یه سوالی برای اضافه کردن shurtcut تو Quick menu چی کار باید کرد ؟
یه سوالی برای اضافه کردن shurtcut تو Quick menu چی کار باید کرد ؟
باید انگشتت رو روی یکی از ایکون ها بذاری و چند لحظه صبر کنی
ایییییییول چه باحال :10: چقدر سر این فسفر سوزوندیم :31:
جای ایکون های منوی اصلی رو هم به همین روش میتونی عوض کنی یعنی انگشتت رو روی ایکنی که میخوای جاش رو عوض کنی میزاری و چند لحظه نگه میداری و بعد هر طرف که خواستی میکشی
سلام چطوري ميشه عكس روي4 تم هاي پيشفرض انداخت:2::20::13:
سلام بچه ها چند روز پيش يه km900 دسته دوم خريدم ظاهرآ كه گوشي تميزيه اما چندتا چيزش يكم مشكوكه 1. باتريش با ديدن 6 تا 10 تا فايل تصويري 8 دقيقه اي تمام شد 2. موقع كاركردن باهاش يه بار صفحه توش نويز افتاد و خط خطي شد!!! يه دكمه قسمت پايين سمت راست گوشي پايين دكمه هاي صدا هست كه هنوز نفهميدم كارش چيه و چكار ميكنه البته فكر كنم دكمه دوربينش باشه 3. هنوز نتونستم صفحه نمايشش رو طوري تنظيم كنم كه بعد 5 ثانيه صفحه سياه نشه و قفل نشه!!!!!!! با اينكه توي تنظيمات صفحه نمايش تنظيم قفل صفحه رو گذاشتم روي 30 ثانيه اما بازم سر 5 ثنيه صفحه سياه ميشه!!!!و از اون بدتر كل صفحه غير فعال ميشه و براي فعال كردنش بايد حتمآ دكه صدا ياخاموش روشن كردن رو يه بار فشار بد بعد از حالت قفل در بيارم البته مطوئنم راهي براي حل اين مشكلات هست اما چون هنوز فرصت مطالعه دفترچه رو نداشتم يكم گير دارم راستي اس ام اس نوشتن باهاش راحته اما وارد كردن اسم مخاطب از توش و ارسالش وحشتناكه آخه چون قلم نداره همش دستم عوضي ميره روي يه اسم ديگه واسه يه نفر ديگه سند ميكنم تاحالا كلي سوتي دادم بچه ها اين گوشي قلم مخصوص نداره؟ ودر آخرم ليست مخاطب رو كه براي انتخاب اسم ميارم اصلآ هوشمند نيست مثلآ من ميزنم (( نا )) به جاي اينكه نادر رو بياره ميره روي (( علي ناصري )) !!!!!!!!!!!!راستي كار با گوگل مپ خيلي جالبه اما به نظرتون به صرفه هست؟
در مورد باطری احتمالا مشکل داره موقع تماشا درسته زود باطری تموم میکنه ولی حداقل 2 ساعت میتونی فیلم نگاه کنی نه 8 دقیقهنقل قول:
در مورد نویزی شدن تصویر به احتمال 99% از فریمورتون هستش اگه میتونید بگید ایا فریمور دستکاری شده هستش یا اگه نه ورژن فریمورتون رو بگید
اون دکمه پایینی هم ماله دوربین ولی فقط زمانی کار میکنه که تو صفحه اصلی باشی باید این دکمه رو چند ثانیه نگه داری تا دوربین فعال بشه
در مورد تاریک شدن صفحه هم از ستینگ پاور سیور رو خاموش کن و توی دیسپلی بک لایت رو روی چند ثانیه که میخوای تنظیم کن
برای فعال کردن صفحه هم همونطور که خودتون گفتید باید یه دکمه رو بزنی تا صفحه فعال بشه چون صفحه خازنی هستش باید اینطوری باشه
برای وارد کردن اسم هم بهتره خودت دنبال اسم بگردی اینطوری سرعتت هم بیشتره چون تو این زمینه ها گوشی یه ذره مشکل داره
قلم هم تا جایی که میدونم باید داشته باشه و قیمتش یه چیزی حدود 20 یا 30 تومنه البته مطمئن نیستم
گوگل مپ هم چیز باحال و تر تمیزی یه مزیتی که داره فقط برای بار اول که روی یه منطقه هستی نقشه شو دانلود مبکنه و از دفعه دوم میتونه نقشه رو از مموری خود گوشی بخونه برای استفاده میتونی اینترنت یک روز نامحدود بگیری و کل نقشه رو دانلود کنی ولی به جای این کار میتونی از mgmap هم استفاده کنی
یه توصیه هم دارم که اگه تایپ فارسی براتون مهم نیست به ورژن 10p اپدیت کنید در غیر این صورت اخرین فریمور فارس برای این گوشی v10j هستش
امیدوارم تونسته باشم به سوالاتتون پاسخ بدم
موفق باشید
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
باید فریمور رو دستکاری کنی اموزشش تو سایت هستشنقل قول:
مهم ترین کارش رو چرا نمی گی! :دی برای عکس گرفتنه دیگه!!! اگه یکم فشار بدی، فوکس میکنه، اگر تا ته فشار بدی عکس میگیره......خیر سرش اسمش شاتره دیگه!!! :دینقل قول:
اون دکمه پایینی هم ماله دوربین ولی فقط زمانی کار میکنه که تو صفحه اصلی باشی باید این دکمه رو چند ثانیه نگه داری تا دوربین فعال بشه
:31:مرس michael جان بس که من حولم اصله کاری یادم رفت :31:نقل قول:
rozysara جان هيچ ميدونستي خيلي خيلي خيلي ماهي :) خيلي ممنون كه جوابم رو كامل دادي خيالم راحت شد آخه داشتم كم كم شك ميكردم كه lcd گوشي نكنه تعميري باشه :( نسخه فريمور گوشي km900at_v10j هست و منم فارسي تايپ ميكنم :( البته ديگه هم جر همون يكي 2 بار نويز نديدم توي گوشيم :) در مورد باتري هم تا حدود 1 ساعت و ربع كامل تصويري پخش ميكنه خوب دسته دومه ديگه يكم ضعيف شده بايد يه نو براش بخرم راستي از كجا ميتونم برم روي اون تيكه نقشه هايي كه از گوگل مپ گرفتم؟Michael Ropy عزيز از شما هم خيلي ممنونم راستي بچه ها مشكلم رو با اس ام اس دادن حل كردم توي او 4 وجه مكعب اصلي توي صفحه مخاطبين اسم اونايي رو كه بهشون اس زياد ميدم رو گذاشتم حالا راحت اول اسمشون رو انتخاب ميكنم بعد sms ام رو تايپ ميكن ديگه اينجوري سوتي نميدم : دييييييي
راستي km900 تا 3 روز پيش تو gsm 238 تومن بود با گارانتي كامتل اما امروز ديدم زده 280 تومن!!!!!! يهني گرون شده؟:)
دقیقا منظورت رو نفهمیدم اگه نقشه هایی که با خود گوشی و از طریق گوگل مپ گرفتی منظورته لازم نیست کار خاصی بکنینقل قول:
اگه توجه کرده باشی برای بار اول که میخوای محلی رو پیدا کنی یه ذره طول میکشه و بعد چند ثانیه نقشه ها رو نشون میده اگه میخوای نقشه جاهای دیگه رو هم دانلود کنه میتونی با انگشت نقشه رو اینور اونور بکشی تا اون ها هم دانلود بشه
برای دفعه بعد که خواستی گوگل مپ رو باز کنی اون جاهایی که قبلا دانلود شده سریع لود میده و نشون میده یعنی از خود گوشی استفاده میکنه نه اینترنت
فایل های دانلود شده توسط گوشی هم توی پوشه image ذخیره میشه میتونی نگاه کنی
به قیمت های این سایتها اعتماد نکن.....امکان نداره گرون شده باشه....الان گوشی شاپ زده 240 تومن....نقل قول:
راستي km900 تا 3 روز پيش تو gsm 238 تومن بود با گارانتي كامتل اما امروز ديدم زده 280 تومن!!!!!! يهني گرون شده؟:)
rozysara جان مرسي گرفتم چي گفتي :) Michael Ropy جان با حرفت موافقم اما خود گوشي شاپ هم بنظرم زده بود 238 تومن!!!!راستي تو سايت/www.plaza.ir يه قلم براي km900 معرفي كرده 2500 تومن شما نميدونيد اين قلم واقعآ جواب ميده يا از اين قلم معمولي هاس؟
نمی دونم چی بگم....اگه واقعا زده برای KM900 حتما خودش دیگه! :دی ولی اینجور که بچه ها میگن 20 تومن حداقل قیمت داره!!!! اگه اینجوریه که.....
یه چی دیگه هم هست....قلم استار 3 تومنه!!!!!!!!
نمیدونم جواب میده یا نه ولی خوب امتحانش هم همچین گرون در نمیاد
دوست عزیز در مورد قلم واسه این گوشی من این قلم رو پیدا کردم که برای گوشی های خازنی هستش و دو نوع داره یکی به قیمت 16 و دیگری 8 تومن
کد:http://www.shirazmob.com/index.php?action=produce&id=3&basename=capacitive%20pen
سلام بچه ها ببخشيد دير آن شدم تل خونه ام مشكل پيدا كرده بود منم كه ديال آپ ميام گير كرده بودم rozysara جان يه دنيا ممنون احتمالآ همينو بخرم آخه من دستام خيلي عرق ميكنه وسط زمستون درجه حرارت من 50 هست :دي ميرم تو بازار يه گشتي ميزنم ببينم ارزون تر گيرم مياد يا نه اينجوري ميتونم همونجا تستش كنم :) Michael Ropy جان اين پلازا قيمتاش خيلي خوشحالن جدآ نميشه روشون حساب كرد :)
منم اينلينك رو پيدا كردم جالبه قلمشون 1000 تومنه !!!!!!!!حتمآ به km900 هم ميخورنکد:http://www.istgah.com/search/?stext=iphone+3gs&limit=25&limitstart=0&siteid=719940&kid=341
بچه ها من دنبال چند تا چيز ميگردم راستش يه چرخي تو نت و تو تالارها زدم اما چيزي دستگيرم نشد خيلي بهم ريخته بود با اين اينترنت ديال آپ منم كه .... :( من چند تا نرم افزار خيلي برام مهمه 1.يكيش يه ديكشنري صفحه لمسيه براي km900 كه راحت بتونم باهاش تايپ كنم آخه الان يكي دارم كه مال گوشي هاي دكمه ايه و اصلآ نميشه باهاش كار كرد البته يدونه لمسي پيدا كردم كه حجمش 9 مگ بود و با توچه به محدوديت 4 مگ km900 فكر نكم بشه كاريش كرد _ راستي اين محدوديت 4 مگ رو نميشه طوري حلش كرد؟_ بعد نقشه كامل شهر يزد رو ميخوام خير سرم امسال كارشناسي ارشد قبول شدم بهمن بايد برم يزد :((((((( 3. نحوه فعال كردن Divix واسه km900 چجوريه؟ من كه از تو دفترچه اش چيزي سر در نياوردم 4. اين كيفيت فيلم برداريش زياد جالب نيست ميشه بهتر از اينش كرد مثل Divx ثبت نامي نيست؟ 5. تاپيكي چايي هست كه بازي مخصوص اين نوع گوشي هاي صفحه لمسي رو داشته باشه؟ شرمنده كه زحمتتون ميدم آخه دقيقآ 2ساعت و نيمه دارم تو نت چرخ ميزنم هيچي گيرم نيومده از بس كه همه دور نوكيا و سامسونگ دارن ميچرخن :(((
نقل قول:
در مورد دیکشنری فکر نکنم چیز بدرد بخوری پیدا کنی بهترینش همون pmd هستش
در مورد محدودیت جاوا امکانش هست ولی نمیدونم چرا این مودر ها کاری نمیکنند شاید چون اهمیت چندانی نداره و ارزش وقتی رو که میذارند نداره
واسه نقشه هم بهتره بیخیال این بشی که دنبالش بگردی و خودت دست به کار شی و یه نقشه درست کنی سخت نیست اموزشش اینجا هست
واسه divx هم فعال کردن نمیخواد هر فایل avi با رزولیشن کمتر از 240*320 بریزی باز میکنهکد:http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1525.0
کیفیت فیلمبرداریش بد نیست فقط تو تاریکی نویز داره نمیدونم مشکل شما در چه حده
تو چند پست عقب تر من لینک واسه این گوشی معرفی کرده بودم که فول بودند ولی مهم نیست شما اگه بازی های لمسی دانلود کنی با باز کردن فایل جار مورد نظر و رفتن به پوشه meta inf و اضافه کردن این کد بازی فول اجرا میشه
LGE-TargetLCD-Width: 240
LGE-TargetLCD-Height: 400
در نهایت هم قبولیتون رو تو ارشد تبریک میگم دعا کنید امسال ما هم قبول شیم
rozysara عزيز :( چه بد شد من عمده كارم با ديكشنري هست حالا چكار كنم :(((((((((((((((( حالا pmd رو تست كنم شايد خوب بود شايد با قلم بشه يه كاريش كرد مرسي دوست عزيز انشاالله شما هم قبول ميشيد اينباز نميشهکد:http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1525.0
واسه من که باز موزیلا به راحتی باز میشهنقل قول:
یکی لطفا کمک کنه....برای آرنا چه برنامه gps رو میشه نصب کرد؟؟؟
برنامه googlemap خود گوشی هست غیر از اون میتونی از mgmap هم استفاده کنی اموزش هم اینجا هست
http://www.mylgarena.com/index.php?topic=1525.0
گوگل مپ باید بصورت آنلاین به اینترنت وصل بشه و این هزینه بره.چطور میشه آفلاین ازش استفاده کرد؟نقل قول:
نیما به جای اینکه بری قلم بخری یه روکش کربن روش بکش حدودا 10 خرج داره ولی لارج بازی در نیاری می تونی کمترم بدی :31: بعد دیگه نه صفحه اش خش می افته و نه نیازی به قلم داری :31:
روکش کربن؟؟ نشنیدم. لطف میکنید دربارش توضیح بدید؟نقل قول:
ضمنا من همین امروز این گوشی را خریدم از علاء الدین. من هم مثل دوستی که بالا صحبت کرده بود به دیکشنری نیاز دارم. چند سال پیش یک دیکشنری بسیار قدرتمند دیده بودم به اسم AED یعنی American English Dictionary حالا ببینم میشه این رو روش نصب کرد؟
اون روکش فابریکش با نوک ناخن راحت جدا میشه برای اینکه صفحه خط نیوفته باید بدی روش روکش کربن بکشن یا اونطور که میگفت بپاشننقل قول:
تو همون علاالدین طبقه هم کف دو تا نمایندگی ال جی کامتل جفت هم داره یکیش همین کار رو انجام میده
آقا من برنامه ترک بادی رو نصب کردم برنامه اجرام میشه یه نقشه کللی از کره زمین دارم ، اولش ارور "dataDir" میده ، من نقشه تهران رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید وارد برنامش کنم جی پی اس خیلی برام مهمه اگه میشه هرچه زودتر کمکم کنین چاکر همتون
دوستان یه سوالی چطوری میشه تاریخ رو تو صفحه تاچ اورد ال اجی معمولی تاریخ داره
تو تنظیمات صفحه و گوشی دیدم چیزی نبود :19:
با سلام من اولین باره اینجا پست میزنم.بیزحمت از دوستانی که کا ام900 دارند و همچنین اطلاعات جامعتری نسبت به سایر گوشیها دارند تقاضای راهنمایی دارم.ازاونجایی کهمن از مولتی تاچ بودن این موبایل و همچنین رزولیشن بالاورابط کاربری جذاب بسیار به وجد اومدم واز طرف دیگر محدویت حجمی برنامه و کمبود بازی ناامیدم کرده ز دوستان تقاضا دارم یک گوشی با مزیتهای km900وبدون محدودیتهای این گوشی به من معرفی کنید.درضمن gpsو wifi مناسب داشته باشد.البته نظرمن روی نوکیا5800 هست.درکل اگر بزرگواری یک مقایسه بین این دوگوشی انجام بده ممنون میشم.
5800 دیگه جوات شده خیلی هم بزرگه.5800 تاچش مقاومتی . ارنا تاچش خازنیه. امکانات ارنا هم با x6 نوکیا برابری میکنه فقط رم x6 بجای 8 گیگ ، 16 گیگ هست اگر میخوای نوکیا بگیری برو X6 بگیر که جدید باشه حداقل. وقتی با ارنا کار کنی 5800 بگیری دستت حالت بد میشه :2:
تو سایت mobile.ir می تونی بین n تا گوشی مقایسه کنی.
به نظر من اصلا نرم افزار و بازی مهم نیست تبش برای یک ماهه . تازه اگر این نوکیا زاغارت هنگ نکنه بعدش فقط اس و کال و ایناست که دیگه ال جی سیرت نمی کنه
این مقایسه ای که من وقتی میخواستم ارنا بگیرم بین 8 تا گوشی خوشگل ال اجی و x6 انجام دادم :31: خودت ببین
اگر پولت بیشتره میتونی مدل های بالاتر هم بگیری
کد:http://www.4shared.com/document/kKD4fKc7/comparison_between_X6__LG.html
تا آواتارت رو ديدم گفتم هر كسي عكس كاظم رو آواتارش نميزاره مگه خوزستاني باشه yasi1356 :) منم اهوازم و الان km900 دارم به نسبت پولي كه ميدي گوشي خوبيه البته اگه توقعت از گوشي بالاست برو دنبال گوشي هايي با سيستم عامْل اندرويد يا مك قبول دارم محدوديت حجمي نصب برنامه و كمبود بازي هاش تو نگاه اول ذوق آدم ميزنه اما من كه تا الان هيچ مشكلي باهاش نداشتم جز ديكشنري لمسي كه اصلآ براش گير نمياد چون ديكشنري هايي كه تو بازار هستن همشون صفحه كليداشون كوچيكه كه نياز به قلم داره و km900 چون صفحه خازني هست و قلم نداره نميتونه با اينجور نرم افزار ها كار كنه اما در عوض در پولي كه ميدي گوشيت 8 گيگ رم داره يه دوربين عالي داره wifi و gps داره امكانات اتصال به اينترنت عالي داره قابليت كار با فايل هاي آفيس رو داره و.... واسه من كه عاليه بعدشم تو اهواز پولتو براي گوشي گرون دور نريز چون سر 1هفته ديگه مال خودت نيست شما ميزان بودجه ات و كارايي مورد نظرت رو بگو تا بچه ها بتونن كمكت كنن
همچين امكانرو منم نديدم مگر اينكه وقتي گوشيت قفل ميشه اون پايينش تاريخ رو برات بزنه حالا بازم تو تنظيماتش جستجو ميكنم اگه چيزي پيدا كردم خبرت ميكنم راستي دارم رو مخ دوستم كار ميكنم وقت بزاره يه ديكشنري با صفحه كليد بزرگ برامون طراحي كنه :)نقل قول:
برای این کار باید صقحه ویدجت رو باید به عنوان همو اسکرین انتخاب کنی و از وایدجت های موجود ساعت رو بیار بالا همیننقل قول:
با تشکر از شما دوستان.نیما7 همشهری عزیز گوشیتو از کجا وبا چه قیمتی خریدی؟درضمن اگه ممکنه یکم از مزایا ومحدودیتاش بیشتر برام توضیح بده:7:باتشکر.در ضمن یک تشکر کتبی هم به آقا( mx_2dar)بدهکارم.:31:
قابل توجه نیمای عزیز.
مثل اینکه من هنوز نمیتونم جواب پیام خصوصی بدم چون اینجا تازه کارم و قوانین فروم و ....
دیکشنری AED حدود 6 مگ حجم داره و برای آرنا که محدودیت حجم برنامه داره نمیشه استفاده کرد.
یک مشکلی که دارم اینه که چرا فولدر Others اینهمه طول میکشه تا باز بشه؟ خصوصا وقتی یک برنامه از کامپیوتر وارد دستگاه میشه زمان زیادی میبره تا باز بشه و اجازه بده برنامه install بشه (حدود 5 دقیقه)
ببخشید کسی اینجا نیست؟