو داري؟
چند وقت پيش نسخه demo داشت به ملت جاي orginal فروخته ميشد، شايد همون نسخه باشه. نسخه demo هم فرقي نداره از ايران بخره يا از اروپستان:31:
يه مثل قديمي هست كه ميگه بازي demo، demo است، AC2 آخر زمستون
چه خبري اومد؟ كي كلاه برداره؟ من كيم؟ اينجا كجاست؟نقل قول:
منم یه سایتی دیدم که میگه تنها ما داریمو..................
خریدشو هم زده 5000تومن
سایتش یادم نیست ولی میگردم براتون میذارم
ببین ملت به خاطر چند زار پول چطوری سر همدیگرو کلا کشاد میگذارند ! :دی دیگه وای به حال معامله های کلان و..! ببخشید بی مورد به تاپیک بود!
منم منظورم همون سايته كه اسمشو نميبرم. با بخش فني كه صحبت كردم گفتش اين بازي فعلا demo عرضه شده. ولي توي تبليغاتش چنين چيزي نگفته اند.خب اين يه روش دزدي هستش.نقل قول:
بله دقیقا دزدیه:21::41:نقل قول:
سلام ..من نمی دونم این خبر رو قبلا گفتن یا نه ولی این سایت یه فیلم از بازی اساسینز کرید گذاشته که مربوط به قسمت دوم بازیه و خاطرات پدر اتزو ( یا به قول فیلم اکسو..اگزوز ..سکیوز..گازسوز. ایزو... .ایزو 9001:31::27: ) نمی دونم!!!! رو نشون میده .............کیفیتش خوبه و گرافیک و نوع فیلم هم دقیقا مثل بازی هستش..........این فیلم مثل فیلم 300 یا سین سیتی در یک مکان بسته ساخته شده و محیط اطراف تقریبا شبیه سازی رایانه ای هستش ........دیدنش خالی از لطف نیست ......
.................................................. .................................................. .................................
ژانر: اکشن
فایل منتشر شده: Assassins Creed Lineage DVDrip (2009) AVI
کیفیت: DVDRip – خیلی خوب
فرمت: avi
حجم: ۲۸۰ MB
سال تولید: ۲۰۰۹
امتیاز کاربران: ۹٫۱/۱۰
زیرنویس فارسی: دارد
خلاصه داستان: داستان در مورد ایزو ( شخصیت اصلی در بازی Assassin’s Creed 2 ) و پدرش Giovanni Auditore da Firenze هست. آیا جیوانی یک قاتل هستش ؟ او چطوری مرده و چطوری ایزو به یک قاتل تبدیل شده ؟ تمامی جواب ها داده می شود و …
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم: ۲۸۰ MB
.................................................. .................................................. .......................................
.................................................. .................................................. .......................................کد:http://www.magicp30.com/category/movie/page/2
.................................................. .................................................. ......................................کد:http://www.magicp30.com/movie/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-assassins-creed-ii.html#more-2419
البته اول فیلم میزنه legend 1 یعنی اینکه امکان ادامه دادن فیلم هم هست.........نمدونم!؟؟!!؟
بسیار قدیمی دوست عزیز,
من تا 3 قسمتش رو دیدم به اندازه 4 تا اسب مذخرف بود. جلوه های ویژه خوبی داشت ولی محتوا که مذخرف باشه چه فایده...
.................................................. .................................................. .............................نقل قول:
هاهاهاهاهاهاها :18: :18: :18: :18:
یه لینک بده ما هم بریم ببینیم............. به اندازه 4 تا اسب چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بچه ها حالا جدا تاریخ دقیقی از عرضه بازی در دست نیست من که دیگه از بی بازی مردم:41:
آقا من می گم هر 5 پست یه بار تاریخ بازی رو با فونت درشت و قرمز بزنید هم امکان انحراف سلب میشه
هم اسپم ها به طور وحشتناکی پاییین میاد!:5:
شرمنده دوست عزیز دقت نکردم صفحات پیش رو بخونم پست قبلیم رو پاک کن که کانتر نندازهنقل قول:
سلام
آقا من یه جاگیر کردم!
تا اونجایی رفتم که خواهر و مادرش رو میبره پیش عموش...بعد یه سری تمرین بهت میده و بعد با عموشحرف میزنه.
بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم! رویه نقشه یه علامت سوال میزنه که تویه خونه ی عموش رو نشون میده.تویه اتاق که میری یه صندوق هست که وقتی جلوش میری میزنه هیچ درآمد و پولی نیاوردی! نمیدونم چی کار کنم...یه شهره دیگه هم رو نقشه ضاه شده اونجا هم رفتم ولی خبری نیست فعلا و همش اون علامت توی خونه ی عموش چشمک میزنه.
خواهشا راهمایی کنید
این حرفها رو واسه اویل 5 هم میزدن ولی وقتی من بازی کردم واقعا شاهکار بود این اویل 5 :10:نقل قول:
مطمئنم اینم مثل شماره یکش وارد امضام میشه . :46:
نسخه pc این بازی هم اومده من هر چقدر گشتم ندیدم کی میاد؟
زمان انتشار نسخه pc کی هست؟
نه من بازی رو که نگفتم من دارم فیلمش رو میگم. فیلمش رو که هر کس دیده گفته مذخبل هست.نقل قول:
این حرفها رو واسه اویل 5 هم میزدن ولی وقتی من بازی کردم واقعا شاهکار بود این اویل 5
تو اتاق دست نوشته (Codex) با یکی از افراد عموتون صحبت کنین. بعد به اتاق ماریا برین و با خواهرتون صحبت کنین. در آخر هم به سمت سان گیمیگنانو حرکت کنین.نقل قول:
درآمد هم به مرور به صندوق اضافه میشه... حین بازی خبر دار میشین.
q1 2010
فكر كنم قابل قبوله:31:
سلام
من تو مجله ی بازی رایانه خوندم تاریخ انتشار واسه pc دی ماه 88 هست این درسته؟(همه جا گفته شده کوارتر 1 2010 اما جایی تاریخ دقیق گفته نشده)
ممنون
پست بالايي رو براي شما گذاشتم اگه دقت كني بالاي پست سمت راست تاريخ ارسال پست رو ميگه. من هرروز net رو براي تاريخ اين شاهكار زير و رو ميكنم.
با تشكر
ASSASSINS CREED II تو یک چهارم اول سال 2010 میلادی عرضه میشه کلا بازی های مهم زیادی در این یک چهارم سال عرضه میشند مثل: AC II و Splintercell:Conviction و Heavy Rain و Alan Wake که یکم دیر تر میاد.
army of two رو نگفتی که اون هفته ی دیگه میادنقل قول:
شما مطمئنی که واسه pc اومده؟نقل قول:
منم شنیدم اومده ولی باور نکردم.
بچه ها بچه ها
من بازیشو دانلود کردم
عجب بازی ایه خیلی توپه
پیشنهاد میکنم بازیشو دانلود کنید
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
البته برای موبایلو دانلود کردم:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
دوستاني كه ميگن براي pc اومده، اگر به چشم نديدين باور نكنين(البته به چشم ميبينيد ولي نسخه beta).
پس بياين اين بحث رو تموم كنيم چون هنوز تاريخ انتشار q1 2010 هستش.
تماس فرت
نقل قول:
من به عنوان عضو جديد و مدافع ادب و احترام به خاطره پست قبليه خودم از شما معذرت خواهي مي كنم.
لطفا لينك دانلودشو برام بذريد.:46::8:
خواهش میکنم soap عزیزنقل قول:
می بخشمت:31:
راستش من نمیدونم مدل گوشیه شما چیه تا لینک دانلودشو برات بذارم
یه نگاه کنیید بینید
شاخی شدم
فیلم اساسین
کسی دیدهکد:http://www.imdb.com/title/tt1201133/
شنیدم سبک خودشه
اینا کسایی هستند که صدای کاراکترهای بازیو درآوردندنقل قول:
من فکر کردم تنها فیلمی که برای assassins اومده lineage هستش.در انجمن دانلود فیلم چندروز پیش لینک دانلود lineage رو گذاشتم هرکی میخواد بره بدانلوده:10:نقل قول: