آقا مبارکت باشه ولی اگه میتونی گوشی قبلیتو نفروش اونا بز میخرن:5:نقل قول:
Printable View
آقا مبارکت باشه ولی اگه میتونی گوشی قبلیتو نفروش اونا بز میخرن:5:نقل قول:
یعنی چی پست میدم میگه بعد از تایید نمایش داده میشه
ایشالااااااا مبارک باشه ولی از من میشنوی نفروش اونا بز میخرننقل قول:
ممنون بابت جواب کامل و بی نقصت ولی یه سوال دیگه:نقل قول:
دوست من یعنی چی که کامل dead نشده باشه
چه جوری میشه فهمید که کامل dead شده یا نه در شمن اگه کامل dead شده باشه درست نمیشه؟؟؟
اون ضد خشه قیمتش چنده؟؟
بازم ممنون
ایشالااااااا مبارک باشه ولی از من میشنوی نفروش اونا بز میخرن به هر حال مبارک باشهنقل قول:
پست و تاپیک ارسالی شما نیاز به تایید شدن توسط مدیران و همکاران دارد و بعد از تایید شدن به سایر کاربران نمایش داده خواهد شد !
لطفا از ارسال چندین باره پست و تاپیک خودداری بفرمایید
هی اینو نشون میده نمیذاره از نقل و قول استفاده کنم
Manila 2D هم شیکتره و هم کارآمدتره. البته این نظر شخصی من هست. درضمن من متوجه نشدم که چطوری از مقایسه K1 و I1 به این نتیجه رسیدی که مصرف K1 از J9 کمتره. اگر شما J9 داشتی تا 5 روز شارژت دوام داشت. درضمن K1 من کوک شده هست نه K1 سایت سامسونگ.نقل قول:
وقتی کامل dead بشه باید بوردش عوض بشه. هزینه اش فکر کنم حدود 200 تومن میشه (نقل قول!).نقل قول:
ضد خش هم 1000 تومان! اگه چونه هم بزنی 800 میدن! :31:
عالیه ولی تاچ فلو یه چیز دیگستنقل قول:
ولی خب کار کردن با خود اینترفیس سامسونگ از همشون ساده تر و بهتره
بعضی اوقات می گم این گوشی رو بخرم ولی مسلئه ی dead منو می ترسونه آخه یکنی چی؟؟؟؟ این قضیه مال همه ی پاکت پی سی هاست؟؟؟؟
راستی صفحه ی نمایش گوشی زود خط نمی افته؟؟؟؟؟
-------------
x1 کجای که دارم انتظارتو می کشم
اگه هم افت قیمت نکنه شاید همین i900 بگیرم ولی بعضی چیزاش منو می ترسونه
راجع به dead شدن بارها صحبت شده. در بیشتر از 99% موارد تقصیر از خود کاربر هست. مواردی مثل نصب نکردن کامل نرم افزارهای مربوط به up. دقت نکردن به مراحل مختلف up کردن. کشیدن سریع کابل و... من ممکنه تو یک روز سه بار رام عوض کنم ولی هیچ مشکلی پیش نیومده تا حالا.نقل قول:
صفحه نمایش رو هم میتونی با محافظ ضدخش حفظش کنی.
مسیح جان الان رام هامونم یکی شد .
بالاخره یه دستگاه XP پیدا کردم و به K1 هوک شده آپ کردم.
عالیه ، فقط بدیش اینه که تاچ پلیرو پاک می کنه.
آخه دوسش داشتم .
کاش می زاشت آدم هم بتونه تاچ فلو رو فعال کنه هم Samsung Widget.
به هر حال خوبه ، یه مدت باهاش سر می کنیم ببینیم چی می شه.
مبارکه! من یه سوتی دادم چند صفحه پیش به جای کوک اشتباهی نوشتم هوک! شما تکرارش نکن! :46:نقل قول:
درضمن تاچ پلیر حتی نسبت به windows media player حدودا 1.5 برابر هم صداش ضعیفتره و هم کیفیتش پایینتره. اگر با خوشگلیش حال میکنی اون یه حرف دیگست.
بعدش هم اینکه یه حرفهایی میزنی ها! خوب اگر Touch Flo رو داشته باشی دیگه Widget کجا باید نمایش داده بشه؟ هم خدا هم خرما که نمیشه آخه! :دی
پاور K1 قبلی رو هم بهم نگفتی چطوریا بود؟
چگونه صدای اومنیای خود را تنظیم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا این پست رو تا آخرش بخونید بعد سراغ امتحانش بر روی گوشی خود برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حالی هم امشب بهتون بدم! :20:
1- کد روبرو رو شماره گیری کنید: #28346*0002#*
2- برای تنظیم صدای گوشی در حالت عادی و برای مواردی نظیر زنگ موبایل، نمایش فیلم و پخش موزیک:
2-1- به بخش Menu>Normal>HandSet بروید.
2-2- SPK: صدای کلی پخش در گوشی شما میباشد (پیشنهاد من 1.5- است).
2-3- DAC: صدای پخش در حالت نمایش فیلم و پخش موسیقی (پیشنهاد من 0 است).
2-4- RVOL: صدای رادیو
3- برای تنظیم صدای گوشی در حالت هدست:
3-1- به بخش Menu>Normal>HeadSet بروید.
3-2- HP: صدای کلی پخش برای هدفون شما میباشد (پیشنهاد من 0 است).
3-3- DAC: صدای پخش در حالت نمایش فیلم و پخش موسیقی برای هدفون (پیشنهاد من 0 است).
3-4- RVOL: صدای رادیو
** توجه کنید که بعد از تنظیم هر گزینه باید از Menu>Apply استفاده کنید. حتی اگر جایی هستید که دو گزینه رو میخواهید تغییر بدید، بعد از تنظیم هر گزینه Apply کرده، Back کنید و مجددا وارد منو شوید و گزینه بعدی را تغییر دهید.
** توصیه میکنم یک MP3 رو در حال پخش بگذارید تا همزمان تاثیر این تغییرات رو ببینید و بتونید تنظیم مناسب رو بدست بیارید.
** به هیچ عنوان از صداهای بیش از اندازه بلند استفاده نکنید چرا که به دستگاهتون یا هدفونتون آسیب وارد میکنه.
در پایان، من خودم از همین تنظیماتی که گفتم روی گوشیم دارم استفاده میکنم و مشکل صدای پایین گوشیم کاملا حل شده اما شما با مسئولیت خودتون از تنظیمات فوق استفاده کنید!
موفق باشید.
پیوست:
این هم تنظیمات Default برای کسانی که احیانا به مشکل برخوردن:
Menu > Normal > Handset
DAC(0C) -4.5
SPK(02) -3
MPBST(22) +12
RBST(14) +0
RVOL(12) 21
Menu > Normal > Headset
DAC(0C) -1.5
HP(04) -12
MPBST(22) +24
RBST(14) +20
RVOL(12) -1.5
Menu > Normal > Camcoder
DAC(0C) -4.5
SPK(02) -3
MPBST(22) +12
RBST(14) +20
RVOL(12) 15
Menu > Talking > Handset
RCV(02) -3
RX(16) -3
MPBST(22) +12
MVOL(0E) 0
M2BST(10) +0
TX(08) -6
Menu > Talking > Earjack
HP(04) -7.5
RX(16) -6
MPBST(22) +12
MVOL(0E) 0
M2BST(10) 0
TX(08) -6
Menu > Talking > Speakerphone
SPK(02) -1.5
RX(16) 0
MPBST(22) +12
MVOL(0E) -3
M2BST(10) +0
TX(08) -6
Menu > Talking > BTMono
ADCV(12) +4.5
RX(16) -6
V2M(18) -9
TX(06) -9
AC97
Address 00
Value 0000
Mark FFFF
نه بابا منظورم این نبود که هم ویدگت باشه هم تاچ فو.:31:
یعنی این فابلیتو داشته باشه که هر موقع خواستی تاچ فلو رو اجرا کنی هر موقع خواستی ویدگت ، از قسمت تنظیمات Today .:46:
آخه این پلیرش کلی نا امیدم کرد:41: ، بعضی از آهنگارو پخش نمی کنه ، بعضیارم عقب جلو نمی کنه ، خلاصه حسابی گیج می زنه. اما بقیش خوبه.:5:
منظورمم اگه گفتم تاچ پلیر رو دوست داشتم دقیقاً همون قشنگیش بود:31: ، قدرت سرچش توی آهنگا هم خیلی خوب بود ، اگه جایی لینک دانلودشو پیدا کردی ممنون می شم برام بزاری.:11:
پاور K1 هم زیاد تعریفی نداشت گرچه من یه روز بیشتر باهاش کار نکردم ، اما به نظرم J1 بیشتر باطری نگه می داشت.:27:
راستی یه بدی بزرگ تاچ فلو که خیلی اذیتم کرد اینه که Motin Sensor رو باید خاموش کنم ، آخه تاچ فلو لند اسکیپ نداره.:19:
راه حلی براش نداری ؟
برای پلیر از سلطان پلیرها یعنی Core Player استفاده کن! اونوقته که Touch Player رو هم فراموش میکنی. فایلی نیست که من نتونسته باشم با این اجرا کنم.نقل قول:
درضمن تاچ فلو، landscape هم داره. یعنی چی نداره؟ تو خود معرفی رامی که من گذاشتم حالت landscape ش هم هست.
آره لند اسکیپ داره ، اما اینقد اینور اونور شدنش طول می کشه که آدم پیر میشه .
این Core Player هم باید بزنم ببینم چیه.
اما نه خداییش کلاً خوشم اومد ازش ، تنها نکته ایش که خیلی حالمو گرفت همین پلیرش بود ، بقیش زیاد برام مهم نیست.
نقل قول:
عزیز این کار قدیمیه.... لطفا تازه واردا اول پست های قبلی رو بخونن :10:
ببخشید ولی وقت ندارم بشینم 70 صفحه رو بخونم! شاید برای شما قدیمی باشه و برای برخی که مثل من وقت خوندن 70 صفحه رو ندارن، جدید!نقل قول:
دوستان من الان علائدین بودم...این گوشی داره کمیاب میشه علتشم فقط فروش بالای این گوشی هست خیلی کم بود و بدون گارانتی بود همشون 540 تومن.گارانتی اصلی نایاب شده.
طبقه همکف یه نمایندگی سامسونگ بود گوشیهاشونو با کاتالوگ گذاشته بود اونجا..امنیا رو برداشتم تو دستم رفتم تو منوهاش اصلا باورم نمیشد به این باحالی باشه خیلی خوش دست و سبک! بود الان تنها چیزی که منو نگران میکنه دوام ایم گوشی مخصوصا رنگ بقل و موس اپتیکال هست که خیلی ظریف و زیبا ساخته شده..Excellent
سال دیگه موقع همین موقع میتونی کتاب خاطراتت رو با عنوان "وسوسه های یک گوشی" چاپ کنی! احتمالا میتونی رکورد سری هری پاتر رو بشکنی! :31:نقل قول:
من خودم دو روز پیش که رفته بودم از یکی دو تا مغازه پرسیدم گفتن گارانتی اصلی نداریم. فکر نمیکردم اینقدر زود تموم بشه!
درضمن اگر Review های سایتهای خارجی رو بخونی، این گوشی یکی از مقاومترین گوشیها بین پاکت پی سی ها هست.
چه ربطی به وسوسه داره؟!!! من باید اول گوشی لگنمو بفروشم بعد برم این لگن و بخرم...
ان 81 شده 260 تونن 150 تومن هم ازم نمیخریدن ...مغازه داراشون خیلی لاشخورن
دوست عزیز من که بهت گفتم اگه میتونی نفروش.یعنی چی کمیاب شده؟ آخه من میخوام حدودا 5 بهمن برم امنیا بخرم. یعنی به مشکل میخورم؟:45:نقل قول:
5 دی؟! :13:نقل قول:
بیخودی نیست وقتیکه در ریوو های ویدئویی خارجی ازش تعریف میکنند میگن Wow
This is a Beautiful
رنگ Silver این گوشی حرف نداره
نفروشش.......من 70 زیره قیمت فروختم.........خیلی کثیف هستند........نقل قول:
بالاتر از اینه فکر کنم بتونی راحت بفروشی........من 70 زیره قیمت فروختم خود طرف 50 زیره قیمت میده یعنی 20 تومان سود
در ابتدا از Masih600 بابت اینکه قابل دانسته وپاسخ مرا راجع به نصب برنامه ها دادند تشکر میکنم.
ولی الان سوالی دیگر برایم مطرح شد وآن اینکه تمام برنامه هایی که از سایتها گرفته ام بجز Garminفایل نصب یاcabندارند. آیا برنامه ها ناقص هستند؟پوشه ای محتویMeta-infوپوشه ای محتوی تعدادی فایل با پسوندهایی چون class ,... است ولی از cabو setup خبری نیست.
اگر ممکن است مرا راهنمایی فرمایید.
5 بهمن آخه از هفته بعد امتحانای دانشگاه شروع میشه میرم سمنان.میخوام وقتی اومدم بگیرم که حالشو ببرم. چیکار کنم حالا؟:23: این که دوستمون گفت کمیاب شده منو ترسوندنقل قول:
آقا کمیاب شدن مقطعی هست...تا آخر بهمن هم شده باشه صبر کن...من صبر میکنم قیمتش باز افت میکنه...
ان 81 رو به مغازه نمیفروشم دیروز تو چندتا سایت آگهی تبلیغ مجانی زدم امروز 6و7 نفر زنگ زدن قیمت 220 میخواستن گفتم 240 فکر کنم دندون گردی کردم:hmm:
دیروز طبقه همکف نزدیک در اصلی علائدین یه مغازه امنیا گذاشته بود رفتم تو گفتم چند 6و7 تا آدم لاشخور نشسته بودن توش یکیشون گفت 540 با گارانتی اصلی و شارژ فندکی روش...گفتم کودوم گارانتی و میگی؟مایکروتل؟ گفت آره ...گفتم میخوام 1 دونه...آورد باز کرد دیدم دست 2 هست گفتم حاجی این کار کرده گفت نه تو بار بوده اینجوری شده 1 بارم روشن نشده...در پشتش و باز کرد باطری توش بود گفتم نمیخوام کار کردس میخوای بکنی تو پاچه منم گاگول! :34:
عجب نامردایین...نقل قول:
راستی مسیح این تاچ فلو زیاد به مزاج من خوش نیومد :31:
نمی دونم چرا اما زیاد حال نکردم ، انگار بزور ریخته بودنش روی این گوشی ، یکمم کند شده بود ، بعضی از برنا مه هاشم عمل نمی کرد ، مثلاً پلیرش 2 زار نمی ارزید ، قسمت بروزرشم بعد از یه مدت دیگه اپرا رو اجرا نمی کرد ، مسیجاشم جالب نبود.
بخش پخش عکسشم که افتضاه بود ، وقتی زوم می کردیم نمی شد عکسو جابجا کرد. یعنی از یه نقطه زوم شده بری روی یه نقطه دیگه.
لند اسکیپشم که خیلی خیلی کند بود ، اما ظاهرش قشنگ بود ، بخش آلارمش که درست نمی کرد ، توی هر برنا مه ایم که معمولی اجراش می کردیم بعد لند اسکیپ می کردیم از برنامه خارج می شد ، نمی دونم چرا بعد از یه مدتم از منوهاش خسته شدم. یه جوری بود انگار مال این گوشی نبود.
کلاً روحیه من با Samsung Widget سازگارتره ، :27:
بعد از اینکه باهاش کار کردم خوشحال شدم که دیاموند نخریدم :31:
به هر حال دستت درد نکنه که بهم نشون دادی ، تجربش خیلی جالب بود :8:
من همون K1 خود سامسونگو ریختم ، برگشتم به همون Widget با تاچ پلیر عزیزم :27:
درضمن این Core Player که بهم معرفی کردی ، محشر بود. کلی باهاش حال کردم.
الانم ریختمش رو دستگام دارم باهاش حال می کنم ، بی وژدان همه پسوندی این آب خوردن پخش می کنه :18:
آره دندون گردی کردی بالای 200 بتونی بفروشی خوب فروختی.یه چی در مورد نو بودن بگم اصلا آک بودن دلیل نو بودن نیست من رفیقم موبایل فروشهاینو که میگم دیدم. همه موبایل فروشا گوشیو وا میکنن چک میکنن بعد خودشون میبندن دوباره. هولوگرامم جدا میخرن تو هر مغازه کلی هولوگرامه.اصلا تو بهارستان یه سری دارن از راه فروش هولوگرام نون میخورننقل قول:
فرق نو و کارکده خیلی راحت مشخصه...نقل قول:
مشمای روی lcd داد میزنه که چقدر کار کرده...اگه حتی خیلی سالم نگهداشته باشنش بازم یه خشهای خیلی ظریف روی مشمای lcd هست که زیر نور کاملان نمایان میشه
ممنون اصلان حواسم به این موضوع نبود ولی اونو به این منظور گفتم حواس شما و بقیه جمع باشه اگه دیدین گوشی آک هست بازم چک کنین که کار کرده نباشهنقل قول:
خواهش میکنم :27: بالا خره ما چندتا گوشی بیشتر از شما فروختیم یکم تجربمون بالاتره :5:نقل قول:
آا مسیر یاب gps این گوشی در ایران کار میکنه
مثلا نقشه شیراز رو اگر بهش بدیم چطوری میشه فهمید در کدوم کوچه هستیم
باید از نرم افزارهایی مثل گارمین استفاده کنی. هرچی هم نقشه دقیقتر باشه، جزئیات بیشتری رو داره.نقل قول:
تا حالا کسی نتیجه گرفته
توی شیراز کوچه هایی هستند که عهد ناصر الدین شاه تا حالا خراب نشدن برا یاینکه اینجور جاها گم نشیم آیا امنیا میتونه به من کمک کنه؟
از Garmin بهتر TOM TOM هست ولی فکر میکنم پولی باشه و نشه بهمین راحتی نصب کرد...من دیده بودم تی این برنامه تام تام عکسهای هوایی گوگل ارس بود همراه با اسامی کاملشون و تا حدودی دقیق(اسم کوچه نیست اگه باشه نقشه پر از نوشته میشه...)
این نقشه ها هم دردسر شدن.
کاش می شد با گوگل نقشه رو گرفت بعد تبدیل کنی بدی به گارمین.
من شنیدم یه برنامه هست که باهاش می شه نقشه های گارمین رو توسط کامپیوتر ادیت کرد.
اگه اینجوری باشه که عالیه ، فوقش خودمون می شینیم نقشه رو کامل می کنیم.
کسی چیزی در این مورد می دونه ؟