مطمئنم که مدیران و فعالان این بخش خیلی زحمت میکشید و وقت میزارید سوالها رو جواب میدید ولی یه کم دیر جواب میدین:41:
مطمئنم که مدیران و فعالان این بخش خیلی زحمت میکشید و وقت میزارید سوالها رو جواب میدید ولی یه کم دیر جواب میدین:41:
چندتا سوال داشتم از محضر دوستان و اساتيد بزرگوار در مورد dell studio 1555 اگه كسايي كه خودشون هم دارن جواب بدن خيلي شرمنده مي كنند
1.آيا داغ مي كنه؟
2.ويندوز Xp روش نصب ميشه؟
3. كيفيت LED چطوره؟
4. كيفيت صداي اسپيكر چقدره؟
5.ميشه براي بازي هاي سنگين مثله GTA IV روش حساب كرد.
6.از نظر سروصدا در چه حديه اصلا سروصدا ميكنه يا نه؟
7.شما چه سيستمه مشابهي و در حد قيمت 1،200،000 پيشنهاد مي كنيد؟
لطف بزرگي مي كنيد اگه جواب بديد.
سلام
اگه ممکنمه زودتر جواب محبت بفرماید
یه چیزی
service tag ل÷ تا÷ا که تو dellcom وارد کردم فقط vista 32 و 64 بیت سا÷ورت میکرد
یعنی کلا نمیشه روی m1530 xp نصب کرد؟
ممنون که زود جواب میدین
سلام دوست عزیزنقل قول:
چرا میشه. برای این کار شما باید دو تا تغییر کوچیک تو Setup اول سیستم که با F2 میآد بدین. یادتون باشه که با این تغییرات ویندوز ویستا دیگه بالا نمیآد. پس هر وقت که خواستین XP بریزید این کار رو انجام بدین. ضمناً برای ریختن مجدد ویندوز ویستا ، باید دوباره تغییراتی که دادین رو به حالت اولیه برگردونید.
این تغییرات ، نوع دسترسی سیستم عامل به هارد SATA و Flash Cach سیستم رو تعیین میکنه که در ویندوز XP و ویستا با هم متفاوته:
1- حین بوت شدن سیستم ، F2 رو بزنین و وارد Setup شید.
2- در منوی سمت چپ Onboard Devices رو انتخاب کنید و و بعد روی Flash Cache Module اینتر کنید.
3- حالا در پنجره سمت راست گزینه off رو انتخاب کنید.
4- کلید esc رو بزنید تا selector به منوی سمت چپ برگرده.
5- در منوی سمت راست ، روی دو گزینه بالاتر یعنی SATA Operation اینتر کنید.
6- حالا از دو گزینه ای که سمت راست هست ، ATA رو انتخاب کنبد.
7- دوبار کلید esc رو بزنید و از گزینه های ظاهر شده Save/Exit رو انتخاب کنید. با ریست شدن سیستم میتونید به راحتی با گذاشتن Bootable-CD ویندوز xp ، اون رو نصب کنید.
سلام . با عرض خسته نباشید خدمت انجمن محترم سایت .
من خودم توی سریهای دل مدل studio 1555 رو خیلی قبول دارم . واقعا قویه .و همچنین مدل وسترو 1520c که خودم دارم با کلی تحقیق خریدمش عالیه برای کسانی که کار 3d میکنن مثل Maya va Max
2- ویندوز XP رو میشه روی تمام لپ تاپ ها نصب کرد ، فقط باید تو Setup بوت سیستم یه سری تغییرات داد.نقل قول:
5- اونطور که من تو سایت Dell دیدم ، برای 1555 دو مدل کارت گرافیک تعریف شده ( مثل بقیه مدل ها ) : یکی intel-share و دیگری ati . که اگه واسه بازی میخواید حتما نوع کارت گرافیک مستقل رو بخرید تا از رم سیستم استفاده نکنه.
مابقی رو باید کسانیکه تجربه کردن بفرمان.
-----------------------------------------------------------
به فروم خوش اومدی . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نصب کردمنقل قول:
مشکل درایورهاست!!!!!
دمت گرم ، پس این چی بود !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7 خط سرکاری ، به نیابت 7 روز هفته نوشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . . Service Tag رو بفرست، یه نگاه بندازم تو سایتشنقل قول:
service tag ل÷ تا÷ا که تو dellcom وارد کردم فقط vista 32 و 64 بیت سا÷ورت میکرد
یعنی کلا نمیشه روی m1530 xp نصب کرد؟
ممنون از اطلاعات مفيدتوننقل قول:
من دكمه تشكر رو براي اين forum ندارم نمي دونم اشكال از كجاست .عجيبه واقعا.در هر حال خواستم تشكر كنم
باسلام خدمت دوستان خوبم من ميخوام چنتا سوال بپرسم اميدوارم بتونم جواب خوب دريافت كنم من تو سايت زيگورات رفتم مدل Studio XPS 1340 رو ديدم و تو سايت دي جي كالا رفتم مدل Dell XPS 1340-A رو ديدم ولي شكل ظاهري هر دوتاشون يكيه آيا واقعاٌ Dell XPS 1340-A وجود داره ؟يا اينكه دوتاشون يكيه و دي جي كالا داره بلف ميزنه؟بعدمدل Dell XPS 1340-A با اين قيمت 1375000تومان كه ميدن خوبه؟خوب اگه مدل Dell XPS 1340-A وجود داره ميشه روش XPنصب كرد؟اصلا ارزش داره آدم بخره اگه شما مدل بهتري سراغ دارين پيشنهاد بدين ممنون ميشم بعدش من ميتونم رو مدل Dell XPS 1340-A باطري 9cell بزارم؟
خوب اينم لينكاي دوتاشون رو ميزارم خودتون ببينين
کد:http://www.zigorat.com/catalog/product/view/s/studio-xps-1340/id/294/category/53/
خوب دوستان اگه ميشه قشنگ راهنماييم كنين من دانشجو هستم كل دارو ندارم همين مقدار پوليه كه دارم ميخوام يه چيز خوب بخرم من 1400 بيشتر ندارم اينارم با زحمت بدست آوردمکد:http://www.-------------/Reviews/NoteBooks/Details.asp?PId=NO-Del-XPS-1340-A
5-کارت گرافیکش ati4570 که رو بازیای سنگین نمی تونی روش حساب باز کنی از جمله GTA IVنقل قول:
کلا امید وار نباش بتونی GTA IV با کیفیت بالا رو لپ تاپای معمولی بازی کنی.
7- hp dv6 1390 کارت گرافیک قویتری داره ولی cpu ضعیف تره , با اینحال تو بازیا بهتر جواب میده.
و می تونی GTA IV باهاش تو کیفیت متوسط-پایین بازی کنی.
اول اینکه لینک ممنوع ، پست شما پاک شد ولی من جواب میدمنقل قول:
دیجیکالا برای خودش اسم گذاری کرده تا مدلها رو از هم جدا کنه
درایور XP برای این مدل موجود نیست ، قیمت ها هم به خاطر کشور اسمبل کننده و گاهی کارت گرافیک فرق میکنه
باتری 9 سل هم برای مدل 13 اینچی فکر نکنم موجود باشه ( حداقل تو ایران )
لپ تاپ خوبی هست ، بالاترین کانفیگ رو بین 13 اینچی ها داره ، کیفیت عالی نمایشگر ، صدای خوب ، گرافیک قوی ، پردازنده عالی ، رم DDR3 جزو مزایای Studio XPS هستند
پیشنهاد بهتر از SR سونی هست ، در امضای بنده لیست قیمت رو دانلود کنید ببینید خودتون
با سلام دوستان به کمک فوری نیاز دارم.
یه لپ تاپ می خوام بخرم برای کاررهای چون فیلم دیدن ، کارهای نرم افزاری رشته برق ، بازی در حد pes 2010 , call of duty
و اهنگ گوش دادن >>> که سرعت پردازش و پاسخگویی به در خواست من رو در حد چند ثانیه انجام بده و هنگ نکنه تا 1 میلیون 100 یا 200 شد هم موردی نداره.
می خوام یه چیزی باشه که تا چند سال راضیم نگه داره خواهش میکنم راهنماییم کنید ....... در انتخاب سردر گم شدم.
**تا درودی دیگر بدرود** ( یا حسین ثار الله(ع) )**
خوب من این لپ تاپ رو دارم الان نزدیک به یک ماه داره میشه هیچ ایرادی نداره اتفاقاً نسبت به فوجیتسو قبلیم از نظر گرما عالیه اصلاً محل دست به خصوص سمت راستیش داغ نمیکنه صدا هم فقط صدای فن اونم بسیار دلنشینه باور کن و فقط وقتی بازی می کنی و در مورد نظر این دوستمون که محترمه اما آدم وقتی چیزی نمیدونه اگر حرف نزنه که کسی کاریش نداره آخه شما که این لپ تاپ رو نداری و این بازی رو روش تست نکردی چرا اطلاعات غلط میدی دوست من ، من این بازی رو نصب کردم لپ تاپ آخ هم نمیگه با گرافیک مناسب و سرعت عالی بازی میشه هیچ مشکلی هم نداره برای بازی های سنگین هم روش حساب کن بزار خیالت رو راحت کنم اگر بازی بود که گرافیک توصیه شدش 1 گیگ بود شما میتونی با این لپ تاپ که 512 هم هست بازیش کنی چه برسه به GTA که حداقل گرافیکش 256 هست و توصیه شدش 512:10:نقل قول:
dell studio 1555 بگیر من خیلی راجع بهش تحقیق کردم چون فقط هر 4 سال یکبار می تونم لپ تاپم رو عوض کنم و باید به اندازه 4 سال کار های من رو راه بندازه من برام صدا و گرافیک و پردازشگر خیلی مهم بود که این رو انتخاب کردم قیمتش هم بدون گارانتی 1270000 و با گارانتی تو شیراز یکی از دوستان پرسیده بود 1280000 بود قیمت اول ماله تهرانه اگر سوال دیگه ای داشتی در خدمتیم:31:نقل قول:
ممنون از توضیحات کاملی که به من دادی فقط یکی از جملاتت رو متوجه نشدم عزیز خوب با این تفاسیر شما میگین منظورتون اینه که مدل Dell XPS 1340-Aوجود نداره؟خوب من از کجامیتونم یک خرید اینترنتی با قیمت مناسب و گارانتی معتبر بکنم؟منظورم همین مدلی بود که گفتم گرافیک 9500 CPU 2.66 HDD 500 مدل دل رو میگمنقل قول:
نه عزيز من متوجه نشدي ، Studio XPS 1340 كه وجود داره ! اون A B C D و ... كه ديجيكالا ميزاره وجود نداره ! براي دسته بندي خودش نوشتهنقل قول:
همونطور كه به بقيه ميگم به شما هم ميگم ،خريد اينترنتي نكنيد ، لپ تاپ وسيله اي هست كه بايد همونجا كه خريديد تست كنيد نه اينكه غير حضوري از فروشنده بخريد
منم چندتا سوال در مورد 1555 دارم:
1-جای سیم کارت زیر باتری برای چی و طرز استفاده؟؟
2-برگی همراهش هست که ارتقا رایگان به 7 هست کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
[quote=behzadbusiness2;4503505]خوب من این لپ تاپ رو دارم الان نزدیک به یک ماه داره میشه هیچ ایرادی نداره اتفاقاً نسبت به فوجیتسو قبلیم از نظر گرما عالیه اصلاً محل دست به خصوص سمت راستیش داغ نمیکنه صدا هم فقط صدای فن اونم بسیار دلنشینه باور کن و فقط وقتی بازی می کنی و در مورد نظر این دوستمون که محترمه اما آدم وقتی چیزی نمیدونه اگر حرف نزنه که کسی کاریش نداره آخه شما که این لپ تاپ رو نداری و این بازی رو روش تست نکردی چرا اطلاعات غلط میدی دوست من ، من این بازی رو نصب کردم لپ تاپ آخ هم نمیگه با گرافیک مناسب و سرعت عالی بازی میشه هیچ مشکلی هم نداره برای بازی های سنگین هم روش حساب کن بزار خیالت رو راحت کنم اگر بازی بود که گرافیک توصیه شدش 1 گیگ بود شما میتونی با این لپ تاپ که 512 هم هست بازیش کنی چه برسه به GTA که حداقل گرافیکش 256 هست و توصیه شدش 512:10:
خوب واسه اینکه خیاله دوستمون راحت شه بنچمارک داخل بازی GTA IV اجرا کن و اطلاعات داخل فایلی که نتیجه بنچمارک توشه رو تو سایت قراربده.
سرعت فریم خوب تو اجرای بازیا سرعت بالای 30 فریمه!!!!!!!!
که این کارت گرافیک نمیتونه GTA IV با کیفیت بالا(high ) تو این فریم اجرا کنه!
تو Resolution پایین(768*1024) و کیفیت پایین (low) چون بیشتر بار پردازشی رو cpu ,و این لپ تاپ cpu قویی داره میتونه بازیو تو کیفیت پایین اجرا کنه.:10:
منظور از گرافیک 512 ,گرافیک با میزان حافظه 512 مگا بایته ,فاکتور اصلی یه کارت گرافیک gpuشه که وظیفه پردازش گرافیکیو داره و قدرت اون کارت گرافیکو معین میکنه نه میزان حافظه!
یه ati 4570 یه گیگ به هیچ وجه از ati 4650 با 512 مگ حافظه قویتر نیست چون GPUش ضعیف تره!
لازم نیست کسی یه لپ تاپ داشته باشه تا از کاراییش اطلاع داشته باشه. :31:
سلامنقل قول:
ضمن تائید فرمایشات دوستمون ، عرض کنم من هم همین مدل رو دارم و بسیار لپ تاپ قدرتمندی هست ودر خریدش مطمئن باش فقط نمایشگر عالی نیست ولی خوبه .
و فکر XP رو هم نکن توصیه میکنم حتما ویندوز 7 , 64bit نصب کن تا کارایی لازم رو داشته باشه اکثر برنامه ها هم روش کار میکنه تمام درایور های ویندوز7 هم تو سایت DELL موجوده . ارجینال خودش ویستا 32 bit هست که اصلا بدرد نمیخوره و دستگاه رو کند میکنه حقیقتش من اول ناراضی بودم ولی از وقتی ویندوز 7 نصب کردم واقعا از خریدم خوشحال و راضی هستم
باتری 9 سل هم نداره در ضمن اگر یکی از اولویت های شما سبک بودن دستگاه هست که باتری 9 سل اونو سنگین تر میکنه و فایده نداره
خوب دوستان من كلي وقتتون رو گرفتم و در مورد xps پرسيدم اما حالا يه جورايي نظرم عوض شده و ميخوام studio 1555 بخرم آقا يه نظر كلي در موردش بدين ارزش پول دادن واسش داره ؟راستي دوست خوبمون ميگن خريد اينترنتي نكن خوب يكي به من بدبخت بيچاره بگه وقتي تو شهرمون كفن هم نداريم چجوري لپ تاپ بخرم اونم اگه بيارن 200 تا 300 قشنگ ميكشن روش اونم بدون گارانتي خوب يكي پيدا ميشه بره ديجي كالا ببينه و تاييدش كنه تا اونا پست كنن؟هزينه رفت و برگشتشو تا ديجي كالا ميدم
خوب من چيكار كنم تو اين شهر خراب شدمون هيچي نداريم من تو بلوچستان ايرانشهر زندگي ميكنم
سلام سلام سلام:8:
این دیگه دیگه داره تحقیق به پایان می رسه این یکی دو تا پست ما رو جواب بدید دیگه ایشااله می رم برای خرید
نظرتون راجع به این مدل چیه؟
dell studio 14z
2.1GHz Core2duo T6500
Nvidia Geforce 9400M
ضخامت 0.8 اینچی تا 5.5 ساعت شارژ نگه میداره و حدود 750 تومن در میاد
بازم مرسی که راهنمایی می کنید.
:10::11:
نقل قول:
زیگورات studio xp 1340 را میده 1590 گفت این مشکل داغ و سوختن نداره کانفیگش عالیه حیف مودم نداره
سلام به همه دوستان
من 2 ماهي است كه مي خوام يه لپ تاپ بگيرم ولي بين دل و سوني شك دارم .اساتيد كدومو تاييد ميكنند ؟ با ذكر دليل
dell.vostro 1320. core 2 duo 2.6 -6 mb cache - ram 4gb -hdd 320- price : 11800000
و sony cw 14 fx -core 2 duo2.2 -2mb cache-ram 4 gb -hdd30- price :11500000
لطفا راهنمايي كنيد ممنون
بازم سلام و خسته نباشيد دوستان يه خوش خبري به خودم كه نمايندگيشو تو استان پيدا كردم ماله زيگورات هستش.بعدش ميخواستم در مورد studio 1555 يه چيزاي بدونم كه آيا كيبوردش چطوره خوبه؟با سوني رقابت ميكنه؟كلاٌ كيفيت بدنه و از نظر استحكام چطوره ؟
اگه بجوابين ممنون ميشم البته اونايي كه خودشون مدل studio 1555 دارن و قشنگ لمسش كردن كمكم كنن خوشحال ميشم
سلام به همه دوستان
میشه یه توضیح کلی در مورد پرینترهای لپ تاپ بدید . مرسی
کیبردش خوش دسته : برای کارای گرافیکی و تایپی خیلی راحتهنقل قول:
از لحاظ تشابه با سونی : از لحاظ مارک توی این مشخصات بی جهت !!! سونی گرونتره
از لحاظ استحکام و بدنه و ... : تمومیه لپ تاپها اجناس فانتزی هستن و باید باهاشون با دقت برخورد بشه ( جنسشون آهنی یا پاره آجری نیست که )
توی این مشخصات : مزیت استودیو توی باطریش و ال ای دی بودنش هست
توی ماههای اولیه هم با همون ویستا میتونی به راحتی کار کنی : بعدش که یکم خسته کننده شد و سرعت ویندوزت پایین اومد حتما یه 7 نصب کن و دوچندان لذت ببر
دوستان لطفا کمک کنیدنقل قول:
منتظرم
سلام
دوستان!
امکانش هست که بعضی فایلها، فقط با اثر انگشت باز بشن؟؟
یا اینکه این اثر انگشت فقط واسه بالا اومدن ویندوزه؟
سلام رفقا!
من دیروز یه 1557 خریدم! ولی باتریش 1 تا 1.5 ساعت بیشتر کار نمیکنه! اونم تازه اگه کار سنگین باهاش نکنم! در حد همین فیلم دیدن و موزیک گوش دادن! می خواستم بدونم این مشکلو تو ویندوز میتونم حل کنم یا مشکل سخت افزاری!
ممنون میشم اگه جوابمو بدین!
راستی چون مدل جدیدیه(dec 2009 ) و تو سایتتونم ندیدمش کانفیگشو می نویسم:
cpu: i7 720 q 1.6
ram: 4 ddr3
hard: 500(سرعتشو نمیدونم وی فکر کنم 7200 باشه)
vga: 4570
led هم هست.
مباركهنقل قول:
اول كه خريدي بايد 10 ساعت مي زدي تو شارژ
نور lcd رو هم كم كن احتمالا بهتر ميشه
اگر مشكلت حل نشد سريع ببر نمايندگي
بايد با برنامه اين كار رو كرد ، خود سيستم عامل همچين قابليت پيش فرضي نداره كه براي فايلها همچين محدوديتي بزارهنقل قول:
شما كنترل مصرف رو روي Power Save بزاري نهايتا تا 2.5 - 3 با يكسري استاندارد ها بتوني لپ تاپ رو روشن نگه دارينقل قول:
نوشته شده توسط ario69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا!
من دیروز یه 1557 خریدم! ولی باتریش 1 تا 1.5 ساعت بیشتر کار نمیکنه! اونم تازه اگه کار سنگین باهاش نکنم! در حد همین فیلم دیدن و موزیک گوش دادن! می خواستم بدونم این مشکلو تو ویندوز میتونم حل کنم یا مشکل سخت افزاری!
ممنون میشم اگه جوابمو بدین!
اگر فيلم رو از روي ديسك DVD نگاه ميكنيد مصرف باتري بسيار افزايش پيدا ميكنه
نور Display رو كم كنيد ، Wireless و بلوتوث رو خاموش كنيد ، پورت هاي اضافه رو در بياريد ، از اسپيكر جدا يا هدفون استفاده كنيد و همينطور برنامه هايي كه پردازنده و هارد رو مشغول ميكنند رو ببنديد ، حالا يك امتحان كنيد ببينيد مصرفتون چقدر ميشه
امکانش هست که یه برنامه برای این کار معرفی کنین؟نقل قول:
من برنامه اي نميشناسم ، من فقط گفتم كه ويندوز همچين قابليتي رو ارائه نميكنه و بايد با برنامه انجام بشهنقل قول:
سلام بچه ها من يه لپتاپ دل 1510 مالزي خريدم ولي متاسفانه گرافيكش 8400 هست آيا ميشه ارتقا داد؟
خير ، لپ تاپ ها قابليت ارتقا گرافيك رو ندارند ( فقط برخي مدلها ميشه اين كار رو كرد ) ، لپ تاپ شما همچين قابليتي نداردنقل قول:
رم هايي با باس 1066 حتما ddr3 هستند ؟؟؟؟؟؟ منظورم اينكه رم ddr2 با اين باس هست ؟؟؟؟؟
اگر باشه سرعت هاشون هم با هم برابر ميشه ؟؟؟؟؟
سلام
یه لپ تاپ میخوساتم برای کارهای مهندسی و همه چی دیگه
دو مدلی که خودم دیدم اینا بود
ایسوز u 80
2.8 6MB 1066 4GB DDR3 500GB ATI 4570 14.1 LED DVD-RW 7 2.2 Ch/Taiwan Sazgar 1.465T
و دل لتیتود ای 6400
LatitudeE6400 2.8 6MB 1066 4GB 250GB Quadro NVS160 14.1 DVD-RW VB 2.4 Europe BankLaptopIran 1.599T
خوب امکانات ایسوز بالاتره
کلا نمیدونم راهنمایی کنینن دیگه
اوج کار منم با کتیا هستش
[quote=hm_3600;4506737]خوب ببخشید یکم دیر شد من در سه حالت Benchmark رو انجام دادم یکی با بالاترین کیفیت بازی یعنی دیگه آخره آخرش که نام فایل رو High گذاشتم و یکی با پایین ترین سطح کیفیت که اسمش رو LOW گذاشتم و یکی هم با Auto Config خود سیستم یعنی خود بازی گفت بهترین گرافیک برای بازی چیه که اسمش رو Auto گذاشتمنقل قول:
High :
Low :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Auto :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن جا داره از دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خیلی و بی نهایت تشکر کنم بابت Dell Dock