تا اونجایی که می دونم نمایندگی های مجاز فقط این مدلو وارد کردن:نقل قول:
VPC-F113FX/B
تا اونجایی که می دونم نمایندگی های مجاز فقط این مدلو وارد کردن:نقل قول:
VPC-F113FX/B
قبلا سوالی رو در مورد اینکه ویندوز 7 من بیشتر از 2.87 از 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه مطرح کردم که دوستان گفتن
که ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از این ساپورت نمیکنن. حالا میخوام بدونم که اگه ویندوز 64 بیتی روی لپ تاپم نصب کنم مشکلی
واسم پیش میاد ؟ لپ تاپم sony vaio vgn-fw160e هستش که مشخصاتش اینه :
cpu : core 2 duo p8400 2,26
ram : 4 gb
h.d.d :250 gb
با این حساب میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا نه ؟
سلام
از دوستان کسی میدونه چه تفاوتی بین سری SR 590 و SR 599 وجود داره ؟
در این دو سری ، این دو مدل SR 590 GNB و SR 599 GDB از هر لحاظ به هم شبیه هستند اما فقط سی پی یو GNB یه کم بالاتر هست ( 2.66) در مقابل سی پی یو GDB که (2.53) هست اما تفاوت قیمتشون بیش از صد هزار تومن هست !
سوال دیگه من اینه که این تفاوت در سی پی یو چقدر در سرعت لپ تاپ تاثیر گذاره ؟
منظورتون از مشکل چیه؟نقل قول:
خوب وقتی ویندوز 32 بیتی نمی تونه از تموم رمتون استفاده کنه بهترین راه همینه. در ضمن سرعت پردازش ویندوز 64 بیت خیلی بیشتره. اما ممکنه یه سری نرم افزار ها روی ویندوز 64 بیتی نصب نشه و در این صورت باید نسخه ی 64 بیتی نرم افزار رو دانلود کنید(مثل اتوکد)
سلام
از دوستان کسی میدونه چه تفاوتی بین دو سری SR 590 و SR 599 وجود داره ؟
به طور خاص دو مدل SR 590 GNB و SR 599 GDB از هر لحاظ به هم شبه اند بجز در سی پی یو که اولی 2.66 هست و دومی 2.53 اما تفاوت قیمتشون بیش از صد هزار تومنه !!
و اگه بر فرض کاملا شبیه به هم باشن آیا میرزه 100 تومن بیشتر واسه سی پی یو 2.66 داد ؟ منظورم اینه که تفاوت این دو CPU محسوسه ؟
مدل دقیقش چیه؟ من cw 14 دارم این مشکلی که میگید را ندارمنقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
دوستان ، تا به حال متوجه شدید که وقتی کمی از کار کردن بگذره مخصوصا سری CW کمی دکمه های کیبورد صاف میشن ( رنگ حروف ها نمیره ) ولی کم کم صاف میشه انگار از کیبورد 3 ساله داری ازش استفاده میکنید
شاید یه جورایی سوال عجیبی باشه ! شما تدابیر خاصی برای جلوگیری از صاف شدن کیبورد اندیشیده اید؟
مثلا با کیبورد دیگری کار میکنید ؟
نقل قول:
تفاوت خیلی کم هست.
این جا رو نگاه کن:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
کسی در مورد CW 1LFX kzvd نداره؟
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه
اقا من لب تابم نسخه home premium میخوام به التمایت اپگرید کنم مشکلی برای درایورهایی که روش نصبه پیش نمیاد البته اینی که نصبه اورجینال خودشه
مدل cw16fg/bنقل قول:
lcd سری f سونی رو میگن کمی براق است و در نور بیرون دچار مشکل میشود ولی سری fw مات است این درست است؟
مشکلی نداره اما باید درایور ها رو از سایت سونی دانلود کنی براش.نقل قول:
کد:esupport.sony.com
یا
sony-mea.com
خوب اون که اره ولی خوب یه سری تنظیمات و برنامه ها هم نصب میشه اونها به مشکل نمیخوره والبته ریکاوریی سیستم به مشکل نخورهنقل قول:
هیچ مشکلی نه برای ریکاوری و نه برای هیچ چیز دیگه پیش نمیادنقل قول:
نقل قول:
کسی اطلاعی نداره؟
سلام
من کاتالوگی از سری های رنگی cwمیخوام
میتونین بهم بدین؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من امروز به پایتخت یه سری زدم سونی سری f فقط f11 بود آیا مدل دیگری رو هم دوستان تو بازار از سری f دیدن مدل f11 دستگاه خوبی هست؟؟ قیمتش حدود 1/500 بود تو این رنج یا یکم بالاتر چی پیشنهاد میکنین
ایول یه مدل توپ پیدا کردم که دقیقا راست کارمه....VPCZ117GG از SONY VAIO و یکی از بهترین سخت افزارهایی داره که من تا حالا تو لپتاپ دیدم و خیلی هم سبکه 1.4 کیلو ...فقط دوستان لطف کنن قیمت و وضعیت این لپتاپ رو تو بازار برای من بگن!!
به نظر دوستان کدوم مدل سریf از همه بهتره؟؟ و کی همه مدل هاش تو بازار میان
مدل های زیادی از این سری تو بازار نیست و اوناییم که هست تفاوت های کلی دارند و مشخصه کدوم بهتره.
اینکه کی همش میاد تو بازارم که به نظر دوستان نیست، به نظر وارد کنندست
من دريك سايت
موضوع مربوط به صداي زوزه مانند از لپ تاپ هاي سري جديد سونيF را مي خواندم و ظاهرا موقع تمام شدن يك فطعه موسيقي ويا فيلم و همچنين موقع وصل كردن usb فلاش به گوش مي رسد. گويا به خاطر اين مشكل شركت سوني مدتي از تحويل اين لپ تاپ ها خودداري كرده است. من قصد دارم از اين لپ تاپ بخرم اگر اطلاعاتي داريد راهنمايي كنيد.کد:http://www.sonyinsider.com/2010/01/21/new-sony-vaio-f-series-encountering-buzzing-or-high-pitched-whine-issue/
اين هم آدرس سايت پشتيباني سوني كه براي يك مدل خاص اين سري نرم افزار رفع اشكال گذاشته است.
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=VPCF11MFX&upd_id=5448
سلامنقل قول:
من 14 دارمش
ما فوق عالی !
از لحاظ فنی تنها فرقش با 13 اینه که گرافیک 14 ، 512 هستش
دوستان کسی میتونه بگه در بسته بندی لپ تاپ به چه چیزایی باید نگاه کرد؟!!
چون یه لپ تاپ سری F سفارش دادم و طرف هم برای اطمینان بسته رو می خواد باز کنه و ببینه همه چیز سر جاشه می خواستم ببینم به چه چیزایی باید توجه کنم که سرم کلاه نره؟چطوری میشه فهمید اکبند بوده و فقط باز کرده تا ببینه همه چیز سرجاشه؟!!
بیبن اولا باید در کارتون پلمپ باشه و چیز خاصی هم توش نیست. خود لپتاپ و شارژر و دفترچه راهنما.همیننقل قول:
سلام.
بچه ها لپتاپ من قابلیت Finger print (درست گفتم؟)رو داره؟
ممنون.
پس با این اوصاف اگر پلمپ کارتونه باز شده باشه از هیچ راهی نمیشه فهمید ویترینی بوده یا نه؟!!:41:سونی ها کیف لپ تاپ هم دارند تو کارتونهاشون؟!
بعد تو دفترچش ننوشته چه چیزایی تو کارتون باید باشه؟!!
خوب نوت بوك نو يه بوي خاصي ميده و فنش هم نبايد خاك كرفته باشه_كيف هم توي كارتن نيست_جدا بايد بخرين_چیزایی كه تو كارتن هست هم كه عرض كردمنقل قول:
دوستان یک نفر لب تاپ سونی داره که زیر قیمت می خواهد بفروشه . روی لب تاب ویندوز 7 خانگی نصب بوده . طرف خواسته سیستم را پارتیشن بندی کرده و ویندوز xp و win 7 ultimate نصب کند . ولی با هزار زحمت فقط موفق به نصب xp شده و دیگر win7 روی آن نصب نشده . به چند جا که خدمات کامپیوتری ارایه می دهند هم رفته که موفق به نصب win7 نشده اند .
اولا دلیل این امر چیست ؟
دوما ارزش دارد که این سیستم را همین گونه خریداری کنم؟
دوستان نظرتون درباره سوني وايو سري F چيه ؟ ممنون ميشم تو تاپيك مربوطه كه كلا درباره سري f هست توضيح بدين ممنون
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4710660&posted=1#post4710660
دوستان در هیچ یک از مدل های سری cw شرکت sony از cpu های core i7 استفاده شده است ؟
خیر ، در سری CW نهایتا از Core i5 استفاده میشه!نقل قول:
سلام دوستان
آیا سونی صفحه نماشی لمسی داره؟
در كل لپ تاپ با قابليت تاچ خيلي كمه . من يه مدل ديدم اونم اچ پي بود . ولي تبلت و بعضي ميني لپ تاپها تاچ اسكرين هستند :5:نقل قول:
دوستان عبارت KBL که در مشخصات لپ تاب ذکر شده چیه ؟
با سلام خدمت دوستان ... من یک مدت گشتم بین لپتاپ های مختلف ... بهترین لپتاپی که پیدا کردم که توی ایران هم باشه اینه ... شما مشخصات رو نگاه کنید ...
model = sony VPC-CW26FX
نوع پردازنده : Intel® Core™ i5 - 520M
سرعت : 2.40GHz , (قابلیت افزایش تا 2.93GHz با استفاده از تکنولوژی Turbo Boost)
L3 Cache :3MB
نوع حافظه : DDR3 RAM
رم نصب شده در دستگاه: 4GB PC3-8500 (2GBx1+2GBx1)I
سرعت رم : 1066MHz
هارد دیسک: ظرفیت: 500GB سرعت: 5400rpm اتصال و اینترفیس: Serial ATA
نمایشگر: سایز نمایشگر: 14 اینچ رزولوشن (وضوح): 1600x900 تکنولوژی: تکنولوژی نور پس زمینه LED
سیستم صدا: اینتل با تکنولوژی صدای HD
گرافیک:
پردازشگر: پردازشگر NVIDIA GeForce GT330M با حداکثر رم گرافیک 2263MB
حداکثر رزولوشن گرافیک روی VGA: 2048x1536
رم ویدئو Dedicate : 512 مگابایت
کارکرد متوسط باتری: حداکثر 4 ساعت
قیمت = 1370000
--------------------------
1- cpu i5 ... سری fw ها cpu 2.8 قیمت هاش همه بالای 1.500 هستش
2- 4gb ram
3- hard = 500
4- manitor 14 inch ... جم و جور برای جابجایی و سبک تر بودن
5- resolution = 1600x900 - با اینکه 14 اینچه وضوح تصویرش مثل fw590 هستش
6-گرافیک NVIDIA GeForce GT330M 512 ram .... کارت گرافیکش بهتر از ati 4650 هستش ... کارت گرافیک fw ها رو می گم اینم مدرکش ...
کد:
کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.htmlکد:
fp های تو بازی ها توجه کنیدکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0.htmlبه
در ضمن یک کارت گرافیگ قدرتش به پردازشگرش هست نه ram اون ... البته رم هم مهمه
7- باتری اون هم 4 ساعت دووم داره که در بیشتر مواقع جواب گو هست
اینم ادرسش توی سایت خود سونی ... به نظر می به جای fw این گزینه بهتریه
کد:http://www.sony-mea.com/product/vpccw26fa
با عرض سلام خدمت اساتید
یکی از دوستان نوت بوک vgn fw55gf گرفتن
میخوام ویندوزشو پاک کنم پارتیشن بندی کنمو xp بزنم
درایوراشو باید دانلود کنم؟
بدون سی دی هستن این نوت بوکا؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید:40:
کدام یک از cpu های زیر قوی تر است ؟
Intel core i3 330M @2.13GHZ, 3MB L3 cash
Intel core2 duoT6670@2.2GHZ,2MB FSB 800
آیا cpu های core i3 و core i5 چهار هسته ای حساب می شوند ؟
در رده core2duo کدام ها cpu هااز نظر قدرت برابر cpu های core i3 و core i5 و core i7 هستند ؟
مدل اول قوی تره:نقل قول:مدل های i3 و i5 هم 4 هسته ای هستند.کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
توی اون آدرسی که دادم می تونین مقایسه تموم CPU ها رو ببینین