animate windows when minimizing and maximizingمن این گزینه را در performanc opshtion خاموش کردم و قیدش را زدمنقل قول:
Printable View
animate windows when minimizing and maximizingمن این گزینه را در performanc opshtion خاموش کردم و قیدش را زدمنقل قول:
بله windows photo gallery از طریق windows live قابل دانلود هستنقل قول:
اما در مورد کیبورد مجازی باید بگم که توی ویندوز سون هم وجود داره
البته اگر منطور شما همون tablet pc input panel باشه
خوب از نسخه پرفشنال استفاده كن نه التيميت ببين بازم مشكل داره؟
اگر ممکن است ادرس دانلود windows photo gallery وینوز ویستا را بدهید در مورد کیبورد مجازی درست است که در سون است اما نمیتوان از روی خودش زبان فارسی وانگلیسی را عوض کرد وباید از روی صفحه اصلی اینکار را کرد ودایم موقع تایپ قاطی میکند اما در ویستا اسلا اینطور نیست و من در استفاده در لپ تابم که کیبوردش حروف فارسی ندارد مشکل پیدا میکند ایا نرم افزار کیبورد مجازی ویستا جداگانه قابل دریافت ونصب نیست!نقل قول:
ممنونم دوست عزیز و همشهری قدیمی... فردا میرم واسه تست و خبرشو میدم
اگر ممکن است نتیجه را حتما اعلام کنید شاید به درد من هم بخوردنقل قول:
سلام
کسی تونسته درایور 190.38 nvidia رو روی 7 نصب کنه ؟
هر کاری می کنم نمیشه اگه درایوری چیزی برای 9800gtx+ دارید که physx و کنترل پنل رو نصب می کنه معرفی کنید .
من و خيليهاي ديگه نصب كرديم و مشكلي نداشتم
از خود سايتش گرفتين؟
مشکل از Draver هست به قدرت VGA شما ربطی نداره.نقل قول:
شما جای این که Draver مخصوص win7 رو نصب کنی آخرین Draver VISTA VGA خودتو نسب کن 90% مشکلتون حل میشه.
آره کارتم xfx هستش هم از رو سایت خود کارت هم از روی nvidia ولی هیچی ... آخرش مجبور شدم از درایور عهد دقیانوس 181.0 استفاده کردم ولی خوب کیفیت و سرعت اومده پائین به طور دقیق تو dvbdream و کانال های hd که داغون فریم فریم هست و کانال های معمولی حالت شطرنجی ... در ضمن از cuda توی کدک coreavc نمیتونم استفاده کنم
اتفاقا مال من از روی خودش میشه زبان رو عوض کرد و از مال ویستا جالب تر و کامل تر هم هست مگه شما ورژن چند رو استفاده میکنید؟نقل قول:
اینم لینک اما فکر کنم اول یک فایل کوچیک دانلود میکنی که مربوط به امکانات ویندوز لایو هست که از اونجا میتونی windows photo gallery رو دانلود کنی
کد:http://download.live.com/photogallery
سلام
دوستان
من نسخه Ultimateرو روي laptop نصب كردم.زبان فارسي رو هم اضافه كردم.فقط مشكلم اينه كه حرف "ي" رو به صورت جدا مي نويسه مثل "اي ران".و همچنين حرف "پ" هم جاش عوض شده و "ژ" رو هم بايد با shift+v بزنم.در ضمن در Browser ها (IE,Mozilla,Safari) هم حرف "ي" رو جدا نشون ميده.
توي اينترنتم جستجو كردم كارها زير رو هم انجام دادم:
1- فايل KBDFA.DLLرو جايگزين كردم درست نشد.
2- يكي گفت فونت tahoma خراب شده اونو جايگزين كن بازم نشد.
لطفا راهنمائئي كنيد چيكار كنم تا درست بشه.
این windows photo gallery چی هست؟!
میتونی عکساتو توش ببینی یا ادیت کنی یا طبقه بندی کنی و امتیاز یا ستاره بهشون بدی.نقل قول:
بچه ها من همه کارایی که گفتینو کردم اما مشکلم حل نشد !!! ویندوزمو پروفشنال ریختم درایور ویستا ریختم..درایورهای ورزن قبل رو ریختم اما بازم همینطوریه ... شاید واسه شما هم همینطوریه و متوجه نمیشید !!!! اخه این تیکی که میگم فقط موقع بستم یه پنجره my computer هست و تو برنامه های دیگه و حتی باز و بسته کردن عکس ها اینجوری نیست..
خواهشن این بحث رو پیگیری کنید تا ببینیم کشکل از کجاست !!!
ممنون
بله منم این مشکل رو داشتم ولی با همون روش که گفتم حل شد.
من همین الان win7 buld 7600 رو گرفتم . win7 شما چه Buildi هست؟
اگه 7600 نیست حتما برو بگیر به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.:46:
وقتی Windows Media Center هست چه احتیاجی به همچین نرم افزاری هست؟نقل قول:
میتونی عکساتو توش ببینی یا ادیت کنی یا طبقه بندی کنی و امتیاز یا ستاره بهشون بدی.
.................................................. ...................نقل قول:
خیلی دقیقی ها :11: :46:
خوب حالا چه گیری دادی به اون تیک که می گی..............اصلا یه میل بزن به مایکرو سافت و این مورد رو بگو ..........( ببخشید آخه همه راه حل ها رو دوستان گفتن ...من دیگه چیزی به ذهنم نرسید ) راستی وقتی که 7 رو نصب میکین و در تو AERO میری خوش یه افکت برای باز و بستن پنجره ها می زاره .شاید اون جزوه همین افکت ها باشه .............چی گفتم:13:
بطور مثال یکی از قایلیتهای خوبی که داره برطرف کردن قرمزی چشم هستنقل قول:
برای تایپ صحیح Shift+X رو بزن درست میشهنقل قول:
من نسخه Ultimateرو روي laptop نصب كردم.زبان فارسي رو هم اضافه كردم.فقط مشكلم اينه كه حرف "ي" رو به صورت جدا مي نويسه مثل "اي ران"
واسه منم 7600 هست دوست عزیز....نقل قول:
در بالای صفحه کیورد مجازی ویستا جایی است که با کلیک روی ان زبان عوض میشود اما همچین چیزی روی این بخش سون نیست شما از کجا از داخل خود برنامه زبان را عوض میکنید لطفا راهنمایی فرمایید در ضمن ویندوز من نسخه 7600 استنقل قول:
عجیب است مال من اصلا گزینه های ان بالا را در سون ندارد اما در ویستا همین ها را دارم ایا گزینه خاصی در جایی برای ان فعال کرده اید لطفا این عکس را ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مشکلم حل شد من از گزینه دیگری وارد میشدم والان با دیدن عکس شما مشکل حل شد ممنون ومتشکرم
بچه ها بری من راه حل ندارین؟نقل قول:
:42::42::42::33::33:
یه مشخصات از سیستم بزار.
ویندوز 7 که نصب کردی RTM FINAL دیگه؟(7600بیلد)
درضمن اگه اکتیو شده است اپدیت کن.
سلام به همه پسرا و دختراي ايروني
من چند روز پيش ويندوز 7 رو نصب كردم اكتيوشم كردم. خيلي با حاله. هيچ ايرادي نداره. من لب تاب دل با 6M كش و 4G رم دارم و وقتي روش ويندوز XP داشتم ويندوزم نمي تونست از تمامه امكاناتم استفاده كنه ولي تو ويندوز 7 غوغا مي كنه.
ضمنا باطري لب تاب رو اصلا مصرف نمي كنه لامصب ويستا و XP مي خورد باطري رو.
سلام من 7 را نصب کرده ام و در قسمت اکتیو نوشته اکتیو شده ولی وقتی در سایت روی لینک valid now کلیک می کنم پیغام
Validation Incompleteرا می دهد حالا باید چکار کنم
در اصل genuine بشه ؟
...............................نقل قول:
یه سوال بی ربط.............این آواتاری که استفاده می کنی مربوط به کیه..منظورم اینه که عکس کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم لارا کرافت باشه ! :دی (عجب سوال بی ربطی بود خدایی !!!)نقل قول:
...............................
یه سوال بی ربط.............این آواتاری که استفاده می کنی مربوط به کیه..منظورم اینه که عکس کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی تونسته نخسه 7100 رو اکتیو کنه ؟ یه کمک کنین میخوام 3 روز دیگه باید اکتیو کنم ! کمک ! تورو خدا از این پست به اون پست
راهیم نکنین !
لطفا يكي منو راهنمائي كنه.من تقريبا تونستم مشكلم رو حل كنم.ولي يه مشكلم هنوز حل نشده.هنوز تويBrowser ها (IE,Mozilla,Safari) حرف "ي" رو جدا نشون ميده.نقل قول:
سلام
یه نسخه از daemon tools هست که تو فروم معرفی شده
سرچ کنید پیدا میشه
این نسخه با 7 بدون مشکل کار میکته
خودم هم نصب کردم
دیگه پیغام ریست مکرر رو نمیده
من تازه ویندوز 7 رو زیختم ولی وقتی میخوام خاموش کنم یه صفحه آبی میاد و خاموش نمیشه و مجبورم از برق بکشم باید چی کار کنم؟
يعني صفحه ابي مرگ منظورتونه؟
دوستان ما نفهمیدیم
بالاخره سون رو میشه در کنار xp نصب کرد یا نه؟
یه سوال دیگه هم اینکه وقتی سون بیاد باید قطعات رو عوض کرد
یعنی با این قطعاتی که توی بازار هست سازگاری نداره؟
اگه مثل من ميخاي سيستمت براي وين 7 باشه عوض كن
ولي در كل با همينا هم جواب ميده
باید ایکس پی رو تو درایو C نصب کنی و بعد سون رو تو D...نقل قول:
ای بابا مود ایکس پی دانلود کن
در سون کار میکنه
دوتا سیستم عامل نصب نکن جانم
بابا من سیستم رو دیروز گرفتمنقل قول:
اگه مثل من ميخاي سيستمت براي وين 7 باشه عوض كن
ولي در كل با همينا هم جواب ميده
میگم تا 4-5 ماه دیگه که اصلیش میاد و اینا
باید عوض کنم ؟؟