ازخود یک بازیکن هم شکل خود در pes 2009 بسازید!
تعجب نکنیداین عکس من در بازی PES 2009 که خیلی شبیه به من شده در واقع از خیلی هم اونورتر!!!
به نظر من که این قابلیت برای خیلی از شماها جالب باشد که می شود با یک سری از تنظیمات در بازی فوتبال Pro Evolution Soccer 2009 بازیکنی هم شکل خود طراحی کرد!
این تصویری که مشاهده می کنید عکس من یعنی سید حسین جعفری هست که با فرایندی که در داخل این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد طراحی شده است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سری تصاویر دیگه در خارج بازی و داخل بازی:
آموزش طراحی فوتبالیست با تصویر دلخواه در بازی Pro Evolution Soccer 2009: قبل از وارد شدن به بازی باید دارای عکسی از چهره ی خود با ویژگی های زیر در قسمت My Documents فولدر My Pictures داشته باشید:
اطلاعات عکس مورد نیاز:
حداکثر حجم عکس:2 مگابایت
حداکثر اندازه ی تصویر:640*512
فرمت عکس مورد نیاز:JPG,PNG یا BMP
بازی را اجرا کرده و در منوی اصلی به قسمت Edit بروید،
بعد از وارد شدن به قسمت Edit به قسمت Players رفته،سپس به بخش Creat Player داخل شوید،به قسمت Head رفته و Face را باز کنید
پس از باز کردن Face برروی Scan رفته و پس از ورود به آن،گزینه ی Creat From Scrach را برگزینید.
سپس Import Data را انتخاب کرده و بعد عکس مورد نظر را در فولدر My Documents برگزینید،حالا با کمی تنظیمات می توانید عکس چهره ی خود را برروی صورت فرد هماهنگ کرده و خود را به عنوان بازیکن در بازی داشته باشید!
امیدوارم لذت برده باشید،پس صبر نکنید و سریعتر از خودتون یه بازیکن در PES 2009 بسازید.
با تشكر فراوان از حسين جون
لصفا برای نصب پچ کوننامی pes 2009 کمک کنید
سلام توی نصب پچ برای pes 2009 مشکل برخوردم
رفتم و کرک 1.20 را دانلود کردم و آن را کپی کردم جای فایل بازی و ورژن را نگاه کردم شد 1.2.0.0 بعد آمدم پچ ورژن 1.20 همان 25 مگی را گرفتم و در فولدر بازی کپی کردم بعد از آن دوبار روش کلیک کردم و این خطا را داد نمی دانم چیه
"the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the correct upgrade patch"
کسی می تواند کمک کنه ؟ این خطا یعنی چی خود سایت راهنمایی کرده این جوری استفاده کنم پچ را این هم لینک سایت :http://www.pes8-edit.blogfa.com/post-219.aspx