سلام
کمپانی کاوون به سازندگان فلش مموری پیوست
و این هم مدل بسیار زیبای FLASH MEMORY های COWON
فراموشم نکن
این فلش مموری در ظرفیت های 2 4 8 16 گیگ تولید میشه
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONUM1/product_page_1.php[/HTML]
Printable View
سلام
کمپانی کاوون به سازندگان فلش مموری پیوست
و این هم مدل بسیار زیبای FLASH MEMORY های COWON
فراموشم نکن
این فلش مموری در ظرفیت های 2 4 8 16 گیگ تولید میشه
[HTML]http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONUM1/product_page_1.php[/HTML]
یعنی ممکنه این مموریها به بازارهای ایران هم بیان؟
امروز نمایندگی Cowon توی بازار رضا رو سر زدم ... همچنان چندتایی A3 ، یه دونه F2 و یه دونه U3 رو داره ...
بله به زودی وارد بازار ایران میشه اونم از طریق امرتاتنقل قول:
بچه ها در مورد u5 بی انصافی نکنین
واقعا واقعا صدای عالی داره
من قبل از این creative zen neeon2 داشتم و دارم
اما اصلا با این قابل مقایسه نیست
اصلا !!!!
هیچکس بی انصافی نکرد و هیچکس هم قصد بی انصافی نداره ... مثلاً من در پست های خودم چندین بار این رو تکرار کردم که حرفام به معنای بد بودن U5 نیست ... غیر از اینه؟ ... هم اینجا و هم جای دیگه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده و می کنم که نکنه حرفام باعث تردید یا دودلی دوستان بشه ..نقل قول:
(توجه کنید که خود شما در مقایسه neon و u5 به این نکته توجه نکردید که اختلاف تولید اینها حدود 2 سال هستش و چندان عجیب نیست اگه u5 بهتر باشه.. که هست)
اون کول دیسک هاش چه شاخه
اگه بیاد حتما اون که شبیه پلاک هست رو حتما میخرم
یه مدل بیشتر نیست فقط ظرفیت هاش فرق میکنه و در دو رنگ Glossy gold و chrome black هستنقل قول:
سلام
دوستان بنظر میاد خیلی وقته با cowon آشنایید نظرتون راجع به S9 چیه؟
یعنی انتخاب مناسبیه به نسبت قیمتش؟
عالیه. به نظر من بهترین محصولی که کووان تا حالا داده بیرون همینه. تنها مزیتی که iPod Touch نسبت به این داره برنامه هاشه و تا حدودی اینترفیسش.نقل قول:
به نظز من هم s9 مدل خوبیه اما باید دید شما چه انتظاراتی از پلیرتون دارین
یه سوال
مدل u5 چه فرمت هایی رو ساپورت میکنه ؟
نقل قول:
MP3 : MPEG 1/2/2.5 Layer 3, ~320Kbps, ~48KHz, mono/stereo
WMA : ~320Kbps, ~48KHz, mono/stereo
WAV : ~48KHz, 16bit, mono/stereo*OGG : ~Q10, ~44.1KHz, mono/stereo
*FLAC : Compression Level 0~8, ~44.1KHz, mono/stereo
سلام
کاوون باز هم یه پلیر زیبا به بازار عرضه کرد
این پلیر دارای منوی زیبایی هست و در ظرفیت 4.8.16 گیگ هست و وزن کمی هم داره 40 گرم... (به لینک مراجعه کنید)
[html]http://www.cowonglobal.com/product_wide/iAUDIO9/product_page_1.php[/html] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارای یه پک بسیار جالب هست
و جالب تر اینکه دامنه اکولایزر بسیار بالایی داره (من که داغ کردم)
این مدل اپدیت شده ی i7 هست ...
عثمان جان این محصول رو امرتات کی برای فروش اماده می کنه ؟ ...
ابعاد i9 :
42mm x 95mm x 8.9 mm
فرمت های ویدیوئی :
AVI, WMV, XViD, و ASF
ساپورت TV-Out ...
2-inch LCD
همچنین دارای internal speaker ... و fm radio و میکروفون
خسته نباشید!
LCD i7 من ضربه خورده و شکسته :41:
میخوام بودنم چقدر هزینه تعویض یا تعمیرشه؟
خیلی ممنون.
باید با شرکت، واحد خدمات تماس بگیریدنقل قول:
حاج عثمان کی این i9 کی فروششو شروع میکنین؟
حدود قیمتش ار 150 ت بلاتره یا نه ؟
سلامنقل قول:
شرمنده من اجازه ندارم در مورد این مسایل حرفی بزنم تا موقعی که مدل جدیدی وارد ایران نشه مشخص نیست
سلام
من امشب رفتم یه سری قیمت از Cowon گرفتم و با توجه به نیازهایی که دارم و قیمتی که این سری داره دیدم O2 برای من مناسبه فقط چند تا سوال:
1- به نظر رفقا آیا با 150 تا 170 بیشتر A3 به صرفه تر نیست؟
2- بین Cowon ها فقط Q5 بلوتوث داره؟
3- S9 آمده یا نیامده؟! آخه توی مشهد خبری ازش نبود! :دی
باتشکر
1. آخه صرفه اش بستگی به شرایط شما داره ... منظورم اینه که اگه اون A3 که من گفتم 470 تومن رو منظورته، نسبت به شرایط و قدیمی شدنش و رقبا و مدلهای موجود گرونه انصافاً ...نقل قول:
2. مدل S9 هم بلوتوث داره.
3. مدل S9 هم که خیلی وقته موجوده ... اما اشکال بازار پلیر اینه که خیلی متمرکز در تهرانه و برای دستیابی به خیلی از مدلهای خوبی مجبوری بیای تهران یا بهرنحوی از تهران بخری ...
من خودم به شخصه به دلیل قابلیت capture ارادت خاصی به A3 دارم. حالا بستگی داره اون کسی که میخواد بخره چقدر این قابلیت براش مهم باشه. چون فکر نمیکنم رقیب جدی در این زمینه داشته باشه. داره؟نقل قول:
درسته؛ باید ترجیح شخصی در نظر گرفته بشه .. مثلاً من واسه ام video out مهمه در یه PMP و خیلی کاربرد داره واسه ام ...نقل قول:
در مورد ضبط ویدئو: مارک های سطح پایین تر مثل زولتریکس، JXD و کوبی ، مدلهایی با این قابلیت دارن که کیفیت ضبط شون به نظر من قابل قبوله ... اما خب مسلمه که cowon چیز دیگه اس ..
بهرحال 470 تومن ، قیمت اولیه این دستگاهه .. یعنی تابستون سال پیش که این مدل موجود بود من یادمه قیمتش همین 470-480 تومن بود... اینکه بعد از یه سال طرف داره با همون قیمت می فروشه معنی اش اینه که چون می دونه "تکه و دیگه گیر نمیاد و ارزشش رو هم داره" قیمتش رو پایین نیاورده ..
دوست عزيزمون كه مشهدي بود
خيلي وقت مشهد اومده
100 درصد که تکه و ارزشش رو داره چون قیمت اصلی یوزرش هم اون میقع انقدر بالا نبود ولی چون پیدا نمیشه به این قیمت رسیده ممکنه گرون تر هم کرده باشهنقل قول:
ایرادی که محصولات cowon دارن خدمات پس از فروش واقعا افتضاحشونه(البته محولات cowon که نمیشه گفت ایراد دارن، مشکل از شرکت امرتاته)!! من 9ماه پیش o2 خریدم و قابلیت video-out هم برام خیلی خیلی مهم بود، تا الان بعد از 9ماه اینا کابل av این دستگاهو نیاوردن هیچ جای دیگم گیر نمیارمش!!!!!!!!! هربارم که زنگ میزنم میگن هفته بعد ماه بعد و ...
سلام دوستان
من نیاز مبرم به یک پخش کننده ی موسیقی دارم.فقط هم کیفیت صدا برام مهم هست.بودجه هم 150 هزار تومن هست.خیلی ممنون میشم اگه از Cowon یه مدل خوب معرفی کنید.
فکر کنم i audio 7 'گزینه مناسبی باشه:46:نقل قول:
بچه ها زنگ زدم امرتات
سوال کردم که آیا میشه چیپ حافظه ی mp3 م رو برام عوض کنن ؟
یعنی 2 گیگابایت رو بکنن 4 گیگابایت
گفت آره 15 تومان هزینش میشه
نظرتون چیه ؟
همونطور که دوستمون گفتن بهترین گزینه برای شما مدل i7 هستنقل قول:
اینم لینک یه ریویو کوچولو در مورد i7
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3248748&postcount=72[/HTML]
ئه چه جالب!نقل قول:
به نظر من که بد نیست
راستی چه مدلی داری تو؟
نقل قول:
U5
آخه گفتش که باید قبلش تعهد بدی که اگه دستگاهت خراب شد حین کار هیچ ادعایی نداشته باشی
و اون موقع از گارانتی خارج میشه
اما میگفت تا حالا ما خیلی از دستگاه هارو عوض کردیم ولی مشکلی پیش نیومده
نمیدونم چی کار کنم !:41:
ایول .. چه جالب .. مثل قدیم های کریتیو ...نقل قول:
ولی نکته مبهمش همین تعهده اس ... یعنی اساس اش اینه که این یه سرویس جانبی باشه که مشتری در ازای ارتقا حافظه پول میده و قرار نیست در نتیجه اش عهد و پیمانی شکسته بشه یا نقض بشه ... مگر اینکه به قول معروف DIY باشه (یعنی اینکه حافظه رو جدا بفروشن و بگن خودتون برید خونه و بازش کنید و تعویضش کنید)
من همینطوری حدسی و از روی هزینه پایینی که ذکر کردی میگم: شاید اینا خودشون دارن این کار رو بصورت غیررسمی انجام میدن .. یعنی اساساً ارتقا حافظه ربطی به یه آپشن که Cowon مطرح کرده نداشته باشه و اینا صرفاً قطعه ای پیدا کردن که به این پلیرها میخوره ...
باز اگه اطلاعات بیشتری بدست آوردی خبرش رو بده .. بهرحال جالبه.
سلام از دوستان خواهش مي كنم اگه كسي ادرس و شماره تلفن جايي و داره كه a3 مي فروشن واسم pm كنيد
به شدت دنبالشم ممنون
يا علي
تا اونجا که من دیدم فقط یه جا داره بنابراین اشکال نداره برای راه انداختن کار شما همین جا شماره بدیم:نقل قول:
پردازش انفورماتیک - بازار رضا / واحد 43 ... تلفن : 66403839
تایید میشه این نمایندگی دارهنقل قول:
میشه گفت 100 درصد داره اما با قیمت بالا!
سلام خدمت دوستاي گلم Seymour & osman
ممنونم 60 گيگش و 520 گرفتم فك مي كنم گرونه ولي دستگاهش حرف نداره
بازم بخاطر راهنماييتون ممنونم
ببخشيد مي خواسم بدونم جا يي سايتي فروشگاهي هست كه دست دوم داشته باشم از pmp هاي شركت كاوون؟
بازم ممنونتونم
مبارکهنقل قول:
اره گرونتر که کرده ولی خوب ارزشش رو داره
سایت که فکر نکنم باشه مغازه ها هم ممکنه به صورت موردی داشته باشن
من از همین فروشگاه چند ماه پیش 430 خریدم...دیده دیگه تو بازار نیست اینقد گرونش کردهنقل قول:
ممنونم 60 گيگش و 520 گرفتم فك مي كنم گرونه ولي دستگاهش حرف نداره
دوستان ببخشيد اشتباه تايپي بود منم 420 خريدم
فقط دو دلم هنوزم نمي دونم بايد َa3
رو مي خريدم يا o2
مثلا كيفيت تصوير و يك چيز ديگه شنيدم w2 مي خواد بياد pmp ?
يا mp3 ؟