سلام دوستان عزيز :10:
لطفا هر كي ميدونه روش هك بازي Cake Mania Back to the Bakery را با استفاده از برنامه ArtMoney PRO v7.21
توضيح بده.(ميخوام موجودي پولم رو اضافه كنم)ولي خودم نتونستم:41:
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:11:
Printable View
سلام دوستان عزيز :10:
لطفا هر كي ميدونه روش هك بازي Cake Mania Back to the Bakery را با استفاده از برنامه ArtMoney PRO v7.21
توضيح بده.(ميخوام موجودي پولم رو اضافه كنم)ولي خودم نتونستم:41:
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:11:
دوستام من یک مشکل اساسی دارم
برای هک مقادیری مانند پول و... در بازی میتونیم از نرافزار هایی مثل artmoney و و و استفاده کنیم اما برای هک هایی مثل پرواز تیز پر قدرت و از این قبیل هک ها باید چکار کنیم ؟؟؟؟؟
نقل قول:
به نام خداوند جهان آفرین
بعد از باز کردن بازی با فشردن کلید alt + Tab بازی را به منو استارت ببرید و
شما باید ابتدا از داخل مکان معلوم شده پروسس هارو انتخاب کنید
1) اینجا کلیک کنید
2) از این پنجره اسم بازیی رو که میخواد هک کنید انتخاب کنید برای مثال بازی TheDarkLegions
ما میخواهیم مثلا پول رو هک کنیم
1)در اینجا میزان پول اولیه ی بازی را میبینید
1)حال روی این قسمت کلیک کنید
1)در اینجا مقدار پول اولیه ی بازی را مینویسیم
2)دراینجا نوع متغیر رو مشخص میکنیم که بهش فلا کاری نیگیرید
3)ok را بزنید پنچره ی بعدی را هم ok کنید
1) به هرکدوم از ایناها میگن یک متغیر یا آدرس
2) در اینجا تعداد متغیر های پیداشده نوشته شده که از این 3624 تا فقط یکیش رونیاز داریم بقیش به درد ما نمیخوره
1)حال به داخل بازی میرویم و مقدار پول را کم یا زیاد میکنیم وبه art money باز میگردیم 1) الان دیگه نباید از گزینه ی search استفاده کنیم بلکه باید از گزینه ی filter استفاده کنیم
2)در پنجره ی باز شده مقدار جدید پول را مینویسیم و ok میکنیم پنجره ی بعدی را هم ok کنید
1)تعداد آدرس ها از 3624 تا به 1 تغییر یافت ( اگر به یکی تغییر نیافت آنقدر filter کنید تا به یکی برسد)
2)با فشردن این کلید آدرس را به سمت راست بیاورید در شکل زیر
3)زمانی که بخاهیم 2 یا 3 تا آدرس را همزمان به سمت راست بیاوریم ای این آیکن استفاده میکنیم 1) مشاهدا میشود که متغییر به سمت راست آمده
2) اسن عدد را به هر عددی که تغییر دهید پو بازی هم همان میشود
2) اگر این تیک را فعال نمایید از پول بازی نه کم میشود و نه زیاد درواقع یخ میزند
4) به ای گذینه ها هیچ دستی نزنید
نویسنده : ali danger
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيزنقل قول:
من همه رو طبق آموزش انجام دادم ولي هيچ تغييري در بازي اعمال نميشه.فكر كنم نرم افزار ArtMoney PRO v7.21 بدرد اين كار نميخوره(لازم به ذكره كه قصد من هك كردن بازيهاي سايت reflexive ميباشد)
لطفا اگه نرم افزار بهتري براي هك اين بازيها وجود داره (بهمراه آموزش تصويري )و تر جيحا" لينك سالم و تست شده قرار بديد.
با تشكر
جاي افسوس داره ،تو سايتي به اين پرباري عضو باشي ولي دير به دير جواب پستها تو بدن.لطفاْ يكي جواب ما رو بده:19:
سلام.بچه ها اموزش کامل ARTmoneyرو می خواستم.لطفا از راپیدشیر نباشه(فیلتره و من فیلتر شکن ندارم)ممنون میشم.
سلام.تمامی table های شرکت سازنده.
کد:http://www.artmoney.ru/e_tables.htm
با عرض سلام و خسته نباشید.
من می خواهم زمان یه بازی رو stop کنم .متغیرش چی می تونه باشه و چطور می تونم هکش کنم. یه مثال برنید عالی میشه ممنون می شوم.
سلام وقتی تونستی فریز کنی چطور تبدیل به یک ترینر جدا کنیم ؟؟؟/
مثلا یک فایل اجرایی.
کسی جواب مارا نمیده
با سلام بر دوستان من یک راهنمایی در مورد بازی هایمی خواستم من مشکلی با -- کردن ندارم مشکل اصلی اینکه چون انواع روش های کرک برای این بازی هست ادرس ها هم تغییر میکنهکد:www.reflexive.com
بازی ها از DMA استفاده میکنن در صورت امکان یه اموزش بزارید
در صورت امکان یه اموزش از -- بازی های reflexive باشه چون کاربران از کرک FFF استفاده میکنن مشکل پیش میاد ولی من جایی خوندن با پیدا کردن و قسمتی از کد بازی که ون مقدار رو تولید می کنه فرقی نه میکنه که بازی با چی کرک شده باشه با تشکر
عزیزم این هم پاسخ شما:نقل قول:
ببینید همانطور که میدانید فایل اصلی بازی با فرمت RWG است.
البته در بازی های رفلکسیو.
به خاطر همین تمام آدرس های مورد نظر در آن هست و وقتی شما با exe باز میکنید و این یک فایل واسطه هست
خیلی از آدرس ها را نمایش نمیدهد.
مگر اینکه فایل RWG را -- کنید.
بنده بازی مزرعه دار را در کامپیوترم با برنامه ی espxe اجرا می کنم اما چند تا مشکل داشتم . اینکه بعضی از کد ها کار نمی کنن مثل کاغذ پرینت شده ی فرشتگان که تنها 3 تا از 6 تا ظاهر می شن ؟ و مشکل بعدی اینکه تعداد ماهی ها هیچ تغییری نمی کنن
تو رو خدا بگید این مشکلات از کجاست و باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-نوع بازی شما چیه؟؟؟آیا رفلکسیو است؟؟؟؟نقل قول:
2-با چه برنامه ای کار میکنی نام کامل را بنویس.
دیدم یکی از دوستان جواب داده گفتم مشکل خودم رو به صورت کلی بیان بکنم
-----------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام
برای کرک بازیهای Reflexive بیشتر از کرک FFF استفاده میشه و مشکل اصلی هم با این کرک است چون 3 روش برای کرک قرار داده
1.اگر از این نوع کرک استفاده شود فایل RWG حذف می شود
2.اگر از این نوع کرک استفاده شود فایل RWG باقی می ماند وفقط بازی نسخه اصل می شود
3.ایجاد لودر
اگر بخواهیم کد تقلب بازی رو درست کنیم Trainer .
اگر کاربر از هر 3 روش مختلف استفاده بکند .
اگر سازنده Trainer بازی رو از یکی از 2 روش 2 و یا 3 و یا حتی نسخه رایگان استفاده بکند مشکلی پیش نه میاد
اگر سازنده Trainer از روش اول استفاده کند کرک برای روش های 2و3 اجرا نه می شود بر عکس این هم وجود دارد
در کل مشکل اینجاست که آدرس های بازی در هر نوع کرک فرق میکنه من چند تا جا دیدم میشه با روشی این رو هم دور زد باید ون کد بازی که این مقدار رو تولید میکنه پیدا کنم و اصلا فرق نه میکنه که بعد از پیدا کردن ون کد بازی با چه روشی کرک شده حجمش فرق میکنه اگر اشتباه نکنم به ون کد ها کدهای DMA گفته میشه
با تشکر منتظر جواب دوستان هستم
دوست من ببین من وقتی با نرم افزار artmoney میخوام بازی رفلکسیو را -- کنم مشکل شما برام پیش میاد.نقل قول:
بخاطر همین با نرم افزار cheat engine این کاررا انجام میدهم .
کلا -- بازی های رفلکسیو دردسر داره من تا حالا چندتای اون هارا بیشتر نتونستم -- کنم.
مگر اینکه نسخه ی اصل بازی را بخری.
چون این فایل ها یک فایل واسطه ی exe داره وشما کرکش میکنی هردفعه آدرس ها تغییر میکنه.
شما با نرم افزار تی سرچ و چیت انجین نیز امتحان کنید.
مرسی از راهنمایی شما
بله فقط میشه با نرم افزار cheat engine پیدا کرد ولی اگر کاربر بازی رو با روش اول کرک کرده باشه با هم نرم افزاری میشه پیدا کرد
من یه مطلبی دیدم در مورد ادرس های Dma که نوشته بود میشه بوسیله این کد ها کد اصلی که ون مقدار رو تولید میکنه
رو پیدا کرد چون ون کد هم بخشی از سورس بازی هست به هیچ شکلی هم تغییر نه میکنه و همیشه ثابت هست
حالا چطوری میتونم ون بخشی از سورس رو پیدا کنم که این کد ها رو تولید میکنه
ببین من هرچی گشتم نتونستم کدسورس های شما را پیدا کنم.نقل قول:
ولی چه اشکالی داره خوب با همان cheat engine -- کن دیگه مگه نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
وقتی آموزشها رو به دقت نمیخونید اینجوری گیر می کنید.
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4155143&postcount=28
چطوري مي شه بازي هاي كه قفل دارن مثل 3 WAR CRAFT رو -- كرد مي خوام پول رو -- كنم
اول سلام
دوم برای (h a ck) این بازی ها باید با نرم افزار art money با گذینه ی coded value استفاده کنی به نظر من این کارو نکن چون تا حدود 40 دقیقه طول میکشه:18:
تو میتونی باh a ck کردن منابع که بایت های کدشده نیستنن پول به دست بیاری :27:
سوم من یک سوال دارم که شاید همه ی شما با اون برخورد کردین بعضی بازی ها هستن که بعد از هر بار h a ck کردنش (وقتی که بازی رو قعط میکنی یا تو بازی میمیری و... ) آدرس بایت ها عوض میشه:41: برای این بازی ها چه کار باید کنیم حتی ترینر هم نمیشه براش بسازی راهنمایی کنید لطفا
منتظرم ها :8:
باتشکر:10:
سلام
من هم مشكل پست بالا سوال سومي رو دارم لطفا كمك كنيد.:19::19::19::19::19:
كسي مي تونه براي بازي black and white 2 v1.0 ترينر بزاره ممنون...
یعنی 1 مرد نبود جواب مارو بده ؟؟؟؟؟:41:
با سلام من میخوام بازی WOW رو ه ک کنم چطور میشه اینکارو با نرم افزار Cheat Engine انجام داد ؟ منظورم از WOW =
World Of WarCraft Wrath Of The Lich King هستش ، من میخوام پول و lvl رو ه ک کنم ممنون میشم راهنماییم کنین ...
لطفا یه سر به این تاپیک بزنین
من یه بازی ضد هَک ساختم
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=422612&highlight=jumper
ببخشید یه سوال بسیار ابتدایی!
یه باززی رو برای چی -- می کنند!
مثلا برای اعمال کردن بعضی از کد های برنامه نویسی می تونیم با -- کردن بازی این کار رو بکنیم!
مثلا ایجاد یه تغییر!
ممنون
بازی ضد -- نمی شه!
فقط چند تا از بازی های بزرگ دنیا که روی اونا بیش از 8 سال کار شده نمی شه -- کرد!
فکر نمی کنم آقا عادل استدلالتون درست باشه!
به هر حال به لینکتون سر می زنم چون که ما تو ایران مخ های زیادی داریم یکیش شما!
چرا من نمی تونم بنویسم هک؟
برای این که اخطار میگیری
آخه چرا جواب ما رو نمیدین ؟ یکی میشه آموزشش رو بده ...
اموزش چی؟من ce بلدم میخوای بهت اموزش بدم؟
برنامه ی چیت انجین خیلی عالیه برو سراغ اون. یه توتریال عالی هم داره که خدت جای خوندن عملی انجام میدی.نقل قول:
چند پست پیش یه سوالی کردم!
یکی پیدا بشه جواب بده!
ممنون
برای اینکه ادیتش کنن یا واسش ترینر درست کنن و یا چندین کار دیگه.نقل قول:
همه بازی ها رو میشه ه/ک کرد یکی رو سخت تر و یکی رو آسون تر. 8 سال و اینا چرت و پرته. بهش فکر نکن.نقل قول:
درضمن بنویسی ههک پی سی وورلد قیلتر میشه. برو زود پستتو ویرایش کنن. این سوالی هم که پرسیدی جاش اینجا نیست.
سلام....
اولا یعنی تو این همه فروم فارسی نمیشه یه لینک سالم از artmoney v7.19 پیدا کرد؟
دوما دوشتان عزیز برنامه ای میشناسن که شه باش بازی آنلاین (نه یه بازیای معروف و قوی ای مثل تراوین) رو هــکــ کرد؟
در آخر ، چرا اگه بنویسیم هـکــ سایت فـیـلـــــــــتـر میشه؟؟؟؟؟
سلام من درباره ی این برنامه از همه بهتر بلدم کسی کمکی خواست بگه تا کمکش کنم
سلام کسی mega man x5 برای Ps1 رو داره
تراینر شو رو بزاره ممنون میشم
اینجا جای درستی برای درخواست ترینر نیست!!!نقل قول:
سلام کسی mega man x5 برای Ps1 رو داره
تراینر شو رو بزاره ممنون میشم
به نظر من بهترین برنامه برای -- چیت انجین هست cheat engine
و اما ساده ترین Art Money
کسی میدونه چطوری عکس و موزیک رو توی بازی کانتر STRIKE عوض کنم.
من یه کانتر دارم که فقط میشه لن بازیش کرد و توی پوشه زیرو باید کپیش کرد.
ه ک شده و یه اهنگ و عکس جالب روش گذاشتن .
چطوری میشه این عکس و اهنگ رو عوض کرد؟