بهترین راه اینه که بری اسپلیتر رو سر خط اصلی که دم در هستش نصب کنی و یه کابل جداگانه بکشی واسه مودمتنقل قول:
اینجوری هم مشکل نویز تلفنت حل میشه هم چراغ مودمت ثابت میمونه
Printable View
بهترین راه اینه که بری اسپلیتر رو سر خط اصلی که دم در هستش نصب کنی و یه کابل جداگانه بکشی واسه مودمتنقل قول:
اینجوری هم مشکل نویز تلفنت حل میشه هم چراغ مودمت ثابت میمونه
با سلام خدمت اساتید
وتشکر از راهنمائیهای خوبتان سئوالی داشتم درباره انتخاب مودم چون خودم corecess داشتم بد نبود ولی بدلیل مشکلاتی که شرکت برام پیش آورد قراردادم رو فصخ کردم با عنایت به راهنمائیهای شما فکر کنم بیشتر از usroboticوdlinkبحث میشود و فکر کنم با توجه به صحبتهای دوستان اکثر شرکتها هم با این نوع مودم مشکل ندارند. در ضمن کارت شبکه من آنبورد است لطفا در صورت امکان مرا در زمینه تهیه و گارانتی راهنمائی بفرمائید تا یه شرکت پیدا کنم. با تشکر
من یه مشکلی با این مودم FastLink پیدا کردم.
ADSL ام هم از شرکت صبانت گرفتم
چراغ LINk و ADSL ام دو روز خاموش بود دیروز
سیم های مودم و شبکه و آداپتور رو از توی مودم در آوردم پنج دقیقه واستادم دوباره وصل کردم درست شد امروز صبح هر کاری کردم دیگه درست نشد
مشکل از چیه ؟
آیکون شبکه ام هم ضربدر قرمز داره و فکر نمیکنم تو ارتباط مشکلی باشه چون کاری باهاش نکردم.
اولین بار هم که قطع شد کاری نکرده بودم شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم خراب ِ
کارت شبکه ام D-link 520tx
ببین اشکال از خطه
برو چک کن جایی قطع نیست ببینم اصلا خطت رانژه شده
به شرکت زنگ بزن
بچه ها سلام
من چند روزیه وقتی میخوام مودم رو روشن کنم وفتی دکمشو میزنم چراغ هاش خاموش میمونه بعد یک دقیقه میخواد که روشن کامل بشه و وقتی روشن شد چراغ Link شروع نمیکنه به چشمک زدن تا Data هم روشن شه و باید چندین بار روشن و خاموش کنم تا شروع کنه چشمک زدن
مشکل از چیه ؟
آره بابا دو روز داشتم استفاده میکردمنقل قول:
یهو اینجوری شد.
به شرکت هم زنگ زدم قرار بیان ببینن
فعلا هم که داریم میخوریم به تعطیلات فکر نکنم تا شنبه خبری بشه.
بهرحال ما هم معتادیم دیگه Dial Up جواب نمیده
یک سوال از اساتید
من وقتی که همون آی پی هایی که به من دادن رو پینگ میکنم چند بارreply from..... میده بعد چند بار هم request
حالا میخوام ببینم آیا این حرکت عادی هست یا نه اگه نه بگید چیکار کنم یا اینکه زنگ بزنم شرکتشون
یه چیزه دیگه همونطور که قبلا گفتم دامادمون خودشون isp دارن گفت برو valid بگیر این رو میخواستم بدونم چی هست که رفتم اونجا گیج نشم
به دامادمون که گفتم گفت برو خودشون میدونن اما میخوام بدونم چیه و چطوری هست
دامادمون گفت مال تو البته تا اونجا که یادمه پشت تلفن گفت ماله من invalid هست یعنی بی اعتبار هست؟؟؟؟
لطفا جواب بدید عید سعید فطرهم پیشا پیش تبریک میگم
نه... خان دیگه ای نمیمونه...نقل قول:
برو یه بازار کامپیوتری و یه اسپیلیتر D-Link به قیمت 3500 تومن بخر... مدلای بدون مارک و چینی فله ای هم هستن به قیمتای 2000-3000 تومن ولی به هر حال D-Link بگیر که خیالت راحت باشه حداقل یه جنس خوب داری میخری... من خودم از اسپیلیترای ارزون استفاده کردم و حتی شده که Caller ID تلفن دیگه کار نمیکنه... 1000 تومن بیشتر ارزششو داره که مشکلی نداشته باشی...
:8:
مرسی دوست عزيزمنقل قول:
قبل از اينکه پستتو ببينم رفتم از ايرانيان D-Link خريدم 3 تومان
جالب اينجاست تبديل 1 به 2 هم هست
يعنی از پيريز يه سيم بهش وصل ميشه و بعدش دوتا خروجی ميده يکی براي Tel و يکی برای Adsl
اقا به سوال ما جواب نمیدی؟
نقل قول:
بچه ها سلام
من چند روزیه وقتی میخوام مودم رو روشن کنم وفتی دکمشو میزنم چراغ هاش خاموش میمونه بعد یک دقیقه میخواد که روشن کامل بشه و وقتی روشن شد چراغ Link شروع نمیکنه به چشمک زدن تا Data هم روشن شه و باید چندین بار روشن و خاموش کنم تا شروع کنه چشمک زدن
مشکل از چیه ؟
مودمایی که گفتی رو فقط با گارانتی های زیر بخر... چون همه چیزایی که تو بازار هستن که مارکشون معروفه و مردم میرن به حساب مارک میخرنشون (از یخچال و فیریزر تا کامپیوتر) مدلای تقلبی و ریمارک شده و... شون خیلی تو بازار ایران زیادن... به همین خاطر فقط با گارانتی های معتبر و اصلی بخر...نقل قول:
همچنین به اون شرکتایی که گفتید Linksys رو هم اضافه کنید که یکی از مشتقات Cisco Systems هستش...
به نظر من فقط از این سه برند بخرید... گارانتی هاشون:
محصولات USRobotics فقط با گارنتی شرکت "انفورماتیک گستر"...
محصولات D-Link فقط با گارنتی "خدمات کامپیوتری ایزی (easy)"...کد:http://www.infogostar.com/
محصولات Linksys فقط با گارانتی "ساخت سیستم"...کد:http://www.easyco.cc/
در ضمن بهتره با شماره تلفنایی که تو سایتاشون نوشتن تماس بگیرید و هم میتونید از آخرین قیمتا با خبر بشید و هم از وضعیت وجود داشتن یا نداشتن یه محصول از اون شرکتا تو ایران خبر بگیرید و هم بپرسید که تو شهرتون نماینده فروششون کجاس...کد:http://www.sakhtesystem.com/
اگه تو تهران هستید برای خرید USRobotics به بازار کامپیوتر ایران (ضلع غربی خیابون ولیعصر بین طالقانی و میدان ولیعصر) طبقه سوم به مغازه "انفورماتیک گستر" برید و از اونجا که یه مرکز اصلی "انفورماتیک گستر" هستش بخرید و همچنین برای خرید محصولات D-Link هم میتونید به همون بازار کامپیوتر ایران طبقه دوم برید و توی یکی از راهروها یه مغازه هستش که تابلوش نوشته D-Link که تقریبا هر چیزی از D-Link بخواید داره... و همچنین یه مغازه هم تو طبقه زیر همکف هستش که هم محصولات D-Link و هم محصولات Linksys رو داره که مطمئنم هست که میتونید تو همون بازار کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف برید و سر یکی از نبش های راهروی (سالن) اصلی هستش و لازم نیست به راهروهای پشتی برید... یه مغازه میبینید که پشت شیشه ش پر جعبه های لوازم شبکه مخصوصا از Linksys هستش که با اینکه مغازه کوچیکیه ولی همه چی داره... اصلا جای تابلوییه و از دور معلومه... :20:
به هر حال هر مارکی که خواستید بخرید با خودتونه... هر سه این مارکا خوبن... :8:
موفق باشید... :11:
اکثر اسپیلیترها دو تا پورت دارن و اینجوری بهتره... چون وقتی آدم یه میکروپیلنر یه پورت داشته باشه فقط واسه تلفن میتونه استفاده کنه حالا اومدیم و خطش خیلی نویز داشت... اون وقت باید بره دوباره 3000 تومن بده یکی دیگه بخره... ولی با دو پورت هم میشه تلفن رو وصل کرد و هم مودم رو و اینجوری مودم هم بهتر میتونه کار کنه...نقل قول:
:20:
نقل قول:
کسی نمیدونه؟؟:11::41:
ببخشید دوست عزیز ولی بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این پست را می زدید. لطفا در انجا این خبر را اعلام کنید.نقل قول:
همچنین منبع خبر را هم بنویسید.
Star-Net یه شرکت چینی الاصل هستش که بیشترین فعالیتش توی چینه و در سپتمبر 2007 جایزه "برند معروف چینی" رو گرفته... این شرکت در سال 2000 پایه گذاری شده و دفتر مرکزیش تو فوزهو در استان فوجیان چین هستش و بیش از 3200 کارمند داره که 1000 تاشون متخصص تحقیق و توسعه هستن و جای پای این شرکت علاوه بر چین در آمریکای جنوبی، آفریقا، روسیه، اروپا و آسیا هم دیده میشه و همچنین طبق چیزایی که تو سایتش نوشته در دو مورد هم توی چین با شرکت های معظم Microsoft و Motorola همکاری داشته...
این شرکت اینجوری که از ظواهر امر پیداس یه شرکت فعال در ضمینه ساخت تجهیزات متنوع شبکه از قبیل انواع مودم های ADSL با امکانات معمولی و حرفه ای و... هستش و همانند بسیاری از محصولات چینی علاوه بر قیمت پایین، امکانات متنوعی که شرکتای معروف تو محصولاتشون نمیگذارن رو تو محصولاتش داره... ولی به هر حال به پای محصولات شرکتی خوب و معتبر نمیرسن...
متاسفانه این شرکت تو ایران گارانتی و نماینده درست حسابی نداره...
سایت انگلیسی Star-Net :
قسمت مودمای ADSL در سایت StarNet :کد:http://www.star-net.cn/en/index.asp
TP-Link یکی از بهترین شرکتای چینی هستش که با اینکه چینیه ولی با محصولات و کیفیت خوبی که ارائه کرده تونسته حتی به بازارهای حرفه ای مثل بازار آمریکا و حتی سایت ها و مجله های معروف هم راه پیدا کنه... این شرکت در سال 2004 به بازار جهانی وارد شده و تونسته در این مدت کم با محصولات خوبش تو بازار جهانی جایگاه خوبی پیدا بکنه... به طوری که علاوه بر اینکه در صدر لیست دارندگان سهم از بازار تو چین هستش داره به سمت ورود به لیست 5 سازنده برتر تجهیزات شبکه در جهان میره... محصولات این شرکت علاوه بر داشتن کیفیت خوب دارای تفکر ساخت هستن... یعنی اینکه به عنوان یه شرکت چینی خیلی خوب روی سیاست محصولاتش فکر کرده و به همین صورت تونسته که سهمی بزرگ از بازار جهانی رو رو در همه جای جهان به دست بیاره...کد:http://www.star-net.cn/en/products.asp?SeM_ID=12
*اطلاعات گارانتی بعدا به همین مطلب اضافه میشه*
سایت TP-Link :
محصولات ADSL شرکت TP-Link :کد:http://www.tp-link.com/
اگه شما میخواید بین این دو برند از یکی بخرید من به شما شدیدا پیشنهاد میکنم که TP-Link بخرید... البته هنوزم میگم که مارک های معروف تر بهترن ولی TP-Link ]م یکی از بهترین مارک ها در ضمینه تجهیزات شبکه هستش...کد:http://www.tp-link.com/products/adsl.asp
من یه مودم خوب می خوام که Wireless داشته باشه و اگه قیمت هم بگین ممنون می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ((با شرکت آسیاتک سازگار باشه))
از بزرگواری که در پاسخگوی به سئوالم فرمودید بینهایت سپاسگذارم. آیا میتوانم بپرسم مدل بخصوصی از این برندها بر بقیه ارجحیت دارند .در ضمن اگه فردا عید بود .این عید بر همه دوستان گلp30worldو تمام ایرانیان مبارک بادنقل قول:
من امروز يه اسپيليتر D-Link خريدم و به مودم وصل كردم،احساس مي كنم تند تر چراغش چشمك مي زنه ولي بازم ثابت نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبی دیگه نداره کهنقل قول:
اکثر اسپلیترها 1 به 2 هست دیگه
پس میخواستی چه شکلی باشه؟؟ :dنقل قول:
یکی سایت یا تلفنی چیزی از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي داره؟؟؟
نقل قول:کد:www.cra.ir/
۹۹ درصد مودمت مشکل پیدا کردهنقل قول:
واسه تست باه یه مودم دیگه امتحان کن ببین همینطوریه
با سلام به مدیریت محترم و دوستان عز یز می خواستم بدونم چرا اجازه save کردن صفحات داده نمی شه . حالا
نمی دونم یا مشکل از سیستم من است چون وقتی گز ینه Save AS رو میز نم نوار save کردن می یاد و تا 99% می ره جلو و بعد یه ERROR با این پیغام : This Web page could not be saved می ده . لطفا" راهنمایی کنید با شتکر از مدیریت محترم و تمام دوستان عز یز
چرا نمیشه؟؟؟نقل قول:
خوبم میشه.
از چه مرورگری استفاده میکنید؟
مشکل از چیه ؟
نقل قول:
سلام دوستان :11:
من از مودم Corecess استفاده می کنم که با LAN به کامپیوتر وصل میشه ؛ دو تا سوال داشتم :
- اول می خوام بدونم راهی هست که بتونم مودمم رو به یه کیس دیگه که کارت شبکه نداره وصل کنم ؟!؟ :23:
- دوم هم می خواستم بدونم اگر مودم به دوتا کامپیوتر که شبکه شدن وصل باشه و هر دوتاشون هم در حال استفاده از اینترنت باشن ، سرعت اینترنت بین اون دوتا نصف میشه یا اینکه هر کدوم همون سرعت اولیه رو دارن ؟!؟ :9:
چند تا مطلب:نقل قول:
اولا اینکه آیا مودم، با USB هم وصل میشه؟
دوست عزیزم سرعت نصف نمیشه. بلکه به نسبت استفاده دو تا کامپیوتر، سرعت بین اونها تقسیم میشه. :27:
موفق باشید :40:
اولا ممنون از راهنماییتون :10:نقل قول:
در جواب سوالت باید بگم که نه ، فقط با LAN وصل میشه :11: !
دوستان سلام
من میخوام اشتراک adsl بگیرم، ساکن تهران هم هستم، هدفم بیشتر وبگردی و گاها دانلوده، اینم بگم که در مورد adsl و چیزایی مرتبط باهاش صفر کیلومترم! لطفا منو در موارد زیر راهنمایی کنید:
1) کدوم شرکت بهتره؟ صبانت یا پارس آنلاین یا شاتل یا ...؟؟
2) مودم چه مارک و مدلی بهتره؟ من میخوام همزمان 2 تا لپ تاپ و یک pc به مودم وصل شه
3) مودم های بی سیم با معمولی چه تفاوت خاصی داره؟ از نظر سرعت فرقی دارند؟
4) اسپلیتور چه مارک و مدلی بگیرم؟
5) سرعت هایی که مینویسن تو سایتها، مثلا 64 و 128، اینا تفاوت سرعتشون واقعا دو برابره؟ فاحشه یا اینکه فقط دهن پر کنه؟
6) بازم سوال دارم :11: پیشاپیش از راهنماییتون تشکر می کنم تا بعدا ادامه داستان:40:
1. منطقتون چیه؟نقل قول:
2. باید اول شرکتت رو تعین کنی تابعد بتونی مودم را مشخص کنی
3. اون بیسیمه این باسیمه
4. فرقی نمیکنن همشون یکین
5. مسلمه که بیشتره....سرعت 64 تقریبا همون سرعت دایال آپه(حالا یه کم بیشتر) ولی 128 به مراتب سرعت بالاتری داره
6. عجببب!!!!
سلامنقل قول:
من از مرورگر internet Explorer استفاده می کنم و چون صحفات رو save نمی کرد یه بار هم حذ ف و بعد هم نصب کردم ولی باز هم seve نکر د با تشکر از شما ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح کردم.:41:
با سلام خدمت تمام دوستان من تازه از صبا نت ADSL گرفتم و مودم
( USROBATICS ( 819115 دارم دیشب می خواستم برای اولین بار خودم اون رو نصب کنم و اومدم خط تلفن که وارد اتاقم می شود رو زدم به پورت adsl مودم و از طریق کابل LAN یک سرشو زدم به پورت LAN مودم و یک سرشو زدم به LAN کارت شبکه و وقتی آداپتورمودم رو زدم به برق چراغ Power روشن شد و چراغ adsl یه 7 الی 9 ثانیه بعد ثابت شد و چراغی که روش نوشته LAN همین طور چشمک می زد(مدام) و خود ویندوز یک Local Area Connection ساخت و آیکون شبکه رو هم در پایین صحفه قسمت SysTray نشون داد که فعال بود. وبرای تنظیمات مودم رفتم مرورگر IE باز کردم وطبق دفترچه راهنمایی مودم در نوار آدرس 192.168.1.1 وارد کردم.بعد USER و PASSWORD خواست که طبق دفترچه وارد کردم بعد یه صفحه اومد که فقط گزینه NEXT داشت که زدم و صفحه اومد که شامل کزینه های چون Encapsulation , Protocol ,
,("Half-bridge (also known as “IP extension ,
Authentication,
که نمایندگی فقط به من USER و PASSWORD و VPI و VCI رو داده بودند حالا می خوام بدونم با توجه به این موارد اصلا" خط من رانژه بوده یا نه وبعد هم این گزینه ها که به من نگفتند جریان شون چیه؟ و من باید چه کارکنم؟ باید چه وارد کنم ؟؟؟ اگر ممکنه دوستان یه راهنمایی کنند چون من برای دانشگاه نیاز فوری دارم با تشکر از تمام شما دوستان عزیز و ....
وقتی این چراغ ثابت و روشن بمونه یعنی خطت رانژه شده....نقل قول:
و چراغ adsl یه 7 الی 9 ثانیه بعد ثابت شد
تنظیمات مودم هم باید بری تو تاپیک آموزش جامع اونجا فکر کنم باشه
از دیروز نمیدونم چرا نویز خط تلفنمون زیاد شده.......
کسی میدونه دلیلش چی میتونه بشه؟؟
تا دیروز اصلا نویز نداشت ها؟؟؟!
بله آقا مهدی. برای من هم اینطوری میشه.نقل قول:
باید از شاهراه باشه. (شاهراه مسیری است که خط تلفن شما وارد خونه میشه. یا جایی که از اون مکان به چند تا جا انشعاب پیدا میکنه)
(برای من دو تا شاهراه وجود داره. یکی کنار درب ورودی خونه هست. دومی هم داخل خونمون هست.)
معمولا وقتی بارون میاد، سیمها خیس میشند و تلفن به نویز میافته.
باید اتصالات رو چک کنید. و در جاهایی که احتمال وجود رطوبت میدید، یه طوری خشک کنید اون منطقه رو. (مثلا با سشوار.) یا اتصال رو قطع کرده و مجددا سیم ها رو به همدیگه وصل کنید.
موفق باشید :40:
سلام. میشه لطفا به من تفاوت این مودم ها رو بگین، قیمتشون و کارایی و کیفیتش. از نظر مچ شدن کدوم خوبه؟ شیراز سان بایت اینارو داره همشون USROBOTICS هستن. واقعا آمریکاییه؟ اصلا مودمهای خوبی داره؟
USROBOTICS 9107
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9115 USROBOTICS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
USROBOTICS 9112
عجیبه دوتای آخری مثکه هیچ تفاوتی ندارن!
ببینم خودش بعد یه مدت درست نمیشه؟؟؟ وقتی سیما خشک بشن؟؟؟
نه بابا. بیش از یه هفته طول میکشه تا به حالت عادی برگرده.نقل قول:
اون هم اگه در طی این یک هفته، باز هم رطوبت نبینه . . .
موفق باشید :40::11:
من ميخام Asus Am604 بگيرم .
الان قيمتش چنده؟
تقلبي هم داره؟ اگه داره وجه تمايزش چيه؟ گارانتيش ماله چه شرکتي خوبه؟