این نسخه قبلی بلاخره روی FP2 اجرا نشد ؟!نقل قول:
گفته میشه ساخت Mega Monster به پایان رسیده و آماده انتشار هست...!
همچنین ادامه بازی Dirk Dagger (:40:) با نام Dirk Dagger and the Nuclear Zeppelin به زودی برای N-Gage منتشر میشه...
شاد باشید:40:
Printable View
این نسخه قبلی بلاخره روی FP2 اجرا نشد ؟!نقل قول:
گفته میشه ساخت Mega Monster به پایان رسیده و آماده انتشار هست...!
همچنین ادامه بازی Dirk Dagger (:40:) با نام Dirk Dagger and the Nuclear Zeppelin به زودی برای N-Gage منتشر میشه...
نه ... حالا اگه میخوای یه ترفند بهت میگم تا یه جاهاییشو بازی کن ... 150 تا پوینتم بهت میده ...!نقل قول:
این نسخه قبلی بلاخره روی FP2 اجرا نشد ؟!
با اومدن N900 دیگه باید منتظر انگیج 3 باشیم!
شما فقط کافیه عکس و ویدئو بازی Bounce رو که مخصوص N900 هستش رو ببینین، گرافیکش با PSP یکیه!
باورتون نمیشه
میلاد جان آموزش اینم بزاری بد نیست ، ممنون میشمنقل قول:
نه ... حالا اگه میخوای یه ترفند بهت میگم تا یه جاهاییشو بازی کن ... 150 تا پوینتم بهت میده ...!
آموزش نمی خواد ...نقل قول:
میلاد جان آموزش اینم بزاری بد نیست ، ممنون میشم
باید یه فایل رو پاک کنی ..:
به این مسیر برو :
e:\private\2000AFC3
و این فایل رو پاک کن :
protected_general.opes.ngdat
اگه اونجا نبود شاید تو درایو C باشه ... بستگی داره بازی رو کجا نصب کرده باشی تو رم یا فون مموری
Dirk Dagger and the Nuclear Zeppelin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونش برم نسخه بعدیش بالاخره Coming Soon شد...!!:8::31:
ایول به تو یونس جون که همیشه مارو شاد میکنی
ایول 1 که خیلی قشنگ بود !
من ن 81 مامانم رو باید دوباره بگیرم واشه این :دی
4 تا بازیه موبایل منو جذب کرد !
Syberia 1 , 2 pocket pc
Call of duty 2 pocket pc
Dirk dagger N-gage
تهه خنده بود !
این هنوزم هست !!! :39:
قبول دارید تنها بازیه قشنگ n-gage همین بود نه ؟ :دی
من اگه فقط نوکیا بازی های n-gage قبلی رو ریلیس می کرد من حاضر بودم سیمبین بگیرم !
آره بازی خیلی جالبی هست این Dirk Dagger ولی کجاس تا کرک بشه ؟ :(
ولی من یه کد دارم .. مگه با اون فعالش کنم :21::27:
خدا کنه این هم به عاقبت دنس دچار شه :دی و نوکیا براش کد بده :دینقل قول:
ولی من یه کد دارم .. مگه با اون فعالش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوش به حالت اميد:19:
من اگه كرك نشه هرجور شده ميخرمش.:21::8:
نقل قول:
خدا كنه:20:
نقل قول:شاید منم با یکی از کد ها فعالش کردم...: دی البته احتمال زیاد میکنم..:20:نقل قول:
نمیده... :(نقل قول:
یونس این همه کد رو اون وقت گرفتی?
منم زیاد گرفتم ولی اون موقع 5700 داشتم همشو بخشیدم .
وقتی ریلیز شد اگه کسی کد داشت میخرم!!!!!!
سلام
من دیشب تو سایت N-GAGE یه خبر دیدم مبنی بر اینکه N_GAGE برای سه تا بازی مسابقه گزاشته البته نه برای بیشترین امتیاز بلکه هر کس یه بار رکوردشو توی یکی از این سه تا بازی ثبت کنه تو قرعه کشی شرکت میکنه البته الان لینکش دمدستم نیست ولی تا شب حتما لینکشو دوباره پیدا میکنم و میزارم تا اساتیدی که زبانشون خوبه قشنگ اونو ترجمه کنن چون من فقط در همین حد ازش فهمیدم در ضمن یکی از این بازیها Asphalt 3 هست.
!!!!!!!!
خوب دوستان شما که کد دارید یه یوزر بسازید بعد بازی رو فول کنید همه با اون یوزر آن میشیم و همه میتونن فول بازی کنن !!!!!
کسی اینو تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هم اسکرین شات های دیرک داگر جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه BiNPDA واسه این یکی دیگه بیاد.
فکر نکنم بشه !!!نقل قول:
!!!!!!!!
خوب دوستان شما که کد دارید یه یوزر بسازید بعد بازی رو فول کنید همه با اون یوزر آن میشیم و همه میتونن فول بازی کنن !!!!!
کسی اینو تست کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اونایی که بازی میخرن اگه گوشیشون فرمت بشه یا گوشیشون رو عوص میکنن باید دوباره بازی رو بخرن؟؟؟؟!!!؟!؟!!؟!؟!!!!
باید یکی تست کنه !
یونس جون شما که آسفالت4 رو فول کردی تست کن ببینیم شاید شد !!!!
سلام دوستان با این آموزش میتونید Activation Code میتوانید بازی های دلخواهتان را بگیرید
البته فقط برای ساکنان انگلیس این امر امکان پذیر است
روش
1-به سایت زیر بروید
www.n-gagewizard.com
2-بر روی دکمه continue کلیک کنید
3-مدل دستگاه خود را انتخاب کنید
4-بر روی I already have N-Gage کلیک کنید
5-بر روی کلیک کنیدProceed to the next step
6-بر روی continue کلیک کنید
7-دوباره بر روی Proceed to the next step کلیک کنید
8-دوباره بر روی Proceed to the next step کلیک کنید
9-مشخصات خود را که در n-gage arena دارید وارد کنید
10-ایمیل خود را چک کنید و میبینید که ایمیلی حاوی Activation Code
برایتان آمده است با آن کد میتوانید هر بازی رو فول کنید
منبع : فروم همسایه !
من هم درخواست دادم با این که انگلستان نیستم گفت برات فرستادیم !!!!
ببینم میاد یا نه !
IMEI گوشی رو ثبت میکنه...نمیشه...نقل قول:
من خیلی وقته دنبال IP انگلیس میگردم..ولی به هر دری زدم نشد! کسی تونست روششو بگه همه بچه ها استفاده کنند.نقل قول:
میگم شاید بشه با یه ------ که سرورش انگلیسی هست کد گرفت !نقل قول:
من خیلی وقته دنبال IP انگلیس میگردم..ولی به هر دری زدم نشد! کسی تونست روششو بگه همه بچه ها استفاده کنند.
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا هيچ راهي نداره من با اي پي انگليسم رفتم نميشه ميگه بايد ان85 داشته باشي به گمانم هم انگليس هم 85 من كه با ------ و اي پي انگليس نتونستم.حتي با گوشي اي پي انگليس رو زدن با واي فاي ولي نميشه ميگه 85
:18::18::18::18:نقل قول:
چجوري درخواست دادي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگ ه ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18:
نه به گوشی ربطی نداره....فقط ip میخواد...دوست آشنا ندارید تو UK ؟ بگید یه تست بزنه...!نقل قول:
دوستان اون صفحه اول که اومد چون فلشه روش کلیک راست کنید و پلی رو بزنید میره مرحله بعد و میتونید ثبت نام کنید ولی اول باید یه یوزر جدید بسازید و کشور رو هم یونایتد کینگدوم یا همون UK انتخاب کنید اینجوری شاید کد رو بفرسته !!!!!!!!!!!!
گفت 3 روز طول میکشه 2 روز شده فردا نگاه میکنم ببینم فرستاده یانه !
اره منم گفت 3 روز ديگه حالا با IP انگلستان يه چك ميكنم شايد گرفت و تونستيم كاري بكنيم اگه جواب داد همينجا ip رو ميگم همه استفاده كنن.
فقط يه سوال:
اون نام كاربري كه ميسازي تو انگيج بايد هموني باشه كه تو گوشي زدي؟؟؟؟؟؟؟
Powerboat Challenge به شوو روم اضافه شد:
اسكرين شات:
منبع:
کد:http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/uk/en/showroom/gamedetail.870.GameDetail.html
این چقدر باحاله !
دوباره داره رونق میگیره انگیج ! ایول !
BiNPDA کجایی ؟
اره دوباره انگيج داره خودنمايي ميكنه و مثل اولا ميدرخشه ولي اين binpda از خدا بي خبر رفته ديگه هيچ اسمي هم ازش نيست.!!
اين بازي قايق هم باحاله ولي زياد گرافيكي نيست.
خداييش 1 انگيج و 1 ديرك دگر
این سایتی که کد میده 3 روز شده ولی برام نفرستاده !!!
این رو بعد از ثبت نام فرستاده:
Thank you for registering with N-Gage.
Your application for a Game Activation code is now being processed. This can take up to 3 days to complete, so we appreciate your patience in advance. Please note, Game Activation Codes are only to be issued to NEW N-Gage members (gamer's who have submitted a NEW N-Gage membership request whilst completing the N-Gage Wizard). Once you have obtained your code, visit the N-Gage site and choose your game.
In the meantime, come visit us atto see our full portfolio of available games.کد:www.n-gage.com
N-Gage Player Name: farshad_mo
خب یه نفر که آیدی جدید ساخته تست کنه ! شاید شد ؟!
BiNPDA کجایی ؟
من جديد ساختم ولي نشد كه نشد برا منم بعد از 3 روز هيچي نيومده شايد اصلا راهي نداره.
BiNPDA کجایی ؟
احتمالا مجبور به خريد بازي ميشم.
ميگم اين قايق تريله؟نقل قول:
راستي فقط Binpda اينارو كرك ميكنه؟
به غير از خريدن و كرك راه ديگه اي نيست بشه فول ورژن رو داشت؟
باز همه یاد binpda کردن.بیخیال بابا
dirk dagger رو کرک کنه بقیه مهم نیست.این محیط دیرک دگر به نظرتون عوض نشده یه خرده نسبت به شماره یکش؟
این بازی قایقه فکر کنم نسخه sisهم واسش موجود باشه.خیلی آشنا هستش به نظرم.واسه شرکت herocraftباید باشه درسته؟
فکر کنم اسکرین شات های ورژن آیفون بازی قایق رو دیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره فقط BiNPDA !! نمی دونم چرا بقیه ی کرکر ها دست به کرک نمی زنن ! همین illusion کاراش خیلی تمیزه !نقل قول:
راستي فقط Binpda اينارو كرك ميكنه؟
به غير از خريدن و كرك راه ديگه اي نيست بشه فول ورژن رو داشت؟
برای بعضی از بازی ها کد 30 روزه مجانی میده نوکیا ! و برای ساکنین انگلیس هر بازی بخوان کد میده !
BiNPDA کجایی ؟!
من از DiL پرسیدم ... گفت به دلایلی بازی های انگیج رو کرک نمیکنم :13: دیگه هر چی گفت چرا ؟! جواب درست و حسابی نداد ... فقط دونستم گفت که چون وقت خیلی زیادی میبره : دینقل قول:
آره فقط BiNPDA !! نمی دونم چرا بقیه ی کرکر ها دست به کرک نمی زنن ! همین illusion کاراش خیلی تمیزه !
منم که اصلا" عادل رو قبول ندارم...:13: چون تازه کاره..هنوز خیلی مونده تا به پای کرکر ها معمولی برسه...چه برسه BiN بزرگ..! ولی من هنوز میگم واسه دیر یا زود کرک میشه...شاید کریسمس!نقل قول: