ممکنه بگی چجوری میشه توی زدمودلر دامی ساخت؟ چون من بلد نیستم و دامی ماشین های دیگه رو بر می دارم می ذارم رو ماشین خودم!!!! و اینجوری خیلی طول میکشه...نقل قول:
شما باید دامی رو بسازی بعد به اگزوز نزدیک کنی...البته اینم جوابش همون 3 هست...
Printable View
ممکنه بگی چجوری میشه توی زدمودلر دامی ساخت؟ چون من بلد نیستم و دامی ماشین های دیگه رو بر می دارم می ذارم رو ماشین خودم!!!! و اینجوری خیلی طول میکشه...نقل قول:
شما باید دامی رو بسازی بعد به اگزوز نزدیک کنی...البته اینم جوابش همون 3 هست...
نقل قول:
ممنون
این فراری انزو عکسا کار نمیکنه ها.
دامی دیگه چه جور جونوریه؟؟
در مورد 3،چجوری باید مشخص کرد در دقیقا از کجا باز شه؟؟
سلام..به ترتیبنقل قول:
برای من که کارمی کنه..سعی میکنم درستش کنم..
اموزش ساخت دامی در زمودلر رو می زارم..
من که این سوالتونو جواب دادم..
والا اینو نمی دونم..ولی اگه ماشینو ساختی بعد بردی تو زمودلر باید دامی رو بسازی بعد به شیشه بدی..تومکس هم میشه دامی ساخت..
برای اینکه در رو مشخص کنی باید دامی بهش بدی تا در مشخص بشه..اگ شما یه ماشین با فرمت dff ببری تو زمودلر می فهمی دامی چیه..(دامی همون مربع های سبز رنگ هست..)
این دیگه ربطی به زمودلر و .. نداره.باید تو carcols تنظیماتی انجام بدی..
اینم مربوط به مترال های ماشین میشه..فکرکنم اموزشش باشه..
اموزششو می زارم..نقل قول:
ممکنه بگی چجوری میشه توی زدمودلر دامی ساخت؟ چون من بلد نیستم و دامی ماشین های دیگه رو بر می دارم می ذارم رو ماشین خودم!!!! و اینجوری خیلی طول میکشه...
خیلی ممنوننقل قول:
ن که این سوالتونو جواب دادم..
شما جواب دادی اما فقط گفتید با زد مودلر میشه،نگفتید چطوری میشه.
به هر حال منتظر آموزش هستیم.
لطفا یه سری هم به تاپیک جامع آموزش ساخت اضافات جی تی ای بزنید.
اینم اموزش ساخت دامی که خیلی اسونه..:20:
پس از اينكه اتومبيل خودتان رو وارد برنامه زدمودلر كرديد قطعات خودرو را بايد به آن نظمي كه بازي GTA مي تواند اجرايش كند در بياوريد.
اولين كاري كه بايد انجام بدهيد ساخت دامي (Dummy ) مي باشد كه خيلي با آن سروكار خواهيم داشت.
ساخت دامي خيلي ساده مي باشد . از منوي Toolbar روي مثلث ساخت شي كليك كنيد و Dummy Helper را انتخاب كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انتخاب ، روي آن كليك كنيد تا دامي ساخته شود.
دامي ساخته شده به قسمت قطعات خودرو اضافه مي شود ...
همین:46:
ممنون
اصلا دامی چی هست؟؟
مگه دامی در و شیشه و اگزوز و با هم فرق نمیکنه؟؟؟چجور باید اونا رو ساخت؟؟؟
از نظر نوع فرق نمیکنه فقط باید اسمشون رو عوض کرد مثلا دامی باله و چراغ هردو یکی هستن ولی فقط اسماشون فرق داره . برای اینکه بفهمی اسماشون چیه کافیه یه ماشین خارجی رو باز کنی و ازش تقلید کنی مثلا ببینی اسم دامی چراغ جلوش چیه بعد روی مال خودت بزاری .نقل قول:
من وقتي آدرس بازي رو به برنامه open iv ميدم ميگه gta.exe وجود نداره چه جوري اين مشكل و حل كنم
باید بازی به طور کامل نصب باشه . یعنی مثلا اینطور نباشه که شما ویندوز عوض کرده باشی و با همون GTA که تو ویندوز قبل بود بازی کنی که این بعیده چون اگه ویندوز عوض کنی اصلا این بازی کار نمیکنه . یکی دیگه هم این که احتمال داره اون نسخه از Open IV که شما داری با GTA IV شما سازگار نباشه . شما از پچ استفاده نمیکنید ؟ همینطور ممکنه که برنامه نصب بازیتون اصل نباشه . خب اگه پیدا نمیکنه خودت آدرسو بهش بده .نقل قول:
نه تو همين ويندوز بازي رو نصب كردم.آدرس رو هم ميدم باز پيدا نميكنه
با تشکر از همه شما
دارم یه چیزایی یاد میگیرم
ولی یه سوال دیگه:
ماشین ها دو تا فایل با پسوند wtd و wft دارن.یه توضیح در این مورد می خواستم،همچنین می خوام بدونم از کجا ماشین 2 فایل میشه؟؟منظورم اینه که از همون اول که ماشین توی مکس ساخته میشه دو تا فایل داره یا بعد توی مودلر دو تا میشه؟؟؟ اصلا چرا دوتا میشه؟؟؟؟
فعلا من میرم تری دی مکس 2009 رو بگیرم،فعلا سعی میکنم برای وایس سیتی ماشین بسازم(یه چیزی شبیه به ماشین)
اولین ماشینی هم که میسازم ب ام و 2002 هستش،خیلی دوسش دارم!!! بلوپرینتش هم گیر آوردم!!!
ولی هنوز نمیدونم توی مکس باید چجوری سیو کنم که توی بازی کار کنه؟؟؟
دامی رو هم یاد گرفتم تقریبا.
وایس سی تی ماشین سازیش زمین تا آسمون با آی.وی فرق داره ولی به هر حال ...نقل قول:
وقتی که فایل اسکلت ماشین ادیتش تموم شد . با استفاده از برنامه ای که مربوط به ساخت تکستچر هست ، تمام تکستچرهایی رو که در ساخت ماشین استفاده کردیم درست با همون نام ها مثلا تکستچر ring رو با همون نام ring درست میکنی و بعد میشه دو تا فایل یعنی به زبان ساده تر اون تکستچر ها رو که تو پوشه ای که فایل سه بعدی شما بود ریخته بودی حالا داخل یه فایل میریزشون البته واسه آی.وی و وایس سیتی و سن آندریاس با هم فرق داره . برای VC و SA شما میتونی عکسا رو با فرمت png و bmp و tga بریزی تو نرم افزار ولی تو IV باید به DDS تبدیلشون کنی .
امیدوارم موفق بشی .
ممنون
اگه درست متوجه شده باشم،با مکس اسکلت ماشین رو میسازیم و بعد تکسچر روی اسکلت رو میگیره.
حالا با چه برنامه ای باید تکسچر ساخت؟
آره بعد تکستچرو میریزی روش و متریال دهی و ...نقل قول:
هیچی با فتوشاپ . ولی در کل تکستچر ها رو میشه تو گوگل و ... سرچ کرد و پیداشون کرد . یا اینکه از یه ماشین عکس بگیری .
متریال چیه دیگه؟!!!!!
توی مکس تکسچر دهی میکنیم یا مودلر؟؟؟
شما وقتی تکسچر رو درست کردی همینجوری که نمی تونی رو ماشین بریزی باید مترال بسازی بعد بدی به ماشین....اموزش مترال سازی هم وقت کردم می زارم..نقل قول:
تا اینجا که از کمک های شما فیض بردم.
خیلی ممنون
با سلام ببخشید یه روش برای رفع تیک gta می خواستم
سیستمم: 8600gt
3g ram
3.5 full
win 7
به تاپیک حل مشکلات اجرا و نصب جی تی ای iv مراجعه کن،مخصوصا پست اول.من که نمیدونم وگرنه کمکت میکردم.
متاسفانه این بازی "نیک"ش خوب نمی گرددنقل قول:
لطفا برای آموختن ساخت مدل های سه بعدی؛به انجمن سه بعدی مراجعه کنید؛اما اگر در کانورت و یا مشکلی مربوط به زی مدلر دارید؛اینجا مطرح کنید.نقل قول:
در اول می بخشید که 3 تا پست پشت سر هم شد.نقل قول:
اینم از آموزش رفع کردنش:
در اول گیم اسپات چنین گفت:
سپس گفت با MS Frame work 3.5 SP1 مشکل حل میشود.نقل قول:
This is quite common so it's not just a problem with your computer. It happens to everyone. I thought that the patch had fixed it, but it still happens to me. There's nothing you can do to fix it really, just hope that a future patch might do something about it.
پس شما باید فریم ورک SP1 ورژن 3.5 را نصب کنید.
پچی که توی این تاپیک هست رو دانلود کنید مشکل حل میشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
سلام ، توی این پست براتون آهنگ تیتراژ GTA IV رو می خوام بذاریم ، با کیفیت فوق العاده عالی و با فرمت mp3. فقط لطفا نگید که ما قبلا این آهنگ رو فلان جا دیدیم و دانلود کردیم یا این که مثلا این پست تکراریه و... خلاصه از این جور حرفا که آدمو عصبی می کنه...:31: (شوخی کردم)
---> نکته مهم : به دوستانی که از اینترنت دایل آپ استفاده می کنند ، دانلود این فایل به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. حجم فایل 5 مگابایت!!!!!
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسوورد : emadکد:http://emad1234.persiangig.com/GTA-IV%20Files/GTA-IV-Music.rar
آقا من یه 2002 دارم که واست تا چند روز دیگه میزارم...
اینم بی ام و 2002 من برای vc
درود بر شما؛جناب oo_arash... .
بهتر است شما برای خودرو های جالب و زیبایی که برای جی تی اِی وایس سیتی می ساختید؛تاپیکی را در این انجمن و یا در انجمن سه بعدی (این را توصیه میکنم) بزنید،سپس اگر مدل های سه بعدیتان را به جی تی اِی چهار تبدیل کردید؛در این تاپیک پست کنید.
سپاس؛
بدرود.
ایول
خیلی قشنگه
اینو خودتون ساختید؟؟؟
من اگه بتونم برای وایس سیتی هم ماشین بسازم برام بسه.چون وایس سیتی رو بیشتر از IV دوست دارم،خیلی خیلی خیلی بیشتر از IV دوست دارم.نقل قول:
وایس سی تی ماشین سازیش زمین تا آسمون با آی.وی فرق داره ولی به هر حال ...
این دوست داشتنم هم دلیل داره
آقا من هر هوکی که بگید نصب کردم .ولی این سرعت سنج اصلا کار نمیکنه.
چیکار کنم.؟
فایلهاشو تو SCRIPTS کپی میکنم ولی کار نمیکنه.
خب دوست عزیز مشکل شما از اینجاست که این مد رو باید تو محل نصب بازی بریزی هوک هم همونجا . نه اینکه تو پوشه اسکریپت بریزی مد های پوشه اسکریپت خیلی فرق دارن . سرعت سنجو فقط تو محل نصب بریز نه هیچ پوشه دیگه .نقل قول:
چیزایی رو که تیک گذاشتم یعنی باید تو محل نصب باشن تا مد کار کنه .
اینو نمیگم اون Fuel Script که با CTRL+O خاموش و روشن میشه.هم سرعت سنج داره هم سوخت گیری میکنه.نقل قول:
توش دو تا فایل هست به نام :
gkFuelMod.net.dll
gkFuelMod.net.ini
اینو چه جوری نصب کنم ؟
سلام ، یه سوال از دوستان داشتم ، اگه به عکس زیر نگاه کنین متوجه می شین که شخصیت بازی عوض شده یعنی بجای نیکو یه پلیس ضد شورش شده شخصیت اصلی بازی ، من هم می خوام یکی از پلیس های توی شهر رو جایگزین شخصیت اصلی کنم ، لطفا اگه می دونین چجوری میشه شخصیت بازی رو عوض کرد یه راهنمایی بکنین.
با همون تراینر که خیلی حرفشو تو این تاپیک زدیم میشه . قسمت Model Spwaner فکر کنم اسمش باشه دقیقا یادم نیست . درضمن بگم اگه اینکارو کردی بازیو سیو نکن چون دفعه بعد که بیای تو بازی ، بازی گیر میکنه .نقل قول:
این تراینر گزینه ای داره که هروقت خواستیم بتونیم کاری کنیم که هیچ ماشینی توی شهر نباشه و هر وقت خواستیم اوضاع رو به شکل قبل در بیاریم؟؟
با سلام
من سرعت سنج SPEEDO IV رو نصب کردم ولی تویه بازی اونو در گوشه سمت چپ بالا میاره و اصلا پوستش اونی که تو عکس هست نیست و یه چیزه دیگس؟؟!!
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم که به پایین و سمت راست بیاد و شکل اصلیش رو داشته باشه؟؟؟
بله منوی دوم قسمت آپشنز :نقل قول:
تصویر بزرگ :
کد:http://a.imagehost.org/0796/edcarspeoples.jpg
خب شما از کجا دانلود کردی ؟ از همین تاپیک ؟ اگه اونی که من گذاشتم دانلود کردی باید درست باشه .نقل قول:
SpeedoIV.ini و Config.ini رو باز کن و مطمئن شو تمام تنظیمات به این شکله :
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
; S p e e d o m e t e r IV v0.3a
; Copyright by o!nko!nk 2009
;----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
; Config.ini
; General Setup...
[Config]
Autostart = true
ToggleKey = 123
TexSizeX = 256.0
TexSizeY = 256.0
EnableKMH = true
MaxSpeed = 260.0
ScreenAlign = BR
PositionX = 10.0
PositionY = 10.0
SizeX = 200.0
SizeY = 200.0
Angle = 0.0
Alpha = 255
SkinFolder = Default
لینک دانلود :
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=23914
دوست عزیز من اونو از همین تاپیک دانلود کردمنقل قول:
در فایل SpeedoIV.ini تمام تنظیمات مثل بالا بود به جز قسمت قرمز رنگ که خودم false کرده بودم تا با کلید F 12 بیاد اما وقتی اونو true کردم اصلا دیگه نمیاد.
و این نکته رو هم بگم که در فایل دانلودی من فایلی با نام Config.ini وجود نداشت.
سلام دوستان ترو خدا یه راهی روشی برای اینکه بتونیم سرعت سنجو تو بازی داشته باشیم رو ارایه بدید واقعا معضلی شده این قضیه
برای من بدون Config.ini نتونستم اینو اجرا کنم پس اینکارو کردم . یه کپی از SpeedoIV.ini گرفتم و اسمشو عوض کردم و گذاشتم Config.ini تا هردو باشن . توی حالت false هم که من امتحان کردم اصلا سرعتسنج کار نکرد . درضمن چک کنید ورژن هوک شما 0.2.6.0 باشه چون با پایین تر از این کار نمیکنه در مورد بالا ترش اطلاع ندارم . اگه از اونی که من گذاشتم دانلود کرده باشین توی اون کاملا اینا رو توضیح دادم . الان این کاری رو که من گفتم انجام بدید ببینید میشه یا نه تنظیمات هردوفایل هم باید یکسان باشن و اگه یکی رو تغییر دادید باید اونم تغییر بدید . درضمن تنظیمات هم روی true باید باشن . روی false تست شد ولی کار نکرد .نقل قول: