منم هدستم رو از فوکا خریدم . شمارشو ندارم لطف کن بده یه زنگ بزنم.نقل قول:
ولی فکر کنم خود لاجیتک هم نمایندگی رسمی داشته باشه ها ؟
راستی فروشگاه دیگه ای نمیدونید که محصولات لاجیتک رو بیاره
Printable View
منم هدستم رو از فوکا خریدم . شمارشو ندارم لطف کن بده یه زنگ بزنم.نقل قول:
ولی فکر کنم خود لاجیتک هم نمایندگی رسمی داشته باشه ها ؟
راستی فروشگاه دیگه ای نمیدونید که محصولات لاجیتک رو بیاره
بهترین گیم پد کامپوتر که کیفیت خوبی داشته باشه رو چی پیشنهاد میکنید فقط هم باهاش میخام pes بازی کنم
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
منظور دوستان از با ریسیور بودن دسته ی xbox چیه و چه فرقی باهم دارند
در مورد گیم پد من فقط گیم پد xbox رو استفاده می کنم! باید کسی راهنماییت کنه که با چند تا گیم پد کار کرده! اما فکر نکنم دسته ای به اندازه xbox تو بازی ها ساپورت بشه!نقل قول:
در مورد -----! ما دو نوع گیم پد Xbox داریم! سیم دار و بی سیم! سیم دار که هیچ! اما بیسیم ها برای اینکه بشه برای کامپیوتر استفادشون کرد یه ----- دارن که باید بزنی به کامپیوتر تا بشه ازش استفاده کرد! در صورتی که کنسول xbox دیگه نیازی به ----- نداره! هر ----- تا 4 تا گیم پد و هدست رو میتونه وصل کنه! این یعنی اینکه شما میتونید اگر دو تا دسته xbox واسه کامپیوتر میخواید بخرید، دسته اول رو از دسته های مخصوص کامپیوتر بخرید که ----- دارن! و دسته ی دوم رو از اونایی بخری که ماله کنسول هستن و بدون -----! اینطوری حدودن 30 تومن به نفعتونه! البته فکر کنم این ----- به صورت جدا هم هست تو بازار!
گیم پد ایکس باکس رو میشه روی کامپیوتر استفاده کرد یا درایور خاصی باید نصب بشه؟
اگه سیم داره که فقط درایورشو از سایت میکروسافت یا سایت های دیگه بگیر! اگه بیسیمه، هم ----- می خوای و هم درایور!نقل قول:
لاجیتک چطوره؟
اکثر بازیها را ساپورت میکنه؟
لاجیتک بهنره یا Xbox
لاجیتک کیفیت بالایی داره. مثلا جوس استیکش خیلی دقیق عدد خروجی میده. البته در مقایسه با دسته های 10 تومنی میگم. یه مدل داشت 55 تومن بود که باری جلوگیری از عرق دست یه فن کوچیک روش بود :31:.نقل قول:
ولی میفیتش اونقدری نیست که شما بخوای دسته ایکس باکس رو ول کنی و این رو بچسبی.
اگه ایکس باکس گرونه من trust رو هم پیشنهاد میکنم. قیمتاش حدود 20 تومنه و دقت و کیفیتش خوبه.
این دسته ی ایکس باکس با رسیورش چند تومن اب میخوره واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از فروشگاه آنلاین خریدم 75000! الان شده 72000 ! چون تو شهرمون پیدا نکردم، مجبور شدم آنلاین بخرم!نقل قول:
سیمدارش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیم دارش دارش زده 49000 تومن! اما ممکنه این سایت گرون هم بفروشه چون آنلاینه! باید کسانی که رفتن از فروشگاه ها، حضوری قیمت گرفتن بگن چنده تا مقایسه کنیم!نقل قول:
سلامنقل قول:
از کدام سایت خرید کردید بی زحمت آدرس سایت را میخواستم آیا از دسته تون راضی هستید
دسته رو تو دست که بگیرید کاملا متوجه تفاوتش با بقیه ی دسته ها میشید! آره راضی هستم! عالیهههههه! اگر هم بخواید که دسته ی دوم بخرید دیگه نیازی نیست دوباره 72 تومن بدید! چون هر ----- 4 تا دسته رو ساپورت می کنه و شما کافیه یه دسته ی بدون ----- که 45 تومنه رو بگیرید!نقل قول:
کد:www.takrayan.ir
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
چجوری میشه ویبره دسته بازی کامپیوتر رو فعال کرد!
داخل بازی هم فعاله ولی کار نمیکنه ایا درایو خاصی داره؟
ممنون!
مدل دسته شما چیهنقل قول:
؟
آقا ما هرچی گشتیم این Chill Stream واسه Logitec رو پیدا نکردیم. فوکا سیستم هم طرح Dualshock 3 رو داشت ولی طرح XBOX تموم شده بود.
هر کس پیدا کرد یه پ.خ بده. منتظرم :10:
Victoryنقل قول:
با دسته های دیگر هم تست کردم جواب نداد!
49 تومن سیم دارش؟؟؟؟قیمت این دسته بین 30 تا نهایتا 40 بالا پایین میره.قیمتهای آنلاین فروشگاههای غیر معتبر همینجوریه.حتما سعی کنید حضوری بخرید چون میتونید یه چک کنین ببینید چجوریه حداقل از لحاظ بسته بندی.نقل قول:
من هفته پیش از توپخونه یه xbox 360 wired گرفتم 35 تومن.30 تومانی هم بود ولی با توجه به مشخصات بسته بندی اصل که در یکی از پستها دیده بودم بنظرم رسید این با بقیه یه فرقهایی داره(حالا شاید من اینجور فکر میکنم)آرم مایروسافت در بین اسلایدرها حک شده.پشتش هم هولوگرام مایکروسافت داره.پشت بسته بندیش هم طول سیم رو زده که در بقیه بسته بندی ها ندیده بودم.تو این یه هفته که خوب جواب داده.در پی اس و فیفا خودش تنظیم هست.قبلا یه فراسو طرح ایکس باکس داشتم که باید اینها تنظیم میشد.
درایورش هم از تو سایت میکروسافت گرفتم.حجمش 5 مگ بود.بیخود پک با سیدی رو نگیرید 10 تومن گرونتره!
بچه ها من دستم genius : maxfire blaze 2 هست 25 تومن خریدم اینو تو پی اس و فیفا احتیاج به تنظیم نداره تو بازی های ماشین هم عالیه مشکلی ندارم حتی اویل 5 رو هم باهاش تا آخر رفتم ولی من با این دسته نمی تونم GTA liberty city , mafia 2 رو بازی کنم تو جی تی ای که کلا مث اینکه دستم رو نمیشناسه ولی تو مافیا همه چیش قاطیه مخصوصا جهت های چرخوندن دوربین
باید چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه نفر به من که خیلی وارد نیستم بگه دسته بیسیم Xbox for PC قیمتش چنده؟ رنگ میشکیش هستش؟ و اینکه تهران کدوم پاساژ ارزونتر میده؟ اصلاً این دسته خوبه یا مارکهای دیگه؟
شما میتونید از برنامه ی xpadder استفاده کنید! مشکلتون حل میشه!نقل قول:
من این برنامه رو دارم ولی با ویندوز 7 سازگارنیست شاید هم این نسخه ای که من دارم اینطوری هست میگردم ورژن دیگش رو پیدا میکنمنقل قول:
ممنون از راهنماییت
من همین الان نصبه رو ویندوز سونم! مشکلی نداره! برنامه اصلا اجرا نمیشه یا مشکلش چیز دیگه ای است؟نقل قول:
ورژن آخرش 5.7
يک گيم پد جمع و جور مى خوام
چون مى خوام بزارمش تو کيف لب تابم و اينور و اونور برم
قيمتشم نمى خوام گرون باشه
چى پيشنهاد ميديد؟
نقل قول:
مشکلتون با مافیا ص درصد به خاطر کرکش هست. دقیقا همین مسائل رو خوندم یه جایی. مثلا عقب جلو بر عکسه. مشکل کرکش هست که تو تاپیکها یه جایی کرکهای مناسبش رو گذاشته بودن. یه دونه هم تو سایت میهن دانلود بود که لینک دادم دوستان گفتن خوبه و درست کار میکنه.
در مورد اون یکی نظری ندارم. مشکل میتونه خود بازی و یا کرکش باشه.
نه اجرا میشه میگه با این نسخه ویندوز سازگار نیست زیرش هم میزنه به نسخه های xp.vista,98 به هر حال توش 7 نبود من الان اون نسخه 5.7 رو میرم دانلود کنم خدا کنه حل شه مشکل این دستهنقل قول:
نقل قول:
در ارزون ترین حالت 70000 تومن
رنگ مشکیشم هست ولی خیلی کمه.
این دسته خیلی خوبه. بگیری مشتریش میشه واسه دسته دوم
سلام
بچه ها میخوام یه گیم پد واسه PC بگیرم ، بیشترین استفادم هم واسه فوتباله تا 30 / 40 تومن ترجیحا وایرلس چی پیشنهاد میکنید که هم خوش دست و سبک باشه هم کارایی مناسبی داشته باشه ؟
نقل قول:
اگر واسه PC میخوای، واسه چی میخوای وایرلس باشه؟ وقتی نزدیک PC باشی همون سیم دارش خوبه. چون به خاطر وایرلس بودن، قیمتش میره بالا
بهترین دسته هم دسته Xbox controller سیمی هستش.
اخه 4 نفره میشینیم دوره PC فوتبال بازی میکنه :31:نقل قول:
اینه که چون یه مقدار از سیستم فاصله میگیرم ، سیم مزاحمت ایجاد میکنه .
این مدلی رو که فرمودین یه لینک مشخصات ازش بهم میدین ، حدود قیمتش رو هم بفرمایید ممنون میشم .
سلام دوستان . میشه آخرین قیمت دسته ایکس باکس سیم دار چنده؟ از کجا باید تهیه کرد ممنون
متغیر از 30 تا 40 تومان.بالاتر دیگه خیلی گرون فروشیه.اگه تهران هستید بهترین مکان توپخانه هستش.همون طبقات پاساژ لباف تا ده تومن هم باهم تفاوت قیمت دارن چه برسه به مکانهای دیگه.اکثرا هم مثل هم هستن و اصلا به حرفهای فروشنده ها توجه نکنین.بسته بندی ها کمی در طرح متفاوتند.همه هم چه اصلی چه غیر اصلی ساخت چین هستن.نقل قول:
سلام.
دوستان یه گیم پد میخوام بخرم برای PC و بازی های Devil May Cry 4 و بازی های اون سبکی ... گاهی اوقات هم Racing ...
بودجه هم تا حدود 20 تومان میشه ... چی معرفی میکنید ؟
سلام دوستان
من راستش تا بحال کلا از هیچ نوع دسته بازی استفاده نکردم ... یه دسته generous بی سیم گرفتم و الان مثلا میخوام assasin creed 2 رو باهاش بازی کنم ... راستش از بیخ و بن گیجم... اگر دوستان بتونن یه راهنمایی از پایه واسه استفاده از این دسته ها (مخصوصا روی بازی های pc )واسم بزارن ممنون میشم .... یعنی اینکه اصلا دکمه ها و اصطلاحات روی دسته و نحوه استفاده ... خیلی ابتدایی سوالم ولی اگر دوستان (مخصوصا اونایی که از این برند generous استفاده میکنن) حوصله به خرج بدن مارو زیر دینشون میبرن
با سپاس
سلام من دو تا دسته فراسو گرفتم 660
من فقط بازی فوتبال باهاشون میکنم
ویندوزم 7 هست میشه یه برنامه بدین ویبره هاشو تست کنم
تو ویندوز هفت همه چی به کل فرق داره
یه برنامه تست ویبره بدین یا یه برنامه ادیت دسته بازی
سلام.آقا من یک گیم پد میخوام که بشه راحت باهاش فوتبال بازی کرد.قیمتش هم بین 30 تا 40...
البته این جور که دوستان گفتن دسته xbox به کار من میاد ولی یه سوال:
من قبلا یه دسته کامپیوتر گرفته بودم که دکمه های جهتش به هم وصل بود.بعد خیلی مشکل میشد باهاش چرخید و دریبل زد و ...
حالا میخوام بدونم این گیم پد های ایکس باکس این مشکل رو ندارن؟
آقا من هم اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.
روی گیم پدی که دارم اینا رو نوشته یعنی چه :
Two international motors provide maximum vibration feedback.
Turbo and cllear motion.
12 fire digital buttons.
Support direct-X demand.
Various colors for potional.
اون ور که تاپیک رو قفل میکنن ؛ این ور هم که کسی محل نمیده ... :31:
اساتید کسی جواب نمیده ؟؟؟نقل قول:
سلام.
دوستان یه گیم پد میخوام بخرم برای PC و بازی های Devil May Cry 4 و بازی های اون سبکی ... گاهی اوقات هم Racing ...
بودجه هم تا حدود 20 تومان میشه ... چی معرفی میکنید ؟
میدونم این جا کسی نیست جواب بده ولی میپرسم
کسی میدونه از این دسته ها که توش ژلاتین دارن(یک لایه ژلاتین) چند نوع هستش؟ فکر کنم عمری کار میکنه چون کیبورد هایی که یک لایه ژلاتین هم دارند حداقل 10 سال کار میکنه بدون عیب!!!