بابا اين خبراي 100 سال پيش بزارين ولي ديگه دروغاشو نذارين!!
W1 رو مي گم
بابا اين خبراي 100 سال پيش بزارين ولي ديگه دروغاشو نذارين!!
W1 رو مي گم
بچه ها بریم بوق بزنیم ما :دی
سامسونگ غوغا کرده
خدا کنه سونی هم یه کاری بکنه
اگه نکنه میرم سمت جنرال موبایل :دی
اما اگه یکی منو قانع بکنه که سامسونگ مقاوم هست منم میرم سمت سامسونگ (بابام u600 داشت از 10 سانتی افتاد زمین ال سی دیش دیگه کار نکرد هیچکس هم نتونست درستش کنه)
من غیر از گوشی :دی همه چیز سامی رو قبول دارم
نقل قول:
آقا حمید پس چی شد خبری نداری؟!
میخوام این کارو انجام بدم ...... ولی میترسم کارمون به درگیری برسه....:31:...!!!نقل قول:
اما اگه یکی منو قانع بکنه که سامسونگ مقاوم هست منم میرم سمت سامسونگ (بابام u600 داشت از 10 سانتی افتاد زمین ال سی دیش دیگه کار نکرد هیچکس هم نتونست درستش کنه)
اینجا فن بوی های سونی زیادن ..... ؛ بروبکس سامسونگ کم .......
ولی باکی نیست ..:5:..
نمیگم گوشی های سامسونگ آخر مقاومتن هستن ؛ ولی گوشی من و داداش ..... دسته برادر زادم بود .... خودشون دوتایی ( یو 700 و ان 82 ) .... گوشی ها رو میگم ها ..... یه هو حال کردن قدم بزنن .... رفتن پارک ..... ( یه وقت فکر نکنید از دسته برادر زادم افتاده ها......!!! نههههههههههههه .......!! ) ؛ خلاصه یک عدد چرخ نمیدونم چند اینچ از روی این گوشی ها رد شد ....... کاش عکس داشتم براتون میزاشتم ... گوشیه من طلق روی ال سی دیش خط و خش برداشت ..... چندجاش به آسفالت گرفت .... و کنده شد ....... ولی ال سی دیش کار میکنه ...... و ان 82 داداشم....... رفت مرحله بعد ..... قابه مبارک ترکید فرمودند......!!!
جو استیکش رفت بالا ... بالا تر ...... 0 2 1 ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..!!!
خلاصه ..... دیگه اون گوشی نشد ...... فروختیمش.......!!
گوشی من به جز این مسائل از فاصله ( الان سایز زدم از بازوم تا زمین :46: ) از روی میز افتاد روی سرامیک .... طوری که بسته .... به سمت ال سی دی ..... یه خورده 6،8 میزد .... تا روشن خاموشش کردم...!!
البته من قبل از این یو 600 داشتم ..... و موافقم که این گوشی .... نه جنس بدنه خوبی داره ...... نه میشه گفت مقاومه ( دی 900 هم همینطوره...!!).
قانع شدی..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..؟!؟!؟
نه :دینقل قول:
اما u600 بابام تجربه ای بود که خودم دیدم
و هیچکس هم نتونست درستش کنه :دی
خلاصه داره یه گوشه خاک میخوره الان :دی
اما نمیگم همه سامسونگ ها اینطورین ها
خدا رو چه دیدی
یه وقت دیدی بعد از 5 سال که گوشی خودم داغون شد و خواستم یه گوشی دیگه بخرم سامسونگ خریدم :دی
اینقدر از این تقلید از روی کل کل بدم میاد.ایییییششششش!!!
se گفت 8 سامی هم زرتی پشتش گفت اینم 8 من!!se گفت 12 سامی هم زرتی قبلش!12 زد!
se یه کلام گفت میخوام برم تو کار اندرویید همه دیگه دارن اندروئید میزنن!!(htc هم اولین اندروئیدش رو رو کرد.یادتون باشه گفتم یه پیمانکار استرالیایی داره گوشی اندروئید میزنه.اچ تی هم واسه این که کم نیاره یه گوشی زده مخصوص استرلیا و اسیا.تا چشم اروپایی ها در بیاد:دی)
نتیجه اخلاقی:
se و کردارش سمبل برندهای دیگست.همه دوست دارن مثل اون باشن:دی
نه والا ! احتمال زیاد باید کانسپت باشه ..چون اس ای هیچوقت همه چیو تو یه گوشی نمیکنه ..واکمن .. psp و ... حتما روش کار میکرده ..ولی سونی گفته در صورتی میزارم از برند psp استفاده کنی که گوشیت در خور این نام باشه .. نه این که از رده متوسط باشه .. باید توپ باشه ! به همین دلیل نشد.. خدا رو چی دیدی شاید بعدا بشه :31:نقل قول:
آقا حمید پس چی شد خبری نداری؟!
این چه حرفیه برادر پرجیکسن ؟! مگه میخوای وارد میدون جنگ بشی ؟ منطقی تر از بچه های اس ای تو این فروم پیدا نمیشه ! اینجا همه با هم برادرن ... دیگه گذشت اون زمون ! ..که تو حیاط یا رو بوم ..می شستی با پودر و آب ..پهن میکردی تو آفتاب ! :دینقل قول:
میخوام این کارو انجام بدم ...... ولی میترسم کارمون به درگیری برسه.......!!!
اینجا فن بوی های سونی زیادن ..... ؛ بروبکس سامسونگ کم .......
ولی باکی نیست ....
عشق است داش مصطفی ! قبولت داریم !نقل قول:
se و کردارش سمبل برندهای دیگست.همه دوست دارن مثل اون باشن
خلاصه از من گفتن ...... البته شکی نیست که گوشی های اس ای ..... جنس بدنه مقاومی دارن ...... الیافه پلاستیک این گوشی ها چیزه عجیبیه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .!!!نقل قول:
اما نمیگم همه سامسونگ ها اینطورین ها
خدا رو چه دیدی
یه وقت دیدی بعد از 5 سال که گوشی خودم داغون شد و خواستم یه گوشی دیگه بخرم سامسونگ خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نتیجه اخلاقی:
se و کردارش سمبل برندهای دیگست.همه دوست دارن مثل اون باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، موافقم ...... بچه های اس ای ... خلی واقع بین هستن...!!! و خداییش خیلی با مرام ....... مثلا بشون بگی ... سونی هیچ پخی نیست ...... زود قبول میکنن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..!!!نقل قول:
منطقی تر از بچه های اس ای تو این فروم پیدا نمیشه !
ارادت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
نمیدونم گوشیهای جدید سامسونگ چطورن ولی میتونم بگم ن620 سامسونگ یا ن100 اش از خر هم خرتر بود :دی
ما اینو هر کاریش کردیم خراب نشد !! از فاصله دومتری میکوبیدیمش رو دیوار !! یه سری افتاد ماشین ازش رد شد !! هیچ چی نشد !!
یا ای810 خواهرم شاید بیشتر از 20 بار از فاصله 1 متری افتاد زمین ولی هیچ چیش نشد (البته خاب رنگ و بدنش ب عظمی رفت :دی)
Say hello to Hikaru
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
You’re right! It’s Hikaru. As you know from this image, Hikaru will be awesome Walkman-branded slider phone with metal housing. Hikaru is high-end device and it got high-end features: 2.6? screen, 8-Mp camera, 8 GB memory, Walkman player 4.0, 3.5mm jack, stereo speakers and special music keys on the right side. This phone will be announced on the 15th of February (MWC 2009) and release will be in the end of Q2. I’am waiting for your comments.
ایول حمید.تا اومدم این رو بزارم مثل همیشه پیش دستی کردی.بابا ever online.
عجب چیزی بشه.
سیستم عامل هم نداره.ولی.... به نظرت ممکنه تاچ باشه؟
hamid:
میخوامت هوارتا!!
این جمله رو خودت نوشتی یا نقل قوله؟
مگه همایش 16 تا 19 ام نیست؟!!نقل قول:
This phone will be announced on the 15th of February (MWC 2009)
اصل فیلمبرداریشه که گویا خبر جدیدی نیست!
پس امسال تو mwc سونی اریکسون میخواد چه غلطی کنه؟این که همون سی 905 خودمونه!12 اش رو هم که فعلا معرفی نمیکنه
هی روزگارررررررررررررررر
اگه تاچ باشه كه بعيده خيلي خوب ميشد!
از زيبايي كه چيزي كم نداره... ولي طراحيش زياد جديد نيست . اگه صفحه نمايشش 16 مگ بود خيلي خوب بود
در ضمن حميد اين روزشمارت هم مثل خودت مشكل داره! مگه امروز 9 ام نيست؟ تا 16 ام 7 روز ديگه مونده كه!! نكنه با امروز حسابش ميكني؟
فیلم برداری که قطعا qvga هست.
Lcd هم شاید 16 میلیون.
چرا اينقدر مطممئن؟ بوگو vga ... چي ميشه؟نقل قول:
فیلم برداری که قطعا qvga هست.
آخه قبلا توی وبلاک سونی اریکسون بحثش بود.اون موقع من هم شاکی شدم و گفتم چرا qvga آخه.گفتن چون واکمنه.
حالا باز امیدواریم.چون واقعا حیفه.
هیکارو اینه :o
بابا بیخیال !! سونی نمیخواد دست از این طرحهای تکراریش ورداره !! بابا سامسونگ رو نیگا !! این اس8300 چقدر خشکله !!
مخلصم داش حامد.. احتمالش هست تاچ باش اگه از این پلتفورم a3 باشه .. قدیم که میگفتن هیکارو تاچ هست حالا رو نمیدونم.نقل قول:
ایول حمید.تا اومدم این رو بزارم مثل همیشه پیش دستی کردی.بابا ever online.
عجب چیزی بشه.
سیستم عامل هم نداره.ولی.... به نظرت ممکنه تاچ باشه؟
نقله قول هست از منبع semcblogنقل قول:
این جمله رو خودت نوشتی یا نقل قوله؟
نقل قول:This phone will be announced on the 15th of February (MWC 2009)
رکورد فیلمش باید qvga باشه ... بابا کلی حال داده .. اسپیکر استریو کرده ..جک 3.5 گزاشته .. واکمن 4 گزاشته.. جنس توپی هم باید داشته باشه ..0.2 اینج ال سی دی بزرگتر کرده .. شاید تاچ باشه .. و احتمالا 16 ملیون رنگ... بدجور چشمو گرفته .. یه زمان میخواستیم c905 بگیرم که فعلا گرون بود .. ولی این بیشتر مصرفه.. توام که میدونی خوراکم واکمنه :دینقل قول:
اصل فیلمبرداریشه که گویا خبر جدیدی نیست!
پس امسال تو mwc سونی اریکسون میخواد چه غلطی کنه؟این که همون سی 905 خودمونه!12 اش رو هم که فعلا معرفی نمیکنه
- metal casing
- 2.6" screen
- 8,1mp, AF, face detection
- bright photo flash (LED)
- Walkman 4.0
- Clear Audio technology
- player keys
- kickstand
- 3.5mm jack and additional fastport
- stereo speakers on top and bottom
- wifi
- comfortable keypad (not QWERTY)
slider
8گیگ مموری داخلیش جا افتاده و
.
.
.
احتمالش زیاده ..چون از قبلنا گفتن 16 ملیون رنگه !نقل قول:
اگه صفحه نمايشش 16 مگ بود خيلي خوب بود
:31:نقل قول:
در ضمن حميد اين روزشمارت هم مثل خودت مشكل داره!
من تا 17 هم حساب میکنم.
این فقط مدلشه ....واقعیش خوشگلتره .. بعدشم طرحش چشه ؟ :دینقل قول:
هیکارو اینه :
بهراد قبلا خوش سلیقه تر بودی ها
اگه از هر چیه سامی تغریف میکردی قابل قبول بود جز همین طراحیش
از بس که اسلاید زده دیگه حالم از هر چی اسلاید به هم میخوره(یه مدت جوونی هام رفتم تو نخ اس 500.اما گفتم نکنه مردم فکر کنن گوشیم سامی هست بیخیالش شدم!)
هیچ چیش نیست فقط خیلی تکراری هست !! حد اقل این کیپدش !!نقل قول:
این فقط مدلشه ....واقعیش خوشگلتره .. بعدشم طرحش چشه ؟
آره !! من خودم سامی رو با اسلایدر شناختم :دینقل قول:
بهراد قبلا خوش سلیقه تر بودی ها
اگه از هر چیه سامی تغریف میکردی قابل قبول بود جز همین طراحیش
از بس که اسلاید زده دیگه حالم از هر چی اسلاید به هم میخوره(یه مدت جوونی هام رفتم تو نخ اس 500.اما گفتم نکنه مردم فکر کنن گوشیم سامی هست بیخیالش شدم!)
ولی خداییش اسلایدر لمسی با ال سی دی 2.8 و دوربین 8 و ... این همه امکانات به این نازکی و شیکی خداییش خشکل نیست :دی؟؟
GSMARENA هم هیکارو رو گذاشت :دی
The first photo of the long rumored and discussed Sony Ericsson Hikaru leaked today. It is a small and sleek Walkman-branded metal slider with an 8 megapixel camera and rich connectivity options.
Sony Ericsson Hikaru makes its first public appearance today after rumors about it have been circling around for months. It is a compact slider with metal housing, sporting a 2.6" TFT screen, an 8 megapixel shooter with LED flash and 8 GB memory card in the retail box.
Beside the extra large screen, Hikaru will also feature Wi-Fi and GPS plus a 3.5mm audio jack - a first for the Sony Ericsson Walkmans.
The Sony Ericsson Hikaru also comes with the latest Walkman player, version 4.0, stereo speakers and dedicated music keys.
Finally, the Sony Ericsson Hikaru will have a kickstand at the back, near the digital camera, (Nokia N96-style but cooler), which can come in handy for watching videos in landscape mode on the desk.
The Sony Ericsson Hikaru will be announced on 15th February, right before the start of MWC 2009 in Barcelona.
خاب لمسی نیست !! 2.6 اینچهکد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_hikaru_shows_its_face_to_the_world-news-782.php
واکمن پلیر ورژن 4 ه
جک 3.5 میلیمتری داره (واسه اولین بار)
وای فای و جی پی اس داره
فلشش ال ای دی هست
و اینکه مثله ن96 میشه روی میز گذاشتش و توش فیلم دید :دی
:31:
سلام به همگی .
طراحیش خیلی شبیه یکی از گوشیهای خود سونی اریکسون هستش که کنسل شد .
به شخصه وقتی Acme رو دیدم گفتم Hikaru هم باید مثل این باشه ! فکر نمیکردم اینقدر با کانسپتهاش فرق داشته باشه .
مخلصیم .
ولي بچه ها خدا نكنه كه اين آخرش باشه! منظورم اينه كه خدا كنه از اين خفن تر هم سوني معرفي كنه... چون هنوز چيز آنچناني نداره.
هنوز بايد دو تا ديگه هاي اند معرفي كنه!
HIKARU :
- A slider walkman phone (not a successor for W960i, more towards W910i)
- 2.6" Display, metal casing
- 8.1 megapixel autofocus camera with facial recognition
- 8 gb memory on board (no info if it has any expandable memory slot)
- Bright Photo Flash LED (no xenon)
- Video quality: QVGA at 30 fps
- Walkman 4.0 software with "Clear Audio" with "PHF" Technology
- Extra music keys player similar to W902
- 3.5mm audio jack on top, fast port at the side (can plug 2 earphone??)
- Stereo speakers on top and bottom (similar to W595??)
- WLAN
-normal T9 keypad
-cool kickstand (cooler than n96 )
-extra new gadgets include
- expected released at the end of Q2 so ~ June maybe
اینا تایید شده هستند .. GSMARENA یه چیزهایی از خودش اضاف کرده مثله GPS که ممکنه درست نباشه !.. هنوزم معلوم نیست که لمسی نباشه ...
به هر حال چیزهای خوب دیگه ای هم تو راهه ! هه هه!
ای بابا !! بازم که همون فیلمبرداری :دی
عجببببببببب
ولی من میگم جی پی اس و وای فای رو 100% داره
حمید چی تو دستو بالت داری :دی ؟؟نقل قول:
به هر حال چیزهای خوب دیگه ای هم تو راهه ! هه هه!
وای فای داره .. جی پی اس معلوم نیست ..
ببین تو بارسلون ما اینارو داریم :دی :
1. XPERIA ?X
2. hikaru
3. C903
4. C901
5. W395
6. frida....
7.elle
4 تاشو میدونید ... سه تا مونده.. البته خبرهایی هست که اس ای چند تا گوشی خوبشو میزاره تو CEBIT نشون میده !
جي اس ام آرنا چاخان نمي كنه.نقل قول:
GSMARENA یه چیزهایی از خودش اضاف کرده مثله GPS که ممکنه درست نباشه !
بگرد ببين 16 مگ كالر هست يا نه... نطقه عطفش اونه!
فيلم برداريش كه مثل سرطان افتاده به جونمون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Semcblog چند ماه پیش گفته بود هیکارو ال سی دیش 16 مگ کالر داره ... حالا باید وایسیم تا 15 رسما اعلام شه..
حالا بعد از مدتها فشار از جوانب تازه جک 3.5 میلیمتری رو گذاشتن.اسپیکرم استریو کردن.
فعلا زمان میبره تا بقه چیزا رو مثل قیلم برداری درست کنن.
راستی چه تاکیدی روی 16 میلیون رنگ داری؟همین حالا کیفیت lcd گوشی های se کم از 16 میلیونی ها نداره.
خوب من هم همينو ميگم ديگه! 262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!نقل قول:
راستی چه تاکیدی روی 16 میلیون رنگ داری؟همین حالا کیفیت lcd گوشی های se کم از 16 میلیونی ها نداره.
تو بدت مياد سوني هم به جمع 16 مگ كالر ها بپيونده!؟
حميد اين چيه؟
ميشه روش حساب كرد؟
بدك نيست
حقیقتا ! 256 ش پوز 16 مگ نوکیا رو میزنه .. ببین 16 مگش دیگه چیه !نقل قول:
262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!
امان از این Tob!s ..دهنه ما رو سرویس کرده با این کانسپت هاش ! هر جا دیدین نوشته tob!s بدونین کانسپته ! :دینقل قول:
حميد اين چيه؟
دیگه فکر نکنم گوشییی عکس یا مشخصاتش لو بره ... اگه یادتون باشه پارسال هم اینطوری بود ..هیچی نمیدونستیم تا شبی که فرداش معرفی بود peterkey اومد گفت آقا یه x1 نامی هست با این مشخصات ! که فرداش معرفی شد ... به همراه دو سری جدید !
خوب چراکه نه.به نظرم حرکت سونی اریکسون به طرف 16 میلیون رنگ با براویا باشه.فعلا صلاح ندونستن این رو رو کنن.من اینجوری فکر میکنم.نقل قول:
خوب من هم همينو ميگم ديگه! 262 كيلو كالرش اينه ببين 16 مگ كالرش چي ميشه!
تو بدت مياد سوني هم به جمع 16 مگ كالر ها بپيونده!؟
با با سونی اریکسون که بازم گند زد !
تازه شده نوکیا سی 905 رو رنگ کرده اسمشو گذاشته هیکارو ؟
چی اضافه شده بهش ؟ هیچی
پورت 3.5 که مدت ها پیش گوشی های دیگه داشتن همه
اسپیکر استریو که این هم همین طور
8 گیگ مموری ؟! اینم که واقعا عادی شده حداقل 32 نمی زاره 16 گیگ میزاشت !
ال سی دی 16 میلیون اینم که چیزی نیست
رزولوشنش هم به احتمال 90% 320 در 240 هستش !
فقط یه دوربین 8 داره با اون فیلمبرداری مزخرف و فلاش زنون همکه نقطه قوت دوربین 8 سونی بود حذف شده !!
یه محصول فوق تکراری
صفحه اش هم که تاچ نیست ماشالا 2.8 هم که نیست !
نوکیا هم انگار مرده نه خبری ازش هست نه....
حالا تا میاد روحیه توی اردوی تدارکاتی بچه های se بره بالا شما بیا بزن تو ذوقمون.
خوب همین اسپیکر استریو و واکمن 4 و جک 3.5 .. واسه se بازا جدیده دیگه.
اگر میبینی سامسونگ فرت فرت داره 8 مگاپیکسلی میده بیرون خوب همه لنزها یکی هست.فرق داره با هم؟
قبول دارم یه نو آوری چیز خفنی باید باشه.ولی خوب....شایدم واکمن 4 حرفی واسه گفتن داشته باشه.
نقل قول:
بازم خوش به حالش ما کسی رو دارید که روحیتون رو ببره بالا ....ما چی ؟:31:
ماشالا همه چی تاچ شده (حتی ماشین ظرف شویی !) امیدوارم این هیکارو تاچ باشه
راستی به نظرتون ممکنه هیکارو سیمبین باشه ؟ اگه سیستم عامل نداشته باشه که خیلی ضایع اس
برای شروع بهتون یه خورده گیر بدم حال بیام.
بعضا مشاهده می کنیم که از عبارت نا صحیح 16مگ کالر استفاده شده. چرا؟
حمید این همه هیکارو هیکارو میکردی این بود؟ اعصابم خورد شد
7-8 تا بلیط دارم برای بارسلون، کیا میان؟
عجب اسپمی
سلام
بچه ها 16مگ کالر یعنی چی؟ میشه توضیح بدید؟