اره همیار قیمتهاش بالاست!نقل قول:
چه سرویسی گرفتی و چند؟!
سرعتش چنده و شبانه رایگان؟!
باید منتظر باشی کسی توی اون مرکز قراردادش را کنسل کنه یا پورت ها را افزایش بدن!
Printable View
اره همیار قیمتهاش بالاست!نقل قول:
چه سرویسی گرفتی و چند؟!
سرعتش چنده و شبانه رایگان؟!
باید منتظر باشی کسی توی اون مرکز قراردادش را کنسل کنه یا پورت ها را افزایش بدن!
قیمت های دیتانت را کسی نمی زاره؟
512 گرفتم 2 گیگ محدودیت20000تومان شبانه اصلا رایگان نیست اینم سرعتش نظرتون چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:به قول خودت شیرازی بازی در نیار..:31::27:نقل قول:
زنگ بزن بپرس!:27::31:
شما که لازم داری زنگ بزن من که لازم ندارم!:21:
دیتانت نماینده فن اوا هست!
سلام دوستان!
من الان از صبانت سرویس دارم و ناراضی ام!!
می خوام بیام شاتل!! امروز سرویس صبا تمومه و به محض اینکه رانژه رو بردارند می رم واسه سرویس های شاتل اسم می نویسم!! (البته قبلش زنگ می زنمو می پرسم که جای خالی دارن توی مرکز دستغیب یا نه؟!
می خواستم بدونم جریان کارت طلائی چیه؟!
بعد با این کارت طلائی چقدر تخفیف می دن و همینطور هزینه رانژه کم می شه؟! (اصلش چقدره با این چقدر می شه؟!)
و همینطور واسه استفاده باید چکار کنم؟! من باید مشخصات فرد دارای کارت رو بدم یا اون باید منو معرفی کنه؟!
تا 5 روز پیش که خبر داشتم پورت خالی نداشتن برای مرکز دستغیب! زنگ بزن بپرس!نقل قول:
شما میتونی از کاربرانی که سرویس شاتل دارن اون کارت را بگیری و موقع ثبت نام تحویل بدی بهشون تا بهت توی هزینه ها 10 هزار تومان تخفیف بدن!
هزینه رانژه 15 تومان هست که با کارت تخفیف میشه 5 تومان!
برای کارت تخفیف هم بهت پیغام خصوصی میدم پ.خ را چک کن!
دوستان شاتلی فردا به مناسبت میلاد امام رضا(ع)، شاتل به مشترکین فعلی سرویس آرت، 2 گیگابایت ترافیک رایگان قابل استفاده در ماه آبان
مشترکین فعلی سرویس های اکو، 1 گیگابایت ترافیک رایگان که در ساعت 8 صبح روز 8 آبان به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره سرویس ایشان قابل استفاده است!
پس با این حساب خیلی گرونه!نقل قول:
512 با 2گیگ حجم 20 تومان بدون شبانه رایگان!
128 اکو
من 128 اکو دارم که سرعت ها را باز گذاشتن برای 128 تا 512 با 3 گیگ دارم 13900 شبانه 1 تا 7 هم رایگانه!
سلام دوستان گرامی
من اینترنت امین نت دارم و پیش شمارم هم 624 هست و در حال حاضر 11 روزه که قطع تشریف دارن.
هر بار که زنگ میزنم یه چیزی میگن؟
یه بار مگن کابل برگردونه
یه بار میگن فیبر نوری شده باید صبر کنی.
و ...
می خواستم بدونم کسی میدونه که فیبر نوری شده یا نه؟(لطفا اگه اینو میدونید حتما جواب بدین)
و کی درست میشه.
با تشکر
زنگ بزن از مخابرات دستغیب سوال کن!نقل قول:
دوست عزیز مخابرات دستغیب حضوری که بری جوابتو نمیدن چه خواسته زنگ بزنم
باز هم مرسی از راهنماییتون
راسته میگن شاتل شبانه دانلودش رایگانه و حجم دانلود به صورت شبانه محاسبه نمیشه؟از چه ساعتهایی؟
از 1تا 7 رایگانه!نقل قول:
به صورت شبانه محاسبه نمیشه؟!:13:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
من هم که شاتل داشتم 12 روز قطع بودم. اشکال واقعا از مرکز دستغیب بود. فکر کنم همه ی سیم ها رو کنده بودن نمی دونستم کدومشو باید کجا وصل کنن. با تهران که تماس گرفتم گفتند برای اضافه کردن پورت دارن کابل برگردون می کنند.
اما بعد که گفتم 12 روزه گفتند در بد ترین حالت برای اضافه کردن پانصد هزار پورت نیاز به یک هفته وقته نه بیشتر.
نهایتا اینکه ما ضرر کردیم حسابی مخابرات دستغیب هم فقط 2 روز قطعی رو قبول داره.
در ضمن بعد از 624 ها نوبت 623 ها است که از امروز صبح شروع شده. امیدوارم دیگه یاد گرفته باشن که سیم ها رو چه جوری وصل کنند که بندگان خدا به سرنوشت ما دچار نشوند.
تنها خبر خوشحالی برای افرادی که می خواهند در مرکز دستغیب adsl بگیرند اینه که به زودی که پورت ها رو به pap ها می فروشن همه شرکت ها دوباره در این مرکز اینترنت adsl می دهند و نیازی نیست حتما سراغ شرکت های گرونی مثل امین نت یا پارس آنلاین برید.
حالا چی شد بالاخره؟من از 1 تا 7 دانلود کنم برام حساب میشه یا نه؟نقل قول:
اره گفتم که 1 تا 7 رایگانه!نقل قول:
رایگان حساب میشه
از کاربرای شاتل کسی v.p.n نداره؟من خودم از کسی اکانت v.p.n گرفته بودم اما بعد از اینکه از شاتل اشتراک گرفتم هنگام وصل شدن بهم ارور میده میگه باید با یه کانکشن به اینترنت وصل باشید!در حالی که شاتل بدون کانکشن وصل میشه به اینترنت.باید چی کار کنم؟
منظورت چیه از جمله<< شاتل بدون کانکشن وصل میشه به اینترنت>>؟!نقل قول:
یعنی تا مودم رو میزنیم تو برق به اینترنت وصل میشه خودش
دیگه کانکشن ساختن نمیخواد
اهان PPPOE کانفیگ کردی!نقل قول:
خوب شما وقتی با v.p.n کانکت میشی ارور میده که باید با یه کانکشن به اینترنت وصل باشید؟!
فکر نکنم اینجور باشه چون مودم خودش با کانکشن داخلی کانکت میشه و v.p.n ربطی به کانکشن داخلی و خارجی نداره!!
شما کانکشن v.p.n را درست ساختی؟!
متن ارور را بنویس!
میگه باید با یه کانکشن کانکت بشی که ندارم!(یعنی نیاز ندارم)
ارور 619 هست دیگه. . . .
فایروال و یا آنتی ویروس شما جلوی وصل شدن وی پی ان را می گیرد و آن را بلوک می کند که باید وارد تنظیمات فایروال و آنتی ویروس شوید و پورت و نرم افزار مربوط به وی پی ان را به آن معرفی کنید.نقل قول:
به خدا اکانتم درسته. . . .
حالا چیکار کنم که از رو pppoe بیاد رو همون حالتی که کانکشن میخواد؟
فایروال و یا آنتی ویروس شما جلوی وصل شدن وی پی ان را می گیرد و آن را بلوک می کند که باید وارد تنظیمات فایروال و آنتی ویروس شوید و پورت و نرم افزار مربوط به وی پی ان را به آن معرفی کنید.نقل قول:
یا ان را غیر فعال کنید!
فکر نکنم ربط داشته باشه به pppoe ! باید وارد صفحه کانفیگ مودم بشی و pppoe را به bridge تغییر بدی!
کد:http://www.shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/index.html
سلام
همین الان رانژه صبانت برداشته شد!!
امروز که دیگه نمی شه کاری کرد میفته واسه شنبه!!
شاتل هم که پورتاش تو مرکز دستغیب پره!!!
کسی اینجا پارتیش تو شاتل کلفت نیست واسه من سرویس بگیره؟!
حالا باید از بین ماتریکس و فن آوا یکی رو انتخاب کنم!!
کسی فن آوا نداره یکم اطلاعات در مورد سرعت دانلودش و سرعت دانلود شبانش بده؟!
ماتریکس 256 رو یکی از دوستام داره می گه حداقل سرعت 40 هست و بعضی وقتا سرعت به 100 می رسه!!
بعضی وقتا هم 20 دقیقه قطع می شه!!
به این دوستتون بفرمایید یکم کمتر ببنده :دینقل قول:
ماتریکس 256 رو یکی از دوستام داره می گه حداقل سرعت 40 هست و بعضی وقتا سرعت به 100 می رسه!!
بعضی وقتا هم 20 دقیقه قطع می شه!!
من الان به همراه تعداد زیادی از دوستام 6 ماهه که ماتریکس هستیم و نه تا حالا سرعت 256ـمون از چهل بالاتر رفته نه به صد رسیده !
فکر می کنم بین فن آوا و ماتریکس قیمت های ماتریکس بهتر باشه
دوست ایشون راست میگهنقل قول:
اکانت 512 سرعت دانلودش به 110 میرسه :31:
سلام
این لینک قیمت سرویس فن آوا :
ماتریکسیا نگفتید که قطعی دارید یا نه؟!؟کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/p.htm
راستی فعلا ماتریکس هم داخل مرکز دستغیب سرویس نمی ده چون تو مرکز دستغیب کابل برگردونه!
حدس می زنم شاتل هم واسه همین بهم گفته سرویس نمی ده!!
حالا شنبه باید بریم زورمونو بزنیم ببینیم چی می شه!!
اول می رم شاتل،نشد فن آوا،نشد هم دیگه باید تا شنبه بعدش صبر کنم تا عملیات اضافه شدن پورت ها تموم بشه!!
بعد دیگه پورت خالی زیاده!!
قطعی که هست ، اما نه در حدی که اذیت کنه و زجرآور باشه ... نسبت به چند ماه پیش خیلی خیلی بهتر شدهنقل قول:
ماتریکسیا نگفتید که قطعی دارید یا نه؟!؟
نه شاتل کلا ظرفیت مرکز دستغیبش پره ... ( الان خیلی وقته )نقل قول:
راستی فعلا ماتریکس هم داخل مرکز دستغیب سرویس نمی ده چون تو مرکز دستغیب کابل برگردونه!
حدس می زنم شاتل هم واسه همین بهم گفته سرویس نمی ده!!
شیراز شاتل چطوره؟ دیروز تا حالا سرعت دانلود و آپلودم 0.05 شده! پینگ هم 980!
آرانیک هم خط هاش قطعه!!!!!
سلام می رسونه!:31::27:نقل قول:
128 اکو
برای من که خوبه ! دیشب هم 1200 مگابیت دانلود داشتم!
منم هر شب 1.3 گیگ دانلود داشتم، 2 شب پیش هم با سرعت 75 داشتم دانلود میکردم که یهو سرعت افتاد روی 5! از اون شب تا حالا، روز شب سرعتم همینهنقل قول:
شماره های شاتل هم هیچکدوم جواب نمیده! میگه برقراری تماس امکان پذیر نیست!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم کابل برگردونی چیزی هست که همه شماره هاش مشکل داره!نقل قول:
با پشتیبانی تهران مشکل را مطرح کن!
شمارش عوض شده!!
دیروز صبح که رفتم گفت شمارمون عوض شده!! فکر کنم این بود 6286369،قول نمی دما!!!
ماتریکس هم از دیروز صبح قیمتا رو عوض کرده بود!!
خلاصه از فن آوا سرویس 256،5گیگ گرفتیم 35 تومنو منتظریم فردا-پس فردا وصل بشه!
یه چیز جالب واسه رانژه فقط شش تومن گرفت!!
و جالب تر اینکه هر گیگ اضافی 5 تومنه که اگر سه گیگ اضافی بخری 8 گیگ هم اشانتیون گیرت میاد!!!
کمتر کرده یا بیشتر؟نقل قول:
ماتریکس هم از دیروز صبح قیمتا رو عوض کرده بود!!
نمی دونم آخه بهم لیست نداد،لیست قبلیش رو هم ندیدم که بگم بیشتر شده با کمتر یا سرویسش عوض شده!نقل قول:
فقط وقتی می خواست لیست قیمت بده گفت این قیمت ها جدیده و از امروز صبح فروشش آغاز شده!!
چقدر گدا هستند که یک سایت نمی زنن!نقل قول:
سلام
لطفا بهترین گزینه واسه مخابرات شهرک گلستان رو معرفی کنید
با پشتیبانی شاتل چت کردم، گفتش که توی مرکز مخابراتی شما تغییراتی در حال وقوع است!!! یه جوری حرف میزنن اینا که آدم سنکپ میکنه! خیال کردم قرار دنیا به آخر برسه!
مگه اونا میتونن بفهمن تو شیراز توی یه مرکز مخابراتی داره تغییرات به وقوع میپیونده(!)؟
قبلنا این سایتشون بودنقل قول:
الان ترکیدهکد:http://www.rasacomputer.com/
خیلی وقته ترکیده ...نقل قول:
فکر کنم کلا دو - سه ماه بیشتر سرپا نبود