بله همینطوره اگه مجاز شده باشی امتحان عملی و بعد از انتخاب رشته مجدد که در واقع مشخص کردن شهراست ان شا الله بهمن نتایج قبولی میاد برا اوایل اسفند و شروع ترم جدید.نقل قول:
Printable View
بله همینطوره اگه مجاز شده باشی امتحان عملی و بعد از انتخاب رشته مجدد که در واقع مشخص کردن شهراست ان شا الله بهمن نتایج قبولی میاد برا اوایل اسفند و شروع ترم جدید.نقل قول:
اینجا قرار نیست کسی بگه کجا قبول شده؟
آخه وقتی جایی قبول نشدیم چی بگیم؟نقل قول:
بچه ها من صنایع دستی شانه سمنان قبول شدم آخ جووووووووون تبریک به همه بچه هایی که قبول شدن
تبریک به betiart عزیز ..... بچه ها دیگه کیا قبول شدن؟؟
سلام رتبتون که بد نبود 800 بودین انگار احتمالا شهرای بالارو فقط زده بودین ایشاالله برا بهمن متمرکز فقط دلخوشکنیه مهم بهمنه که امیدوارم قبول بشین یه شهر خوب و یه رشته عالینقل قول:
والا اونم که باید بیام تهران کلاسای طراحی. که فکر نکنم بتونم بیام. موندیم.....نقل قول:
ممنون منم بهت تبریک میگم به سلامتی خوش بحالت از مهر میری سر کلاس برا من که واقعا فرقی نمیکرد با قبول نشدن چون من میخوام نیمه متمرکزو برم این فقط دل خوشکنیه واقعا برام که اگه نیمه متمرکز قبول نشدم دلم به این خوش باشه.. بازم تبریک فراوون راحتی شهر خودت میری س ر کلاس شبم میری خونتون راحت.نقل قول:
نقل قول:
تو رو خدا خودتونو ناراحت نکنین ... هیچ عیبی نداره عملی خیییییییییلی خوبتره
من دارم از سمنان میرم کلاس طراحی تهران ... از اول شهریور میرفتم و هنوزم میخوام برم چون واقعا نتیجش خوبه شاید گرافیکو که خیییییلی دوست دارم قبول بشم
پیشنهاد میکنم حتما کلاسا رو برو ... تو خیلی رتبت خوب شده تعجب میکنم
من 1600 بودما .... شاید بد انتخاب رشته کردی؟؟؟
تو کجا زندگی میکنی مگه؟؟؟؟آره منم میخوام گرافیک قبول شم ولی دلخوشیه خوبیه که حداقل میدونی اینجا یه رشته داری و بی هیچی نیسنقل قول:
درست که تهران استاداش خوبن اما تو شهرستانام هستن کسایی که چند سالیه تجربه کار با بچه های نیمه متمرکزو دارن و در جریانن سوالا چطورن و چی مهمه منم اینجا میخوام برم کلاس مخصوصا حالا که دیگه موزه داری هم از بهمن کلاساش شرو میشه و این شش ماه نمیتونم هیچ جایی برم متمرکز هفت هزار نفر قبول شدن حد اقل دو هزار تاش شبانه روزانه هشت مطمینا روزانم قبول میشدی اما شهر دور احتمالا فقط تهران اصفهانو شهرای بزرگو زدیننقل قول:
لبته من موزه داری که قبول شدمم دوسش دارمنقل قول:
راستی من که بهمن باید برم سر کلاس ثبت نامم بهمنه دیگه؟الان که نباید برم ثبت نام برا شش ماه دیگه؟
من نیمه متمرکزامو این جوری زدم فک می کنید کدوما رو قبول شم؟؟
1 5760 طراحي صنعتي || دانشگاههاوموسسات اموزش عالي || (روزانه)(نيمه متمرکز) || - 2 5759 ارتباطتصويري || دانشگاههاوموسسات اموزش عالي || (روزانه)(نيمه متمرکز) || - 3 5763 طراحي لباس || دانشگاههاوموسسات اموزش عالي || (روزانه)(نيمه متمرکز) || - 4 5900 طراحي صنعتي || دانشگاههاوموسسات اموزش عالي || (شبانه)(نيمه متمرکز) || - 5 5899 ارتباطتصويري || دانشگاههاوموسسات اموزش عالي || (شبانه)(نيمه متمرکز) || -
رتبت چند بوده؟نقل قول:
نقل قول:
تبریکـــ میگم :10:
نه الان نیست / تاریخ دقیقش رو باید از دانشگاهتون سوال کنین
کسایی که متمرکز قبول شدن فعلا باید صبر کنن / با نیمه متمرکز ها همزمان وارد دانشگاه میشن
نقل قول:
جدی؟؟؟یعنی از مهر نمیریم؟؟
نقل قول:
1000 منطقه یک
ممنونم .پس الان نباید برم برای ثبت نام.نقل قول:
نه عزیزم من چون موزه داری از بهمن شروع میشه باید بهمن با نیمه متمرکزا برم سر کلایس .شما از اول مهر سر کلاسی.نقل قول:
اگه اولی رو مجاز نشی دوم و سومی رو حتما مجازی و البته تو شبانه هاتم که اون دو تا رو مجاز میشی و کار عملیت خوب باشه هم گرافیک قبولی هم طراحی لباس البته طراحی صنعتی چون متقاضی زیاد داره احتمال قبولیش کمتره البته امیدوارم قبول بشی.نقل قول:
واقعا" مسخرست که همزمان اعلام نمیشن متمرکز و نیمه متمرکزا.
نظرتون راجع به دانشگاه آزاد چیه؟
سلام به همه ی کنکوری های 91 هنر.
خسته نباشید.
چون که قبلا قول داده بودیم هر کجا قبول شدیم بگیم.
منم عکاسی دانشگاه تهران قبول شدم .
ممنون از راهنماییت:40: یعنی تعداد رشته های نیمه متمرکزی که می تونیم براش آزمون بدیم محدودیت نداره؟ به تعداد انتخاب های خودمون بستگی داره؟؟؟یعنی من ممکنه 4 تاشو مجاز شم بعد تو 2 تاش برم آزمون بدم؟؟و میشه یه کم راجع به آزمون عملی گرافیک توضیح بدی چون راجع به طراحی صنعتی و طراحی لباس یه چیزایی میدونم ولی گرافیک رو اصلا .نقل قول:
شما حداکثر توی 2 کد رشته روزانه و 2 کد رشته شبانه در نیمه متمرکز ها برای ازمون عملی معرفی میشیدنقل قول:
همونطور که سویل گفت از روزانه دو تا شبانه دوتا غیر انتفاعی دوتا و پیام نورم دوتا را مجاز میشین اگه انتخاب کرده باشین که آذر میرین امتحان میدین .نقل قول:
سلام من هنر جایی قبول نشدم میتونم به تکمیل ظرفیت امیدوار باشم؟
یا باید شروع کنم واسه سال دیگه کنکور شرکت کنم؟ :37:
عزیزم ناراحت نباشنقل قول:
ببینم مگه کنکور عملی شرکت نمیکنی؟؟؟خب رو اون حساب کن
به سال دیگه فکر نکن هنوز درها بسته نشده روت
میشه در مورد متمرکز و نیمه متمرکز یکم توضیح بدین ؟ اصلا چی هستن اینا ؟
+
کنکور عملی چیه ؟ کسی که میخواد سینما بخونه باید چیکار کنه ؟
مرسی
بچه ها اینجا کسی دانشگاه تهران قبول نشده؟
تنها نباشیم اونجا
نقل قول:
متمرکز یعنی رشته هایی که عملی ندارن مث صنایع دستی.عکاسی.مرمت بنا.سینما و غیره
نیمه متمرکز یعنی عملی دارن مث گرافیک.نقاشی.طراحی لباس.ادبیات نمایشی و غیره
که معمولا اول نتایج متمرکز اعلام میشه بعد نیمه متمرکز!
توی متمرکز سینما داریم که عملی نمیخواد و کارگردانی.تدوین.فیلمنامه نویسی و ایناست
توی نیمه متمرکز عملی داریم به نام ادبیات نمایشی که شنیدم میان اسم و ماجرای چندتا نمایش نامه معروف خارجی ازت میپرسن !!!!
همین قدر میدونم
خوش به حالت ... فکر نکنم تنها بشی کلی بچه باحال اونجا هستننقل قول:
یه سوال ازت دارم تو میدونی کارنامه دوم کی میاد و ماجراش چیه دقیقا؟؟؟؟
اگر منظورتا کارنامه نهایی هستنقل قول:
در دهه اول مهرماه میاد.
و اگر در رشته دیگری قبول شده باشید به شرط موافقط دانشگاه میتونید برید رشته های بعدی
سلام ولی من رشته ی دانشگاهیم مهندسی کشاورزی و رشته ی اصلیم علوم تجربی بوده هیچی از عملی و نیمه متمرکز نمیدونم یه مدت کلاس طراحی رفتم اما در حدی نیستم بخوام برم واسه مصاحبه تازه من متمرکز هیچ جا قبول نشدم حتی غیرنتفایی با رتبه ی در سهمیه 5000 منطقه 2نقل قول:
ای کاش بگید تکمیل ظرفیت چه جوریاست؟؟ امیدی هست؟
سلام دوستان
امسال کیا کنکور هنر دارن؟؟؟
واقعا اینطوریه؟؟؟نقل قول:
چقدر خوب ... یعنی هر رشته ای که من میتونستم قبول بشم و دوستشم داشته باشم میتونم تغییر بدم؟
نقل قول:
والله من از تکمیل ظرفیت زیاد خبر ندارم ... توی سنجش ننوشته؟؟؟
ببین هر وقت بخوان تکمیل ظرفیت بگیرن اخبار اعلام میکنه
من که هرشب اخبار شبکه یکو نگاه میکنم ببینم چی میگه
امید هم هست رتبت خیلی بد نشده
سلامنقل قول:
ببینید مثلا شما در انتخاب رشته انتخاب 25 قبول شدید ....
ولی الان میخواهید به انتخاب شماره 32 که انرا نیز رتبه قبولیش رو گرفتید بروید(در کارنامه نهایی میتونید این رو ببینید)
شما میتونید اون رو بروید ثبت نام کنید
به شرط قبولی دانشگاه مبدا و مقصد ....
مرسی از راهنماییت دوست عزیزنقل قول:
آره حداقل امیدوار بودم غیرانتفایی دربیام جالبه که انتخاب رشته مجازی عکاسی غیرانتفایی محمود آباد رو واسم رشته ی اول پیشنهاد داده بود اما باز اونم قبول نشدم!
حسابی نا امید شدم اما اگه تکمیل ظرفیت قبول نشم امسالو واقعا میخوام بخونم
نیمه متمرکزم که بعید میدونم قبول شم!
بازم تشکر
امسال انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش واقعا چرت بود.مثلا برای من اصلا عکاسی تهران رو نیاورده بود حتی شبانش ولی من روزانه تهرانو قبول شدم.چند تا از بچه ها هم وضعیتی مثل تو داشتن.خیلی به اون انتخاب رشته نمیشه استناد کرد.انشالله توی تکمیل ظرفیت بخت باهات یار باشه یه رشته ای که دوست داری قبول بشی.در مورد نیمه متمرکز هم اصلا ناامید نباش چون تجربه نشون داده بیشتر شانسه تا توانایینقل قول:
موفق باشی
اینجاست که میگن عدو سبب خیر شود اگر خدا خواهد.واقعا تا حالا چند بار اخبار گوش دادی.بازم این کنکور که در کنارش تجربیات جدیدی رو به بچه ها ارایه میده.نقل قول:
:31::31::31::31: