ویرایش... معذرت
Printable View
ویرایش... معذرت
نقل قول:
سلام
از همون سایتی که تو امضات گذاشتی opda نه اون یکی که اسمش یادم نیست , گرفتم.
اون تاپیک هم که گذاشتی انجام دادم نشد.
بازم ممنون.
ولی اگه چاره ای پیدا کردی خبرمون کن , بچه های دیگه ای هم هستند که این مشکلو دارن.
سلام
فایلو دوباره ساین کردم بالا خره نصب شد.
ممنون که کمکم کردین.
شما هم مثه این دوستمون:نقل قول:
دوباره برنامه رو ساین کن.نقل قول:
شاد باشی:40:
آره ریست کردم.نقل قول:
خب باشه Sec Man هک میکنم. دمت گرم.
سلام 6120 من با هیچ کدوم از روش ها هک نمیشه
ورژن 6.51
secman و Drakkarious نصب میشن کار نمیکنن
hello ox رو ساین میکنم نصب میشه میام هک کنم توی unpaking files میمونه دیگه جلو نمیره
روش دیگه نیست ؟ برم downgrade کنم ؟
rompatcher رو هم ساین کردم تا از disable caps استفاده کنم ولی بعد ساین نصب نشد
سلام
دوستان چجوری می شه گوشی رو به حالت قبل از هک درآورد؟ یعنی انگار HelloOx رو نصب نکردیم و هیچ تغییری رو گوشی اعمال نشده... با مستر ریست می شه؟ یا باید فرم ور رو هم دوباره بریزم رو گوشی؟
ممنون
مشکلم حل شد . با hello ox 1.3 هک شدنقل قول:
ریست کن درست میشهنقل قول:
سلام ! ممنون از راهنماییت ! انجام دادم ! ولی به apply Patches که می رسه خیلی طول میکشه !نقل قول:
:41:
کنسل کن ود دوباره سعی کن...مستر ریست هم میتونه موثر باشه...:46:نقل قول:
سلام دوستان
یه 5800 هستش که میخوام نرم افزار ها رو بدون ساین روش نصب کنم
cer , key هم ندارم
چیکار کنم ؟
اخه همه ی برنامه های هک باید ساین بشن
راهنمایی کنید
مرسی
باید Cer و Key بگیری براش...راهی نداره..!نقل قول:
دوستانی که 5800 دارن هک کردن مشکل نداره؟؟؟؟
قضیه این که میگن باید بعضی از برنامه و بازی ها رو که می خوای اجرا کنی مشکل ساز باید غیر فعال کنی؟ صحت داره؟؟؟
نخیر ... HelloOX 2 با هیچ گوشی ناسازگاری نداره و روی همه ی گوشی ها نصب میشه ...نقل قول:
در مورد سوال دومت :
مثلا برای اجرای بازی های انگیج باید پچ Install Server غیر فعال شه ... همین ... حالا به جز انگیج شاید نرم افزار های دیگه ای هم باشند ...
آقا کنسلم کردم ، مستر ریست هم کردم ولی باز طول میده ! :41:نقل قول:
حدودآ چقدر باید طول بکشه ، من نیم ساعت گذاشتم نشد !:13:
به حر حال مرسی از راهنماییت !
موفق و پاینده باشی !:40:
سلام ..
منم بالاخره امروز وقت کردم تست کنم.....فقط با ریست 3دکمه کارم درست شد....در غیر اینصورت رو آنپکینگ گیر می کرد..
آقا ما هم نصب کردیم جواب داد فقط چند تا سوال داشتم
اولن سوال که توی عکس مطرح شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم این که اون آیکن HELLOOX2 که اومده بعد از اولین اجر (بعد از این که همه ی کارارو انجام داد خودش هک شد گوشی دیگه کارای نداره؟؟؟؟) HELLOOX2 رو پاک کنم مشکلی داره؟
و سوم این که وقتی داشتم HELLOOX2 رو داشتم نصب می کردم آخرش پرسید ازام Mode رو هم می خوای نصب کنی من yes رو زدم اونم نصب شد حالا می خوام پاکش کنم نمی زاره چرا؟؟؟؟
با اون پچ ها کاری نداشته باش ... چک کن ببین کار می کنه ... اگه کار نمی کنن Install Server مخصوص 5800 رو بگیر ...نقل قول:
helloOx رو نیاز نبود داشته باشی چون فقط اجرا کننده ی هک بود ...
بهتره Modo نصب باشه چون یه browser سبک و کارامد هست و بهش نیار داری ...
چند دقیقه صبر کن الان برات Install Server 5800 رو پیدا می کنم ...
arenghatel
بیا از این تاپیک مخصوص 5800 رو دان کن و به E:/Patches انتقال بده ...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=302019
installserver رو فقط موقعی که میخوای فایل ساین نشده نصب کنی فعالکن...نقل قول:
Open4all فقط برای دسترسی به فایل های سیستمیه...
HelloOX رو پاک کن...
Modo چه اروری میده؟
با تشکر از داش یونس و RAY-MILAD-007 ممنون از راهنمایتون
ارور میداد در حال استفادست برنامه نمی تونم پاک کنم هم mode و هم HelloOX که یه بار گوشی رو خاموش روشن کردم رفتم پاک کنم شد
راستی یه سوال دیگه داشتم که البته به موضوع این تاپیک ربطی نداره
من X-plore v1.34 iPhone Style v2 رو نصب کردم خوبه مشکلی نداره ولی وقتی Restart device میزنم yes o no میده yes که میزنم گوشی ریستارت نمی شه چرا؟؟؟؟ فقط تایمر 1 2 3 تموم میشه بزنامه ی X-plore v1.34 iPhone Style v2 بسته میشه
منم همین مشکل رو دارم .. به این خاطر هست که این نسخه ادیت شده هست و نسحه ی اصلی نیست و این مشکل رو داره ...نقل قول:
من X-plore v1.34 iPhone Style v2 رو نصب کردم خوبه مشکلی نداره ولی وقتی Restart device میزنم yes o no میده yes که میزنم گوشی ریستارت نمی شه چرا؟؟؟؟ فقط تایمر 1 2 3 تموم میشه بزنامه ی X-plore v1.34 iPhone Style v2 بسته میشه
یه سوال دیگه برام پیش اومد وقتی installserver رو غیر فعال می کنم اون اعلامت آبی نمی اد الامت تعجب می اد ( ! ) مه توی یه تابلو مثلث ماننده (شبیه اعلامت خطر) چرا اینطور شده؟
سلام. خیلی خیلی ممنون. من گوشیمو خیلی راحت هک کردم!
رو بعضی گوشی ها بعضی پچ ها اینجوری میشه...! حالا وقتی اون شکلی میشه میتونی فایل بدون ساین نصب کنی؟ چون 50-50 میشه در اون حالت..!نقل قول:
وقتی فعالش می کنم تیک می خوره و مشکلی نئداره می شه فایل های بدون ساین رو راحت نصب کرد ولی وقتی دیسیبلش میکنم این اعلامت می ادنقل قول:
legend عزيز ممون
گوشيمو هك كردم.
اون مشکل نداره...:46:نقل قول:
گوشیت بود دوست عزیز که هک شد؟:31:نقل قول:
شاد باشید:40:
سلام !نقل قول:
آقا ریست سه دکمه هم کردم نشد ! :19:
یعنی یکی نمی خواد منو کمک کنه ؟:41: :13: :19:
شرمنده که بازم مزاحم می شم.یه سوال داشتم:
امروز داشتم در مورد هک گوشیم (5630) یه سرچی می زدم که به سایتی که لینکش در پایین هست رسیدم .می خواستم در مورد این روش بدونم(با توجه به این که زبانش انگلیسی نیست).جدیده یا نه؟
کد:http://hackerpc.forumcommunity.net/?t=28390671
این روش قدیمیه دوست عزیز...! رو فریمور های بعد از جولای 2008 جواب نمیده...!نقل قول:
سلام
من 3 ماهه دارم سعي ميكنم كه n-gage رو نصب كنم اما نميشه. تا الان 100 تا راهو امتحان كردم
بازار هم بردم گفتن بايد ورژن قديمي روش نصب كنم !
واقعا بايد اينكارو بكنم ؟ گوشيم n82 هستش
از اين روش كه شما گفتين هم امتحان كردم وقتي ميرم تو نرم افزار helloox2 تو unpacking files گير ميكنه
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
گوشیت چیه دوست عزیز ؟ .... در phone memory نصبش کن .... منم چند روز پیش مشکل تو رو داشتم .
تشكر فراوان روي phone memory نصب كردم درست شد !:46:
روي phone memory نصب كرده بودم
يكم ور رفتم درست شد (رفتم توي پوشه ي hellox و اولين برنامشو خودم نصب كردم بعد نرم افزارو دوباره باز كردم)
هورااااا بالاخره گوشيه منم هك شد
با تشكر از دوستان
سلام....
بچه ها اگه میشه منو راهنمایی کنین...من یه عالمه با خوشحالی هر چه تمامتر از سایت گالری موبایل.9
بازیهای مربوط به ان93ای رو دانلود کردم...اما الان که نصب میکنم ارور نات ساپورت رو میزنه...اینم
بگم که گوشیمو به ورژن 30 اپدیت کردم...من اماتورم...حالا میخوام بدونم از کجا باید شروع کنم؟ اول باید گوشیرو هک کنم یا ساین؟
چه روشی اسونتره؟ اگه میشه منو راهنمایی کنین...
خدا خیرتون بده
______
--------------------------------------------
هیچی .... :دی درست شد ممنون
خیلی ممنون یونس جان :40:
سلام گوشي من E51است مي شود اين برنامه را براي من ساينش كنيد
IME: 357663013755776 گوشي خودمه
ممنون
سلام گوشي من E51است مي شود اين برنامه را براي من ساينش كنيد
IME: 357663013755776 گوشي خودمه
ممنون