این ماشین گازی هم عجب ایده مزخرفی بود که توی ایران پیاده شد مثل بعضی از کارهای کشورهای کمونیستی که میکنن
Printable View
این ماشین گازی هم عجب ایده مزخرفی بود که توی ایران پیاده شد مثل بعضی از کارهای کشورهای کمونیستی که میکنن
تشکرمیکنم از دوستان درست شد اگه گفتین از چی بود ؟؟؟؟نقل قول:
رفتم باک بنزینو پر کردم مشکل حل شد دیگه وقتی رو بنزینم هی نمیپره رو گاز .
عجب طراحییی ینی میگه وقتی بنزین کنه میتونی از گاز استفاده کن جالب اینجا بود به محض اینکه پر گاز میرفتم میپرید رو گاز انگار چون حجم بنزین داخل باک کم بوده ای سی یو دستور به گاز میداده . بحرحال حل شد خداروشکر ممنونم ازتون اینم تجربه من .
سندازایفون4 ورژن5.0.1
دوستان بهترین موتوری که میتونه کارخانه ای رو 405 باشه چیه؟موتور ef7 هم تا حالا رو 405 نصب شده؟
نقل قول:
موتور EF7 در حال حاضر فقط بر روی سمند نصب میشه
در آینده رو سایر محصولات دیگه نصب خواهد شد.
موتور هایی که روی 405 استفاده میشه یکی XU7 قدیمی هست
و از یکسال پیش تا الان موتور TU5 هم روی 405 GLX و SLX نصب میشه
بچه ها من آخر متوجه نشدم. بعضی ها میگن پارس 2گانه سوز . کپسول 15 کیلویی داره . بعضی ها میگن 14 کیلو هم باهاش گاز زدن. بعضی از بچه ها میگم 12 کیلوییه / توی خود سایت ایران خوردو هم یه عدد 44.5 به این شکل نوشته مه معلوم نیست میشه چند کیلو.
حالا اینجا کسی هست که پارس 2گانه داشته باشه ببینیم چند کیلوییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
XU7 بهتره یا TU5 ؟
میشه گفت که مدلهای مثلا 84 اینا از نوع XU7 هستن نه؟
xu7 از اواخر 81 بود فکر کنم که وارد بازار شد . قبل از اون موتور به اصطلاح 2000 روی 405 سوار بود که خدایی عجب موتوری بود ! عحب ماشینی بود !!نقل قول:
ولی در حال حاضر کیفیت xu7 ها به شدت افت کرده و موتور پرقدرت و مقاوم tu5 به نظرم خیلی بهتره. چون حداقل با کیفیته موتور . البته شتاب اولیه بسیار بالا تری داره و در کل 15% به نظر من راندمان حرکتی بالاتری داره
دوستان عزیز این مشکل من وقتی پیش میاد که بتزین چراغش روشن میشه یا باک به اخر میرسه احتمال خودم اینه که صافیه بنزین باشه اگه نبود از چی میتونه باشه ؟؟؟عجب مشکلیه هااا .!!!!!نقل قول:
سلام این نتیجه نظر خواهی خیلی عجیبه چون هم از نظر ظاهری و هم امکانات و هم مخصوصا راحتی داخلی سمند از اون دوتای دیگه سره فقط یکم جواد شده که اون هم مثل بقیه است و حد اقل از 405 بهتره
منو خودم هم سمند دارم و هم پرشیا ولی سمنده راحت تره پرشیا با کلاس تره
من خودم 405 tu5 رو به همشون ترجیح میدمنقل قول:
405 ماشینیه که هنوزم طرفداری خاص خودشو داره . حداقل به خاطر حضور درخشان مدل های 2000 که هنوزم وقتی نوشته 2000 رو کنار گلگلیر میبینی جیگرت حال میاد . اون موفع نه سمندی بود و نه پارسینقل قول:
سمند در حال حاضر از لحاظ امکانات سر هست. ایران خودرو هرچی هم آپشن به زور بهش اضافه کنه باز هم طالبش کمتر از 405 هست
این از اون پستای تعصبی بودا :)نقل قول:
باید تعصبی هم جواب داد
ظاهر سمند از 405 هم سر نیست
چه برسه به پرشیا :)
راحتی داخلی منظورتون چی هست؟!
امکانات منظورتون چی هست؟
در مورد کلاس هم بحثشو پیش نکشیم بهتره ولی پرشیا هم کلا زیاد شده :)
سلام دوستان
یک سوال دارم.
چطور میشه ایربگ 405 رو off کرد.
لطفا قبل از اینکه کارم رو به جراحی بینی بکشونه جوابش رو بدید:27:
با تشکر
نه به خدا اصلا تعصبی نیستنقل قول:
در کل همه افتضاحه
من فقط از نتیجه تعجب کردم اختلافش زیاد بود
والا من خودم پرشیا دارم
ماشین پدرم هم سمنده
البته هردو از ناچاریه چون جفتش افتضاحه
ولی وقتی پشت سمنده میشینم (هردو معمولی هستند) راحتی صندلی و فرمون رو خیلی بیشتر از پرشیا می بینم
توی پرشیا کمر درد می گیرم
بعد هم چون از امکانات فانتزی خوشم میاد سیستم هوشمند رو بیشتر می پسندم
داشبورد سمند هم برام جالبتر از اون یکیه مخصوصا در قسمت پخش که این لامصب نمیشه حتی یه سیستم تصویری رو درست روش نصب کرد
کنسول وسط هم که واقعا برای من مهمه و راحتی میاره
رینگ 15 سمند خیلی زیباتر از اون جای گرفته
و چسبندگی توی جاده خیلی بهتره
باز هم میگم اگه مجبور نبودم هیچکدومو سوار نمی شدم چون واقعا افتضاحنددددددددددددددد
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
به هر حال نظر ها شخصیه دیگه چون من مثلا هیچ وقت حاضر به خرید زانتیا نیستم هر چی باشه اینا دیگه عمر خودشونو کردند و مثل پیکان دیگه از رده خارجند و دوست دارم حد اقل تغییر جدید رو هر چند کوچک ببینمنقل قول:
نمیخوام بحث شروع بشه و ممنون از همه شما فقط برام جالب بود
امیر جواب تعصبی داد حالا یک مسله مطرح میشه
طراحی 405 هنوز هم با گذشت نزدیک به 20 سال از عمرش بسیار متناسبتر از سمند هست
سمند ماشین جا دار و راحتی هست ولی تجربه دوام کم بدنه سنگینی و متناسب نبودن نیروی محرکه با این وزن مشتری رو بیشتر به سمت ماشینی برده که امتحان خودش رو پس داده . خب پارس هم که مشهور به بهترین فیس لیفت ایران هست .
خیلی از امکانات استاندارد 405 رو که ایران خودرو حذف کرده توی پارس به عنوان آپشن لوکس قرار داده برای همین خیلی ها فکر میکنن پارس یه معجزه هستش ولی در واقع یک 405 فول آپشن به حساب میاد برای همین زیاد روی اون علاقه دارن .
اگه دست خود من بود با کمی صرف وقت میتونستم تمام آپشنهای پارس و حتی آپشنهای STi رو روی 405 glx نصب کنم .
ولی برادر من یک چیزی میگه که بهش اعتقاد پیدا کردم :
میگه: هر چی باشه این 405 قیافش معلومه مال کیه کار کیه یه چیز من در آوردی نیست همهچیزش از بیخ و بن واسه این ساخته شده .
سلام :11:
چند روزه که ماشینم موقع حرکت صدای عجیبی میده
وقتی که راه میفته یه صدای لرزش از سمت راننده شنیده میشه ، فکر کنم از طرف کمک فنرا باشه
به تعمیر کار نشون دادم گفت مشکلی نیست ، البته تعمیرکارای شهر ما زیاد حرفه ای نیستن ، معمولا برای مشکلات اساسی باید بریم شهرای دیگه
ماشین 405 ـه
مشکل سنگینی و تیز نبودن هم کاملا درسته (البتهسمند 84 ما بعد از 5 سال لاستیک و بعد از 6 سال اونم نه ضروری جلوبندیش رو سرویسکردیم)نقل قول:
ای کاش همون 406 می بود هم اسم و رسمش درست بود و هم زیبا تر بود
کاملا با شما موافقم و ممنون
راستی میدونید داشبورد پرشیا از کجا اومده؟ من که شباهتی ندیدمبین اون و 405 و 406
ممنون
داشبورد همون 405 هست دیگه البته با یک چوب کاری نصفه نیمه
بیشتر خواستن شبیه مدل STi 405 بشه ولی کلا گند زدن
406 یک پلتفرم مجزا بود چیزی فراتر از 405 و آخرین شاهکار پینین فایرینا برای پژو بود .
من همیشه گفتم وقتی میشه با کمی صرف وقت یک 405 رو با تمام توازن بدنه بهتر از یک پارس کرد چرا باید 4 میلیون پول اضافی بابتش بدم ؟
سمند با مدارا ماشین خوبی هست ولی همون لش بودن بدنه و اینکه خیلی ها به خاطر پایداری خوبش تو سرعتهای بالا تلاش کردن ماشین رو تا جون داره برونن فشار زیادی وارد آوردن و این سمند رو خیلی زود مستهلک میکنه
==================================
در مورد لرزش بدنه خواهشا توی بخش فنی و تاپیک مشکلات فنی پرسشتون رو مطرح کنید
از خیلی چیزا میتونه باشه
از کمک، پلوسها ، بوشهای جلو بندی .
بازم اگه مشکل از اونها نبود دسته موتروها
لرزش ماشین میتونه دلایل متفاوتی داشته باشه
با تشکر از شما منظور من این بود که 405 اصلی قدیم (همون gl) داشبوردش ایجوری نبود یعنی فکر نمی کنم این داشبورد اصلی 405 باشهنقل قول:
ببینید 405 یک فیس لیفت میان دوره داره که بعد از اون قسمت عقب و داشبورد ماشین تغییر میکنه
سری gl های وارد شده به ایران که موتروهای 1600 هم داشتند نسل اول هستند بعد از اون که glx وارد خط تولید شد از موتورهای بزرگتر 1905 cc و طرح جدید استفاده شد . توی نت هم بگردید مدلهای بالاتر 405 از همین داشبورد تا پایان تولیدشون استفاده کردن .
دوست گرامی بعد از واردات پژو ۴۰۵ جی ال یک تعداد بسیار محدود از ۴۰۵ glx با موتور ۱۶۰۰ سی سی هم تولید شد که این داشبورد به این ماشین مربوط میشه و glx بعدی که موتور ۱۹۰۵ سیسی داشت داشبوردی مثل جی ال ایکس های الان دارهنقل قول:
راهنمایی کنید چجوری موتور elx پرشیا رو تست کنم خوب هست یا نه
به بدنه واردم ولی از موتور سر در نمیارم
چه صدایی و چه چیزایی و کدوم قسمتهای موتور رو چک کنم
برای خرید
ممنون
به این تاپیک برید شاید کمکتون کرد:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
این قضیه مشکل ترمز abs پارس سال چیه ؟
کسی اطلاع داره ازش ؟
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
دوستان داخل کیلومتر پژو ۴۰۵ کنارچراغ چک سمت راست یه گردیه که دورش نقطه هم داره واسه چیه امروز یه لحظه روشن شد واسه من ؟؟؟
چراغ هشدار لنت ترمز هست.نقل قول:
گاهی اوقات که ماشین رو کارواش ببرید یا تو هوای بارونی رانندگی منید
خیلی کم احتمال روشن شدنش هست.
البته لنت های ماشینتون رو هم چک کنید خوبه.
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
نقل قول:
مشکلی که مطرح نشده ازش
کلا سیستم ABS تمام خودروهای داخلی از عملکرد راضی کننده برخوردار نیست.
حالا شاید یکی بهتر از دیگری عمل کنه.
ممنونم از راهنماییتون .البته الان که دوباره نگاه کردم خاموش شده همون لحظه یکمی اب رو لاستیک جلو ریختم فکر میکنم ازهمون باشه به قول شما.نقل قول:
راستی موقعی که پامو از رو کلاچ برمیدارم پدال کلاج قریچ قریچ میکنه زیر پام از چیه !؟؟؟؟
سلام
روز پنجشنبه یه 405 سه ماه کارکرد رو اورده بودند نمایندگی که سرسیلندرش مرخص شده بود .
سرسیلندر شده بود مثله چوب موریانه زده,دلیلش چیه؟
سلام
با چه ماده ای آثار چسب دو لایه رو از بین ببرم؟!
یه باله پلاستیکی برای 405ـمون خریده بودم که با چسب دو لایه چسبوندمش و حالا که جدا شده چسب همونجوری مونده.
در مورد پژو پارس ال ايكس با موتور tu5 هرچي ميدوند بگيد - مشكل ترمز abs كه توي 405 slx با موتور tu5 بسيار حال بهم زنه(امروز ترمز ميگيري فردا وايميسه مخصوصا قبل از سرعت گير) توي اين مدل پارس هم هست؟؟؟كلا اگه كسي اين مدل پارس رو داره نظرش رو بگه - قصد خريد دارم - ممنون
دوست عزیز، مطابق قانون امکان خاموش کردن ایربگ راننده در هیچ خودروی استانداردی که مجهز به ایربگ می باشد وجود ندارد. توی ماشین هم اگه قفل ایربگ میزارن برای تمام ایربگها بجز راننده عمل میکنه. یعنی مثلا سرنشینو خاموش کنی. اما راننده نمیشه. البته میتونی کلا غربیلک فرمونو باز کنی یه 400 500 تومن پولتو دور بریزی.چیکارش داری بنده خدارو بزار باشه. دماغت نمیشکنه. اگه کمربند ببندی . مطمئن باش حتی اگه خدای نکرده دماغت بشکنه بهتره از اینه که بازم خدای نکرده ضربه به سرت بخوره. خوش باشی دوست عزیز....:5:نقل قول:
در مورد پژو پارس ال ايكس با موتور tu5 هرچي ميدوند بگيد - مشكل ترمز abs كه توي 405 slx با موتور tu5 بسيار حال بهم زنه(امروز ترمز ميگيري فردا وايميسه مخصوصا قبل از سرعت گير) توي اين مدل پارس هم هست؟؟؟كلا اگه كسي اين مدل پارس رو داره نظرش رو بگه - قصد خريد دارم - ممنون
1.بچه ها slx مدل 89 ترمزش abs ه؟
2.دوستم این ماشین رو داره و از چراغش تا دکمه جفت راهنما و صندوق عقب پرانش دقیقا slx هست ولی تو سند و کارت ماشینش نوشته glx.جریان چیه؟
دوستان چرا ۴۰۵ درهاش اینقد قریچ قریچ میکنه درحرکت .چیکارمیشه کرد ؟
iphone4
v/5.1
j...
نقل قول:
مورد خاصی نیست دوست من.
فقط موتور از نوع TU5 هست که باعث شده پارس به خودرویی بهینه و کم مصرف و پرطرفدارتر از سابق تبدیل بشه.
در کل عملکرد ABS در تمام محصولات ایرانی در سطح استاندارد جهای نیست و فقط میشه 206
رو از همه نزدیک تر به این استاندارد دونست.
اما ترمز پارس اصلا مشکلی نداره همچنین 405 هم خوب بوده.
بیشترین ایرادات رو از ترمز سمند میگیرن
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
بله دوست من ترمزش ABS هست.نقل قول:
مورد دوم رو از طریق نمایندگی باید برطرف کنید.
داداش زبانه در رو با زبانه در سمندی عوض کن . فرقش اینه که 2 تیکه پلاستیک داره . ماشین کیپ میشه . شدیدا به همه 405 و پارس سوارا توصیه میکنم . قیمت هم دونه ای 2 تومن 4 تا میخواین 8 تومن با یه آچار ستاره ای هم باز میشه . فقط موقع باز کردین حواستون باشه یه پیچ رو باز کنید اول بعد بکشینش پایین زبانه جدید رو بندازین بعد پیچ پایین رو باز کنید . چون اگه هر دو باز بشه اون قسمتی که پیچ میره توش می افته تو ستون ماشین !!!نقل قول:
حواستون باشه
باسپاس فراوان از راهنماییت اما منظورتون کدوم زبانه هست ؟؟ همونی که در رو قفل میکنه ؟؟؟ که قفل در بهش کیپ میشه ؟؟ یا نه ؟؟؟نقل قول:
سوال دیگه دارم :
موقعی که پامو بطورسطحی میزارم رو کلاج یه صدای ویز ویز کمی به گوش میاد گارانتی هم دارم از چیه ؟؟؟ بلبرینگ کلاج نیس ؟؟ یا دیسکه به نظرتون برم بگن تعویض کنن ؟؟یکی میگفت اینا همشون صدامیدن
وسوال سومم اینه که ماشینم سی هزارتا کارکرده و دوگانه سوز هست پیشنهاد میکنید شمع دوپلاتین بندازم ؟؟؟براش خوبه ؟؟
وایا در شصت لیتر نیم لیتر گازویل برا نرم کار کردن ودوام موتور خوبه بریزم ؟؟ اینارو به تعمیر کار گفت بهم .
در اخر سپاسگزارم که حوصله کردید ممنون.
iphone4
v/5.1
j...
مورد اول می تونه از سیم کلاچ هم باشه چون سیم کوتاه جدید ترالرزش رو به بدنه میندازهنقل قول:
در مورد زبانه هم همون که به ستون ماشینه
من هم این مشکل رو دارم ولی توی سمند هم این مورد رو دیدم ولی یه تعمیرکار از توی قفل درستش کرد
گازوییل رو هم اصلا پیشنهاد نمیدم
شمع هم امتحان کردم برا پراید و پژو خوبه اگه اصل باشه
بردم جا صافکاری گفتش واسه ۴۰۵ خودش لاستیک داره اما داخل زبانه قفل میخواد که پیدانمیشه زمینش کمه یکم .نقل قول:
iphone4
v/5.1
j...
آقا جون شما 4 تا زبانه سمندی بگیر بگو اینارو بنداز . دیگه کاریت به سخنان گوهر بارش نباشه !!!:20::31:نقل قول:
زبانه سمند فرق داره دیگه . من انداختم که میگم