سلام
من تقریبا کل تاپیک رو خوندم ولی آخر نفهمیدم WD TV LIVE آیا DVD Navigation داره یا نه؟
یعنی اگه فایلهای توی DVD رو روی هارد بریزیم میتونیم با منوی اصلی خود DVD اونارو نگاه کنیم یا نه؟
Printable View
سلام
من تقریبا کل تاپیک رو خوندم ولی آخر نفهمیدم WD TV LIVE آیا DVD Navigation داره یا نه؟
یعنی اگه فایلهای توی DVD رو روی هارد بریزیم میتونیم با منوی اصلی خود DVD اونارو نگاه کنیم یا نه؟
نظرتون در باره این چیه ؟
بعد از مدتها انتظار بالاخره شرکت ASUS نسل جدید از Player های فوق العاده خود را وارد بازار کرد
ASUS HDP-R1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دستگاه قدرتمند با قابلیت های فراوان در پخش تمامی فرمت های صوتی و تصویری تجربه جدیدی از دنیای تکنولوژی و کیفیت تصویر را بری شما به ارمغان خواهد آورد
استفاده از این دستگاه را به تمامی افرادی که در دنیای تصاویر BLURAY سیر می کنند و لذت دیدن این تصاویر رو در تلویزیون های LCD و یا LED تجربه نکردن توصیه می کنم
امکان پخش 5000 شبکه تلویزیونی بصورت رایگان از طریق اتصال به اینترنت
قابلیتهای این دستگاه فوق العاده زیبا و کوچک
... پشتیبانی از تمام فرمت های صوت و تصویر ارائه شده تا کنون
... پشتیبانی از درایو اپتیکال اکسترنال
CD/DVD
Video: MPEG1/2/4,RM/RMVB,VC-1,H.264
... پشتیبانی کامل از زیرنویس فارسی با فرمت SRT
... قابلیت مدیریت کاملا پیشرفته فایل
... پشتیبانی از سیستم USB و E-sata در هارد های جدید
... پشتیبانی از هاردهای اکسترنال ظرفیت بالا تا بالای 4 ترابایت
... قابلیت تغییر سایز . رنگ و زمان بصورت حرفه ای در زیرنویس
... قابلیت پخش تصاویر FULL HD در فرکانس 24Hz
Video File Extension:
.trp,.mp4,.mov,.xvid,.avi,.divx,.asf,.wmv,.mkv,.rm ,.rmvb,.flv,.ts,.m2ts,.dat,.mpg,.vob,.mts,.iso,.if o
Audio: MP3,WAV,AAC,OGG,FLAC,AIFF,Dolby Digital AC3,Dolby Digital Plus,DTS Digital Surround,Tag ID3,Dolby True HD (downmix)
Image: JPEG,BMP,PNG,GIF,TIFF
Subtitle: SRT,SUB,SMI,SSA,TXT
ورودی ها
DC Power In
1xUSB 2.0 Port
1xUSB 2.0 / eSATA Combo Port
RJ-45 LAN Port
خروجی ها
Composite Video
Composite Audio L/R
S/PDIF Out
HDMI 1.3
محتویات جعبه :
یک دستگاه پلیر
یک عدد کابل برق
یک عدد آداپتور کوچک
یک عدد کابل کامپوننت
ریموت کنترل
CD محصول
2 عدد باتری نیم قلمی
فقط 165 هزار تومان
سلامنقل قول:
اگه منظورت ایمیج از DVD هاست که تو منوها هم بتونی بری نه نمیشه. مدل جدیدش یعنی WDTV Live Plus این کار رو میکنه که فعلا تو ایران نیست.
الان تو WDTV Live اگه ISO بدی بهش پخش میکنه، ولی بدون منوی DVD. فقط ویدئوش رو پخش میکنه.
نقل قول:
به نظر خوب میاد. کسی خریده باشه میشه سوال کرد که کارش چه طوره. آخه این جوری که نوشتن تبلیغاتیه بیشتر. تو عمل معلوم میشه چی کاره هست. هر چی فرمت بوده همه رو که نوشته ساپورت میکنه ؟؟؟!!!!
زیر نویس فارسی هم که نوشته داره !!!!
می تونید این دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از اینجا تهیه کنید
کد:http://www.rayaneh.com/product-12513.aspx
Ever since its launch at the beginning of December last year, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has been our favourite way to quickly and easily playback multimedia files on your TV - just plug in a USB storage device and away you go. Then, more recently, we were impressed by the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that added network streaming capabilities as well as local storage potential by way of an internal hard drive bay. At nearly double the price of the WDTV, you paid a high price for that extra functionality though. So, today we're looking at a product that takes the basic USB playback features of the WDTV and adds in network support but at a very modest cost increase.
First impressions of the Asus O!Play HDP-R1 are somewhat underwhelming. The box itself looks alright from a distance but it's clearly been made to a very tight budget with basic plastic panels used throughout. We're also concerned by the two blue status LEDs on the front. They're very bright even when viewed from an angle and face-on they're positively dazzling. Added to this, the remote looks distinctly cheap and toy-like, with its overly curved profile and rubber buttons. On a more positive note, the unit feels quite sturdy and, once hidden away amongst all your other AV gear, its looks are hardly going to be of great concern.
Unlike devices such as the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the HDP-R1 doesn't have internal storage. Instead you playback your media either from a USB stick or over the network connection. As such, setup can be as simple as plugging in a TV connection, the power cable, and a USB stick. There are two USB ports on the left side but one of them doubles as an eSATA port so there are plenty of storage connection options.
If you want to connect to a network, there's an Ethernet port round the back but sadly no built-in Wi-Fi. Also on the back are sockets for stereo analogue audio, composite video, optical digital audio, HDMI, and of course power. The lack of component video output may be of concern to those with older TVs but we can forgive Asus for this as HDMI is just so ubiquitous nowadays.
Setup is as simple as it gets. You just connect your choice of video and audio connection to your TV, plug in the power adapter, and press the power button on your remote and away you go. You'll be greeted by a basic menu system that just manages to stay the right side of the ugly line. It's clear and functional but a rival to Apple TV, it certainly isn't.
From here you can either plug in a USB/eSATA device or connect the HDP-R1 to your home network. By default the network interface uses DHCP to have an IP address automatically assigned but you can set up a manual IP address if you like. Once added to the network, you'll be able to see any standard windows workgroups and any attached devices and their shared folders. These you can then browse for your multimedia files.
در بخش فریمور هم بهتر از وسترن عمل کرده تا الان
نه نداره.میتونین خودتون از لینک زیر ببینین.نقل قول:
کد:http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=30
سلام.
دوستان لطفا" مطالب مربوط به اون ASUS رو در تاپیک خودش قرار بدین که بهتر بشه دنبال کرد.
ممنون.
سلام،
دوستان عزیز، آیا فرمویر این پلیرها رو میشه خودمون (مثل رسیورها) عوض کنیم و در اصل آپدیتش کنیم؟
من وسترن دیجیتال دارم و دستی آپدیت میشه خیلی هم راحته. یه دی وی بی بلوسنس هم دارم که اون هم دستی آپدیت میشه کرد. منظورم اینه که میریزی رو فلش و طبق دستور عمل میری آپگرید میکنی.نقل قول:
این مدل ایسوس هم باید همین طور باشه.
-فريمور تمامي hd media player ها قابل اپديت هستندنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز لطفا بعد از مطالعه صحبت های مطرح شده در بحث نظر بدید ....
وسترن در فریم ور جدیدش که چند مدت پیش عرضه کرده , قابلیت نمایش منو دی وی دی رو به دستگاه لایو اضافه کرده ... دقت کنید مدل لایو نه لایو پلاس س ....
شما می تونید ازین امکان جدید استفاده کنید..
:20::20:
دوستان کسی در مورد مارک Verbatim که هارد داخلی (1ترا و 500 گیگ) داره، اطلاعاتی داره؟ کدومشون بهتره؟
سلام..من یه پلیر می خوام که فایلهای MKV رو با زیر نویس پخش کنه..
چی پیشنهاد می کنید؟
والا نمیدونم کدوم فیرمور رو میگید, آخریش که اینه همچین چیزی توش نبود:نقل قول:دوستان میتونن خودشون از اینجا ببینن همه فیرمور ها رو:نقل قول:
Release 1.02.21 (3/30/10)
- Added Play To support for Microsoft Windows 7.
- Added external subtitle location options (Up/Down arrows).
- Added larger subtitle font size options.
- Added Western European language input for keyboard.
- Added serial and part number to About page.
- Added support for embedded subtitles in mpg files.
- Added new category in Photo/Video to view by date.
- Added a field in network settings for changing the workgroup name.
- Added ability to play a video from the preview window without restarting.
- Added username/password feature for SAMBA security.
- Added Wireless LAN strength bar in Network info page.
- Changed default browsing by date to start with the latest files first.
- Changed video browse default to Preview mode instead of Thumbnail mode.
- Corrected several language translations issues.
- Resolved Cover-Art issue with folder.jpg & file.jpeg
- Resolved slow to source MKV files over network share.
- Resolved issues with external subtitle sync adjustment (Right/Left arrows).
- Resolved abnormal display of BMP photos through a media server.
- Resolved audio channel information showing up in AutoPlay mode.
- Resolved Blu-ray ISO subtitles not displaying throughout video playback.
- Resolved Blu-ray slow playback across SAMBA.
- Resolved camera files not enumerating correctly in mass storage.
- Resolved login issue with SAMBA after exiting screen saver.
- Resolved DVR-MS black screen problem on resume after fast-forward and rewind.
- Resolved external sub/idx subtitles flashbacking issue.
- Resolved playback across media server failures.
- Resolved hard drive icon from disappearing in the video list under preview mode.
- Resolved issue of HDMI becoming jittery after long-time play.
- Resolved M4V files not supporting fast-forward and rewind.
- Resolved manual network addressing issue.
- Resolved missing shuffle & repeat icon for slideshow within Flickr.
- Resolved music search not displaying playlist names.
- Resolved network devices (SAMBA) disappearing without warning.
- Resolved PTP issue of unsupported video file formats DX6490, DIMAGE Z2 & X1, Optio555, and DMC-FX2.
- Resolved Sony Walkman not showing photos within directory.
- Resolved unsupported file formats not showing an error message.
- Resolved video playback overscan issue for CRT TVs.
- Resolved WIFI Belkin F6D4050 with RAlink 3070 chip, and Linksys WUSUB100 Ver 2.
- Resolved WIFI ZyXel NWD-270N dongle not enumerating
کد:http://wdtvhd.com/index.php?showforum=115
دوست عزیز 94 صفحه مطلب رو برای شما نوشتن.:31:یه دونه پست اول رو هم میخوندین کافی بود.نقل قول:
دوست عزیز بتا2 نسخه 1.03 اومده که لینکش رو چند صفحه قبل گذاشتم این فریم ویر رو بزنی منو دی وی دی رو هم نشون میدهنقل قول:
نقل قول:
بعد ازین ورژن که شما نوشتی ..
سه ورژن بتا جدید اومده .. با شماره های 32 و 35 و 38 ... که به محض ریلیز شدن خودم اینجا معرفی کردم .. در صفحات قبل هم همراه با لینک دانلود و توضیحات ذکر شده ...
شما بهتره اخبار جدید رو از طریق وسترن کامیونیتی دنبال کنید دوست عزیز ....
نقل قول:
خوب عزیز جان من اگه برام مقدور بود صفحات همه رو می خوندم و دیگه سوال نمی پرسیدم...
همه که عین شما ADSL ندارن..
بین این پلیر و پلیر های دیگه پیشنهادتون چیه؟
قیمتش رو هم می گید؟
نمایندگی داره تو ایران؟
انگار زبرنویس SRT فارسی رو ساپورت نمی کنه؟
ممنون می شم اگه جواب بدی..
یه سوال؟
زیر نویس SUB/IDX رو نشون میدن یا نه؟
فکر کنم srt فارسی رو نشون نده ، درسته؟
من وسترن لایو دارم امروز دو تا فیلم با زیر نویس ساب ای دی ایکس کزاستم اجرا می کرد ولی زیر نویس رو نشون نمی داد فقط اس آر تی رو نشون میداد
همیشه نشون می داد با اینکه هم نام هم کرده بودم ولی بازم همون آش و همون کاسه داشتم شاخ در میاوردم همونو راحت تو سینما خونگیمون نشون میداد موضوع از چه قراره؟
نقل قول:
اون اس آر تی ها رو از فولدرش بردین بیرون ببینین بازم پخش نمیکنه یا نه ؟ شاید اس آر تی اولویت داره هی اون رو پخش میکنه ؟
نه نبردم بیرون ولی مینویسه زینویس 1 و 2 ولی به قول شما فقط ساب ای دی ایکس رو میزارم ببینم چی میشه
خیلی ممنوننقل قول:
حالا منو داشته باشه یا نه زیاد مهم نیست منظورم اینه که میشه یه DVD رو کپی کرد رو هارد بعد با زیرنویسهای خود DVD فیلم رو دید؟ اگه به طریق خاصی باید کپی بشه لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
اگه میفهمه دوتاست پس هیچی. فکر نکنم باز کنه. من رو بلوسنس این مشکل رو دارم و باز نمیشه نه تنهایی و نه دوتایی.:31::41:نقل قول:
بهترین مدلش live هستش؟ آخرین قیمتش چنده؟
دوست عزیز به نسخه 1.38 آپگرید کن مشکلت حل میشه مال منم همینجوری بود الان درست شدنقل قول:
سلام دوستان . من دیروز این دستگاه رو خریدم و دیدم بد نیست که یک سری توضیحاتی در موردش بدم براتون . البته من خودم همیشه این انجمن رو میخوندم و از تجربیات و نظرات دوستان استفاده میکردم و همینجا هم از همه دوستان تشکر میکنم .:11:
اول اینکه با توجه به افزایش قیمت دلار ، قیمت لوازم خانگی شدیدا افزایش پیدا کرده و اینطور که خود فروشنده ها هم میگفتن ممکنه این افزایش ادامه پیدا کنه و من هم با اینکه میخواستم چند ماه دیگه این دستگاه رو بخرم دیدم با این وضعیت بهتره الان بخرم چون دو روز دیگه معلوم نیست قیمتش چند میشه . ارزونترین جایی که من این دستگاه رو دیدم فروشگاه هایپر استار هستش که من دیروز به قیمت 128 هزار تومن ازش خریدم دستگاه رو.
من قبل از خریدن این دستگاه معمولا فیلم هام رو با PS3 تماشا میکردم و موزیک رو هم با همین PS3 گوش میکردم . اصولا چون ترجیح میدم زیرنویس انگلیسی باشه تا فارسی به همین دلیل در مورد زیر نویس های فارسی نمیتونم نظر بدم . اما تو این انجمن دوستان کامل و جامع در موردش توضیح دادند. کلا به نظر من دستگاه نسبت به قیمتش و کاراییش دستگاه خوبیه . از مزایاش نسبت به PS3 اینه که اکثر فرمت هارو ساپورت میکنه اما خوب PS3 بعضی از فرمت هارو ساپورت نمیکنه . خوبیه دیگش اینه که میتونید هارد NTFS رو بهش وصل کنید که برای فایلهای FULL HD که حجمشون معمولا بیشتر از 4 گیگ هست بسیار مناسبه . مشکلی که من با PS3 داشتم این بود که فقط FAT32 ساپورت میکرد و فایلهای بیشتر از 4 گیگ رو نمیتونستم باهاش ببینم . از ایرادهاش میتونم بگم که منوی دستگاه یکمی کنده به نظر من ( البته من باز با PS3 مقایسه میکنم که اون واقعا سرعت منوهاش و Browse کردنش بسیار بالا هستش نسبت به این دستگاه ) یکی دیگه از ایرادهاش به نظر من سرعت fast forward برای فیلم ها هستش که ماکزیممش 16x هستش در صورتی که PS3 تا 120x هست که این میتونه یک نقطه ضعف باشه . کیفیت پخش قایلهای FULL HD واقعا خوبه و DELAY و گیر کردن تو کارش نیست .DVD های کپی شده روی هارد رو پخش میکنه اما بدون منو که دوستان گفتند با آپدیت کردنش این مشکل منو هم هل میشه که من هنوز وقت نکردم آپدیت کنم . کیفیت پخش موزیکش خوب و قابل قبوله . خروجی هاش کامله (optical - HDMI و .... ) کیفیت پخش عکسها خوب و قابل قبوله . از قابلیت های شبکه و امکانات اینترنتی هم هنوز فرصت نکردم که تست کنم و هر وقت تست کردم حتما براتون از این امکاناتشم مینویسم .
جمع بندی کلی که میتونم بکنم اینه که دستگاه در مجموع نقاط ضعف و قوتی داره که به نظر من نقاط قوتش به نقاط ضعفش برتری داره . ساپورت تقریبا تمامی فرمتهای رایج و user friendly بودن میتوه از نقاط قوتش باشه . از نقاط ضعفشم میتونه کند بودن منو هاش باشه ( البته بازم بگم که من دارم با PS3 مقایسه میکنم . شاید در مقایسه با دستگاه های هم رده خودش که در بازار موجوده مثل asus , seagate , ... از این نظر هم نسبت به اونا برتری داشته باشه ) در مجموع دستگاه خوبیه اما خوب نباید انتظار خیلی بالا و یک دستگاه حرفه ای رو ازش داشت . اما برای استفاده خانگی و روزمره کاملا مناسبه . به قول معروف هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری :46: بازم اگه به نکته ای برخوردم براتون مینویسم . امیدوارم که این مطالب براتون مفید باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=863
WD Elements [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی در مورد این مدل دستگاه وسترن دیجیتال اطلاعاتی داره؟
تو ایران پیدا میشه یا نه؟ اگه هست قیمتش چنده؟
توی خود سایتش که خیلی با حال به نظر میاد
ماله من لایوه ها همچین نسخه ای نرم افزار نداده بیرون که
آخرین نرم افزاری که بیرو داده Release 1.02.21 (3/30/10)
هست
دوستان محترم لطفا صفحات قبلی رو به دقت مرور کنید .....
نسخه های جدید فریم ور منتشر شده که هم منو دی وی دی رو ساپورت می کنه هم زیرنویس های دی وی دی فارسی بدون هیچ مشکلی ...
تنها مشکل دستگاه لایو فقط نمایش زیرنویس فارسی اس ار تی هست که اونم در فریم ور جدید برطرف خواهد شد ...
چجوره آخرین فریمور ورژن1.02.21 هست که رو سایتشه اونوقت چطور فریمور جدید تر اومده ما ندیدم
بی زحمت راهنمایی بفرمایید
با تشکر
احتمالا نسخه بتا هست.نقل قول:
اوخ راستی یک چیزه دیگه من تا الان یک مرتبه یک فیلم اچ دی با این دستگاه بیشتر ندیدم که فرمتش mkv بود و صداش acc digitall ولی این سری یک فیلم 480 استاندارد با فرمت mkv و صدای acc digital به تورم خورد که هر کاری کردم صداشو دیجیتالی پخش نکرد
باید خروجی صدا رو استریو می کردم تا صداش به صورت آنالوگ میشد
به نظر شما مشگل از کجاست یعنی نمیتونه encode رو تشخیص یده خودش هم می نویسه acc digital ولی نمی تونه دیجیتالی پخش کنه واقعا مسخره است.
راستی ماله کسانی که نسخه نرم افزار دستگاهشون بالاتر هست به صورت اورجینال به این گونه بوده؟ چون ماله بقیه که اینطوری نیست
جدیدترین نسخه ی فریم ور وسترن لایو .....
v1.03.40 بتا
In any case WDTV Live users previously on v1.03.38 & upgrading to v1.03.40 should be seeing the following changes according to the release notes across .39 and .40:
• Resolved FW not completing upgrade for certain TVs
• Resolved HDMI screen flicker issue
• Resolved playback issues related to mkvmerge
I have confirmed that .mkv files created using MKVMERGE 4.1 or higher that would not previously play on the WDTV Live are playing with v1.0.40 firmware.
لینک دانلود
کد:http://vuplus.bermoodateam.com/Files/wdtvlive_1.03.40_V.zip
دوستانی که ورژن قدیمی دارن پیشنهاد میشه ورژن جدید رو نصب کنن ... البته ورژن بتا هست اما عملکرد خوبی داره ...
آهان خدا پدر مادرتو بیامرزه اینو یک سایت غیر رسمی داده اعتباری روش نیست
خودشم سایزش 107 مگا بایته تا الان همه نسخه ها رسمی 23 مگا بایتی بود
ولی ممنونم از این که مارو از این گمراهی در آوردین
نقل قول:
منبع سایت رسمی هست و کاملا معتبر ... . . من فقط نخواستم حرف اضافی زده باشم ...
از سایت وسترن کامیونیتی هست .. می تونین دوتا لینک رو خودتون زیر چک کنید ...
کد:http://community.wdc.com/t5/Firmware/WDTV-Live-1-03-40-Beta/td-p/55642
کد:http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=20286
و همچنین می تونین اخبار لایو رو ازین سایت دنبال کنید ...
اینم دلیل اینکه این فایل این سایز هست :کد:http://community.wdc.com/t5/WD-TV-Live-Media-Player/ct-p/wdtvlive
FYI this download is 108MB because it includes a file ("wdtvlive_1.03.40_V.pkg") which is actually unnecessary for the beta upgrade process. Once you extract the files you only need to copy wdtvlive.bin, wdtvlive.fff and wdtvlive.ver to a USB drive and then perform the upgrade. "wdtvlive_1.03.40_V.pkg" can be ignored.
یه سوال:
این مدل های WD یا asus هیچکدوم پورت usb از جلو ندارن؟
یعنی یا باید دستگاه رو "یه وری"! بذاری روی میز، یا هر دفعه 90 درجه بچرخونیش تا بتونی فلش رو بهش متصل کنی؟؟؟
من برای خریدش به فروشگاهی مراجعه کردم، اونجا مارک verbatim هم دونوع وجود داشت، متاسفانه هم wd هم ورباتیم، هر دو مشکلاتی دارند که فکر کردم چند ماهی صبر کنم تا شاید هر کدومش مدل جدیدتری تولید کنند که کاملتر شده باشه:نقل قول:
ورباتیم علاوه بر داشتن هارد، پورت usb و sd ram از جلو داره و دکمه های پخش رو هم در جلو دستگاه میبینیم، البته full hd نیست و همه فرمت ها رو هم ساپورت نمیکنه!
wd رو هر دفعه بیاد 90 درجه بچرخونی تا بتونی یه فلش بهش وصل کنی...!