wps در واقع برای ایجاد امنیت در شبکه وایرلس استنقل قول:
شما با فعال کردن این قابلیت یک شبکه امن وایرلس میتونید داشته باشین که حالت های مختلف داره مثل wep و wpa و و.... که از الگوریتم های مختلفی مثل aes و .... استفاده میشود .
Printable View
wps در واقع برای ایجاد امنیت در شبکه وایرلس استنقل قول:
شما با فعال کردن این قابلیت یک شبکه امن وایرلس میتونید داشته باشین که حالت های مختلف داره مثل wep و wpa و و.... که از الگوریتم های مختلفی مثل aes و .... استفاده میشود .
بی زحمت لینک شرکت ارتباطات سامان گستر رو میذارید (تو گوگل که پیداش نکردم) ، راستی مگه نماینده tp-link شرکت فرادانش نیست!؟؟نقل قول:
چرا سایت تی پی لینک بالا نمیاد !! برای شما هم بالا نمیاد یا میاد ؟؟ tp-link.com
به دلیل تحریم باید با چیز پی ان برین.نقل قول:
شما با چیز پی ان تونستی وارد سایت بشی ؟؟ با قندشکن که واسه من سایتش بالا نمیاد!! دوستان از بین مودمهای 300n تی پی لینک کدام را توصیه میکنند؟!چه مدلهایی از این 300n تی پی لینک موجوده در بازار؟گارانتی اصلی شرکت فرادانش هست؟ داخل بسته مودم چه قطعات دیگه ای هست ؟؟ مثل اسپلیتر ، کابل و ... ممنون میشم دقیقا بم بگیـد
قیمت یه مودم خوب وایرلس چنده؟!
بستگی داره چه مدل و برندی بخای!نقل قول:
این سایت تا حدودی میتونه بت کمک کنه لیون کامپیوتر.آی آر تو گوگل سرچ کن
یه چیز با کیفیت میخوام،قیمت مهم نیست!یه مدل خوب و قوینقل قول:
اگه میشه اسم مدل با قیمتش رو برام بگید،شما ها که سر رشته ای تو این زمینه دارید ممنون میشم کمک کنید
من خودم d-link2730uدارم 58000 تومن گرفتم/مودم خوبیهنقل قول:
Wireless speed: up to 54 Mbps (802.11g), 150 Mbps (802.11n)
Quality of Service (QoS) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
این مدل هم هستنقل قول:
D-Link DSL-2740U Wireless N ADSL2/2+ Router
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 105000تومان
یک مودم وایرلس با برد وایرلس کل خونه ترجیحا زیره 50 تومان - معمولی و پرفروش چی بگیریم؟
TPLINK - TD 8901G حدود 56 تومننقل قول:
بدون درنظر گرفتن قیمت ، بین 3 مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میکنیــد:: (برای یه واحد 80 متری)
tplink w8951nd
tplink w8950nd
D-Link DSL-2730U
سلام. من یه tp-link مدل W8901G دارم. PPPOE هیچ جوره وصل نمیشه؟ همینجا میتونین کمکم کنید یا باید تایپیک جداگونه بزنم؟
ایسوز n10نقل قول:
حدود 65 تومن
کیفیتش عالیه
برد وایرلس خوبی هم داره
دوستان من یه router دارم ولی از اونجایی که ADSL Router نیست نمیتونم باهاش وصل بشم. حالا من ازتون میخوام یه مودم ساده ADSL که قیمت بالایی هم نداشته باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه معرفی کنید. ممنون میشم.
مدل tplink td-8101g خوبهنقل قول:
از مودم باید بزنید به پورت wan روتر تا روتر کار کنه البته این مودمی که گفتم تک پورته است
نقل قول:
با ADSL مخابرات سازگاره دیگه؟ قیمت حدودیش چنده قربان؟
بله مشکلی ندارهنقل قول:
حدود 40 تومنه
ا سلام
یه مودمه چهار پورته با مارک پلانت که به دو تا کامپیوتر و دو تا ----- وصله فقط وقتی یکی از این کامپیوترا رو روشن میکنی صدای خش خش و جرقه بلندی مدام ازش میاد (صدای جرقه نه خود جرقه) تا وقتی اون کامپیوتر بخصوصو خاموش کنیم
با بقیه دستگاهها مشکلی نداره در ضمن اون کامپیوترم بخوبی کار میکنه و مشکلی نداره
صدای جرقه از کامپیوتر میاد ؟نقل قول:
بله مودمو از برق کشیدم بازم این صدا میادنقل قول:
دوستان ببخشید
من کاربر خانگی هستگ و در نظر دارم تا 150 تومن خرج مودم روتر adsl وایرلس دو آنتن کنم .
بنظرتون چه مارک و مدلی رو بگیرم ؟
اصلا مدلی هست که Access Point و. Router. و مودم. Adsl2+ رو با هم داشته باشه و به پول من بخوره ؟
کاربردتون چی هست؟؟(مثلا انتقال اطلاعات دارین ، پورت یو اس بی لازم دارین و ...) چه مساحتی رو میخواین پوشش بدید؟؟نقل قول:
اگه کاربر خونگی هستین نیاز به این همه خرج نیست مدل tplink 8901g به قیمت 58 تومن بخرید 4پورته استنقل قول:
روتر و اکسس پوینت هم است
دوستان 2 تا سوال ،
معنای روتر و اکسس پوینت چی هست ؟! منظورم اینه که کاربردشون در مشخصات مودم جیه ؟
قضیه ی نویز گیر و اسپیلتر چی هست ؟ قیمتشون چقدره ، چطوری باید نصب کرد و از کجا باید تهیه کرد ؟
روتر کارش ایجاد ارتباط بین دیوایس های مختلف و مسیر یابی بین آنها و ایجاد broad cast domain استنقل قول:
اکسس پوینت برای ایجاد ارتباط یک شبکه کابلی با یک شبکه وایرلس است
شما وقتی adsl میگیرید این خط adsl از خط تلفن شما استفاده میکنه یک مسیر برای adsl و یک مسیر برای تلفن
که از هم جدا هستند حالا کار اسپیلیتر اینه که تلفن نویز روی adsl ایجاد نکرده و باعث قطعی اینترنت نشود
به همین خاطر شما باید یا برای هرتلفن یک اسپلیتر بزارین یا یک اسپلیتر سر خط بزارین
قیمتش 2 الی 3 تومنه از خدمات کامپیوتری میتونید تهیه کنید
طریقه نصبش هم به این صورت است که یک طرفش دو تا پورت داره یکی line یکی telephon
از تلفن میخوره به این قسمت و یک سیم از پریز تلفن میخوره به line یعنی اسپیلیتر میشه واسط بین تلفن و سیم تلفن
از ان طرف هم میخوره به مودم که میتونید نزنید همون دوسر وصل بشه نویز رو میگیره
لطفآ راهنمایی کنید برای اینکه در خونه یک کیس و یک لپ تاپ هردو بتونن از adsl استفاده کنن چه نوع مودم بی سیم باید بخرم و تجهیزات دیگه ای هم لازمه یا نه؟
مودم d-link 2730u خوبه
چیزه دیگه یی هم فک نکنم نیاز باشه
یک مودم وایرلس خوب برای کارهای خونگی tplink 8901g هست که نیازی های شما رو برآورده میکنهنقل قول:
لپ تاب هم که گیرنده وایرلس داره
دوستان بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
برای من قدرت آنتن و برد بیشتر خیلی مهمتر هستش .
1- D-Link 2730u
2- Tp-Link 8950ND
لطفا بگید آنتن هر کدوم چند dbi هستش و آیا میشه عوضشون کرد یا نه .
ضمنا اگه قیمت های بروز این مدل ها رو دارید ممنون میشم لطف کنید .
من مدل دوم رو میپسندم سری n است و ترنسفرریت اطلاعات در وایرلس 150 مگابیت پرسکنت استنقل قول:
یک آنتن 5dbi داره که قابلیت تعویض هم داره
این برای شما کاملا کافیه
مرسی دوست عزیز. البته من رفتم datasheet هر دو مدل رو گرفتم و مشخصات دقیقترشون رو خوندم .نقل قول:
هر دو تا 150 mbps قابلیت دارند .
از خیلی ها شنیدم که کیفیت d-link خیلی بالاتره . به همین خاطر یکم شک کردم و پرسیدم.
به هر حالا ممنونم از راهنماییتون .
به نظر من tplink بخرین بهتره و پشیمون نمیشیننقل قول:
دوستان
یه مدل مودم وایرلس که USB خور باشه و بشه باهاش دانلود کرد معرفی می کنید که تو بازار پیدا بشه؟
Asus n13u خوبه ولی هرجا گشتم نداشتن
فقط فروشگاه چاره (Chare.ir) هست که نمیدونم قابل اعتماد هستن یا خیر
ممنون
مدل smc 7904 wbra-n2 است که پورت usb داره میتونید هارد بزنید بهش و بدون روشن بودن سیستم دانلود ها رو تو اون ذخیره کنید و لی پرینتر و اسکنر فکر نکنم بتونید بهش بزنید برای شیر کردن فقط وسایل ذخیره سازی میشه زدنقل قول:
حدود 115 اینا باید باشه
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
احتیاجی به شیر ندارم
فقط 1 پورت Lan و وای فای داشته باشه و قابلیت دانلود تورنت هم داشته باشه کافیه
این مودمی که شما معرفی کردید حتی خودم اسم برندشو نشنیده بودم چه برسه به مغازه دار :31:
بیشتر منظورم از برند های TP-link و Dlink بود که اکثر جاها پیدا میشن (تو شهرستان)
البته فردا میرم شاید پیدا شد
ممنون
smc جزء برند های معروف مودم است و کیفیت و گارانتی خوبی داره 2 سال تعویض فقط نسبت به برندهایی مثل dlink و tplink گرونترهنقل قول:
با سلام
از سرعت کم GPRS خسته شدم میخام از ADSL رو گوشی استفاده کنم(بدون pc)
ممنون میشم یه مودم خوب معرفی کنین
حدود پنجاه تا هفتاد تومن
tplink 8101g حدود 45 باید باشه و وایرلس هم هستنقل قول:
ممنون از کمکت
یه سوال راهی هس که بشه فندق شکنو رو همین مودم را انداخت
اخه گوشی n9 هست و مطابق معمول ایران تحریمه