اینجا محل تبلیغات محصولات ایران خودرو نیست دوست عزیز
Printable View
اینجا محل تبلیغات محصولات ایران خودرو نیست دوست عزیز
:16:نقل قول:
این دیگه چیه
یعنی هر وقت وایسیم دم دقیقه این موتور رو خاموش میکنه بعد که خواستیم حرکت کنیم استارت میزنه ؟
خب اینطوری که دهن استارت رسما سرویس میشه که :31:
چطوری تشخیص میده که میخوایم حرکت کنیم؟ یعنی بزنی 1 پات هم روی کلاچ باشه !!!!!
حالا جالبش اینجاس که چراغ که سبز شد قاطی کنه و روشن نشه:16:نقل قول:
حالا اگه رمز داشت ماشین چی؟! هر بار باید رمزو بزنی؟:39:
امروز تو فروش نمایندگی دیدم که زده سمند سفارشی با کروز کنترل
البته خود آپکو 230 تومن میگیره نصب میکنه ولی جالب بود خود ایران خودرو تو این زمینه پیش قدم شده
سفارشی همش الکیه. تو لیست نوشته بود یخچال داره اما خبری از یخچال نبود:31:بی خود 1 میلیون پول اضافه دادیم. فقط آینه هاش برقی جمع میشه با زدنه دزدگیر ! همین:5:نقل قول:
یخچال اگر تو فاکتور خرید شما ذکر شده باید تحویل میگرفتید و پیگیری میکردید که یخچال رو تحویل بدن چون ممکنه یکی این وسط بلند کرده باشه
ذکر شده بود! اما حال و حوصله الافی و جنگ و دعوا با این جماعت کلاه بردار رو نداشتم. اینه که بیخیالش شدمنقل قول:
سمند ال ایکس مدل 86 دارم.میخوام کاتالیزور اگزوز بردارم یه لوله مستقیم بزارم.مشکلی واسه ماشین پیش نمیاد ؟
خیر فقط قبلش معاینه فنی بگیر اگه نداره یا وقتش تمومه ! :11:نقل قول:
نقل قول:
شما موقع تحویل خودرو باید یک برگه رو امضا کنی میتونستی امصا نکنی و از تحویل گرفتن خودرو اجتناب میکردی تا به کارت رسیدگی بشه
درسته! برگه رو دادن! یه لیست بود که جلوی هر آیتمی که نوشته بود باید تیک می زدی. مثل زاپاس و اینا. من دریچه ای که روی صندلی عقب بود نیگا کردم فکر کردم داره تیک زدم. ماشینو تحویل گرفتم و رفتم خونه که متوجه شدم این فقط دریچس و از یخچال خبری نیست. ماشین رو هم قرار بود 2 هفته ای تحویل بدن اما 2 هفته شد 5 هفته:13:نقل قول:
به یه هفته نرسید که گیربکسش مشکل پیدا کرد و دنده 2 جا نمی رفت. بردم ماشین رو نمایندگی حدود 2 هفته ماشین اونجا بود خبری نشد! زنگ زدم گفتم چی شد پس تعمیر ماشینم! گفتش که گیربکس ماشینتون خرابه و باید تعویض شه. ما هم گیربکس نداریم. باید ماشینتون اینجا باشه تا ببینیم کی گیربکس میاد. معلوم نیست 1 هفته 2 هفته یا یه ماه. یا اینکه می تونید ماشین رو تحویل بگیرید. منم داد و بیداد کردم و کلی با یارو دعوا کردم و آخرش گفتم میام ماشین رو می برم ولی حتما ازتون شکایت می کنم. بدون خداحافظی گوشی رو قطع کردم. یه ربع گذشت خود طرف زنگ زد گفت الان بچه ها دیدن مثل اینکه گیربکس تو انبار هست. هفته دیگه می تونی بیای تحویل بگیری. حالا بماند که سنسورهای دنده عقبش اصلا کار نمی کرد و بعدا معلوم شد که سنسورهاش رو اصلا وصل نکرده بودن تو کارخونه و اینکه دریچه ماشین که بسته میشه و دود از بیرون نمیده داخل موتور سوخته انداخته بودن روش...
شاهکارهای این جماعت دزد یکی دو تا نیست......:41:
یعنی نمیتونن خودشون بعدا اونو تیک بزنن؟!نقل قول:
شما موقع تحویل خودرو باید یک برگه رو امضا کنی میتونستی امصا نکنی و از تحویل گرفتن خودرو اجتناب میکردی تا به کارت رسیدگی بشه
نقل قول:
معمولا این کار رو نمیکنن مگر اینکه یخچال رو خودشون(کارکنان خود نمایندگی) بلند کرده باشن
وقتی خودرو ناقص هست نباید تحویل گرفت تا رسیدگی بشه از طریق امور مشتریان نمایندگی مرکزی که تو جاده کرج زیر پیکان شهر هست
نقل قول:نقل قول:
مدل ماشینتون چیه؟
سال - ال ایکس یا اصلا سورنه؟
مدل 89 ! سمند ال ایکس سفارشینقل قول:
سلام دوستان. من یه سمند lx سال مدل دی 87 دارم. راستش از ماشین نگه داری کردم در حد لالیگا :31: ولی چراغای بالابراش خود به خود ریخته! منظورم چراغ های دکمه هاست! یه جا بردم گفت آبیش پیدا نمیشه باید سفید بندازی! آخه خیلی زشت میشه چراغای داخل ال ایکس ابیه من بیام اونارو سفید کنم که خیلی ضایس
سوالم اینه که برا شما هم این مشکل به وجود اومده؟ اگه اره چراغ ابی گیر اوردید؟ یا خود نمایندگی ها دارن ( چون برخی موارد رو حتی خود نمایندگی ها هم ندارن :18: )
ممنون.
سلام منم همین مشکل رو دارم که با دو روش میشه درستش کرد یکی اینکه بری به بعضی نمایندگی های ایساکو که خاص هستن و بیشتر قطعات خود خط تولید رو میفروشن بدون گارانتی که یه کم گرون هم هست ولی میارزه هر کلید میشه 6 الی 7 تومن روش بعدی اینه که کلید ها رو باز کنی و چراغشو عوض کنی با هزینه کمتر ولی یه بدی داره چون دوباره میسوزه ولی اگه از اون 5 تومنی ها بگیری که چراغشون بجای دیوت ، led هست عمر فوق العاده بالایی داره تازه رنگشم قشنگ ترهنقل قول:
اگه تو شهرتون نتونستی پیدا کنی من میتونم برات بگیرم
خیلی ممنونم دوست من. فقط امکان داره تصویری اگه دارین از این چراغا برام بزارین ممنون میشم؟نقل قول:
دوستان الان که دیگه هوا داره سرد میشه و بارون میاد شیشه بخار می کنه طوری میشه که من اصلا هیچ جا رو نمی بینم. برای جلوگیری از بخار کردن شیشه ها چی کار باید کرد؟
نقل قول:
یک راه حل ساده و کم خرج
شما مایع ظرفشویی رو بردار بزن به لنگ و با اون از داخل بکش به شیشه دیگه بخار نمیکنه
ممنون از راهنماییتون! لنگ باید خیس باشه یا خشک؟! بعد تا چه مدت اثرش باقی هست؟ منظورم اینه که هر بار می خوام برم بیرون باید بزنم؟!نقل قول:
نقل قول:
لنگ مهم چطوری باشه نیست شما حتی مایع رو بریزی کف دستت و با ست بکشی به شسشه هم همون کار رو انجام میده
مهم اینه که اون مایع روی شیشه باشه و مانع از بخار گرفتگی شیشه ها در روزهای زمستانی بشه
اثرش معمولا چندین روز باقی میمونه
یه روش دیگه هم من می شناسم که سرکه را با آب قاطی کن وبزن به شیشه دیگه شیشه هاتون بخار نمی کنه.
اون چیزی که دفترچه راهنما واسه بخار زدایی نوشته:
در صفحه تنظیم حالت شیشه جلو را انتخاب کنید
کلید تنظیم دما را به بخش قرمز رنگ حرکت دهید
کلید سرعت دمنده را در حالت حداکثر قرار دهید
که با این کار دمای شیشه را افزایش میدهید و از ایجاد بخار بر روی آن جلوگیری میکنید
یه روش دیگه هم هست
پیاز
نصفش کنید بزنید به شیشه تا 2 هفته راحتید
دوستان بعضی وقت ها با ترمز های ناگهانی دور موتور از تنظیم خارج و رو 2 وایمیسته!!!
میدونید دلیلش چیه؟
سلام .
دوستان یه سمند 89 lx دوگانه دارم . از روزی که سوارش شدم یه نکته اذیتم میکنه . به سرعت 110 که میرسه از یه جایی یه صدای خرخر میاد. چه با دنده 4 باشه و چه 5 . تا از 110 رد میشه صدا قطع میشه.
شما هم این صدا رو تجربه کردین؟
اصلا از کجا میتونه باشه؟
ممنون
واشر سر اگزاز رو چک کن شاید از اون باشه
ولی در کل صدا از عقب ماشین میاد از توی موتور بغل از کجاش میاد؟
از تو موتور میاد. دقیقا رو سرعت 110 ولی 112 نه 108 هم نه . خر خر تا سرعت عوض نشه تموم نمیشه.
دوستان یه سوالی
من میخوام برف پاکن سمند رو عوض کنم به نظرتون چی بخرم بهتره؟ یه مشکل دیگه ام با آب پاشش دارم یه مدلی بگید که مشکل کور شدن سوزن اب پاش نداشته باشه
نقل قول:
سعی کن تیغه برف پاک کن از نوع ژله ای باشه چون جنسش خیلی بهتره
و میچسبه به شیشه و قدرت پاک کنندگی خوبی نسبت به نمونه های لاستیکی داره.
و وقتی میخرید از یه نمایندگی بزرگ خریداری کنید که همه ی تیغه های برف پاک کن را داشته باشه و از فروشنده بپرس وگرون ترینش را انتخاب کن چون گرون تر کیفیتش بشتره.نقل قول:
برف پاکن هایه جدیده ایساکو کلا اپاشش تغییر کرده. بجز بهتر شدن مجراهایه داخلیش که دیگه جرم نمی گیره. اپاش بلند شده و فواصله مجراهاش بیشتر شده کا باعث میشه زودتر تمامه شیشه رو خیس کنه.
میشه یه عکس از این مدل جدید ایساکو بزارید؟
سلام .
چرا ترمز دستی ماشین همیشه ضعیف میشه و نمیتونه ماشین رو تو سراشیبی ها نگه داره ؟
وقتی میرم نمایندگی تا چند هفته خوبه اما دوباره همین مشکل پیش میاد . باید چیکار کنم ؟
کلافم کرده . اصلا نمیتونم تو سراشیبی ها نگه دارم میترسم ماشین حرکت کنه و خلاصه ...
باید بدید سیم ترمز دستی رو رگلاژ کنن و بگین مثلا توی تق چهارم(همون صدای تق تقی که میده) ماشین کاملا وایسه و بعد از رگلاژ کردن هیچ وقت بالاتر از تق چهارم نکشیدنقل قول:
سلام دوست من، من حدود 50 روز پیش یه EF7 گرفتم خشک یعنی پدرم گرفته، خدا شادهده اصلا اول که انگار ترمز دستی نداشت، بردم نمایندگی میگن باید 5000 تا کار کنه تا برات ریگلاج کنیم برات !!! تازه از کنار درش هم آب میاد داخل وقتی بارون میبارهنقل قول:
مگه شما ترمز دستی رو طوری نمیکشی که صدا نده؟!منظورم به همون کلاچش هستنقل قول:
منم با ترمز دستی سمند همچین مشکلی دارم. تو دنده اگه نزاری ماشینو راه میوفته میره. زیاد اعتبار نداره ترمز دسیتش
نه آقا چیو اعتبار نداره :13:
درست رگلاژ بشه حرف نداره
مال من که عالیه