بله درسته، حرف که زیاد دارم، شکی نیست که تو این بیماری فلور طبیعی دستگاه گوارش بهم خورده و اگر درمان نشه و ادامه پیدا کنه طیف وسیعی از مشکلات رو ایجاد می کنه، من ۶ سال پیش متوجه شدم که این بیماری رو گرفتم با خودم گفتم میرم دکتر و درست میشم اما دکترای زیادی رفتم فایده ای نداشت همون زمان عقد کردم، خدا رو شکر شوهرم خوبه و پشتیبانم بوده آخرین باری که رفتم دکتر فوق تخصص گوارش شوهرم پرس و جو کرد و رفتم پیشش،کلونوسکوپی کردم و گفت رودت التهاب داره و از استرسه چند ماهی هم داروهای خارجی خوردم تا وقتی می خوردم خوب بودم ولی وقتی قطع می کردم دوباره همون آش و همون کاسه، به من گفتن عصبیه و باید ریلکس باشی با دکتر مشورت کردم گفتم بچه دار بشم گفت آره مشکلی نداره فقط امپرازول نخور دفعه دیگه که دیدمت با بچت می بینمت، خلاصه اینکه ما صاحب یه دختر کوچولو شدیم و در تمام مدت بارداری من زیر نظر پزشک بودم و بچم هم به دنیا اومد خوب بود هم از لحاظ وزن هم چیزای دیگه ولی از روز ۱۰ فهمیدیم آلرژی به پروتئین گاوی داره و بعد از پرهیزهایی خوب شد، منم حالم بهتر بود به خاطر یکسری از پرهیزا بعد پرهیزا تموم شد و من دوباره همون طوری، وارد دانشگاه شدم برای ارشد روزای اول سخت گذشت خسته شده بودم از خدا خواستم یه راهی بهم نشون بده، خیلی گریه کردم، رنج می کشیدم از اون صداهای شدید وقتی می خواست شروع بشه همش خودم و جا به جا می کردم، تو انجمن سندرم روده تحریک پذیر صحبت کاندیدا رو هم می کردن، یه روز بعد از کلاس رفتم به استادمون گفتم: استاد شما کتابی دارین به اسم کاندیدا آلبیکانس، شما مشکلتون چطوری بود؟ بعد استاد گفت یه زمانی شما آنتی بیوتیک خوردین یا قرص ضد بارداری باعث رشد بیش از حد کاندیدا میشه، منو میگی تازه اونجا فهمیدم، خودم شک کرده بودم که قرصای ضد بارداری حالمو بد تر می کنه، فهمیدم که بله من قرصای ضد بارداری رو که خوردم این طوری شدم بعد ایشون تاکید به زنجبیل کردن و چیزهای دیگه، من ازشون کتابشون را خواستم و خلاصه ای از کتاب رو توی انجمن روده تحریک پذیر نوشتم توی تاپیک کاندیدا آلبیکانس باکتری دو چهره، تالیف دکتر ایرج نوروش، لطفا برای دارو حتما با پزشک مشورت کنید، من از اینکه پزشکایی که پیششون رفتم نتونستن به من کمکی کنن ناراحتم. توی کتاب میکروب شناسی پزشکی چاوتز خوندم نوشته بود کشت خلط هیچ ارزشی ندارد چون گونه های کاندیدا بخشی از فلور دهان هستن، تو اینترنت هم به زبان لاتین خیلی مقاله و مطلب هست در مورد کاندیدا