راستی چند مورد رو در مورد این گوشی بگم ، شاید به درد اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن خورد.
در ضمن من n78 و n73 و 5610 نوکیا دستم بوده و دیگه خوبه بد گوشیا رو چشیدم!!!!
!.این گوشی مثل بقیه گوشیای سامس خیلی خشگله و کلا دلبریش حرف نداره.....
2.کلا اگه بخوایم بگیم امکاناتش کمه ولی همون امکاناتیو که داره واقعا عالی کار میکنه و در حد خودشون خیلی رضایت بخشن.
3.از اینکه فینگر تاچه و قلمی نیست خیلی خوشحالم.
4.نه اینکه برنامه نمیخوام یا لازم ندارم، ولی فکر کنم از تنبلیمه که هیچ برنامه ایی نداره.چون خیلی واسم سخته که توش برنامه بریزم.(اینجا باید بگم دلم برای n78 n73 5610 تنگ شده)
5.شدت و کیفیت صدای خودشو حسن فریش (هندس فری) افتضاهه افتضاهه(NOKIA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
6.در مورد باطری هم اون اولا که تازه خریده بودمش برام خیلی سخت بود که روزی 2 بار !!! شارژش کنم!!!!
البته خیلی زود هم شارژ میشد و عصبانیت منو از دلم در میاورد الانم که واسم عادی شده(نمیدونم اگه بازم نوکیا بگیرم باهاش قراره چیکار کنم
)
7.عکاسیش به قول رفیقام در حد 5 مگاپیکسله نه 8 ولی به نظر من فیلمبرداریش در حد 12 نه 8!!!!!!!!(اغراق نمیکنم)
8.قاب پشتش هم که نگو...... انگار که سالادو ریختی روشو با چنگال اوفتادی به جونش
9.فقط هم 1 باند داره و به خاطر همینه که موقع مکالمه صدای طرف رو خوب میشه شنید.
10.مقاومتشم که انگار که خوبه شاید 3 4 بار از فاصله یک متری روی کاشی افتاده و هیچیشم نشده.(البته منو اگه بشناسید فکر میکنید که تمام قطعاتش از فولاد ساخته شده.)
11.sms فارسی هم میده ولی باید 7 خان رستمو رد کنید تا بتونید یه sms کوتاه بنویسید: اینجوریه که مثلا برای حرف ذ ،گوشی شماره ی 2 رو معرفی میکنه یعنی شما اول شماره ی مربوط به حروف دذرزژ رو از روی صفحه کلید میزنیدحالا باید شماره ی 2 رو بزنید تا از بین اون 5 حرف ، حرف ذ رو انتخاب کنید.(برای تازه کارها واقعا مصیبته برای منم که 6 ماهه دارمش همینطوره ولی در کل تایپ sms راحتتره ، مثلا برای زدن حرف ی توی نوکیا باید 4 بار دکمه ی مربوطشو بزنید ولی توی این روش باید 2 بار بزنید.ظاهر کار سریعتر و راحتتره ولی نمیدونید که چه عذابی میده به آدم)
12.دلیوری پیام ها به صورت یک sms به گوشی وارد میشه مثل نوکیا نیست که به یه باکس مخصوص بره.یعنی جای پیام ها رو توی اینباکس میگیره و هی زرتو زرت باید پاکشون بکنید.
13.بازی هم که داره ولی بازیای نوکیا یه چیزه دیگست.
14.جی پی اس اون هم که کلا از راه اینترنته و سامس gps شبیه نوکیا که خرجش فقط یه برنامست رو نداره.
15.دوربینه دوم هم که چون 3g نداره غیر فعاله.(همون بهتر که غیر فعاله چون نیـــــــــست مکالمه تصویری تو ایرانه عزیزمون فعاله...)
16.voice recorder اونم که کیفیت پایینی داره و فقط تا 5 دقیقه رو ضبط میکنه
17.در مورد رم هم بگم که سرعتش بدون اغراق فضایه (من که رم 8 گیگ انداختم آخ هم نمیگه)
این مواردی بود که احساس کردم کسی به اونا نمیپردازه و داره از چشم ملت میوفته
البته با کسی پدر کشتگی ندارم خودمم این گوشیو که در کل ازش راضیمو دارماااا!!!!!