با همین ورژن فریمور که آموزشش توی امضام هستش میتونید تمام بازیها رو اجرا کنید..........
با همین ورژن فریمور که آموزشش توی امضام هستش میتونید تمام بازیها رو اجرا کنید..........
آقا من آپدیت کردم ولی این فایل دوم رو تو هر پوشه ای میریزم تو پی اس پی نشون نمیده !!!نقل قول:
مشکل چیه ؟؟؟
نکنه دیگه کپی خور نشه !!!!!
منظورت فایل CFW هستش؟؟؟
PSP رو از حالت ه.ک درآوردی؟؟؟
این فایل رو باید تو پوشه ی Game توی فولدر PSP بریزید...........
بله همون cfwنقل قول:
از -- در آوردم که تونستم آپدیت کنم
همونجا میریزم ولی تو psp نشونش نمیده !!! فرمت فایل RAR هست ، نمیدونم دیگه باید چیکار کنم :41:
خوب عزیز دل باید از اون فایل RAR خارج کنی فایل ها رو دیگه.........
و فقط فولدری که اسمش 635PROUPDATE هست رو توی پوشه ی Game کپی کنی.
این آموزشی که تو پست سوم هست برای کپی خور کردن دائم تمام مدل ها روی psp 3004 هم جواب میده ؟
در کل برای کپی خور کردن دائم پی اس پی 3004 از کدوم روش استفاده کنم که هم بروز باشه و هم ساده ؟
کپی خور دائم psp 3004 وجود نداره.........
برای کپی خور کردن با آخرین فریمور به لینکی که توی امضا هستش مراجعه کنید..........
بچه ها معلوم نیست کی 6.37 کپی خور میشه؟
برای 1000 و 2000 شده اما برای 3000 و go هنوز معلوم نیست........
اگه تبدیل کنم به 6.35 ریسک داره؟؟؟نقل قول:
مردم بس که صبر کردم
مدل دستگات چیه؟؟؟نقل قول:
فریمورت 6.37 هستش؟؟؟
آره،شاید بریک بشه........
سلام مرسی -- شد اما چون فریمور من m33 5 بود اون مرحله flash install ofw انجام ندادم یعنی نشد،بعد اپدیت خوده سونی نصب کردم که خودش از حالت -- خارج کرد و بعد برنامه pro b نصب کردم درست شد اما هر وقت psp خاموش میکنم از حالت -- خارج میشه و دوباره باید -- کنم یعنی موقت شده مدل psp 1000 fat چی کار کنم
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
اوم (--) hac+k ه+ک است
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
بچه ها جواب بدید دیگه
عزیز جان 6.35 موقته دیگه.........
هر وقت خاموش کنی میپره....
شما 6.37 نصب کن تا دائم بشه،6.37 فقط برای 1000 و تعدادی از 2000 هاست......
6.35 بیشتر به درد Go میخوره که خاموش نمیشه و فقط با پایین کشیدن کنسول میره رو حالت Standby.........
پس خودت که گفتی بی زحمت اموزش 6.37 هم بزار ممنون می شم.مدل دستگام 1000 فت model1004
بعد راستی برنامه های قبلی رو این ورژن جدید نصب میشن مثل شبیه سازها - پلیر- تم یه راهنمایی کوچیک کنی داداش ممنونت میشم
چیز خاصی نداره که بخوام آموزش بنویسمنقل قول:
همون کارا رو بکن فقط به جای CFW 6.35 این CFW رو دانلود کن:
یا حقکد:http://www.psp-hacks.com/file/2056
یعنی اول فریمور 3.67 رسمس سونی بگیرم نصب کنم ...
بعد اینو بگیرم نصب کنم.
با تشکر
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
بعد راستی اینجا نوشته مخصوص 2000 واسه من 1000 که CFW 6.37 ME is for PSP-2000 (non-TA088v3) only
این 6.37 me چرا اینقدر حجمش کمه؟
311kb
برای نصب این فریمور باید دستگاه حک باشه (کاستوم فریمور)نقل قول:
باید 6.37 رسمی رو دانلود کنید و از تو اون فایل 637.PBP رو تو پوشه اپدیت بزاریدو اون رو تو پوشه game کپی کنید و اپدیت کنید
در ضمن نوشته که درجه پایداریش هنوز مشخص نیست و این کاستوم فریمور بر پایه Dark_AleX's 5.00M33 است
در کل چیز خوبی نیست و با بیشتر برنامه ها و پلاگین ها سازگار نیست و موقع اجرای بازی ها هم الکی ارور میده
اگه از 5.50gen میخواید اپدیت کنید با کامپیوتر برید تو flash 0/vsh/etc بعد version txt رو از 9.90 به 5.50 تبدیل کنید
منم که گفتم فعلا بهترین فریمور 6.35 هستش..........
هنوز اعتمادی به این دائمی ها نیستش.....
این فریمور برای 1000 و ورژن 1 و 2 2000 هستش.......نقل قول:
بعد راستی اینجا نوشته مخصوص 2000 واسه من 1000 که CFW 6.37 ME is for PSP-2000 (non-TA088v3) only
پی اس پی 3000 و 2000v3 و psp go -- دایم شد
تاپیکشو ایجاد کردم میتونید ببینید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483702
سلام به همه بچه های گل
یه psp 3000 دارم که روی جعبه اش نوشته psp3006pb با استفاده از کدوم پست میتونم کپی خورش کنم تا بتونم بازی داخلش بریزم
تمام پست ها رو دیدم اما چون تازه کارم نفهمیدم هر کی میدونه یه حالی به ما بده آدرس پست برای کپی خور کردنش و پست برای دانلود بازی هاش
خیلی باحاله اینجا همه چی گیر میاد.
PLZ Deleted..........
با رفتن به این پست میتونی psp رو کپی خور دایم کنی
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد بهت قول میدم
تا حالا بیش تر از 10 نفر رو خودم میشناسم که اینکارو کردن از جمله خودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483702
من psp 2000 با ورژن زیر دارم:
یه پاتاپون از سایت سیب دانلود، دانلود کردم ولی کار نمی کنه. الآن از کجا به چه ورژنی آپگرید کنم؟کد:5.03 gen-c (full)
به 5.5 gen d3 باید آپ کنی
لینک مطمئن دارین؟نقل قول:
بیا دوست من .به تمام کارهایی که گفته دقت کن.اگه جاییش هم شک داشتی از بچه ها بپرس:
نقطه های بین بازی سنترو بردارکد:http://www.b.azic.e.nter.com/forums/showthread.php?t=22888
وقتی ریبوت کردم فقط این چراغ سبزه روشن می شه و صفحه هم سیاه هست! چی کار کنم؟
مطمئنین که درست راهنمایی کردین؟
راستش من نمیدونم ورژن دستگاه شما چیه ؟من فقط گفتم باید به این ورژن آپ کنید
گفتم با دقت بخونید و اگه حتی یه ذره هم شک کردید از بچه های همونجا بپرسید.
احتمال میدم چیزیش نشده و یه کاریو نکردی
برو دوباره ازشون سوال کن امیدوارم مشکلت حل شه
یعنی چی؟ این که اصلا روشن نمی شه! چه جوری قراره درست شه؟ من که ورژنم رو گفته بودم بهتون یعنی چی من نمی دونم ورژن دستگاه شما چیه؟!:19:نقل قول:
کلی منتظر موندم پاتاپون 3 بیاد حالا باید پی اس پیم رو بندازم دور!:37:
چرا میزنی......؟
من بهت نگفتم دقیق بخون و بپرس.من خیلی وقت پیش آپ کرده بودم برای خودمو
حالا چیزیش نشده.گفتم دوباره بپرس احتمالا یه چیزیو انجام ندادی
برو تو همون سایته بپرس دیگه
psp go هم -- میشه...؟؟:13:
بّله حک میشهنقل قول:
آقا شما که بلد نیستی برای چی جواب می دی؟
الآن شما جواب گوی بریک شدن psp من هستی؟ گفتن 120 تومن می گیرن بردش رو عوض می کنن؛ شما می دی؟
مگه چی شده کنسول شما.......!!؟؟نقل قول:
کپی خور دائم و موقت داره دیگه.....؟؟:13:
کسی اینجا کپی کرده.....؟؟؟
قاتی نکن .............نقل قول:
بدهکار هم شدیم
تقصیر خود خودته که با بیدقتی مطلبو میخونی
من بهت 100 بار گفتم با دقت بخون جاییش هم شک داشتی بپرس.به من چه که بی دقتی
بیا خوبی کن.......
قاتی نکن چیه زدین دستگاه رو داغون کردین 120 تومن پیاده شدم بعد می گین قاتی نکنم.
بله بدهکار هم شدین 120 تومن!
اصلا هم تقصیر من نیست چون شما که می دونستی ورژن من چیه بهم گفتی برو به این آپدیت کن من برای چی شک کنم؟ فکر می کردم با این همه پستتون یه چیزی می فهمین که اومدین کمک کردین (البته اگه بشه بهش گفت کمک!).
من که هیچ وقت راضی نمی شم!:29:
این جور مواقع سوال کردن هم چیز خوبیهنقل قول:
یه کم فکر میکردی یه کم سوال میکردی موردی برات پیش نمیومد
یه کم تو صحبت کردن هم ادب رو رعایت کن
میدونم الان جوش آوردی،آب یخ بخور خاموش میشی
بازم با نهایت احترام(تو که بلدی فقط بدوبیراه بگی)بهت میگم که دوباره سوال کن امیدوارم مشکلت حل شه
psp شما 2000 v3 بوده ولی اون آموزشی که aha2012 گذاشته ماله 1000 و 2000 v2 و v1 هست بالای همون صفحه هم بزرگ نوشته شما باید دقت می کردی و بیشتر تحقیق می کردی درسته که عواقب این کار پای خود شماست و به کسی ربطی نداره ولی aha هم اشتباه راهنمایی کرده ( عزر خواهی هم خوب چیزیه!!!) دیگه کاریه که شدهنقل قول:
پوریا جان من که کف پامو بو نکرده بودم که ببینم ورژنش دوستمون چیهنقل قول:
من اون آموزشی که گذاشتم با قرمز همون خط دوم نوشته هشدار
در کل من بازم معذرت خواهی میکنم